300 TL'lik hediye isteyen sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 senesi flört sözlülük vs toplamda 29 senedir eşimleyim, ne flört ederken ne de evlendikten sonra hediye istemedim, hediye gönülden geçendir çünkü, valla ben burada kredi çektirip kızların üstüne yıkan erkekleri de okuyunca korkmaya başladım, erkeklerde mutlaka kadınlardan yana sorun yaşıyordur ama burada mevzu bizler olduğumuza göre olayı bizim cepheden değerlendirince neredeyse iyi ki erkek arkadaşın oldum, yoksa halin nice olurdu kıvamında yaşanan egolu özgüven karşısında dehşete düşüyorum, oldu olacak istemeye de biz gidelim, saat künye annelerine pırlanta set iyi ki kocam oluyorsun deyip altlarına araba, ev, kat, yat Allah ne verdiyse önlerine serelim, tövbe tövbe.

Maddi değeri yüksek bir hediye almadı. İstemem de açıkçası. 300 liralık saat takmadım diye bir şeyim eksilmiyor sonuçta.

Hayır kendisi direkt benim zamanım yok alamıyorum sen al dedi. Maddi konu için de senin paran vardır diye bir konuşma yaptı.
Bunu diyen sevgili 30 yaşında mı gerçekten kesinlikle ayrılın, birliktelik ciddiye biner evlilik yolunda ilerlerseniz bu kişi üstünüzden geçinmeye çalışır, işiniz şimdi yok ama olunca paranızı sonuna kadar kendine harcatacak bir erkek profili kendisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…