bu hayıta da iyce alıştımmbi gazoz bi hayıt bi gazoz bi hayıt, :bbo: bi alışveriş bi fiş gibi
geshenkim napem yaw, kendimle dalga geçmessem çekilir mi bu dünyaa..
ben eskiden güzeldim aslında..gençlikten heralde..şimdi değilim o kadar..kimler kimler kostu peşimden haahahah :)))))
aylin yaa sen bana wbc değerimi sormussun ama nerden bulsam ki..ben de 4,5-5 arası cıkıyordu galiba o değer.
bu arada bu antikor olayı olabilir tabi..erkekte de olabiliyor. ama tedavi sürecini etkilemediği için bakmıyorlar.
yabancı kaynaklarda cok gezdim. aşılama tüp deniyor..bu ilaç kullanımı da veriliyor.
içmiştik canım senle gazoz ama ben ne oldugunu anlamadan içmiştim bi anlatsana bana şu gazoz muabbetini:asigim:
kumsalım ne oldun gülüm..
ben de öyleyim yaa..orta şekerli idare ediyom..
kim demiş oniii, sen hala çokkk güselsinn, gazoz içerkene şöleee baştan ayağa süzdümdü seni geçen aklinialirimsmilegeshenkim napem yaw, kendimle dalga geçmessem çekilir mi bu dünyaa..
ben eskiden güzeldim aslında..gençlikten heralde..şimdi değilim o kadar..kimler kimler kostu peşimden haahahah :)))))
aylin yaa sen bana wbc değerimi sormussun ama nerden bulsam ki..ben de 4,5-5 arası cıkıyordu galiba o değer.
bu arada bu antikor olayı olabilir tabi..erkekte de olabiliyor. ama tedavi sürecini etkilemediği için bakmıyorlar.
yabancı kaynaklarda cok gezdim. aşılama tüp deniyor..bu ilaç kullanımı da veriliyor.
gayet normalmiş, benim de eski testlerimde hep normal çıkıyodu, bu dr.un yaptığı son testimde 45 çıkmış!! akannehir üst sınır 11... biraz araştırdım, hiç iyi şeyler yazmıyoduevet buldum bir denesinde 4,60 cıkmıs.
senin kaç çıkmış aylinim akyuvar sayın.
inşallahhh! :) ateşim 36,3 çıktı bugün yaaaaa bilmiyorumkismileaylin bağırmadım sana kaydirigubbakcemile hiç bağırırmıyııııım ben sanaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
sadece cevap verdim lülülülülülü yok anacım senin yumurtan bence birinci kalite neden naz yapsın etsin yapmaz öle şey. ilaçdandır o vakıt bak çılgınada olmuş. :1hug: ateşin kaçtı en son? kıss ilaç milaç derkene geliverecek galbam yeğenimis.. :ecrin_bebek: ne güsel olurrr.... heme yüncüye gideyim akşama örgülere hazırlık yapim bari .. :hulya:
heheheee yimek canavarı mı oldun :))canım evet bayağıdır görüşemiyoduk senle
fazla kalmadı bulantı değilde değişik bir şey var
midemde buldum canavarrr
az ve sık yiyorum bakalım cuma günü kontrolüm var
kaç kilo almışım
umarım çok almamışımdır dr. amcam kızar yoksa bana
cinsiyetide belli olacak teyzesi
ben de bazen günde bir içiyom.. k ay daha düzenli içiyodumben hayıt içemiyom düzenli yaa.. cok sıkıldım ..olmuyor ..geshenkin dediği gibi spermler burnumdan çıkacak ama yumurtayla kavusamıyorlar.
tüp yaptırıcam bana ne bana ne..
geshenk kıs senin döllenmede sorun yok aslında bunu ogrenmiş oldun..tutunamadı bu garipler..bence şansın hala yüksek gülüm. yumurtalar ve spermler arasında bir uyusmazlık söz konusu değil. ne zamandır soylucem aklımda soyledim..oh:)
aklinialirimsmile:jeyyar:özlem de fanatik gazozcu olmus ..hihihihihi
niye gülüüüüm?? olumunekankayizsmile ge bakim, bi gazoz iç bişicin kalmassselam kızlar naıslsınız ben bugün pek iyi değilim çok canım sıkılıyor keyfim yok hayırlara inşallah sizler e yapıyorsunuz
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 :hulya:
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya: ( geç ölçtüm )
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
benim saçlarıma da aklar teşrif eteye başladı birer ikişer boshayallersmilefarklı bir karışım yada hayıtlı gazoz.... CADIARZU
kıss sen hala güzelsin.. yaşlandım deyip durma yav. genciz daha biz. tazecik görünüyos görüntü ile de olsa olmasmııı :1no2: kafa kağıdını salla..hem taaa yumurtamız var bi kerem ... genede yaşlımıyız senağlama saçlarında beyazlar varmı senin çılgın?
ahada aylinin ağına takılmış bir av sırnaşık şey geçmiş ola canım..
hayır düşün hayır olsun canım :)bilmiyorumki canım malesef güne bu şekilde başladım içim o kadar kötükü sanki birisi hiç duymak istemediğim bişey söylücek gibi:çok üzgünüm:
ben hayıt içemiyom düzenli yaa.. cok sıkıldım ..olmuyor ..geshenkin dediği gibi spermler burnumdan çıkacak ama yumurtayla kavusamıyorlar.
tüp yaptırıcam bana ne bana ne..
geshenk kıs senin döllenmede sorun yok aslında bunu ogrenmiş oldun..tutunamadı bu garipler..bence şansın hala yüksek gülüm. yumurtalar ve spermler arasında bir uyusmazlık söz konusu değil. ne zamandır soylucem aklımda soyledim..oh:)
çılgınım aylincim gesnek canım nasaılsınız kızlar
gensenkim ne zaman yapcanız ikinciyi?? inşallah gerek kalmadan bebişin oluverir..oooh rahatladı çılgınım. canım arkadaşım kaydirigubbakcemile3 evet canım döllenmede sorun var diye şüphedeydim hep bende. ama döllendiğini anladık en azından dediğin gibi ..bu oldu tek karımız tüp işinden. ee onda da sorun yok ee sinir şey başka derdin ne dimi :))) tutun işte tek yapacağın tutunmak.. ona bile aciz hazır döllendirdik alıp içeri yerleştirttik altı üstü tutunacan dimi.. yokkkk tembel miskin şeylet yahu bırak şunları yaf işte buzlu kardeşleri duruyor orda bak gidip almıyorum şimdi bende sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu- delikafadulden
iyiyiz sağol canım.. kaynatıyoruz burada dertlerimizi eriyip gidiyorlar bölece.. kakara kikiri.. helede gece uçuyoruz hepten.. ama görsen beni gündüz resmen zombiyim gözler kanlı.. uykusuzluktan :))) sen neler yapıyorsun??
farklı bir karışım yada hayıtlı gazoz.... CADIARZU
kıss sen hala güzelsin.. yaşlandım deyip durma yav. genciz daha biz. tazecik görünüyos görüntü ile de olsa olmasmııı :1no2: kafa kağıdını salla..hem taaa yumurtamız var bi kerem ... genede yaşlımıyız senağlama saçlarında beyazlar varmı senin çılgın?
ahada aylinin ağına takılmış bir av sırnaşık şey geçmiş ola canım..
aylinim asayla ilgili hiç belirtim yoktu..olmuyormus zaten.
bu arada o test dogru mu yaa..40 cok yüksek di mi?
bence tekrarlat bir yerde..antibiyotikten once miydi sonra mıydı canım?
benim bir kere özel hastanenin birinde abuk sabuk cıkmıstı boyle..doktor arkadasım evham olmus bana soylemdi..cagırdı ege üniversitesine kan testi yaptılar tekrar. o periferik yaymayı yaptılar..gitmiş bölüm başkanı profa yaptırmıs..normal cıktı herseyim..meğer o salak özel hastanede yanlıslık olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?