30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenkin düğüne hepimizin gittiğini düşünsenize..ne komik..
zerdal ankara havası oynuyor, ben harmandalı, tento da horon tepiyor:)
aylin de elde gazozla gelirr

tam komedi olur :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aha saate bakın..kaçtı benim uyku yaw:)

yatınca gelir git yat hadiii. senin adam rüyasında tarihi eserleri geziyordur şimdi :))
tento da kaçırdı uykuyu tabi horon teperkene cittuu daaaa....

tento sende eğlenceli kızsın, miyonsunda maşallah, allah mutluluğunu bozmasın.
aminamin
geshenkin düğüne hepimizin gittiğini düşünsenize..ne komik..
zerdal ankara havası oynuyor, ben harmandalı, tento da horon tepiyor:)
aylin de elde gazozla gelirr

aylin masa altından gazozlara vokta karıstıranlardandır kesin...:roflol::roflol::roflol:
iç ablacım iç. ısınırsın. iç:roflol::roflol::roflol:

çılgın arattım dinledim şarkıyı :)))

amann daa zerdal bu sen misin:))
yaw kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş valla yaa.
kendi güzel kalbi güzell

tam komedi olur :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yatınca gelir git yat hadiii. senin adam rüyasında tarihi eserleri geziyordur şimdi :))
tento da kaçırdı uykuyu tabi horon teperkene cittuu daaaa....

valla görüyordur..kulağına takıp dinlerkene uyuyor bazen..profesör çakıltus adam..

zerdalım sende tatarlık yok demi. gözler çekik ya hani. hani kapı ağzında lafı bitmeyen kadınlar olur ayak üzeri muhabbet eder acıkta. aynı öyle yapıyos şimdik konuşa konuşa ayrılamadık bi türlü.
bu saatte tek uyku tutmayan bizdeğiliz aşağıda hep bi misafir var buyrunnnnnnnnn

kızlar karabüke gittiğimde büyük gösteririm, burda şimdi yapamasını çokta bilmiyorum, bide bu pc de pek resmim yok, izin bitince büyük gösteririm. geshenk canım, oynarken çekmedik canım ya, affet bidahaki sefere.

kızlar bisi dicem ama gülceeniz.
geshenkin niki büyük harflerle ya.. ben hep geshenki büyük bellemisim. hani böyle hökümet gibi hatunlar vardır ya eyle:roflol::roflol::roflol:

amann daa zerdal bu sen misin:))
yaw kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş valla yaa.
kendi güzel kalbi güzell

ya ben geshenki görmedim hiç ha :)

ivit ivit :)

katılıyorum

ay kızlar teşekkür ettim, sağolun, evet misafirler dikkatimi çekti, geshenk hep dyorlar ama tatar değilim, hep japonlara benzetirler.
dediğin gibi kapı ağzı muhabbeti oldu.

ya ben geshenki görmedim hiç ha :)

yarın girersen atarım bu bilg. yok resmim. laptop bu. masada var yukarıda bide iş yerindekinde var. tek sarı sensin bende esmerim. sen gelince ben atarım hemen profilimde büyükçene bakarsın çılgınla bis gördük birbirimizi...

birbirimizi gördük beğendik gibi olmuşş.
hadi yatalım hakkat yaa 7 de kalkıcam ben..oyy..
eyüpe git hepimizin ismini sırala emi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…