çilginkız iyi etmişsin ellerine sağlık canım maşallah sessiz ve derinden ilerliyor yasinimiz Allah kabul etsin inşllah
Gunaydin arkadaslar,
Sabah sabah kan beynime sicradi. Yasa resmi gazetede yayinlanmis. Embriyo sayisini 1 ile sinirlamislar. Ne diyecegimi bilemiyorum. Erkek egemenliginde yonetilmenin nasil birsey oldugunun bir kaniti daha. Dunya kadinlar gununde verilebilecek en guzel hediye. Vicdan ve akillari yok bu insanlarin.
sinirden ne yazdigimi da bilmiyorum. kusura bakmayin. Ama ben yillardir bekliyorum normal yollarla bebek sahibi olab,ilmek icin. Bu ay kendimi maddi manevi hazirlayabildim. Devletten rapor alamiyorum, calisiyorum cunku. Ona ayirabilecek vaktim ve mecalim yok. Ozel de dunyanin parasi biliyorsunuz.
offf offf cok sinirliyim
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum...özellikle loveli ve neşeciğime hem çalışan hem anne adayları oldukları için bol şans diliyorum dualarım sizinle arkadaşlar..benim de bugün bitiyor reglim..yeni bir döngüye giriyoruz.bu ay pree-seed mi kullansam acaba diye düşünmeden edemiyorum ama pahalı da..ne bileyim kafam biraz karışık..bu ay çok umut var içimde tahliller de iyi çıktı diye olabilir..
anicim ya cok haklısın valla. ben de ne diyeceğimi bilemiyorum ..
inşallah hiç gerek kalmadan bebişin bir süpriz yapacak sana..belki hiç gerek kalmayacak.
nesemese de tüp deneyecekti bak ne güzel hamiş kaldı. sıkma canını sen.
sezencim valla ben de preseed kullansam mı diyorum ya. umutlarını yüksek tut inşallahh bebişin gelir. ben de umutları tavanda tutmaya calısıyorum. :Saruboceq:
ı ıh bırakma. doktor sana 6 ay filan deneyin dese doktorun gırtlaana yapıs.
doktora eşsiz gitme hatta eşin de bi görünsün tahlil mahlil yaptırsın..
bende bisi yok nolcak deyip rasgele bi doktora da gitme. doktorunu çooooooook iyi seç.
ben öle yaptım. illk doktora gittiğimde böle böle çocuk yapmaya karar verdik bi kontrol olayım die laylaylom bi basıma gitmistim ismi lazım değil malum hastalıktan korkutarak 1 yılımı yedi. (medical park hastanesinde . forumların birinde yazmıstım olanı biteni. biri dotorun ismini sordu onu da yazdım. sanırım bu yüzden ceza yedim giremedim bi süre, sürekli hata veiodu ama forumla çok da alakam olmadığı için anlamamıstım ceton çook sora düstüe. sempatiksalakcinni benim yazı da uçmus gitmis kaydirigubbakcemile3 )
sonradan gititğim bi doçent ve prof sende hiç bisi yok pırıl pırılsın demislerdi.
anla artık kaydirigubbakcemile3
2,5 yıllık sürecin tavsiyeleri bunlar.
kızlar dün face de bi arkadasımın bebekli aileli fotolarını gördüm. bahsetmismdir benim süreçin ilk zamanlrında onunla konusmustum da böle böle oldu filan die anlatmıstım bi kaç ay sonra hamile olduğunu öğrenmistim. "sennile konustuktan sonra korktum deneneyyim dedim ve hamileyiiiiimmmm.. " demisti. gerçi ilk bebeiğini 5 haftalıkken kaybetmisti ama bi kaç ay sonra ikinciye hamile kaldı. allah bağışlasın o kadar tatlı bir kızı var ki. bebekli mutlu aile fotoları filan.. kötü oldum
aksam rüyamda da o fotoları gördüm..
uf ne bilim depresyona mı griom ne . işte de durumlar karışık. vekaleten idarecilik yapıyorum. önümüzdeki hafta atamalar yapılcak. büyük bir ihtimalle biri atanır . basvuramıyorum ben, sınava girmedim çünkü sınav zamanı ilk aşılamamın zamanına denk geliyordu uğrasamadım, bi de gebe kalırım filan yapamam didim.. dönem ortasında işi bırakmak öğretmenliğe dönmek sıfırdan bi sınıf almak da istemiyorum.. kadromuz bu yıl çok değişti yıllardır aile gibi olduğumuz bir ortamımız vardı ve yeni gelenlere alışamadım bi türlü.. geçen hafta tayinler vardı bi ümit bekledim belki çıkar die o da olmadı.
havalar da düzelmedi karanlık karanlık soğuk soğuk gidiyor sempatiksalakcinni
ayşe arman dan özendik spora gittik. ondan da elimizde kalan kas ağrıları oldu :roflol:: roflol: :roflol:
-tatlicadiarzu-
mutsuzumm....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Canım ne sınavına çalışıyordun? Dediysen de unuttum canım. Benim de bu ay sınavım var kağıdım bile geldi ama hala çalışmaya başlamadım(
İnşallah bebişin gelmiştir hayırlısıyla..
ehliyet sınavı için çalışıyorum canım..ama bu sıralar baya yoğunum ev taşıyacam.. ders çalışmaya da fırsat kalmıyor..daha sınava var ama yıne yavaş yavaş çalışsam iyi olur...bebek işini şimdilik erteledim.. yasin okuyacaktım ama malum özel günümdeyim..bitince inş. devam ederim..olmazsa eşime okuturum...
sana da bebeşinede :ecrin_bebek: sağlıklı günler dilerim...isim düşündün mü ? :)
Allah a emanet olunuz..
Canım Allah kolaylık versin. Amin canım siz de Allah'a emanet olun. Kim bilebilir belki içinizden birilerinin göbişindde de şu anda miniki gelmiş bekliyordur..isim düşünmek için çok erken canımcım. Bebişe bişi olursa sonra çok üzülürüm biraz daha beklemek istiyorum ...
okudum geldim
1 tene
Süpersiniz...
aman aman bu sıralar gelme. havalar kötü soğuk kaaranlık ve çamur yağıo :)
nesem aman dikkat et kendine çok geçmis olsun hiiç ihmal etme.etmezsin biliyorum ama amaaan çok dikkat allah sağlık versin sana ve elma çekirdeenee
eehehe balkaabaana dönüo kışın. baharda prenses oluyo bu sehir
bu topik umutsuzlua bire bir.. gel bize katıl bize
yirim seni kıtır :roflol::roflol: dilerim gerçek hayatta da bu kadar neşe dolusundurhihoyyyt
bknz:
:dance::dance::dance:
ssessiz kalma :) elif safağın içindeki kadınlar korosu burası alkisalkisalkis enteli var danteli var çıtırı var kıtırı var annesi var çılgını var masalı var lokumu var var da var laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Teyzesi elma çekirdekleri burdayım diye annelerini birazcık bulandırıyor ama iyi olsunlar da ...
ben geldimmmmmmm ve sizi çokkkk özledim
bulantılar ve baş dönmeleri yoruyor bi de baş ağrısıııı
serpilim silik çizgi diyince nasıl heyecanlandım anlatamam ama olsun bence yaklaştın hadi bu ay polen ve bal yeee besle yumoşlarıııı
Canım bulantılara bir yol bulursan bana da haber ver, acıkmamaya çalışıyorum ama sanki içimde bir kurt var yediklerimi anında sindiriyor..Canım kaçıncı hafta yavaşlayacak bunlar ya...
Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:
nesemese...... .......34 :lepi: Serpilim naber????
loveli........ ...............11
Serpil02507 ....... ....21
çılgınkız .................. 5
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... ...........10
masal0663 .............. 5
lalehan ....... .............1
tentation....................1
duygu7979.................2
TOPLAM ................ 83
Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz. arkadaşlar okuduğunuz yasinleri kırmızıyla yazabilirmisiniz sayfaları okurken gözden kaçmasın diye mesela 1 bile yazmanız yeterli
Dün yataktan kalkamayınca okudum maşallah. Yeterki teyzeleri de bizim yaşadıklarımızı yaşasınlar hayırlısıyla...
Masalım hani cinsiyet için ne tarafta diye sormuştun ya, benim sanırım solda, gece hep solun sancdığını farkettim, sonra değişir mi bilemem tabi..Şimdi sence ne? Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de...
Kızlar günaydın diyerek yazıma başlayacaktım sabahın köründen beri bir türlü yazamadım. Tam yazdıklarınızı okuyordum ve notlar alıyordum ki odaya arkadaşlar geldi. Hamile bir arkadaş var, bulantıları epey azalmış, elinde kahvaltılık malzemeleriyle gelmiş bizim odaya. Oturdu yumurtasını açıp başladı yemeye..Benim hamişliğimi bilmiyorlar ama şüpheleniyorlar, sanırım bunu ortaya çıkarmak istedi. Kapıyı pencereyi ben açıyorum onlar kapatıyor. Nerdeyse üstlerini........süsleyiverecektim. Sormayın ya...Burayı bırakıp kaçtım kaç sefer. Yeme burda diyorum dinlemiyor. En sonunda firar ettim. Kızlar inşallah bizler böyle olmayalım. Hamiş yada değil hiçbirzaman sadece kendimizi düşünmeyelim. O hamişse ben de hamişim ama söyleyemiyorum. Hala toparlanamadım...Yemek faslı da hala devam ediyor, anlamadım gitti.
Neyse yani sabahtan beri size yazamadım. Oysa diyecek en çok lafım vardı.
Listeler çok hoşuma gitti. Maşallah Yasinlerimiz ne güzel artmış. Yeni liste de güzel olmuş Masalım ellerine sağlık o Besmeleyi nasıl koydun? Çok güzel olmuş. Ben heyecanla beliyorum bakalım bu ay sıra kimlerde???
canım neden hayal olsun, inşallah bu ay olur,Allah istedikten sonra hemmencecik oluverir :)aylint bende kuran okuyamıyorum türkçesinden okuyorum canım benim benim için sanki 9 ay hayal ama olsun hayalde güzel bugün ofisten çıkmadım böyle geziniyorum tattlım hiç bişi okuyamasanda bize dua et yeter canım
canım ya naptın sen daha iki ay olmuş, şimdiden yapma sakın stres, bebiş rehat annelere geliyobilmiyorum da ben çok erken başladım umutsuzlupa yaşla alakalı değil 2 ay oldu korunmayı bırakalı ama şimdiden canım sıkılıyor
canım sorun olmadına sevindimserpilim canım enerji doldurmussun ortalığıı.. Senin bebişin de sana çeksin inşallah boyle enerjik bişi olsun çıksın
neyse kızlar toktora gitim geldim, gene gördük yımırtaları. bu ay klomen sonrası femara kullanıyorum bakalım. dediğiniz gibi o hormon da cok yüksek değilmiş. kritik birşey yok dedi doktor. çok şükür..
tentation canım benim, sıkma canını.. oluyor boyle seyler..havalar da iç karartıcı..bak elazığ da deprem oldu ne üzücü di mi???
spora devam ben 1 kilo vermişim bu arada olleyyy.. 3-4 cm de incelme olmus. ohh ohh ..
bizler de birer ayse arman olucaz..40 ımızda da fotograf mı cektirsek ne kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk, senin de bebişin sağlıkla doğar inşallah canım,maşallahbir yasin yazar mısınız bana güzel çıtırlarrr
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz burası çok güzel bir topiktir bırakamayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?