heeeee partiye iştirak etmeye gayret ediciiiim :)) bensiz gazoz içeni yakarım heeee
zerdalım çok düşmemiş, müjdeni alırız inşallah :)
hadi bakem, öslemcim senden de müşde alırız inşallah
gensenkim sevişiyos arada :roflol:
dr da rahim filmi çekildiği ay hamile kalan çok oluyo didi ama ben ümitlenmek istemiyom
ya kıslar sorumu yazıp hayıtımı demlicim, siz cevabını yazın o arada gelince hazır istiyom haaaaaa laelaelaelaelae
ben 6 gün antibiyotik kullandımya rahim filmi için felan, yumurtlamayı geciktiren o olabilir mi?? antipiyotiklerin öyle etkisi var mıydı??
hee hadi süreniz başladı!! sempatiksalakcinni
iç bakem hayıtını.. yarasın.. yaa aylin senin sabitlenmiş ya ateşin sen çalışma yaptın ama sürekli dime.. ben sendende şüpheleniyorum bak diyim sana. bu ay rahim filmide çektirdin bide onun etkisiyle hıııımmmm yerimseniben bu ay 7. sırada dolacakmı yoksa hee.. :CüvCüv: innnşaaallllaaaahhhhhh..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
az kalmış 10 temmuza.. hiç belirti yokmu? çalışmaları aksatmadın dimi. yaptığın kür felan varmıydı hayatım bu ay ?
evet az kaldıda bide bana sor zaman hiç geçmiyo,hiç belirtim yok ya sadece karnım agrıyo klomen+çatlama ignesi kullandım kür falan kullanmadım.aksatmadık çalışmaları doktorun dedigi günler çalıştık inşallah bu sefer olmuştur.
kıslar kaçak giriş yaptımm..
kızz kardelen hamiş misin? yufffiii yaaa...çok sevindim gülüm..güzelce dinlen cok erken o değer normal..2 gün sonra katlar gider..yuffiii kaydirigubbakcemile2:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
aylin kıss antibiyotik ben de gecikme yapmıstı..geshenk yapmas demiş ama ben cins karıyım ya ben de yapmıstı..
yaa doktorum aksam iç demişti lokumum ilacı..ne bilemm..
zerdal valla düşmesin su ates soyler misin?
enterasan gelmedi mi?
kızlar opem hepinizi koklarım.
zeki güzel geniş omuzlu bir o kadar da kısır arkadaşınızdan sevgilier.. laelaelaelaelae
inşallah canım.... :Saruboceq: beklemek zor evet ama.. inan çok düşünülen şeyi beyin kabul etmiyormuş bu yüzden tamamen günlük işlerine ver kendini. sanki bu ay hiç bebek için bir şey yapmamışsın gibi çıkart kafandan bunu yap canım. beynini sakın meşgul etme bunlarla seni ne rahatlatıyorsa onlarla ilgilen. hadi hayırlısı bakalım. umarım bu ay gelir yaramaz. ama sen yüz verme şimdi ona :)) istemiyor gibi yap şakacıktan yani yerimseniben
sinoşum gittin mi??GESHENK+, ozlem64, aylint
slm kızlar nasılsınız aylin kuşum ben iyiyim canım
yeğenin nasıl oldu
ne zamandır senle karşılaşamıyoduk
kardelen hayırlı olsun canım
allahım tamamına erdirir inş. o progestan benide sarhoş gibi
yapmıştı aksatmadan kullan canım enterasan dan güzel haberler var mıı
zerdal yap gitsin şu
testi canım yaaa müjdeli haberi bekletme artık
ne baarıyonnnlaelaelaelaelae anladık benim yımırta nazlıcevap veriyorum
HAYIR. YOKKKK...
inşallah olmuştur canımmevet az kaldıda bide bana sor zaman hiç geçmiyo,hiç belirtim yok ya sadece karnım agrıyo klomen+çatlama ignesi kullandım kür falan kullanmadım.aksatmadık çalışmaları doktorun dedigi günler çalıştık inşallah bu sefer olmuştur.
hıh işte bu, ben birinin öyle yazdıını hatırlıyodu, demek senmişsin cins şeker :)) ben de cinsimya, bende de yapmıştır gecikme sempatiksalakcinniaylin kıss antibiyotik ben de gecikme yapmıstı..geshenk yapmas demiş ama ben cins karıyım ya ben de yapmıstı..
zeki güzel geniş omuzlu bir o kadar da kısır arkadaşınızdan sevgilier.. laelaelaelaelae
heeeee partiye iştirak etmeye gayret ediciiiim :)) bensiz gazoz içeni yakarım heeee
zerdalım çok düşmemiş, müjdeni alırız inşallah :)
hadi bakem, öslemcim senden de müşde alırız inşallah
gensenkim sevişiyos arada :roflol:
dr da rahim filmi çekildiği ay hamile kalan çok oluyo didi ama ben ümitlenmek istemiyom
ya kıslar sorumu yazıp hayıtımı demlicim, siz cevabını yazın o arada gelince hazır istiyom haaaaaa laelaelaelaelae
ben 6 gün antibiyotik kullandımya rahim filmi için felan, yumurtlamayı geciktiren o olabilir mi?? antipiyotiklerin öyle etkisi var mıydı??
hee hadi süreniz başladı!! sempatiksalakcinni
biliyom benim yımırta gıcık! 2-1 yapmaz diyenler öndee :)))))canım rahim filmi çekildikten sonra bende kullanmıştım antibiyotik bende bi geçikme olmamıştı .
yok kız burdayım canım
biliyom benim yımırta gıcık! 2-1 yapmaz diyenler öndee :)))))
yeşekür ederim civaplar için, öslemm senle gazoz içmiş miydik daha önce yoksa bu ilk mi olacek :içelim::jeyyar:
bu hayıta da iyce alıştımmbi gazoz bi hayıt bi gazoz bi hayıt, :bbo: bi alışveriş bi fiş gibi
içmiştik canım senle gazoz ama ben ne oldugunu anlamadan içmiştim bi anlatsana bana şu gazoz muabbetini:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?