30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben hayıt içemiyom düzenli yaa.. cok sıkıldım ..olmuyor ..geshenkin dediği gibi spermler burnumdan çıkacak ama yumurtayla kavusamıyorlar.
tüp yaptırıcam bana ne bana ne..
geshenk kıs senin döllenmede sorun yok aslında bunu ogrenmiş oldun..tutunamadı bu garipler..bence şansın hala yüksek gülüm. yumurtalar ve spermler arasında bir uyusmazlık söz konusu değil. ne zamandır soylucem aklımda soyledim..oh:)

selam kızlar naıslsınız ben bugün pek iyi değilim çok canım sıkılıyor keyfim yok hayırlara inşallah sizler e yapıyorsunuz

21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 :hulya:
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya: ( geç ölçtüm )
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9

bu hayıta da iyce alıştımm bi gazoz bi hayıt bi gazoz bi hayıt, :bbo: bi alışveriş bi fiş gibi

farklı bir karışım yada hayıtlı gazoz.... CADIARZU

kıss sen hala güzelsin.. yaşlandım deyip durma yav. genciz daha biz. tazecik görünüyos görüntü ile de olsa olmasmııı :1no2: kafa kağıdını salla.. hem taaa yumurtamız var bi kerem ... genede yaşlımıyız senağlama saçlarında beyazlar varmı senin çılgın?

içmiştik canım senle gazoz ama ben ne oldugunu anlamadan içmiştim bi anlatsana bana şu gazoz muabbetini:asigim:

ahada aylinin ağına takılmış bir av sırnaşık şey geçmiş ola canım..

geshenkim napem yaw, kendimle dalga geçmessem çekilir mi bu dünyaa..
ben eskiden güzeldim aslında..gençlikten heralde..şimdi değilim o kadar..kimler kimler kostu peşimden haahahah :)))))
kim demiş oniii, sen hala çokkk güselsinn, gazoz içerkene şöleee baştan ayağa süzdümdü seni geçen aklinialirimsmile

evet buldum bir denesinde 4,60 cıkmıs.
senin kaç çıkmış aylinim akyuvar sayın.
gayet normalmiş, benim de eski testlerimde hep normal çıkıyodu, bu dr.un yaptığı son testimde 45 çıkmış!! akannehir üst sınır 11... biraz araştırdım, hiç iyi şeyler yazmıyodu bi dr arkadaşa sordum, tekrarlat dedi.. enfeksiyonda yükselirmiş ama 20 lere falan çıkarmış... bi profa sordum netten, vücutta ciddi bir savaş varlığını gösterir, patolojiktir, periferik yayma gerektirir, üni hastanelerinden birine gidin dedi akannehir
kendi toktoruma dedim, bişe diildir takma kafana dedi.. kocam da kızdı bana kafana takıyosun herşeyi, hastalık hastası oldun diye ben de peşini bırakmıştım ama antikor da bi çeşit lökosit üretimiya, dedim acep çılgının ne alemde.... ya işte öyle...
inşallahhh! :) ateşim 36,3 çıktı bugün yaaaaa bilmiyorumkismile
heheheee yimek canavarı mı oldun :))
amanın cinsiyeti de bell olcak maşallah büyüdü kısss
ben de bazen günde bir içiyom.. k ay daha düzenli içiyodum
kıs senin bi belirtin var mıydı???
bak kocacmın dedii kadar da varım, şimdi de asa.ya takmış vaziyetteyim :)))))

geshenkim sen çıtırsınnn kıss, valla çok güzelsiniz..bayılıyom size..
ben de küçük gösteriyom aslında bakma..herkes şaşırıyor yasıma..ama beyazlarım var 25 lerimde başladı olmaya..tepemde bir blok beyazım var..perçem gibi. saç da boyatmıyom, sadece organik boya ile balyaj yaptırmaya basladım.
benim annem erken beyazlamıs..o yüzden bizde de erken basladı.
kemikler kalın, şişman olmasam da yapılıyım..
gerçi koçişim bayılıyor bana..o olmasa naparım zaten..bir o bayılsın başkası beyenmesin napem di mi ama.

kumsalım canım bak kardelen hamiş haberi aldı bugun..hayatta güzel şeyler de oluor..arada üzülcez arada gülcezz..ama mümkün oldugunca gülcez tamam mı güzelim.
kötü kedileri kıştla..sıkma canını tamam mı?

özlem de fanatik gazozcu olmus ..hihihihihi
aklinialirimsmile:jeyyar:
niye gülüüüüm?? olumunekankayizsmile ge bakim, bi gazoz iç bişicin kalmass

benim saçlarıma da aklar teşrif eteye başladı birer ikişer boshayallersmile
bilmiyorumki canım malesef güne bu şekilde başladım içim o kadar kötükü sanki birisi hiç duymak istemediğim bişey söylücek gibi:çok üzgünüm:
hayır düşün hayır olsun canım :)

oooh rahatladı çılgınım. canım arkadaşım kaydirigubbakcemile3 evet canım döllenmede sorun var diye şüphedeydim hep bende. ama döllendiğini anladık en azından dediğin gibi ..bu oldu tek karımız tüp işinden. ee onda da sorun yok ee sinir şey başka derdin ne dimi :))) tutun işte tek yapacağın tutunmak.. ona bile aciz hazır döllendirdik alıp içeri yerleştirttik altı üstü tutunacan dimi.. yokkkk tembel miskin şeylet yahu bırak şunları yaf işte buzlu kardeşleri duruyor orda bak gidip almıyorum şimdi bende sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu- delikafadulden

çılgınım aylincim gesnek canım nasaılsınız kızlar

iyiyiz sağol canım.. kaynatıyoruz burada dertlerimizi eriyip gidiyorlar bölece.. kakara kikiri.. helede gece uçuyoruz hepten.. ama görsen beni gündüz resmen zombiyim gözler kanlı.. uykusuzluktan :))) sen neler yapıyorsun??

kıslaaaaaaaaaar mp3 indirmeye çalışıyomda ben, yasak felanya, bildiğiniz bi yer ya da yöntem var mı??

aylinim asayla ilgili hiç belirtim yoktu..olmuyormus zaten.
bu arada o test dogru mu yaa..40 cok yüksek di mi?
bence tekrarlat bir yerde..antibiyotikten once miydi sonra mıydı canım?
benim bir kere özel hastanenin birinde abuk sabuk cıkmıstı boyle..doktor arkadasım evham olmus bana soylemdi..cagırdı ege üniversitesine kan testi yaptılar tekrar. o periferik yaymayı yaptılar..gitmiş bölüm başkanı profa yaptırmıs..normal cıktı herseyim..meğer o salak özel hastanede yanlıslık olmus.

gensenkim ne zaman yapcanız ikinciyi?? inşallah gerek kalmadan bebişin oluverir..
ama sen silsene şu "sezonu kapattı" yazısını! kızıyorum haaaaaklava:

çok mücadele ettim ama olmadı bende takıldım aylinin agına.gazozsuz günüm geçmiyor artıkkaydirigubbakcemile3

45,9!!! evet çok yüksek ama ben de laboratuvara güvenmiyorum, rahim filmine giderken dr hepşireyle konuşuyodu, 3 tane gebenin ikili test normal çıkmış olmasına rağmen üçlüleri yüksek risk çıkmış, tekrarlayın testleri diyodu... burda hastanede tekrarlatcaktım ama vazgeçtim.. hasta hissederdim sorun olsa di mi...

aylinim bence tekrarlat testi..antibiyotik de kullandın düşmüştür bence.
merakta bırakma beni..tekrarlat:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…