30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben geldimmmmmmm ve sizi çokkkk özledim
bulantılar ve baş dönmeleri yoruyor bi de baş ağrısıııı
serpilim silik çizgi diyince nasıl heyecanlandım anlatamam ama olsun bence yaklaştın hadi bu ay polen ve bal yeee besle yumoşlarıııı

bir yasin yazar mısınız bana güzel çıtırlarrr
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz burası çok güzel bir topiktir bırakamayacaksınız

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese...... .......23
loveli........ ...............11
Serpil02507 ....... ....21
çılgınkız .................. 3
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... ...........10
masal0663 .............. 5
lalehan ....... .............1
tentation....................1
duygu7979.................2

TOPLAM ................ 81

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz. arkadaşlar okuduğunuz yasinleri kırmızıyla yazabilirmisiniz sayfaları okurken gözden kaçmasın diye mesela 1 bile yazmanız yeterli

ha tamam kırmızı yazalım haklısın
maşallah 81 olduk kızlar kısa sürede
adet tarihlerinizi de yazın dua ederken o sıraya göre okuruz nasıl kızzlar
bu fikri tuttum ben kim demişti unuttum ama

biz de seni özledikkk...
sen ne diyordun, bulantılar bebişinin iyi oldugunu hatırlatıyorr..

kesinlikle şikayetçi değilim olmayınca korktum hatta sabah kalktım bulantım yok nasıl korktum
sonra öğleden sonra başladı çok şükür

kesinlikle şikayetçi değilim olmayınca korktum hatta sabah kalktım bulantım yok nasıl korktum
sonra öğleden sonra başladı çok şükür

oyle valla.. sağlıkla büyüsün de bulantı da neymiş...:CüvCüv:
bir daha ki doktora gidiş ne zaman??

24 mart daha çok var yaaaa burda bebişin kalbini dinlemek için dr gitsem mi acaba

korkuyorum çılgınım ya bişey olmasın onaaa uykumda bile dua ediyorum ericem yakındaa

korkuyorum çılgınım ya bişey olmasın onaaa uykumda bile dua ediyorum ericem yakındaa

canım o kadar haklısın ki. binbir zorlukla geldi.
bugun doktorda bebiş resimlerini asmışlar. aslında hiç duygusal değildim ama birden dedim ben yumurta takibinde bile stres oluyorum, bir de hamilelikte nasıl stres olurum diyee..gözlerim doldu tam zırlayacaktım da hemşire muayene odasına çağırdı

ama hersey yolunda gidecek gör bakk.. olumlu düşünüyoruz özellikle hamileyken opuyorumnanaktan

insanın eline utrason cihazını alıp sürekli bebeğine bakarak geçiresi geliyor...her anını....
çok iyi anlıyorum canım....doktorlar 1 ay sonra için gün verince deliriyorsun,,bir asır gibi geliyor....
sabır canım zaman o kadar çabuk geçiyor ki ....onlar Allah'a emanet...melekler yanlarında....senden çooooook daha iyi bakıyorlar annesi :CüvCüv:

hala duygusalsak canım bizde daha çoooooooooooooook iş var demektir....
oy ya kıyamam...ben bu yazıyı okurken bile ağladım....
herbir yerim şişti adet olmayı beklemeye çoktaaaaaan başladım zaten dokunsan ağlama durumundayım....:gitme:

masal gelmez belki kız bu sefer adet haa. hadi umutlanalım gene.. boshayallersmile

bu arada yasinimize 2 katkı da benden..hepimiz için de dua ettimmm..:Saruboceq:

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese...... .......23
loveli........ ...............11
Serpil02507 ....... ....21
çılgınkız .................. 5
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... ...........10
masal0663 .............. 5
lalehan ....... .............1
tentation....................1
duygu7979.................2

TOPLAM ................ 83

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz. arkadaşlar okuduğunuz yasinleri kırmızıyla yazabilirmisiniz sayfaları okurken gözden kaçmasın diye mesela 1 bile yazmanız yeterli

belenaycım listeyi düzenledimm ben de ..yardımcı olimm

çilginkız iyi etmişsin ellerine sağlık canım maşallah sessiz ve derinden ilerliyor yasinimiz Allah kabul etsin inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…