Tesekkür ederim. Keşke bu başlıktaki siz medeni hanımefendilerle reel dünyam dolsa taşsa... ne kadar hayatsız varsa etrafıma doluşmuşlar ahkam kesiyorlar :d artık sanane! Demeyi öğrendim sayenizde. Sağolun kızlar.Konu sahibine sesleniyorum
Sen bak keyfine arkadaşım. Kimseyi takma
mutluluklar ❤
Tesekkür ederim. Keşke bu başlıktaki siz medeni hanımefendilerle reel dünyam dolsa taşsa... ne kadar hayatsız varsa etrafıma doluşmuşlar ahkam kesiyorlar :d artık sanane! Demeyi öğrendim sayenizde. Sağolun kızlar.
Başlık amacına ulaşmıştır, parazitleri pistten alalım, hayatsızlar sizi
İslamiyetten uzak kalırsak böyle avrupayı savunmamız da gayet normal olur. islamiyetten Bi habersizliktir cahillik bunlar icatla bilmem kaç üniversite okumakla olacak iş değil. Okuduğunuz şeylerde ya da Avrupa da kadının önemi değeri nasıl anlatılıyor haberiniz var mı. Kadın annedir . Kadın dünyadır. Dünyanın yarısını kadınlar diğer yarısını kadınların doğurdukları oluşturur. Yani kadın herşeydir. Biz bu kadar basit değiliz olmamalıyız. Kimsenin bizi aşağılamasına ezmesine izin vermemeliyiz biraz ulaşılmaz olmalıyız. Biz kadınlar olarak kendi değerimizi biraz kendimiz düşürüyoruz. Ben de karşıyım evlilik öncesi arkadaşlıklara insan evlenmeden herşeyi yaşayacaksa evlilik neden var ki yani Bi kağıt imzalıyorsun e ona da gerek var mı. Evlilik her türlü kadını korumak içindir. Mehir vermeden dini nikah olmaz çünkü kadının güvencesidir. Resmi nikah da kadının ve çocukların hakları içindir. Benim düşüncem bu yöndehayatını erkeklerin saçma kalıplarına göre yaşamayı seçmiş bir kadına göre fazla iddialı laflar bunlar.
o ülkeler dediğiniz gibi davranırken biz hep gül bahçeleri sunmuşuz değil mi?
cariyelik diye bişey yoktu biz çok medeniydik..
biz kimseyi bombalamadık öldürmedik hep ciciydik..
ülkeler tarihi pek çok vahsetle doludu hanımefendi.
batı tarihi de vahşetle doludur doğu da..
iş ki bunlardan ders alıp bir daha yaşanmamasını sağlamak.
batı bu ders konusunda bizden daha iyidir ister kabul edin ister etmeyin.. niye bunca insan oralarda yaşamak için can atıyor balık istifi botlarda sıkış tıkış kaçmaya çalışıyor bir düşünün?
bizim coğrafyamız son 500 yılda dünyaya ne kattı?
hangi icatları çıkardık?
kuru inat sizinki.. bakar görmez dedikleri türden..
kendi tarihini pir pak zannedip hep başkasını kötü görmek. işte gerçek cehalet budur. okumak da yaramamış zihinsel kalıplar gayet yerinde.
batının icatlarıyla kalkıp burda batıya sallıyorsunuz.. komik yani
bizim zihniyetimiz o kadar iyiyse niye bizden çıkmadı bu icatlar? buyrun hadi üretin! ne engelliyor?
başkasına cahil demeden önce bunu öğrenin önce yok öyle başkasına sallayıp kendi tarihini yok saymak.
Senin gibi kaba saba düşünmeden konuşan insanlar için normaldir. Sen de bu yaşına kadar millete sarmaktan kendi hayatını heba etmişsin. Milletin hayatını yargılamaktan ne yaşadıgın belli değil. Geçmiş olsun. Dikkat edersen başlıktaki medeni kadınlar senin yaşantını hiç yargılamadı. Ama sen... dinlesanane demeyi 30 yaşında anca öğrenmişsin ama başkası hayatsız oluyor o da iyiymiş..
başkasının dediklerini kafana takmamayı da 40ında öğrenirsin artık.
böyle böyle yetişkin olacaksın ha gayret
İslamiyetten uzak kalırsak böyle avrupayı savunmamız da gayet normal olur. islamiyetten Bi habersizliktir cahillik bunlar icatla bilmem kaç üniversite okumakla olacak iş değil. Okuduğunuz şeylerde ya da Avrupa da kadının önemi değeri nasıl anlatılıyor haberiniz var mı. Kadın annedir . Kadın dünyadır. Dünyanın yarısını kadınlar diğer yarısını kadınların doğurdukları oluşturur. Yani kadın herşeydir. Biz bu kadar basit değiliz olmamalıyız. Kimsenin bizi aşağılamasına ezmesine izin vermemeliyiz biraz ulaşılmaz olmalıyız. Biz kadınlar olarak kendi değerimizi biraz kendimiz düşürüyoruz. Ben de karşıyım evlilik öncesi arkadaşlıklara insan evlenmeden herşeyi yaşayacaksa evlilik neden var ki yani Bi kağıt imzalıyorsun e ona da gerek var mı. Evlilik her türlü kadını korumak içindir. Mehir vermeden dini nikah olmaz çünkü kadının güvencesidir. Resmi nikah da kadının ve çocukların hakları içindir. Benim düşüncem bu yönde
Söylediğiniz herşey malesef ki islamdan Bi habersiz insanların yaptığı şeyler. İslama bağdaşmıyor yani benim demek istediğim bunlar değil.bu avrupa karşıtlığı nereden çıkıyor anlamadım adamların icatlarını kullanıp bir de laf ediyorsunuz.. endülüste yaşamıyoruz.
icatla bilmemneyle olmayacaksa neyle olacak?
kaç kadın tanıdım burada rahat edemediği için batıya yerleştiler?
bu mu kadına verilen değer?
birisi hatta zorla evlendirilecekti resmen bizde ailenin tanıdığıyla evlenirsin diye zorluyorlardı kızı.
avrupa amerika çok iyi çok güzel demedim ben ama belli konularda bizden ilerideler kabul edin. islamiyet maalesef mezhep kavgalarında çok güç kaybetti dinimizin özünü kaybettik. bugün deniz ürünlerinin yenmesinde bile ihtilaf var.
kadın her şeydir ama gel de bunu bu coğrafyanın erkeklerine anlat.
evlilik öncesinde tanımadan nasıl evleneceksiniz?
huyunu suyunu bilmeden mi evlenelim..
öyle ulaşılmaz olmak filan derken erkekler evlenince kadını mal gibi görüyorlar.
öyle kaçtıkça değerli filan olmuyorsunuz aksine pahalı bir eşya gibi görüyor erkekler.
kadınların her şekilde yaşamına saygı duyulacak. bunu da kaçarak değil hayatın içinde olarak yapacağız.
o imzaladığınız kağıt da çocuk için daha çok.
siz kağıt imzalayarak arkadaşlık kurabiliyorsanız o sizin meseleniz..
evlilik kadını korumak için varsa evlilik içinde bunca kadın neden öldürülüyor?
oradan kaçması daha zor ailesi bile kadına sen evlendin yerin kocanın yanı diyor yardım etmiyor.
mehir veren kaç erkek var?
nafaka bile vermiyorlar.
siz hayaller dünyasında yaşamaya devam edin ama gerçekler maalesef çok farklı.
Senin gibi kaba saba düşünmeden konuşan insanlar için normaldir. Sen de bu yaşına kadar millete sarmaktan kendi hayatını heba etmişsin. Milletin hayatını yargılamaktan ne yaşadıgın belli değil. Geçmiş olsun. Dikkat edersen başlıktaki medeni kadınlar senin yaşantını hiç yargılamadı. Ama sen... dinle
SANANE!
Söylediğiniz herşey malesef ki islamdan Bi habersiz insanların yaptığı şeyler. İslama bağdaşmıyor yani benim demek istediğim bunlar değil.
halen okuduğunu anlamıyorsun kimsenin yargıladığı yok burada ne çok kuyruk acın varmış yargılanmayla ilgili..
normal değil diyorum. 30 yaşında bir kadının öpüşmemesi değil biriyle sağlıklı bir ilişki kuramaması normal değil. git istediğin psikoloğa istediğin uzmana sor.
halen kalkmış yargılama diyorsun.
bu kadar alıngansan niye konu açtın.
ben yaşamımdan memnunum ama sen ne yaşamışsan burada konu açma gereği duymuşsun. biraz okuduğunu anla.
islamla bağdaşmıyor ama islam adına bunlar yaşanıyor. demek ki bir yerde sorun var.
Bunun farkında olmak da güzel. Sorun farkında olmamakhalen okuduğunu anlamıyorsun kimsenin yargıladığı yok burada ne çok kuyruk acın varmış yargılanmayla ilgili..
normal değil diyorum. 30 yaşında bir kadının öpüşmemesi değil biriyle sağlıklı bir ilişki kuramaması normal değil. git istediğin psikoloğa istediğin uzmana sor.
halen kalkmış yargılama diyorsun.
bu kadar alıngansan niye konu açtın.
ben yaşamımdan memnunum ama sen ne yaşamışsan burada konu açma gereği duymuşsun. biraz okuduğunu anla.
islamla bağdaşmıyor ama islam adına bunlar yaşanıyor. demek ki bir yerde sorun var.
En büyük hapishane elalem ne der endişesi bu biizm hayatımız yanlışıyla doğrusuyla. Fikri sorulmadan yorum yapanlardan gına geliyorEtrafımız bu tür insanlarla dolu ne yazık ki. Sonunda herkesten uzaklaşan biri oldum. Hayatı ne kadar vasat insan varsa başkalarının hayatına saldırarak kendi yaşantısını kamufle etmeye çalışıyor. 3 günlük dünya. Kim ne düşünür ne der umrumda değil, benim dogru banadır ancak bizim toplum kadar sığ görüşlüsü de yok ne yazık ki. Herb*kologların mutlaka birtakım saçma genel kanıları olmak zorunda
Ne kadar garip bir düşünce.
İstenen biri olduğunu hissettirmek? Birileri beni isteyince, geçmişte arzulanınca bu beni eşime veya sevgilime karşı daha değeÇok doğru dediniz ben özgüvensiz biriyim malesef.Aslında baya güzelim yani herkes böyle söylüyor hatta bebek gibiymisim ama ailem,yetişme tarzm yüzünden bu sekilde oldu ve ben hiçbi zaman karsmdakine özgüvenimi hissettirememdim çekingen biri oldumNe kadar garip bir düşünce.
İstenen biri olduğunu hissettirmek? Birileri beni isteyince, geçmişte arzulanınca bu beni eşime veya sevgilime karşı daha değerli ve kadınsı veya kusursuz mu kılar? Bu tamamen özgüveni eksikliği olan bir insanın düşüncesi olabilir.
Daha önce cinsel ilişkim olmadı.
Tesettürlü bir insan olduğumdan ve genelde bol giyindiğindiğimden eşim vücut hatlarını hiçbir zaman göremedi. Balıketli bir kadınım. Selülitim de popomda sivilcemde var. Kısacası her insan gibi kusurlarım var. Ama kendime verdiğim değerden ötürü eşim sevgiliyken de şimdi de beni prenses gibi el üstünde tutar.
Çünkü bana bakınca gördüğü şey
kendini beğenen bedeniyle barışık güzel olduğunu bilen başarılı eğitimli bir kadın.
Ha ekstra olarak kendimi erkeklerden muhafaza ettiğim ve el değmemiş olarak karısı olduğum içinde bana saygı duyar.böyle oluncada bakire olduğumu falan da söyleyemedim yanlıs düsünür diye korktum ki hissettiğimde bu yani...artk erkekler bakire olana tuhaf gözüyle bakıyor aslnda benim söylememe nedenim KUZENİM o da aynı sekilde benle yaşıt ve bakire her görüstüğü çocuk olmadımı nasıl olmaz diye sorguluyormuş bu da bilinç altıma işledi diyebilirim... Ama genel olarak erkeklerde gördüğüm çevremden de biliyorum artık bakire olan değer görmüyor
Çok doğru dediniz ben özgüvensiz biriyim malesef.Aslında baya güzelim yani herkes böyle söylüyor hatta bebek gibiymisim ama ailem,yetişme tarzm yüzünden bu sekilde oldu ve ben hiçbi zaman karsmdakine özgüvenimi hissettirememdim çekingen biri oldumNe kadar garip bir düşünce.
İstenen biri olduğunu hissettirmek? Birileri beni isteyince, geçmişte arzulanınca bu beni eşime veya sevgilime karşı daha değerli ve kadınsı veya kusursuz mu kılar? Bu tamamen özgüveni eksikliği olan bir insanın düşüncesi olabilir.
Daha önce cinsel ilişkim olmadı.
Tesettürlü bir insan olduğumdan ve genelde bol giyindiğindiğimden eşim vücut hatlarını hiçbir zaman göremedi. Balıketli bir kadınım. Selülitim de popomda sivilcemde var. Kısacası her insan gibi kusurlarım var. Ama kendime verdiğim değerden ötürü eşim sevgiliyken de şimdi de beni prenses gibi el üstünde tutar.
Çünkü bana bakınca gördüğü şey
kendini beğenen bedeniyle barışık güzel olduğunu bilen başarılı eğitimli bir kadın.
Ha ekstra olarak kendimi erkeklerden muhafaza ettiğim ve el değmemiş olarak karısı olduğum içinde bana saygı duyar.
Valla bak.Hadi yav??
30 yildir hic mi sevismedin hakikatten ?
Kimden duydun bunu kuzenin dışında. Kuzenini de büyük yazmışsınValla bak.
Hahhaha ondan hersey beklenirKimden duydun bunu kuzenin dışında. Kuzenini de büyük yazmışsınerkek arkadaşın mi dedi yoksa ondan beklerim çünkü
Hic saymadim. Doya doya sevistim.evet, sıra bende. Siz evlilik öncesi kaç kez seviştiniz? Kaç partner değiştirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?