30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Allah gönlüne göre versin serpilcim, ceplerin dolsun taşsın, bi de göbüşüne bebiş, oooohhh kaydirigubbakcemile2

Merhaba,
Aranıza henüz katıldım. Biz de eşimle 3 yıla yakındır bebek istiyoruz. 33 yaşındayım ben de. Bebek olmamasının nedenini çikolata kistine yordular. Almak için açık ameliyat yaptılar. Aldılar da... İki yıl önce açık ameliyat oldum. Kisti aldılar. Bir aşılama oldum. Olmadı. HSG filmi istediler. Şimdi rahmimde polip çıktı. Bir de sol tüpün orda su toplanması gibi bir şey olmuş. Tüplerim açık ama sol tüp biraz darlaşmış. Şimdi Laparoskopi yapılıp hem polip, hem tüpün yanındaki su toplanmasını hem de açık ameliyattan sonra kalmış yapışıkları temizleyecekler. Ama doktor konusunda endişelerim var. Cankat Kadın Sağlığı Merkezine gidiyorum. Doktorum Mehmet Ergez. Çok anlayışlı, güler yüzlü bir doktor. Ama işiyle ilgili çok bilgim yok. Aranızda Mehmet Bey'i tanıyan var mıdır acaba? İlk ameliyatım açık olmamalıymış, yanlış doktora gitmişim. Şimdi ikinci kere aynı şey olsun istemiyorum. Vaktim de daralıyormuş gibi geliyor yaş ilerledikçe... Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar... Teşekkürler...

iyigeceler kızlar
benide alın aranıza :lepi: ben belenayın yaramaz manevi kardeşiyim sempatiksalakcinni

30,5 yaşındayım....9 yaşında 1 kızım var...2. bebeği 2,5 senedir istiyoruz ve çabalıyoruz şimdilik olmadı
geçen ay 1 hafta soğan kürü yaptım
devam edemedim çünkü soğanım bitti kaydirigubbakcemile3 annemde ameliyat olduğu için bi fırsat bulamadım yapmayada almayada
yarım kaldı yani
bu ay 10 ile 12 si gibi adet olmam lazım
adetimin 5. günü soğana tekrar başlıycam inşallah

iyi akşamlar 30lu çıtırlar nasılsınız kız cadı burdadamı buldun beni he he he hoşgeldin kardeşlerin şahı sende 30 ay pardon 30.5 oldun demek he öyleyse hoş geldin aramıza bak burdaki çıtırlar süper he söyliyeyim neşene neşe katarsın canım kardeşim inşallah hasta olmazsında vildanımıza kardeş gelir

ŞUBATIN SON HAFTASI ıTıBARıYLE YASıN GURUBU

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

nesemese...... .......34
loveli........ .............11
Serpil02507 ....... ...21
çılgınkız ................. 5
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... .........13
masal0663 ............. 5
lalehan ....... ...........1
tentation..................1
duygu7979...............2

TOPLAM .............. 97

Allah kabul etsin

30LU YAŞLARDA EN ÇITIR GEBELERıMıZ

1.loveli.................... 9. haftamız
2.neşemeşe............ 8. haftamız

VE BEKLENMEYEN ADETLERıMıZ...BıRBıRıMıZ ıÇıN EDECEĞıMıZ DUALARIN KABUL OLMASINI DıLEYEREK

lalehan...............................9 Mart umutlar bir dahaki aya inşallah canım

aylint.................................10 mart

divinity..............................10-12 mart

masal0663...........................15 mart

belenay................................15 mart

ani…………………………......18 mart

duygu7979..........................19 Mart

tentation..............................25 mart

çılgınkız...............................27 mart

sezen10..............................2 nisan

librarian .............................?

kumsal................................?

edut....................................?

ısmi olmayanlar da kendini eklesin lütfen....

arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...

sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....

dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv

dışardaydım gelir gelmek ilk işim pc yi açıp topige bakmak oldu artık. :)
bugün müdüre yakalandım okulda bu sayfayı açınca. hemen kapadım ama adam demistir ne iş ne ayak die kaydirigubbakcemile3

yardım topladığımız veli geçen hafta sezeryan oldu. masalah çok iyilermis. hamileyken gittiği doktorlar ( ki toplasan bi elin parmağını geçmez herhal) epey bi korkutmuslardı.. görenler çok sağlıklı olduklarını söylüyorlar..

kadına tüm yıl şahit oldum. ne doğru dürüst doktor ne bakım ne sağlık ne beslenme.. tansiyon şeker had safhadaydı, eşiyle ayrılcaklarmıs da vazgeçmisler mi ne öyle olmus bu bebek. ilk zamanlar bisiler olmus da düstü filan sanmıs..

allah verdi mi veriyor iste..

sinemaya gittik. eyvah eyvah.. :) gülmek isteyenler gitsinler.. ikinci yarı da iyice koptuk:roflol:

serpilim kıtırım arayı açma gözümüz arıo aklı bak bi karış havada msjlarını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepinizi çook kucakladım..
allah bizi de sevindirsin güldürsün..

çok geçmiş olsun. allah şifa versin
o doktoru tanımıyorum mlsf

çin takvimine baktınız mı peki? :uhm::uhm:

eyy gidi.. evlendiğimin ilk yılları çin takvimine göre şaparız da istediğimiz bebek olur die atıp tutuodum sırnaşık şeysırnaşık şey

neşemeşeeeeeeeeee saçlarını çekeceğim senin yasinde 34 olmuşsun ben gerilerde kaldım ama bir bitsin adetim seni geçeceğim yaz bunu bir kenara :)))

hadi canım soğan kürü inşallah iyi etki eder ben uyguladım adetlerim 25 güne düştü ama henüz bebebşim olmadı zaten olmasınıda çok beklemiyordum dermişim :)) ama emin olki hep bekledim hamileleliği hoşgeldin biizimde mavi kardeşimiz ol

lelehan bende 7 martta adet olmuştum yani ikiz aynı dönemlere denk geldik inşallah mart sayfamızdaki çıtırlar arakası arkasına hamiş olurlar aminnnnnnnnnnnn biz nisan listesinde olacağız

ovulasyon testinde çooooook silik bi çizgi çıktı. yarına kaldı :)

lülülülülülü sen çalışmaları elden bırakma tatlım inşallah yakın zamanda idrar testindede çift çizgiyi görürsün bebbeğim müdürüne söyle kafasındanda 40 tane tilki geçirmesin yoksam gelir onu bir güzel pataklarım :)) tatatlım benim alalhım hayrınızda kabul etsin şimdidien o veliniz için geçmiş olsun yapabileceğim birşey olursa burdayım öpüldün ŞenizŞeniz

Günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim geveze tatlı cadılarımmmmmm
Hepinizi çok seviyorum. Anam ben size laf yetiştiricem diye ders çalışmayı aksatıyorum. Bu kadar güzel muhabbet etmeyin yaaaaa....Aklım burada kalıyor, zaten gevezenin tekiyim hemen dalıyorum. Maşallah hepimize. Rabbim bir gün bebişlerimizle bir araya gelip tanışmayı da nasip eder inşallah..

Bugün tetikte bekliyorum, odama yemek getireni yaka paça dışarı atıcam, iyice edepsüzlüğü göze aldım:)) hele yumurta getireni okulun korumalarıyla dışarı attırmayı planlıyorum..alsanaalsanasmile...ıyiliğim çok iyidir de bir de çirkef tarafım vardır, uzak dursunlar o zaman....klava:

Kızlar ben yarın öbür gün bekliyorum adetimi ama kist için bu ay da doğum kontr.hapı kullandımya, gebelik yoktur bu ay bende... Yine de adım olduğundan listeye adet tarihimi ekledim..

Aylint canım eğer adet olursan soğan kürünü mutlaka dene. Kistleri çok iyi eritiyor inşallah...

canım benim olsun tarihin belli olsun :) umarım iyisindir benim midem be başım ağrıyor stresten

Canım benim ya olumunekankayizsmile, lütfen kendini hırpalama. Ne iş için ne bebiş için..Sen hasta olduktan sonra eşin bebişi ne yapsın, biz ne yapalım sensiz? Önce senin sağlığın önemli..

ışte gerçek arkadaş opuyorumnanaktan...Hepiniz pırlanta gibi insanlarsınız. Ya ne iyi ettiniz de geldiniz buraya...Hepinizi çok seviyorum...

Hayırlı ve sağlıklı olsun da canım hiç önemli değil. Canım sen ne kadarlıkken kaybetmiştin? Önceden yazmıştın ama ben unuttum. ınşallah annesi seni cennetin kapısının önünde bekliyor, şefaat edecek o. Annem olmadan girmem diyecek. Rabbim bu acıları kimseye yaşatmasın..Senin de hayırlısıyla çok yakında bebişin gelecek ve bunları unutturacak sana inşalalh...olumunekankayizsmile..

Canım hayırlısıyla önümüzdeki aya neler yapacaksın? Bizim bulantılarımız hayırlısıyla bebişin iyi olduğunu gösteriyormuş o yüzden hiç tasalanmıyorum ama sanırım birkaç kişiyle papaz olucam Serpilim. Başta eşimle. ınsanın kokudan midesi bulanırmıymış, naz yapıyormuşum. Yakın bir zamanda onun da üstünü süsleyeceğim, kararlıyım bakalım kokulu kokulu yaptığı şeyleri bir daha yapabilecek mi? Neyse inşallah bu didişmeleri siz de yaşayacaksınız en yakın zamanda, o zaman daha ayrıntılı planlar yaparız:))

Akşam bir güzel ses duymuştum galiba sendin:)) rüzgar getirdi bizim buralara:))

canım benim bağıra bağıra şarkı söyle bende arabada son ses müüzk dinlerken birde bağırarrak şarkı söylüyorum ki sorma gitsin .))olumunekankayizsmile

işte bu, bayılırım bunu yapmaya. Eşim olmayacak ama...Geçen yaz eşim memleketine gitmişti de buralarda nasıl bağır çağır araba kullanmıştım, gene gitse de bu sefer daha süper planlarım var:))kaydirigubbakcemile3

Canım okulda masamın çekmecesinde 1 büyük paket, evde masanın üstünde 1 büyük paket sürekli atıştırıyorum. Yine de yetmiyor. Ayva ve limon biraz bastırıyor. Aklında olsun. Benim midem çok hassastı sanırım o yüzden ağır geçiyor. 1 kış belfıtığından yatmıştım ve bir sürü ilaç içmekten midemi deliyordum az daha..Bu yüzden pek çok şey dokunuyor..Neyse bebişlerimiz iyi olsun da dimi? Bu yaklaşık ne zaman hafifleyecek ki? Dün anneme gitmiştim. Akşam için yiyecek bişiler verdi saolsun. Evde yemek yapmayınca daha iyiydim. Şimdiden akşama ne yapacağımı düşünüyorum..

Canım doktorlar hemen kesip biçmeye meraklı. Benim artık pek inanasım gelmiyor hiçbirine. Bize müşteri gözüyle bakıyorlar. Polip meselesine gelince, benim keseye bakmaya gittiğimizde doktorum bir polipin var dedi. Sorun olur mu diye sordum, yok şimdilik birşey olmaz dedi. Gene de herkesin durumu farklı, inşallah senin için en hayırlısı olsun. Vaktiyle gittiğim her dr ayrı birşey buldu bende de, kimi pko, kimi ters rahim dedi, kimi hiç vakit kaybetme hemen bu ay tüp yaptır dedi. Birine 2 yıl gittim elde var sıfır. ıçtiğim tonla hormon hapı ve aldığım kilolar cabası..Bak çok şükür doğal olarak geliverdi. ınşallah Allah tamamına da erdirir. Şimdi pişmanım keşke çok kurcalatmasaydım...

Canım hoşgeldin inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine. Kuzunu da Allah bağışlasın..

ovulasyon testinde çooooook silik bi çizgi çıktı. yarına kaldı :)

Yumurtlama takibi amacıyla mı yaptın? Eğer öyleyse sen bu günleri değerlendir ama eşne söyleme, strese giriyorlar. Benim ikinci çizgi kadar koyu çıkmazdı hiç. Çok koyu beklerken kaçırabilirsin dikkat et. Hem önceden de sperm olması içinde iyi olur..Bu günlerde eşinle çok ilgilen:))

çin takvimine baktınız mı peki? :uhm::uhm:

eyy gidi.. evlendiğimin ilk yılları çin takvimine göre şaparız da istediğimiz bebek olur die atıp tutuodum sırnaşık şeysırnaşık şey

Baktım erkek görünüyor, sağlıkla ve hayırla gelsin de...

neşemeşeeeeeeeeee saçlarını çekeceğim senin yasinde 34 olmuşsun ben gerilerde kaldım ama bir bitsin adetim seni geçeceğim yaz bunu bir kenara :)))

hehe aklinialirimsmile zemuszemus ohooooo senin adet bitene kadar ben bekleyeceğim sanki:)) inşallah ben 7-8 ay daha adet olmam da daha çok okurum...

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ

1.loveli.................... 9. haftamız
2.neşemeşe............ 8. haftamız

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

lalehan...............................9 Mart umutlar bir dahaki aya inşallah canım

aylint.................................10 mart

divinity..............................10-12 mart

masal0663...........................15 mart

belenay................................15 mart

ani…………………………......18 mart

duygu7979..........................19 Mart

tentation..............................25 mart

çılgınkız...............................27 mart

sezen10..............................2 nisan

librarian .............................?

kumsal................................?

edut....................................?

arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...
sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....
dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv

ŞUBATIN SON HAFTASI İTİBARİYLE YASİN GURUBU

nesemese...... .......36
loveli........ .............11
Serpil02507 ....... ...21
çılgınkız ................. 5
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... .........13
masal0663 ............. 5
lalehan ....... ...........1
tentation..................1
duygu7979...............2

TOPLAM .............. 99

Hadi kızlar 1/5 i gitti maşallah...
Allah kabul etsin....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN

günaydın arkadaşlar neşecim ve lovelicim güzel gelişmelerinize çok seviniyorum sanki ben de yaşıyorum okuyunca hepiniz çok içtensiniz o nedenle kopamıyorum burdan..
ben dün pre-seed aldım bir de ucuzlarından ovulasyon testi adetim bitti bakalım deneyeceğim sanırım işin püf noktası inanmak..ben inanıyorum pre-seed e inşallah bu ay tüm gelişmeler olumlu olur..yalnız neşecim ovulasyon testi hiç yapmadım bu güne dek tam koyu olmasını beklemeyeyim mi şimdi anlamadım..

Canım benim tam koyu çıkmıyordu hiç ama diğerlerine göre daha çabuk ve daha koyu çıkıyordu. Sen koyu çıkmaya başlayınca değerlendirmelerine başla bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…