Kimin ne zaman ölecegini kimse bilemezÖlümlü dünya diyorum.Yarın bir gün onu üzdüğüme pişman olur muyum diyorum.Sizce gereksiz fazla vicdanlı mı davranıyorum?
Ne istersen onu yapabilirsin der gitmeyeceğimi bildiği için.Suratını asar ve asar.Üste çıkıp sen gitme ben giderim der."Ayrı eve çıkacağım" deseniz ne der acaba? Ters mi teper yoksa size karışmayı bırakır mı ?
En kötüsü de bu susuyor.Söylediklerimi yok sayıyor.Tamam assin surat nedir yani görmezlikten gelin. 3 gün mu konusmadi 3 gün de siz konusmayin 30 yaşında koca kadın layık mi size bu davranislar?ben bugun dışarı çıkıyorum bitti babanizlayapabilecekleriniz farklı arkadaşlarınızla farklı niye sizin herseyiniz olmaya çalışıyor? Nereye kadar evlenmek istediğinizde sizi iyice üzecek. Konuşunca ne diyor peki ben onu merak ettim
O zaman ayrı eve çıkın da rahat edin. Biraz surat asar, sonra yumuşar bence.Ne istersen onu yapabilirsin der gitmeyeceğimi bildiği için.Suratını asar ve asar.Üste çıkıp sen gitme ben giderim der.
Ben babam yalnız kalacak diye evlenmeyi bile düşünemiyorum.Ben bu kadar düşünceli davranırken bana hayatı bu şekilde zindan etmesini kaldıramıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?