günaydın arkadaşlar neşecim ve lovelicim güzel gelişmelerinize çok seviniyorum sanki ben de yaşıyorum okuyunca hepiniz çok içtensiniz o nedenle kopamıyorum burdan..
ben dün pre-seed aldım bir de ucuzlarından ovulasyon testi adetim bitti bakalım deneyeceğim sanırım işin püf noktası inanmak..ben inanıyorum pre-seed e inşallah bu ay tüm gelişmeler olumlu olur..yalnız neşecim ovulasyon testi hiç yapmadım bu güne dek tam koyu olmasını beklemeyeyim mi şimdi anlamadım..
Sevgili nesemese,
Senin için çok sevindim gerçekten... Darısı hepimizin başına. Cevabın için de teşekkür ederim. Ve gerçekten şaşırdım. Bu kadar şey söylediler ve sen sonunda kendiliginden hamile kaldın ne güzel. Bazen düşünüyorum aslında hiçbir şey yapmadan öyle dursam kendilginden olur mu diye? ama sonra ya yapmadığım için pişman olursam diyorum. Polip kesinlikle alınmalı dediler bana, sol tüpün ordaki şişkinlik için de kesinlikle dediler... Şimdi onlara güvenmekten başta çarem yok gibi görünüyor. Bu yüzden doktor doktor gezmeyeyim belki doktorumu tanıyan çıkar da bir şey deyiverir diye düşünmüştüm. Ama çıkmadı maalasef :bilmiyorumkismile
ovulasyon testinde çooooook silik bi çizgi çıktı. yarına kaldı :)
Merhaba,
Aranıza henüz katıldım. Biz de eşimle 3 yıla yakındır bebek istiyoruz. 33 yaşındayım ben de. Bebek olmamasının nedenini çikolata kistine yordular. Almak için açık ameliyat yaptılar. Aldılar da... İki yıl önce açık ameliyat oldum. Kisti aldılar. Bir aşılama oldum. Olmadı. HSG filmi istediler. Şimdi rahmimde polip çıktı. Bir de sol tüpün orda su toplanması gibi bir şey olmuş. Tüplerim açık ama sol tüp biraz darlaşmış. Şimdi Laparoskopi yapılıp hem polip, hem tüpün yanındaki su toplanmasını hem de açık ameliyattan sonra kalmış yapışıkları temizleyecekler. Ama doktor konusunda endişelerim var. Cankat Kadın Sağlığı Merkezine gidiyorum. Doktorum Mehmet Ergez. Çok anlayışlı, güler yüzlü bir doktor. Ama işiyle ilgili çok bilgim yok. Aranızda Mehmet Bey'i tanıyan var mıdır acaba? İlk ameliyatım açık olmamalıymış, yanlış doktora gitmişim. Şimdi ikinci kere aynı şey olsun istemiyorum. Vaktim de daralıyormuş gibi geliyor yaş ilerledikçe... Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar... Teşekkürler...
iyigeceler kızlar
benide alın aranıza :lepi: ben belenayın yaramaz manevi kardeşiyim sempatiksalakcinni
30,5 yaşındayım....9 yaşında 1 kızım var...2. bebeği 2,5 senedir istiyoruz ve çabalıyoruz şimdilik olmadı
geçen ay 1 hafta soğan kürü yaptım
devam edemedim çünkü soğanım bitti kaydirigubbakcemile3 annemde ameliyat olduğu için bi fırsat bulamadım yapmayada almayada
yarım kaldı yani
bu ay 10 ile 12 si gibi adet olmam lazım
adetimin 5. günü soğana tekrar başlıycam inşallah
ovulasyon testinde çooooook silik bi çizgi çıktı. yarına kaldı :)
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin kız seni yakalrım bak diğer topiclerde sen bol bol çalış emi :)))
Arkadaşlar hepiniz çok tatlısınız. Hepinizin teker teker "hoşgeldin" demesi bile çok hoş. Sizlere, uzun zamandır bu forumda olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. En başından beri ara ara yazdığınız sayfalara baktım. Bir hayıt tohumu meselesi dönüyordu ortada. Gerçekten hayıtla hamile kalanlar var mı aranızda? Varsa kür tam olarak nasıldı paylaşabilir misiniz?
hoşgeldin aramıza vereliniortakMerhaba,
Aranıza henüz katıldım. Biz de eşimle 3 yıla yakındır bebek istiyoruz. 33 yaşındayım ben de. Bebek olmamasının nedenini çikolata kistine yordular. Almak için açık ameliyat yaptılar. Aldılar da... İki yıl önce açık ameliyat oldum. Kisti aldılar. Bir aşılama oldum. Olmadı. HSG filmi istediler. Şimdi rahmimde polip çıktı. Bir de sol tüpün orda su toplanması gibi bir şey olmuş. Tüplerim açık ama sol tüp biraz darlaşmış. Şimdi Laparoskopi yapılıp hem polip, hem tüpün yanındaki su toplanmasını hem de açık ameliyattan sonra kalmış yapışıkları temizleyecekler. Ama doktor konusunda endişelerim var. Cankat Kadın Sağlığı Merkezine gidiyorum. Doktorum Mehmet Ergez. Çok anlayışlı, güler yüzlü bir doktor. Ama işiyle ilgili çok bilgim yok. Aranızda Mehmet Bey'i tanıyan var mıdır acaba? İlk ameliyatım açık olmamalıymış, yanlış doktora gitmişim. Şimdi ikinci kere aynı şey olsun istemiyorum. Vaktim de daralıyormuş gibi geliyor yaş ilerledikçe... Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar... Teşekkürler...
hoşgeldin vereliniortakiyigeceler kızlar
benide alın aranıza :lepi: ben belenayın yaramaz manevi kardeşiyim sempatiksalakcinni
30,5 yaşındayım....9 yaşında 1 kızım var...2. bebeği 2,5 senedir istiyoruz ve çabalıyoruz şimdilik olmadı
geçen ay 1 hafta soğan kürü yaptım
devam edemedim çünkü soğanım bitti kaydirigubbakcemile3 annemde ameliyat olduğu için bi fırsat bulamadım yapmayada almayada
yarım kaldı yani
bu ay 10 ile 12 si gibi adet olmam lazım
adetimin 5. günü soğana tekrar başlıycam inşallah
aminnnnnlelehan bende 7 martta adet olmuştum yani ikiz aynı dönemlere denk geldik inşallah mart sayfamızdaki çıtırlar arakası arkasına hamiş olurlar aminnnnnnnnnnnn biz nisan listesinde olacağız
kistim gitmemişse yapıcam canım ya a.sAylint canım eğer adet olursan soğan kürünü mutlaka dene. Kistleri çok iyi eritiyor inşallah..
inşallah olumlu sonucu alırsın sezencim kaydirigubbakcemile2günaydın arkadaşlar neşecim ve lovelicim güzel gelişmelerinize çok seviniyorum sanki ben de yaşıyorum okuyunca hepiniz çok içtensiniz o nedenle kopamıyorum burdan..
ben dün pre-seed aldım bir de ucuzlarından ovulasyon testi adetim bitti bakalım deneyeceğim sanırım işin püf noktası inanmak..ben inanıyorum pre-seed e inşallah bu ay tüm gelişmeler olumlu olur..yalnız neşecim ovulasyon testi hiç yapmadım bu güne dek tam koyu olmasını beklemeyeyim mi şimdi anlamadım..
ya evet, ne yapsak daha çok para getirir gözüyle bakıyo biçok dr!:roflol:canım dr lara fazla kapılma bende hiç ama hiç soruyn yok sadce yaşım 41 hepsi o buna rağmen hormon testlerim ve yumurta rezervim drları şaşırtıyor gayet sağlıklıyım eşiminde 2 oğlu var rabbim bağışlarsa yani eşimdede sorun yok tüp deneyelim dedik banada hemen amelayat dedi dr neymiş rahim kalp şeklindeymi eşim kabul etmedi durduk yere yatırmam seni o masaya dedi şuna inanıyorum bizi para makinası olarak görüyorlar helede bir zaafımız varya takıldık ya bebek diye onlarda oynuyorlar benim dayımın kızının kisti var hemde kocaman ve inanmayacaksın 4 çocuğu var ve 5ci istiyor yanii kocaman kisttele hamile kaldı doğurdu sende salla gitsin dr işini bence ama yinede karar senin gülümsempatiksalakcinni
neşemeşe sana ve tüm arkadaşlara bayılıyorum lovelinin ve senin mide bulantıların iyiye işaret tabiiki sıkı dişinizi biraz atlatacaksınız heeeeeeeee kocanada söyle sakın senin yanında bırtlamasın :=))) ayy aklıma ne geldi malum 40 yaşıma kadar yalnız uyumuşum flörtlerim oldu ama hiç bir erkele aynı evi paylaşmamışım flörtlerim hep saygılı kibarlardı malum ben evlendim artık evde hatta koca yatağımda biri var önceleri bayağı zorlandım eşim oldukça kibar bir bey ama birgünüz aynenn zaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttttttttttt diye bir ses .))))))))))))))))))))))) anam dedim depremmi oluyor hani çaktırmayayım duymamaışım gibi davarnayaım anam ne duymamamsı apartman duymuştur sesi ama ben yine kibarca duymadım edasına yatayım dedim ama benim eşim hiçç umursamadı bile vesselam bu onda bir alışkanlık haliniz aldıı zaaartttttttttttttttttttt zurttttttttttttttttttttttt bırrrrrrrrttttttttt:))))))))))) aaaaaaaaaaa bu ne allahtan koku yok ve ben şaşkın şakın halen daha şaşkının onun dırtların bırtlarını zortlarını duyuyor ve bu anı yaşıyorum sık sık :))))9 eeeeeeeeeeeee zartsız zurtsuz kokusuz bir gebelik diliyorum sana
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.loveli.................... 9. haftamız
2.neşemeşe............ 8. haftamız
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
lalehan...............................9 Mart umutlar bir dahaki aya inşallah canım
aylint.................................10 mart
divinity..............................10-12 mart
masal0663...........................15 mart
belenay................................15 mart
ani…………………………......18 mart
duygu7979..........................19 Mart
tentation..............................25 mart
çılgınkız...............................27 mart
sezen10..............................2 nisan
librarian .............................?
kumsal................................?
edut....................................?
arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...
sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....
dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv
ŞUBATIN SON HAFTASI İTİBARİYLE YASİN GURUBU
nesemese...... .......36
loveli........ .............12
Serpil02507 ....... ...21
çılgınkız ................. 5
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... .........13
masal0663 ............. 5
lalehan ....... ...........1
tentation..................1
duygu7979...............2
TOPLAM .............. 100
Hadi kızlar 1/5 i gitti maşallah...
Allah kabul etsin....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN
canlar geldim ama grip oldum yaa
ben bi yasin daha okudum 1 yasin maşallah 100 olduk bu hızla hemen biter yasinlerimiz
bulurum tabi beloşumiyi akşamlar 30lu çıtırlar nasılsınız kız cadı burdadamı buldun beni he he he hoşgeldin kardeşlerin şahı sende 30 ay pardon 30.5 oldun demek he öyleyse hoş geldin aramıza bak burdaki çıtırlar süper he söyliyeyim neşene neşe katarsın canım kardeşim inşallah hasta olmazsında vildanımıza kardeş gelir
saol canımhadi canım soğan kürü inşallah iyi etki eder ben uyguladım adetlerim 25 güne düştü ama henüz bebebşim olmadı zaten olmasınıda çok beklemiyordum dermişim :)) ama emin olki hep bekledim hamileleliğihoşgeldin biizimde mavi kardeşimiz ol
Canım hoşgeldin inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine. Kuzunu da Allah bağışlasın..
hoşgeldin vereliniortak
allah bağışlasın evladını, inşallah adeti beklerken bebişin gelsinnkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?