30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

amin.. tatlım normal bence sonucun... iki gün sonra tekrarlanacak di mi, inşallah ikiye katlıcak :lepi: maşallah 41 kereee

saol canım,cuma gidicem tekrar,öyle dedi dr um,çok tatlı bi dr,çok moral verdi ban,herkez tüp derken,o biraz daha uğraşalım dedi,beni streste çok etkiliyodu,bu sefere kadar hep tek gidiyodum dr a,bu defa eşimle gittim ilk defa ve ona söyledi söylencekleri,o bile steres sokuyodu beni,bugün yumurtlama günü hayatım,hadi şey yapalım demek zor geliyodu,ilk defa bu ay demedim ve çok şükür.Allahım bütün isteyenlere versin,en kısa zamanda versin.amin amin amin.

aminnnnnnnn
listemiz hepsi hamİş olsunnnnn hihoyyyt:dance:

aminnnn
canımmm yaaaaaaaaaaa süpperrrr oldu bu haber, nasıl sevindirdin bizi,Allah da seni sevindirsin, bebişin sıkı sıkı tutunsun sana

tamam canım,evde yok ama isteyim eşimden,ay adamda delirdi akşamdan beri,pc yi yanıma taşırken zorlandım biraz,çok kızacak akşama ama duramadım sizsiz.kız hayatımda ilk kez top 10 girdim be,sayenizde.
ben çıkayım dediğin gibi,çünkü progestan içiyorum ve uykum geldi,uykudan ziyade,böyle beynimi dönderiyo bu ilaç,tuhaf bi etkisi var.a.s.a.s.

ahhh canımmmmmmmm yaaaaaaaa
ivet sen git yat dinlen güsseeeelce :)

amin.. tatlım normal bence sonucun... iki gün sonra tekrarlanacak di mi, inşallah ikiye katlıcak :lepi: maşallah 41 kereee

evet normal kardelenciğim.. ama ikiz değil bak onu diyim :)))) tek bebiş bu. değerler onu diyor. aman tek tek gelsinler demi keşke gelsinler.. daha sağlılı tekil gebelik... iki gün sonra istedi dimi tekrar test.

doktorunda iyi demek.. o çok önemli zaten. o moralle hamile kalır insan. moral ne kadar gerekli insana o olmayınca istediğin kadar uğraş. kardelen hani anlatmıştın canım biliyoruz ama yeni gelenler kaçıranlar için hikayeni tekrarlayabilirmisin.. yaşını evlilik süreni geçtiğin aşamaları falan....

kıslar ben sabah hayıtımı içmediydim, keyifle gideyim de demleyeyim
enteresan ve zerdalımın müjdeler gelmeden evvel yetişirim inşallah..:lepi:

ahhh canımmmmmmmm yaaaaaaaa
ivet sen git yat dinlen güsseeeelce :)

kız pc yi yatağa taşıdım,bi görsen gülersin:roflol::roflol:etrafım kablolarla dolu,olsun kk için,sizn için değer,kader arkadaşlarımla buluşmak istedim.bu defa çıkıyorum ama gelicem gene,inş.zerdaldanda güzel haber gelir,geçmnişe bakamadım,var mıydı bi gelişme?inş.sizlerinde güzel haberlerini alırım.opuyorumnanaktan

kıs yirim ben seniiiiiii Şeniz
senle gazoz içemicez artıkın, süt içelim bariii :içelim: :)))))

iyiyim canım.evet konuşamadık bi türlü.Gelişme yok henüz karnım agrıyo hala 10 temmuzu bekliyorum heycanla..

evettt sırada zerdal var... enterasan da var.. vay vay bugün tarihi gün olacak galiba. aynı gün 3 gebe haberi inşallah. belli olmaz hiç akılda olmayan biri daha çıkar müjdesini verir. ah gazozları patlatırız işte o zaman. kardelen yat dinlen canım. sonra yazarsın hikayeni. akşamada gececilerle bir parti kutlama yaparız artık kaydirigubbakcemile2 ohhhhh... ne güzel...
kardelen tu tu tu 41 kere

1.gün........36.2
2.gün........ölçmedim
3.gün........ölçmedim
4.gün.........ölçmedim.
5.gün..........36.1
6.gün..........36.3
7.gün..........36.2
8.gün..........36.1 Çalışma
9.gün..........36.2
10.gün........36.0
11.gün........36.2 (1,5 saat geç öçltüm.) çalışma
12.gün........36.1 çalışma (Yakı)
13.gün........36.0 çalışma
14.gün........36.2 çalışma
15.gün........36.2
16.gün........36.0 çalışma
17.gün........36.0 çalışma
18.gün........36.2 çalışma
19.gün........35.9
20.gün........36.1 çalışma
21.gün........36.1
22.gün........36.2 çalışma
23.gün........36.2 çalışma
24.gün........36.4
25.gün........36.3
26.gün........36.5
27.gün........36.5
28.gün........36.4
29.gün........36.7 (Dün biraz üşütmüşün sabah ateşliydim ondan yüksek olabilir.)
30.gün........36.4
31.gün........36.4
32.gün........36.4
33.gün........36.4
34.gün........36.3

ateşim biraz düştü. kızlar testi yarın yapacam.

zeytin1007+, GESHENK+, ozlem64, kardelen5233
günaydın kızlar, kardelen canım duaalrımız seninle, inşallah tutunur bebişin hcg yükselir. kızlar ben kahvaltı yapmam lazım. bi ce deyim dedim, kahvaltıdan sonra gelirim. enterasan ne zaman gelir ki.

testi yarın koydum kafaya o yüzden niyeti bozmayım dedim, daha regli olmadım.

kıslar ben sabah hayıtımı içmediydim, keyifle gideyim de demleyeyim
enteresan ve zerdalımın müjdeler gelmeden evvel yetişirim inşallah..:lepi:

iç bakem hayıtını.. yarasın.. yaa aylin senin sabitlenmiş ya ateşin sen çalışma yaptın ama sürekli dime.. ben sendende şüpheleniyorum bak diyim sana. bu ay rahim filmide çektirdin bide onun etkisiyle hıııımmmm yerimseniben bu ay 7. sırada dolacakmı yoksa hee.. :CüvCüv: innnşaaallllaaaahhhhhh..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyiyim canım.evet konuşamadık bi türlü.Gelişme yok henüz karnım agrıyo hala 10 temmuzu bekliyorum heycanla..

az kalmış 10 temmuza.. hiç belirti yokmu? çalışmaları aksatmadın dimi. yaptığın kür felan varmıydı hayatım bu ay ?

tamam geshenkcim,sonra yazim canım,biraz uzun çünkü.zerdalcım,inş sende gzüel haber vercen canım,öpüyorum

İnşallah tutunur bebegin canım dualarımız seninle..

yaflum benim ateşli tablosuyla hızlı bir giriş yapmış zerdoşum... hoşgeldin canımmm zemuszemus ne var çokta düşmemiş. loveli nerelerde kaldı yaaa gelsinde bir yorum yapsın sana... aynı saatte hiç kalkmadanmı ölçtün yine. belki sabaha karşı üşüdün 1 derececik düşmüş dur bakalım... bugün günün değil dimi normalde hım ??

kahvaltını yapta gel ama.. çay var gene değilmi. çılgııııııınnn zerdal çay içiyoooooo... :)))) ateşin düştü diyemi vazgeçtin testten?? sakın hemen moral bozayım deme. rahat ol. çok düşmemişki.

heeeee partiye iştirak etmeye gayret ediciiiim :)) bensiz gazoz içeni yakarım heeee
zerdalım çok düşmemiş, müjdeni alırız inşallah :)
hadi bakem, öslemcim senden de müşde alırız inşallah
gensenkim sevişiyos arada :roflol:
dr da rahim filmi çekildiği ay hamile kalan çok oluyo didi ama ben ümitlenmek istemiyom
ya kıslar sorumu yazıp hayıtımı demlicim, siz cevabını yazın o arada gelince hazır istiyom haaaaaa laelaelaelaelae
ben 6 gün antibiyotik kullandımya rahim filmi için felan, yumurtlamayı geciktiren o olabilir mi?? antipiyotiklerin öyle etkisi var mıydı??
hee hadi süreniz başladı!! sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…