Allah gönlüne göre versin serpilcim, ceplerin dolsun taşsın, bi de göbüşüne bebiş, oooohhh kaydirigubbakcemile2aylint bu tarz ilaçlar stres yapıyor benim stresim ilaç milaçla değil işler piyasalar vs vs vs bu yıl para kazanmalyım kendimi öyle şartlandırdım 2009 cidiid sıkıntılı bir yıldı bari 2010 kurtarayım
Merhaba,
Aranıza henüz katıldım. Biz de eşimle 3 yıla yakındır bebek istiyoruz. 33 yaşındayım ben de. Bebek olmamasının nedenini çikolata kistine yordular. Almak için açık ameliyat yaptılar. Aldılar da... İki yıl önce açık ameliyat oldum. Kisti aldılar. Bir aşılama oldum. Olmadı. HSG filmi istediler. Şimdi rahmimde polip çıktı. Bir de sol tüpün orda su toplanması gibi bir şey olmuş. Tüplerim açık ama sol tüp biraz darlaşmış. Şimdi Laparoskopi yapılıp hem polip, hem tüpün yanındaki su toplanmasını hem de açık ameliyattan sonra kalmış yapışıkları temizleyecekler. Ama doktor konusunda endişelerim var. Cankat Kadın Sağlığı Merkezine gidiyorum. Doktorum Mehmet Ergez. Çok anlayışlı, güler yüzlü bir doktor. Ama işiyle ilgili çok bilgim yok. Aranızda Mehmet Bey'i tanıyan var mıdır acaba? İlk ameliyatım açık olmamalıymış, yanlış doktora gitmişim. Şimdi ikinci kere aynı şey olsun istemiyorum. Vaktim de daralıyormuş gibi geliyor yaş ilerledikçe... Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar... Teşekkürler...
neşe canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle...
canım tıbbi kısmını bilemem ama sol taraftaysa yakışıklı bir erkek geliyor..
sola yerleşen bebek erkek,sağa yerleşenler de kız olurmuş....benimki sol taraftaydı...herkes erkek dedi...bebek karnımda öldü..normal doğum gibi aldılar,erkekmiş...
sağlıklı olsun ne olursa...ama sen mavi patik örmeye başla annesi...:CüvCüv:
iyigeceler kızlar
benide alın aranıza :lepi: ben belenayın yaramaz manevi kardeşiyim sempatiksalakcinni
30,5 yaşındayım....9 yaşında 1 kızım var...2. bebeği 2,5 senedir istiyoruz ve çabalıyoruz şimdilik olmadı
geçen ay 1 hafta soğan kürü yaptım
devam edemedim çünkü soğanım bitti kaydirigubbakcemile3 annemde ameliyat olduğu için bi fırsat bulamadım yapmayada almayada
yarım kaldı yani
bu ay 10 ile 12 si gibi adet olmam lazım
adetimin 5. günü soğana tekrar başlıycam inşallah
ovulasyon testinde çooooook silik bi çizgi çıktı. yarına kaldı :)
etrafta kendini düşünen bencil insan çok malesef.. bizse kendimizden cok etrafımızı düşünüyoruz. zaten o yüzden stresimiz de cok, daha zor oluyor boyle işlerimiz..
ama boyle olmak daha güzel yaa..sevenimiz çok.. sen takma onları boşverrr..
insallah bu ay yeni hamişler eklenir listemize..
Kızlar ben yarın öbür gün bekliyorum adetimi ama kist için bu ay da doğum kontr.hapı kullandımya, gebelik yoktur bu ay bende... Yine de adım olduğundan listeye adet tarihimi ekledim..
canım benim olsun tarihin belli olsun :) umarım iyisindir benim midem be başım ağrıyor stresten
serpilim nasılsın??kanaman devam ediyor mu???
canım seni unuttuğumdan değil listeye yazmama sebebim...
elim varmadı...seni neşeden sonraki 3.sıraya yazarım diye dua dua yalvardım...
haber ver adet durumundan....sakın üzülme :1hug:
neşe canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle...
canım tıbbi kısmını bilemem ama sol taraftaysa yakışıklı bir erkek geliyor..
sola yerleşen bebek erkek,sağa yerleşenler de kız olurmuş....benimki sol taraftaydı...herkes erkek dedi...bebek karnımda öldü..normal doğum gibi aldılar,erkekmiş...
sağlıklı olsun ne olursa...ama sen mavi patik örmeye başla annesi...:CüvCüv:
canım benim evet şuan adetliyim bebeğim o yüzden mart listesinde olamam sen nasılsın canım hepinizi özlüyorum ya ben vallhi ben sizleri çok seviyorum buna inanın neşmeşe ve loveli ye rabbim yardım etsin bulantıları tez zamanda bitsin bakalımmart ayı listemiz ne olacak aminnnnnnnnnnnnnn bol :CüvCüv: olur inşallh
yapmamaya çalış güzelim stres ya işi, ben eminim elinden geleni yapıyorsundur onda da.. soyle arkaya yaslan, derin bir nefes al yavaş yavaş verr..ohhh...
ben de gidip biraz şarkı çığırıcam iş sonrası rahatlatıyor beni.. izmir civarından kulağınıza bir müzik gelirse ben şarkı soyluyorumdur:)) -tatlicadiarzu-
canım benim bağıra bağıra şarkı söyle bende arabada son ses müüzk dinlerken birde bağırarrak şarkı söylüyorum ki sorma gitsin .))olumunekankayizsmile
canlarım ne güzel liste olmuş tebrik ederim sizleriii
güzellerim benim ya ne çok seviyorum sizi
neşem bulantı için ben hiçbir şey yapmıyorum bulantılar beni mutlu ediyor ama istersen çubuk kraker iyi geliyor onları ye
Merhaba,
Aranıza henüz katıldım. Biz de eşimle 3 yıla yakındır bebek istiyoruz. 33 yaşındayım ben de. Bebek olmamasının nedenini çikolata kistine yordular. Almak için açık ameliyat yaptılar. Aldılar da... ıki yıl önce açık ameliyat oldum. Kisti aldılar. Bir aşılama oldum. Olmadı. HSG filmi istediler. Şimdi rahmimde polip çıktı. Bir de sol tüpün orda su toplanması gibi bir şey olmuş. Tüplerim açık ama sol tüp biraz darlaşmış. Şimdi Laparoskopi yapılıp hem polip, hem tüpün yanındaki su toplanmasını hem de açık ameliyattan sonra kalmış yapışıkları temizleyecekler. Ama doktor konusunda endişelerim var. Cankat Kadın Sağlığı Merkezine gidiyorum. Doktorum Mehmet Ergez. Çok anlayışlı, güler yüzlü bir doktor. Ama işiyle ilgili çok bilgim yok. Aranızda Mehmet Bey'i tanıyan var mıdır acaba? ılk ameliyatım açık olmamalıymış, yanlış doktora gitmişim. Şimdi ikinci kere aynı şey olsun istemiyorum. Vaktim de daralıyormuş gibi geliyor yaş ilerledikçe... Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar... Teşekkürler...
iyigeceler kızlar
benide alın aranıza :lepi: ben belenayın yaramaz manevi kardeşiyim sempatiksalakcinni
30,5 yaşındayım....9 yaşında 1 kızım var...2. bebeği 2,5 senedir istiyoruz ve çabalıyoruz şimdilik olmadı
geçen ay 1 hafta soğan kürü yaptım
devam edemedim çünkü soğanım bitti kaydirigubbakcemile3 annemde ameliyat olduğu için bi fırsat bulamadım yapmayada almayada
yarım kaldı yani
bu ay 10 ile 12 si gibi adet olmam lazım
adetimin 5. günü soğana tekrar başlıycam inşallah
ovulasyon testinde çooooook silik bi çizgi çıktı. yarına kaldı :)
çin takvimine baktınız mı peki? :uhm::uhm:
eyy gidi.. evlendiğimin ilk yılları çin takvimine göre şaparız da istediğimiz bebek olur die atıp tutuodum sırnaşık şeysırnaşık şey
neşemeşeeeeeeeeee saçlarını çekeceğim senin yasinde 34 olmuşsun ben gerilerde kaldımama bir bitsin adetim seni geçeceğim yaz bunu bir kenara :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?