30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

30lu yaşlarda en çıtır gebelerimiz.....

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.................... 9. haftamız
2.neşemeşe............ 8. haftamız

ve beklenmeyen adetlerimiz...birbirimiz için edeceğimiz duaların kabul olmasını dileyerek..

aylint.................................10 mart

masal0663...........................15 mart

ani…………………………......18 mart

duygu7979..........................19 Mart

tentation..............................25 mart

çılgınkız...............................27 mart

belenay................................?

librarian .............................?

sezen10..............................?

lalehan...............................?

kumsal................................?

edut....................................?

İsmi olmayanlar da kendini eklesin lütfen....

arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...

sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....

ben kendi tarihimi yazdım...benden önce bekleyen üst sırayı alsın...çılgın verdi bir de tarihini...
gördüklerinizi de eklersiniz.....

dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv

MASALCIM DUALARIMIZ SENİNLE

Kızlar ben yarın öbür gün bekliyorum adetimi ama kist için bu ay da doğum kontr.hapı kullandımya, gebelik yoktur bu ay bende... Yine de adım olduğundan listeye adet tarihimi ekledim..

Kızlar ben yarın öbür gün bekliyorum adetimi ama kist için bu ay da doğum kontr.hapı kullandımya, gebelik yoktur bu ay bende... Yine de adım olduğundan listeye adet tarihimi ekledim..

canım benim olsun tarihin belli olsun :) umarım iyisindir benim midem be başım ağrıyor stresten

aylinnn kız belli mi olur bir ayda dogum kontrol hapı yumurtlamayı engellemeyebilir..hadi olsun olsunn.

ve beklenmeyen adetlerimiz...birbirimiz için edeceğimiz duaların kabul olmasını dileyerek..

sezen10..............................2 Nisan

aylint.................................?

canım benim olsun tarihin belli olsun :) umarım iyisindir benim midem be başım ağrıyor stresten
SAĞOL SERPİLCİM, iyiyim,kistim gitti mi ne )
geçmiş olsun,yapma stres, rahatlamaya çalış derin nefes al bi yaslan arkana,gevşet kendini, ben de biraz stresliyim gerçi, bu hap stres yaptı iyice bende
aylinnn kız belli mi olur bir ayda dogum kontrol hapı yumurtlamayı engellemeyebilir..hadi olsun olsunn.

yok gülüm ya hiç ümitlenmeyelim :))
Allah isterse olur ama yumurtlama akıntısı falan da olmadı, hap işini layıkıyla yaptı bence ))

aylint.................................10 mart

sezen10..............................2 nisan

arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...

sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....

ben kendi tarihimi yazdım...benden önce bekleyen üst sırayı alsın...çılgın verdi bir de tarihini...
gördüklerinizi de eklersiniz.....

dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv

MASALCIM DUALARIMIZ SENİNLE

slm çıtırlarım bugün forma yazamayaacğım ama fırsat buldukça okuyacağım sizi kalbimdesiniz

serpilim nasılsın??kanaman devam ediyor mu???
canım seni unuttuğumdan değil listeye yazmama sebebim...

elim varmadı...seni neşeden sonraki 3.sıraya yazarım diye dua dua yalvardım...

haber ver adet durumundan....sakın üzülme :1hug:

aylint bu tarz ilaçlar stres yapıyor benim stresim ilaç milaçla değil işler piyasalar vs vs vs bu yıl para kazanmalyım kendimi öyle şartlandırdım 2009 cidiid sıkıntılı bir yıldı bari 2010 kurtarayım

neşe canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle...

canım tıbbi kısmını bilemem ama sol taraftaysa yakışıklı bir erkek geliyor..

sola yerleşen bebek erkek,sağa yerleşenler de kız olurmuş....benimki sol taraftaydı...herkes erkek dedi...bebek karnımda öldü..normal doğum gibi aldılar,erkekmiş...

sağlıklı olsun ne olursa...ama sen mavi patik örmeye başla annesi...:CüvCüv:

canım benim evet şuan adetliyim bebeğim o yüzden mart listesinde olamam sen nasılsın canım hepinizi özlüyorum ya ben vallhi ben sizleri çok seviyorum buna inanın neşmeşe ve loveli ye rabbim yardım etsin bulantıları tez zamanda bitsin bakalımmart ayı listemiz ne olacak aminnnnnnnnnnnnnn bol :CüvCüv: olur inşallh

yüce rabbim önce sizlere versin bende bunun için dua ediyorum canlarım benim bu saate böyle bir lüxsüm olmamalı ama nedense yaşama karşı dirençliyim hayallerimde var olsun hayal kurmamada kimseler engel olamazya değilmi :)) ayyyyy seviyorum kendimi kendime mucuxxxxxxx .)))))))))))))))))9a.s.a.s.

iyi işte...sizi okudukça daha iyi tabi....
kramplarında geçer inşallah hemen...lütfen moralini bozma...sen istediğin sürece yanındayız :1hug:

bende seni özledim çılgınım benim nasılsın kuzu neler yapıyorsun ya ben mide krampları yaşıyorum o yüzden havamda değilim dermişim :))))

yapmamaya çalış güzelim stres ya işi, ben eminim elinden geleni yapıyorsundur onda da.. soyle arkaya yaslan, derin bir nefes al yavaş yavaş verr..ohhh...
ben de gidip biraz şarkı çığırıcam iş sonrası rahatlatıyor beni.. izmir civarından kulağınıza bir müzik gelirse ben şarkı soyluyorumdur:)) -tatlicadiarzu-

canım benim bağıra bağıra şarkı söyle bende arabada son ses müüzk dinlerken birde bağırarrak şarkı söylüyorum ki sorma gitsin .))olumunekankayizsmile

canım benim bağıra bağıra şarkı söyle bende arabada son ses müüzk dinlerken birde bağırarrak şarkı söylüyorum ki sorma gitsin .))olumunekankayizsmile

ohh aynen..yandan bakanlar da bu kadın delirmiş diyorlardır laelaelaelaelae
ben kaçıyorum şimdilik. öptüm sizi fıstıklarr..:1hug:

canlarım ne güzel liste olmuş tebrik ederim sizleriii
güzellerim benim ya ne çok seviyorum sizi

neşem bulantı için ben hiçbir şey yapmıyorum bulantılar beni mutlu ediyor ama istersen çubuk kraker iyi geliyor onları ye

bugün 9 Mart ta oldum...:)
..güzel bir konu seçmişsiniz..inş. hepimiz için hayırlı olur...dualarımız daim olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…