ben geldimmmmmmm ve sizi çokkkk özledim
bulantılar ve baş dönmeleri yoruyor bi de baş ağrısıııı
serpilim silik çizgi diyince nasıl heyecanlandım anlatamam ama olsun bence yaklaştın hadi bu ay polen ve bal yeee besle yumoşlarıııı
kesinlikle şikayetçi değilim olmayınca korktum hatta sabah kalktım bulantım yok nasıl korktum
sonra öğleden sonra başladı çok şükür
korkuyorum çılgınım ya bişey olmasın onaaa uykumda bile dua ediyorum ericem yakındaa
korkuyorum çılgınım ya bişey olmasın onaaa uykumda bile dua ediyorum ericem yakındaa
canım o kadar haklısın ki. binbir zorlukla geldi.
bugun doktorda bebiş resimlerini asmışlar. aslında hiç duygusal değildim ama birden dedim ben yumurta takibinde bile stres oluyorum, bir de hamilelikte nasıl stres olurum diyee..gözlerim doldu tam zırlayacaktım da hemşire muayene odasına çağırdı
insanın eline utrason cihazını alıp sürekli bebeğine bakarak geçiresi geliyor...her anını....
çok iyi anlıyorum canım....doktorlar 1 ay sonra için gün verince deliriyorsun,,bir asır gibi geliyor....
sabır canım zaman o kadar çabuk geçiyor ki ....onlar Allah'a emanet...melekler yanlarında....senden çooooook daha iyi bakıyorlar annesi :CüvCüv:
hala duygusalsak canım bizde daha çoooooooooooooook iş var demektir....
oy ya kıyamam...ben bu yazıyı okurken bile ağladım....
herbir yerim şişti adet olmayı beklemeye çoktaaaaaan başladım zaten dokunsan ağlama durumundayım....:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?