ben de inançlıyım .Ben inançlı bi insanım ve nikâhım olmayan kişi zaten bana haramdır.. tabi herkesin görüşü fikri inancı farklı olabilir saygı duyuyorum..
Bende 30 yaşındayım ve ilk defa bu yaşta birisi ile öpüştüm. Fakat bana hiç değer vermeyen, çekincelerimi önemsemeyen biriydi. Bitti. Ve inanın 30 yaşında olup hala bunları yaşamayan arkadaşlarım var. Öyle muhafazakar filan da değil. Gayet modern görüşlü ve aklı başında insanlar. Bende görünüş itibari ile açık görüşlü bir insan izlenimi uyandırıyorum ve öyleyimde zaten. İnsanlar hiç kimse ile öpüşmedim dediğimde inanmıyorlardı. Kesinlikle namus iki bacak arasında değildir. Kişinin kendi bedeni kendi kararı. Tercihim bir birlikteliği nikahsız yaşamamak yönünde ama karşımdaki doğru insansa olabilir de büyük konuşmak istemiyorum. Yukarıdaki bey ile güven problemi olduğu için daha ileri götürmeyi istemedim. Çünkü benimle duygusal hiçbir düşüncesi yoktu. Onun sevgi anlayışı sadece tene dokunmaktı bu da bana ters. Kısacası zaten doğru kişi geldiğinde dediğiniz şeylerin hepsi oluyor. Bunu herkesle yapmamış olmanız bence çok değerli bişi. Kalitenizin farkına varın. Tabii bunların olmasi gerekiyor ancak herkesle olmaz.Merhabalar, yine konuşasın geldi izninizle.
ben 30’a merdiven dayamış biriyim. Hiç cinsellik yaşamadım, öpüşmedim bile. Ciddi bir ilişkim de olmadı. insanlar bunu duyunca şaşırıyor. Nasıl yani 30 yıldır hiç mi sevişmedin, hiç mi öpüşmedin diyorlar. Ben mi fazla muhafazakar kaldım bilmiyorum ama evlilik öncesi zaten kendi adıma buna sıcak bakmıyorum. Mesela sözlüklere bakıyorum, 30 yaşında ve bakire kadın ne linçler yemiş, himenoplasti yaptırmıştır diyerek potansiyel yalancı ilan eden de var. Şimdi ben hiç öpüşmedim derken karsı taraf gizlediğimi falan sanıyor. Bu konuda ben tek miyim bilemedim...
Bende 26 yasma kadar böyleydim sizi iyi anlıyorum hepsi çevremizin suçu ama dinen bakınca doğru olan bu tabiki. Bir de söyle birsey var ama gerceklere gözümüzü kapatmamamız lazım ben çok cekindim açıkçası ilk iliskimde bakire olduğumu söyleyemedim anlamıs mıdır bilmiyorum ama hatta değilmişim gibi davrandm çünkü insanlar bunu garipsiyor.. neden kimse yaklaşmamış bu kadına diye düsünsün istemedim o yüzden diyemedim anlamısmıdır acaba bu konuyla ilgili hiç konusmamıstk.. ama cidden istenen biri olduğunuzu hissettirmeniz gerekiyormuş karşı tarafa bakirelik v.s bunlar artk eski kafalarda kaldı erkekler artk bakire olana o kadar değer vermiyor hatta dediğim gibi sorguluyor ayıplıyorMerhabalar, yine konuşasın geldi izninizle.
ben 30’a merdiven dayamış biriyim. Hiç cinsellik yaşamadım, öpüşmedim bile. Ciddi bir ilişkim de olmadı. insanlar bunu duyunca şaşırıyor. Nasıl yani 30 yıldır hiç mi sevişmedin, hiç mi öpüşmedin diyorlar. Ben mi fazla muhafazakar kaldım bilmiyorum ama evlilik öncesi zaten kendi adıma buna sıcak bakmıyorum. Mesela sözlüklere bakıyorum, 30 yaşında ve bakire kadın ne linçler yemiş, himenoplasti yaptırmıştır diyerek potansiyel yalancı ilan eden de var. Şimdi ben hiç öpüşmedim derken karsı taraf gizlediğimi falan sanıyor. Bu konuda ben tek miyim bilemedim...
30 yaşında olmaması biraz tuhaf sonuçta hiç mi birinden etkilenmedin?
ilişkilerin insanın gelişimine büyük katkısı var.
Hadi yav??erkekler artk bakire olana o kadar değer vermiyor hatta dediğim gibi sorguluyor ayıplıyor
Hayat senin. Dilediğin gibi yaşarsın. Kime ne? Dünyada teksin evet. Ama bu konu için değil. Çok değerlisin. Eşsizsin her kadın gibi. Takılma bunlaraMerhabalar, yine konuşasın geldi izninizle.
İşte tam olarak bu zihniyeti merak ediyorum. Nesi tuhaf? Etkilendiğimiz herkesle duygusal bir bağ bile kurmanın bu kadar zor olduğu ortadayken biriyle 30’a kadar öpüşmemiş birine denilecek laf mıdır “ hiç mi birinden etkilenmedin?” Benim karşıma tüm ömrümce hayatına ortak olmak isteyeceğim biri biraz geç çıktı. Evet çok aşık oldum ama çoğu gizli kaldı. İnan bu da insana çok şey katıyor.
Sosyal medya böyle bişey işte yaşın 18 oldu hergun sevişip öpüşmesi gerekmiş gibi. İnternete fazla itibar etmeyin. 27 yaşında hayatıma ilk kez biri girdi onunla da evlendim. İlk kez onun elini tuttum ilk kez onu öptüm zaten hayatımdaki kişi de benim karakterimi bildiği için asla yalan söyleme ihtimalimi düşünmemiştir.Merhabalar, yine konuşasın geldi izninizle.
Benim de var böyle yaşayan yakın arkadaşlarımMerhabalar, yine konuşasın geldi izninizle.
Sana ne ablacım? Öpmek istediğim biri olmadı ve öpmedim. Eleştirdiğin zihniyetten farkın yok. Övülecek şey oldugunu nerenden çıkardın ayrıca? Hiç öpüşmedim diye övünmek mi olur? Herkesin cinsel hayatı kendine. Senin başka birinin özelini yargılama, normal değil diye kalıba sokma hakkın yok. Kimi hangi duyguyla öpersen öp benim midem kaldırmıyor aşık olmadan sırf öpüşmek nasıl acaba diye önüme çıkan çapsızı öpemiyorum. Ha senin karsına hep hayatının aşkı sandıkların çıkmıştır, onlar da sana aşık olmuşlardır öpüş seviş banane? Benimki tercih değil, kısmet olmadı öyle biri şu ana dek. Bastırdıgım bir duygum olmadıgı gibi, kendimi eşime saklıyorum tarzı bir kafada da değilim. Sadece en özel kişiyle yaşamak istiyorum. Senin normalin sana benimki bana. İnsanları bu konularda eleştiremezsiniz kiişte gizli kalması sağlıklı bir durum değil. 30 yaşında bir insanın öpüşmemesi de normal değil. biriyle birliktelik kuramaması soruna işaret eder. duygularımız var.
o sebeple bu durum sağlıklı değil diyorum. öpüşmemek de hiç övünülecek bir şey değil. ancak bizim gibi kadını geri planda görmek isteyen toplumlarda işler o dediğin ama sağlıklı, gelişmiş bir toplumda alay konusudur.
ilişkiler bizi geliştirir kendimizi tanımamızı sağlar.
Sana ne ablacım? Öpmek istediğim biri olmadı ve öpmedim. Eleştirdiğin zihniyetten farkın yok. Övülecek şey oldugunu nerenden çıkardın ayrıca? Hiç öpüşmedim diye övünmek mi olur? Herkesin cinsel hayatı kendine. Senin başka birinin özelini yargılama, normal değil diye kalıba sokma hakkın yok. Kimi hangi duyguyla öpersen öp benim midem kaldırmıyor aşık olmadan sırf öpüşmek nasıl acaba diye önüme çıkan çapsızı öpemiyorum. Ha senin karsına hep hayatının aşkı sandıkların çıkmıştır, onlar da sana aşık olmuşlardır öpüş seviş banane? Benimki tercih değil, kısmet olmadı öyle biri şu ana dek. Bastırdıgım bir duygum olmadıgı gibi, kendimi eşime saklıyorum tarzı bir kafada da değilim. Sadece en özel kişiyle yaşamak istiyorum. Senin normalin sana benimki bana. İnsanları bu konularda eleştiremezsiniz ki
buraya konu açtıysan sanane banane yok ben sana olanı söylüyorum.
yanlışın burada bu yaşa kadar öpüşecek kadar ''özel'' insanın çıkmaması normalmi? ki sen diyorsun aşklarım hep tek taraflı kaldı diye demek ki letişim sorunun var. aşık oluyorsun seviyorsun ama olmuyorsa demek ki sorun var. insanlar öpüşür, sarılır bunlar hayatın güzellikleri ayrıca aradaki ten uyumunu test edersin. bunları bu kadar büyütmekle böyle internet forumlarında konu açar hale gelirsin.
sanki git önüne gelenle öpüş demişim gibi gayet ortadoğu zihniyetli bir bakışın var. özel insanla olsun diye diye insan kalmayacak :)))
normal değil derken bir kalıp değil sağlıklı bir kadının 30 yaşına kadar bir ilişkisinin olmaması normal değildir. 30 yaşına kadar arkadaşım olmadı desen de aynı şeyi söylerdim o da kalıpmı olacaktı?
İyi de bundan kime ne. Ağzı olan konuşur. Ben de 27 yaşıma kadar yani evlenene kadar bunları yaşamadım. Ne olmuş ki? Kimsenin sözleri umurumda değil açıkçası. Hatta ben hymenektomi ameliyatı olunca ayıplayan kesim bile oldu "kocanın yapması lazımdı" diye. Benim şeyim değil mi kime neMerhabalar, yine konuşasın geldi izninizle.
İyi de bundan kime ne. Ağzı olan konuşur. Ben de 27 yaşıma kadar yani evlenene kadar bunları yaşamadım. Ne olmuş ki? Kimsenin sözleri umurumda değil açıkçası. Hatta ben hymenektomi ameliyatı olunca ayıplayan kesim bile oldu "kocanın yapması lazımdı" diye. Benim şeyim değil mi kime ne
Size helal olsun. İşte toplumdaki her iki kutbun tabularına sizlerin tepkilerini merak ettiğimden açmıştım ancak burada bile zorba kadınlar var... çok üzücü... 30a kadar ciddi bir ilişkinin olmaması senin sucun diyen de oldu bu başlıkta. Hayret dogrusu.İyi de bundan kime ne. Ağzı olan konuşur. Ben de 27 yaşıma kadar yani evlenene kadar bunları yaşamadım. Ne olmuş ki? Kimsenin sözleri umurumda değil açıkçası. Hatta ben hymenektomi ameliyatı olunca ayıplayan kesim bile oldu "kocanın yapması lazımdı" diye. Benim şeyim değil mi kime ne
Sen takma kimseyi. Domates kadar canımız var şu dünyada. Hepimiz ölüp gideceğiz elalem konuşsun dursun. Konuştuğuyla kalırlar. Bir de dedikodu yaptıkları için günaha girerler. Elalemin yatak odasından kime ne yahu. İsterse hiç yapmaz bir insan. Boşver takma senSize helal olsun. İşte toplumdaki her iki kutbun tabularına sizlerin tepkilerini merak ettiğimden açmıştım ancak burada bile zorba kadınlar var... çok üzücü... 30a kadar ciddi bir ilişkinin olmaması senin sucun diyen de oldu bu başlıkta. Hayret dogrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?