30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

GESHENK+, ozlem64, aylint
slm kızlar nasılsınız aylin kuşum ben iyiyim canım
yeğenin nasıl oldu
ne zamandır senle karşılaşamıyoduk
kardelen hayırlı olsun canım
allahım tamamına erdirir inş. o progestan benide sarhoş gibi
yapmıştı aksatmadan kullan canım enterasan dan güzel haberler var mıı
zerdal yap gitsin şu
testi canım yaaa müjdeli haberi bekletme artık

cevap veriyorum
HAYIR. YOKKKK...

evet az kaldıda bide bana sor zaman hiç geçmiyo,hiç belirtim yok ya sadece karnım agrıyo klomen+çatlama ignesi kullandım kür falan kullanmadım.aksatmadık çalışmaları doktorun dedigi günler çalıştık inşallah bu sefer olmuştur.

inşallah canım.... :Saruboceq: beklemek zor evet ama.. inan çok düşünülen şeyi beyin kabul etmiyormuş bu yüzden tamamen günlük işlerine ver kendini. sanki bu ay hiç bebek için bir şey yapmamışsın gibi çıkart kafandan bunu yap canım. beynini sakın meşgul etme bunlarla seni ne rahatlatıyorsa onlarla ilgilen. hadi hayırlısı bakalım. umarım bu ay gelir yaramaz. ama sen yüz verme şimdi ona :)) istemiyor gibi yap şakacıktan yani yerimseniben

kıslar kaçak giriş yaptımm..
kızz kardelen hamiş misin? yufffiii yaaa...çok sevindim gülüm..güzelce dinlen cok erken o değer normal..2 gün sonra katlar gider..yuffiii kaydirigubbakcemile2:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

aylin kıss antibiyotik ben de gecikme yapmıstı..geshenk yapmas demiş ama ben cins karıyım ya ben de yapmıstı..
yaa doktorum aksam iç demişti lokumum ilacı..ne bilemm..

zerdal valla düşmesin su ates soyler misin?
enterasan gelmedi mi?

kızlar opem hepinizi koklarım.
zeki güzel geniş omuzlu bir o kadar da kısır arkadaşınızdan sevgilier.. laelaelaelaelae

Allahın delisiiiii sempatiksalakcinni kendini nasıl tarif etmiş yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

antibiyotik bende gecikme yaptımı bilemiyecem o halde. çünkü benim zaten mesela millette 27 günde bir ise bende bu ayın 6sı ise öbür ayda öyle oluyor yani öyle tam şu günlük bu kadar aralık diyemiyorum. belki yanılıyorumdur o yüzden. başka cevaplarda alaım o halde bekliyoruz buyrun...

evet zerdal şu ateşine bi hakim ol sende düşürme şunu...

olsun bu kadar girdin ya akşama şettiririz gene sen merak etme güzeller güzeli atletik yapılı çılgınım. kaslı hatunum benim. opuyorumnanaktan

sagol canım şu karnımdaki agrı olmasa hiç takmıycamda o agrı sürekli hatırlatıyor bana.

sinoşum gittin mi??
cevap veriyorum
HAYIR. YOKKKK...
ne baarıyonnnlaelaelaelaelae anladık benim yımırta nazlı
inşallah olmuştur canımm
aylin kıss antibiyotik ben de gecikme yapmıstı..geshenk yapmas demiş ama ben cins karıyım ya ben de yapmıstı..
zeki güzel geniş omuzlu bir o kadar da kısır arkadaşınızdan sevgilier.. laelaelaelaelae
hıh işte bu, ben birinin öyle yazdıını hatırlıyodu, demek senmişsin cins şeker :)) ben de cinsimya, bende de yapmıştır gecikme sempatiksalakcinni
yirim seni
kısır karılar birliği gazoz işleri müdüründen sevgilerrr sempatiksalakcinni:içelim:

canım rahim filmi çekildikten sonra bende kullanmıştım antibiyotik bende bi geçikme olmamıştı .

canım rahim filmi çekildikten sonra bende kullanmıştım antibiyotik bende bi geçikme olmamıştı .
biliyom benim yımırta gıcık! 2-1 yapmaz diyenler öndee :)))))
yeşekür ederim civaplar için, öslemm senle gazoz içmiş miydik daha önce yoksa bu ilk mi olacek :içelim::jeyyar:

geshenkim napem yaw, kendimle dalga geçmessem çekilir mi bu dünyaa..
ben eskiden güzeldim aslında..gençlikten heralde..şimdi değilim o kadar..kimler kimler kostu peşimden haahahah :)))))

aylin yaa sen bana wbc değerimi sormussun ama nerden bulsam ki..ben de 4,5-5 arası cıkıyordu galiba o değer.
bu arada bu antikor olayı olabilir tabi..erkekte de olabiliyor. ama tedavi sürecini etkilemediği için bakmıyorlar.
yabancı kaynaklarda cok gezdim. aşılama tüp deniyor..bu ilaç kullanımı da veriliyor.

bu hayıta da iyce alıştımm bi gazoz bi hayıt bi gazoz bi hayıt, :bbo: bi alışveriş bi fiş gibi

biliyom benim yımırta gıcık! 2-1 yapmaz diyenler öndee :)))))
yeşekür ederim civaplar için, öslemm senle gazoz içmiş miydik daha önce yoksa bu ilk mi olacek :içelim::jeyyar:

içmiştik canım senle gazoz ama ben ne oldugunu anlamadan içmiştim bi anlatsana bana şu gazoz muabbetini:asigim:

aylin bağırmadım sana kaydirigubbakcemile hiç bağırırmıyııııım ben sanaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
sadece cevap verdim lülülülülülü yok anacım senin yumurtan bence birinci kalite neden naz yapsın etsin yapmaz öle şey. ilaçdandır o vakıt bak çılgınada olmuş. :1hug: ateşin kaçtı en son? kıss ilaç milaç derkene geliverecek galbam yeğenimis.. :ecrin_bebek: ne güsel olurrr.... heme yüncüye gideyim akşama örgülere hazırlık yapim bari .. :hulya:

canım evet bayağıdır görüşemiyoduk senle
fazla kalmadı bulantı değilde değişik bir şey var
midemde buldum canavarrr
az ve sık yiyorum bakalım cuma günü kontrolüm var
kaç kilo almışım
umarım çok almamışımdır dr. amcam kızar yoksa bana
cinsiyetide belli olacak teyzesi

içmiştik canım senle gazoz ama ben ne oldugunu anlamadan içmiştim bi anlatsana bana şu gazoz muabbetini:asigim:

zaten önce ne olduğunu anlamadan içiyon, sonradan sonradan kendine gelince anlaşılıyo :roflol:
şimdi gel ben sana bi daha anlatim, en çamlıcasından aklinialirimsmile:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…