30 yaşından sonra sektör değişebilir mi?

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Merhaba ,benim için önemli olan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var 6 yıllık sigorta teknikeriyim daha önceki işimden KPSS'ye hazırlanacağım diye çıktım zaten patrondan memnun değildim asgari ücrete çalışıyordum ve çok eziyetli biriydi iş veren. Ben ayrıldıktan sonra 2 kişi almış patron, yokluğumu öyle doldurabilmiş.Çok çalışan biriyim ama emeklerimin karşılığını alamıyorum 2 iş yerinde çalıştım ikisinde de asgari ücret aldım işim çok stresli çok çalışıyorum ve karşılığını alamıyorum,kurumsal yerleri var bizim sektörün orda da iş bulamıyorum.Ve artık bu işi yapmak istemiyorum yani bana önerebileceğiniz fikir verebileceğiniz bir sektör bir iş, bir şey var mıdır.30 yaşımdan sonra başka bir sektörde yapılabilir mi? artık Çalışmam gerekiyor tek maaşla geçim olmuyor.Var mı fikri olan?

30-35 kariyer/sektör/meslek değiştirme yaşları, 20li yaşların toyluğu olmuyor ne istediğini daha iyi biliyorsun, bu işi istemiyorum genelde bu yaşlarda deniyor :)

Rahat olun, sizin gibi bu iş bana göre değil/daha çok para istiyorum/daha az çalışma saati istiyorum diyen tonla insan var.

2. seceneginiz kurumsal yerleri daha cok zorlamak. Linkedin'de bir seyler paylasin, sertifika alin profilinize ekleyin yani kendinizi gorunur yapin, cilalayin

Ne mezunuydunuz? Sunu da yapmak isterim dediginiz bir is var mi?

Yasiniz henuz cok genc tabiki degistirebilirsiniz.Ben 10 yildan fazla ayni sektorde ve ayni sirkette yonetici olarak calistim.Benim isimde sartlari iyi olmasina ragmen cok yorucu ve stresliydi.Dayanamadim ayrildim.Yaklasik 4 sene calismadim.4 sene sonunda sektorumle hic alakasi olmamasina ragmen bir insaat firmasinin muhasebesinde asgari ucretle calismaya basladim.Hos patron sapik cikinca 3 ay calisabildim ama olsun en azindan 40 yasinda da farkli bir is yapabilecegimi gormus oldum.

Evet

Içime su serpildi rahatlattınız Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için dikkate alacağım

Ben çok sevindim Sizin adınıza en azından denemişsiniz şu an çalışıyor musunuz şuan

Özel değilse hangi işi tercih etmiştiniz fikir olması açısından soruyorum

Benimki bambaşka kulvarlar. Sana sunu soyliim geç değil kesinlikle ama sen ne yapacağını bilmiyorsun..Şimdi başka kulvarlara başvursan deneyim isteyecekler, böyle durumlarda en iyisi kendi işini kurmaktır

Benimki bambaşka kulvarlar. Sana sunu soyliim geç değil kesinlikle ama sen ne yapacağını bilmiyorsun..Şimdi başka kulvarlara başvursan deneyim isteyecekler, böyle durumlarda en iyisi kendi işini kurmaktır
Evet yeni bir işe girmek için eğitiminde almam gerekiyor belki tecrübede gerekiyor yani kafam bir milyon

Ben çok sevindim Sizin adınıza en azından denemişsiniz şu an çalışıyor musunuz şuan
Hayir calismiyorum.Ama is ariyorum.Malum suan ulke sartlarinda is bulmak cok zor.Ama korkmayin en fazla ne olabilir ki ya onlar sizi cikartir ya siz ayrilirsiniz.Bende baska sektorde calisamam diyordum.Ama baktim hayat sartlari zorluyor alt yapimda ne var ona baktim muhasebe,finans,pazarlama,satin alma vs.sektorden ziyade ne yapabileceginiz onemli en fazla 10-15 gun zorlanirsiniz

Bankacılık ve sigortacılık mezunu önlisans stresi olmayan bir iş yapmak istiyorum mesai saatleri uzun da olabilir Ama stres olmasın ve de Kazancı emeğimi değsin:)

Evet çok haklısınız ne kadar zorlanabilir ki bir insan ama en azından içimde kalmamış olur deneyebilirim aslında genel bir ilan bakayım En iyisi belki çağırırlar belki çağırmazlar

Evet çok haklısınız ne kadar zorlanabilir ki bir insan ama en azından içimde kalmamış olur deneyebilirim aslında genel bir ilan bakayım En iyisi belki çağırırlar belki çağırmazlar

Suanki sartlarda is bulmak inanin cok zorlasti.Son 2 ayda nerden baksaniz belki 100 tane basvurum olmustur.Adam muhasebe icin ilan acmis gidiyorsunuz ee gelen giden misafi karsilanicak yok cay kahve servisi yapilacak asgari ucret yol yemek yok.Millet ise sekreter almak icin bile lisans veya on lisans mezunu ariyor.Allah yardimcimiz olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…