- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
amin.. tatlım normal bence sonucun... iki gün sonra tekrarlanacak di mi, inşallah ikiye katlıcak :lepi: maşallah 41 kereee
amin hayatım amiiin.... Allahım bu güzel duyguyu tüm isteyenlere tattırsın. bak ama bırak şu tedirginlikleri artık. gelmesini bildiği gibi tutunmasını da bilecek annesi. dirençli bebişin var senin maşallah bak o kadar mücadele veriyor kalmak için. sende aksini hiç düşünme. moralini yüksek tut. ve bool bol dinlen. ayakta kalma. bize haber ver ama çokda yorulana kadar burada kalma.. he bide bilgisayarının yanına bir kaktüs koy. kaktüs radyasyonu çekiyor canım. çoook sevindim vallahi. sende bize dualar et bol bol. ne güzel haber verdin yaaa... bu bana çok iyi geldi. bal top 10 a girmişsin hemen. aylin almış seni hamişlerin listesine.. şu liste uzayıp gider umarım arka arkaya... zemuszemus
aminnnnsaol canım,cuma gidicem tekrar,öyle dedi dr um,çok tatlı bi dr,çok moral verdi ban,herkez tüp derken,o biraz daha uğraşalım dedi,beni streste çok etkiliyodu,bu sefere kadar hep tek gidiyodum dr a,bu defa eşimle gittim ilk defa ve ona söyledi söylencekleri,o bile steres sokuyodu beni,bugün yumurtlama günü hayatım,hadi şey yapalım demek zor geliyodu,ilk defa bu ay demedim ve çok şükür.Allahım bütün isteyenlere versin,en kısa zamanda versin.amin amin amin.
amin hayatım amiiin.... Allahım bu güzel duyguyu tüm isteyenlere tattırsın. bak ama bırak şu tedirginlikleri artık. gelmesini bildiği gibi tutunmasını da bilecek annesi. dirençli bebişin var senin maşallah bak o kadar mücadele veriyor kalmak için. sende aksini hiç düşünme. moralini yüksek tut. ve bool bol dinlen. ayakta kalma. bize haber ver ama çokda yorulana kadar burada kalma.. he bide bilgisayarının yanına bir kaktüs koy. kaktüs radyasyonu çekiyor canım. çoook sevindim vallahi. sende bize dualar et bol bol. ne güzel haber verdin yaaa... bu bana çok iyi geldi. bal top 10 a girmişsin hemen. aylin almış seni hamişlerin listesine.. şu liste uzayıp gider umarım arka arkaya... zemuszemus
tamam canım,evde yok ama isteyim eşimden,ay adamda delirdi akşamdan beri,pc yi yanıma taşırken zorlandım biraz,çok kızacak akşama ama duramadım sizsiz.kız hayatımda ilk kez top 10 girdim be,sayenizde.
ben çıkayım dediğin gibi,çünkü progestan içiyorum ve uykum geldi,uykudan ziyade,böyle beynimi dönderiyo bu ilaç,tuhaf bi etkisi var.a.s.a.s.
amin.. tatlım normal bence sonucun... iki gün sonra tekrarlanacak di mi, inşallah ikiye katlıcak :lepi: maşallah 41 kereee
saol canım,cuma gidicem tekrar,öyle dedi dr um,çok tatlı bi dr,çok moral verdi ban,herkez tüp derken,o biraz daha uğraşalım dedi,beni streste çok etkiliyodu,bu sefere kadar hep tek gidiyodum dr a,bu defa eşimle gittim ilk defa ve ona söyledi söylencekleri,o bile steres sokuyodu beni,bugün yumurtlama günü hayatım,hadi şey yapalım demek zor geliyodu,ilk defa bu ay demedim ve çok şükür.Allahım bütün isteyenlere versin,en kısa zamanda versin.amin amin amin.
ahhh canımmmmmmmm yaaaaaaaa
ivet sen git yat dinlen güsseeeelce :)
kıs yirim ben seniiiiiii Şenizkız pc yi yatağa taşıdım,bi görsen gülersin:roflol::roflol:etrafım kablolarla dolu,olsun kk için,sizn için değer,kader arkadaşlarımla buluşmak istedim.bu defa çıkıyorum ama gelicem gene,inş.zerdaldanda güzel haber gelir,geçmnişe bakamadım,var mıydı bi gelişme?inş.sizlerinde güzel haberlerini alırım.opuyorumnanaktan
aylin kısa bir özgeçmiş yapıp özet geçmiş. maşallah. avukat gibin çene var kadında sempatiksalakcinni
baba da gidince mazeret yoook gelecen artık. gazozsuz muhabbet pek kuru kalıyo janım...
özlem naber? senle konuşamadık bir türlü.. ne oldu en son dünde yarım kaldı. anlatsana son gelişmeleri.
belenay sadece okuyor artık bizi selam dahi vermiyor. neden??
diğer kıslarda kaçmış.. :gitme: gececilerle yetiştiremiyoruz yazmaya hadi gündüzcüler bastırın biraz yaw buyrunnnnnnnnn ben çift vardiya sempatiksalakcinni
GESHENK+, ozlem64 kıslar naberrrr
kıslar ben sabah hayıtımı içmediydim, keyifle gideyim de demleyeyim
enteresan ve zerdalımın müjdeler gelmeden evvel yetişirim inşallah..:lepi:
iyiyim canım.evet konuşamadık bi türlü.Gelişme yok henüz karnım agrıyo hala 10 temmuzu bekliyorum heycanla..
gesheknkcim,var canım,21,1 çıktı beta hcg,biraz düşük gibi ama ovitrelle kullanalı daha 11 12 günl olunca normal olabilir dedi dr,çokta düşük değil dedi,kanamam var diyede yatmam gerekiyomuş,kese oluşmaya başlamış gibi dedi,bakalım,cumaya tekrar gitcem,o zamana kadarda yataktayım.kk bana çok moral verdi,bence ondan oldu diyorum.dua edin,tutunsun bebişim.opuyorumnanaktan
1.gün........36.2
2.gün........ölçmedim
3.gün........ölçmedim
4.gün.........ölçmedim.
5.gün..........36.1
6.gün..........36.3
7.gün..........36.2
8.gün..........36.1 Çalışma
9.gün..........36.2
10.gün........36.0
11.gün........36.2 (1,5 saat geç öçltüm.) çalışma
12.gün........36.1 çalışma (Yakı)
13.gün........36.0 çalışma
14.gün........36.2 çalışma
15.gün........36.2
16.gün........36.0 çalışma
17.gün........36.0 çalışma
18.gün........36.2 çalışma
19.gün........35.9
20.gün........36.1 çalışma
21.gün........36.1
22.gün........36.2 çalışma
23.gün........36.2 çalışma
24.gün........36.4
25.gün........36.3
26.gün........36.5
27.gün........36.5
28.gün........36.4
29.gün........36.7 (Dün biraz üşütmüşün sabah ateşliydim ondan yüksek olabilir.)
30.gün........36.4
31.gün........36.4
32.gün........36.4
33.gün........36.4
34.gün........36.3
ateşim biraz düştü. kızlar testi yarın yapacam.
zeytin1007+, GESHENK+, ozlem64, kardelen5233
günaydın kızlar, kardelen canım duaalrımız seninle, inşallah tutunur bebişin hcg yükselir. kızlar ben kahvaltı yapmam lazım. bi ce deyim dedim, kahvaltıdan sonra gelirim. enterasan ne zaman gelir ki.
testi yarın koydum kafaya o yüzden niyeti bozmayım dedim, daha regli olmadım.
heeeee partiye iştirak etmeye gayret ediciiiim :)) bensiz gazoz içeni yakarım heeeeevettt sırada zerdal var... enterasan da var.. vay vay bugün tarihi gün olacak galiba. aynı gün 3 gebe haberi inşallah. belli olmaz hiç akılda olmayan biri daha çıkar müjdesini verir. ah gazozları patlatırız işte o zaman. kardelen yat dinlen canım. sonra yazarsın hikayeni. akşamada gececilerle bir parti kutlama yaparız artık kaydirigubbakcemile2 ohhhhh... ne güzel...
kardelen tu tu tu 41 kere
zerdalım çok düşmemiş, müjdeni alırız inşallah :)1.gün........36.2
2.gün........ölçmedim
3.gün........ölçmedim
4.gün.........ölçmedim.
5.gün..........36.1
6.gün..........36.3
7.gün..........36.2
8.gün..........36.1 Çalışma
9.gün..........36.2
10.gün........36.0
11.gün........36.2 (1,5 saat geç öçltüm.) çalışma
12.gün........36.1 çalışma (Yakı)
13.gün........36.0 çalışma
14.gün........36.2 çalışma
15.gün........36.2
16.gün........36.0 çalışma
17.gün........36.0 çalışma
18.gün........36.2 çalışma
19.gün........35.9
20.gün........36.1 çalışma
21.gün........36.1
22.gün........36.2 çalışma
23.gün........36.2 çalışma
24.gün........36.4
25.gün........36.3
26.gün........36.5
27.gün........36.5
28.gün........36.4
29.gün........36.7 (Dün biraz üşütmüşün sabah ateşliydim ondan yüksek olabilir.)
30.gün........36.4
31.gün........36.4
32.gün........36.4
33.gün........36.4
34.gün........36.3
ateşim biraz düştü. kızlar testi yarın yapacam.
hadi bakem, öslemcim senden de müşde alırız inşallahiyiyim canım.evet konuşamadık bi türlü.Gelişme yok henüz karnım agrıyo hala 10 temmuzu bekliyorum heycanla..
gensenkim sevişiyos arada :roflol:iç bakem hayıtını.. yarasın.. yaa aylin senin sabitlenmiş ya ateşin sen çalışma yaptın ama sürekli dime.. ben sendende şüpheleniyorum bak diyim sana. bu ay rahim filmide çektirdin bide onun etkisiyle hıııımmmm yerimseniben bu ay 7. sırada dolacakmı yoksa hee.. :CüvCüv: innnşaaallllaaaahhhhhh..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?