- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bu kişiyle hâlâ sevgili kalmakta kararlı misinizBana sende para vardır diyor. Keşke o para nerede ben de bilsem.
Ben de demedim hiç kimseye ve anlam veremiyorum.
Birde bu tepkileri paylaşmıyorlar mı... paylaşıp kahkaha atıyorlar.İnternette oluyor ya sevgilinizden şunu şunu isteyin tepkisini paylaşın gibi challenge lar, onlardan yapıyor olmasın??
5 senesi flört sözlülük vs toplamda 29 senedir eşimleyim, ne flört ederken ne de evlendikten sonra hediye istemedim, hediye gönülden geçendir çünkü, valla ben burada kredi çektirip kızların üstüne yıkan erkekleri de okuyunca korkmaya başladım, erkeklerde mutlaka kadınlardan yana sorun yaşıyordur ama burada mevzu bizler olduğumuza göre olayı bizim cepheden değerlendirince neredeyse iyi ki erkek arkadaşın oldum, yoksa halin nice olurdu kıvamında yaşanan egolu özgüven karşısında dehşete düşüyorum, oldu olacak istemeye de biz gidelim, saat künye annelerine pırlanta set iyi ki kocam oluyorsun deyip altlarına araba, ev, kat, yat Allah ne verdiyse önlerine serelim, tövbe tövbe.Evet abla eşimden istediğim birşeyi bile cebinde para varmi yokmu diye düşünerek söyleyemem.Temiz kalpliyim ki o aradan biraz zaman geçmiş olur ve almıştır ben söylemeden:) Devir çıkar, menfaat ne koparirsam kâr devri olmuş...Yazık...
Ya hani şey olsa, sana hediye alacağım ama ne alacağımı bulamadım beraber gidelim ne istiyorsan bakalım alayım demiş olsan neyse. Bu şekilde çok çirkin. Kaldı ki gelirin de yokmuş. Çok istiyorsa kendi alsın. O ne aldı sana?
Ya ben iyimser düşünüyorum da belki böyledir çünkü çok mantıklı gelmedi, özellikle 300 tl olduğunu söylemesi bana bunu düşündürdüBirde bu tepkileri paylaşmıyorlar mı... paylaşıp kahkaha atıyorlar.
Tabii ki almayın. Ismarlama hediye mi alınırmış. Yine de istenmez ama o size yüksek meblağlı bir hediye mi aldı o yüzden mi sizden böyle bir beklentisi var?
30 diyeyim ortalama.
Siz ona sana hediye almak istiyorum gibisinden bir cümle kullandiniz mi
30 yaşında mı gerçekten
Bence sen güzel bir helva yap, iyice koksun. Otur ye arkasından
İnternette oluyor ya sevgilinizden şunu şunu isteyin tepkisini paylaşın gibi challenge lar, onlardan yapıyor olmasın??
Bunu diyen sevgili 30 yaşında mı gerçektenHayır kendisi direkt benim zamanım yok alamıyorum sen al dedi. Maddi konu için de senin paran vardır diye bir konuşma yaptı.
Vaktim yok ne demek, versin internetten siparişini ayağına kadar gelsin. Bahaneye bak.Hayır kendisi direkt benim zamanım yok alamıyorum sen al dedi. Maddi konu için de senin paran vardır diye bir konuşma yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?