bu hepşireler hep şire :roflol:-tatlicadiarzu-45,9!!! evet çok yüksek ama ben de laboratuvara güvenmiyorum, rahim filmine giderken dr hepşireyle konuşuyodu, 3 tane gebenin ikili test normal çıkmış olmasına rağmen üçlüleri yüksek risk çıkmış, tekrarlayın testleri diyodu... burda hastanede tekrarlatcaktım ama vazgeçtim.. hasta hissederdim sorun olsa di mi...
ya çılgınım tekrarlatmıcam galiba... eşime takmıcama söz verdim. inşallah labratuar hatasıdır...aylinim bence tekrarlat testi..antibiyotik de kullandın düşmüştür bence.
merakta bırakma beni..tekrarlat:)))
kıs daha gazoz içeçeydikçıktımm..mucuk tekrar
kıslaaaaaaaaaar mp3 indirmeye çalışıyomda ben, yasak felanya, bildiğiniz bi yer ya da yöntem var mı??
gensenkim ne zaman yapcanız ikinciyi?? inşallah gerek kalmadan bebişin oluverir..
ama sen silsene şu "sezonu kapattı" yazısını! kızıyorum haaaaaklava:
yaa kızlar benim de basıma her cinslik gelmiş di mi? her konuyla ilgili bir hikayem var beeee
nette bi hematologa da sormuştum, o da çok yüksek demiş,test tekrarlanıp periferik yayma yapılıp bir hematolog ya da ONKOLOG tarafından sonucun görülmesi gerektiğini yazmış(
kızlar??? of ya
valla süper olur, sen bana yaz akşam,yaşaahee var eşim yabancı bir siteden alıyor ama ben bilmiyorum akşam sorarım ona sana özelden atarım linkini. sizi pis hırkıslar sizi.
ben bıraktım be aylin valla istek yok içimde. gelirse bişi demem artık gelsin ama istek yollamıyorum ben kendisine :=))) kısma yaaa ama öyle sezonu kapattım.
kadınsın sen kadın işte. kadın dediğin öyle her konuda tecrübesi bilgisi olur işte senin gibi. ama başına her bişi gelmesin tabe. artık gelmesin bari. gelenlerde bi zahmet geri adım marş gitsin tamam geldi göründü artık gitme vakti demi..
o beyaz topak ortadamı tam sadece ona mı balyaj attırıyorsun? aylinde de başlamış( bende gördüm yanlarada alt taraflarda hiç hoşlanmadım onlardan o bişi değil hiç krem kullanmadım ben yüzüme şimdiye kadar dudak yanlarında gülme çizgisi belirdi. bize bişiymi hatırlatmak istiyor bunlar hımmm :çok üzgünüm:
afiyet bal şeker ossuuunnnben geldim bir yemek yiyim geliyim şeker yüklemesi yüzünden aç kaldık geliyom
sezoşşş sen nasılsın?kardelennnn gözün aydınn çoook sevindim hayırlısı olsun canım oh beee süper haberr
çılgınımmmm benim de beyazlarım çoook ne tesadüf
aylinimm nasılsın kuşum
zeytinim az kaldı cinsiyeti öğrenmeye ne heyecanlı dimi?
zerdallll hadi senden de alalım müjdeyi
geshenk cimm hiç pas vermiyorsun bakıyorum
kumsalımm nasılsınn
sonuç güzel çıkar inşallah lovelimmsezencim önce aç karna kanını alıyorlar sonra şu küçük su şişesinin içine glikoz koyuyorlar onu içiyorsun bitirdikten sonra bir saat sonra bir daha kan alıyorlar 50mg yapıldı bana şimdi
ben tatlı sevmem nasıl içicem dedim ama tadını alana kadar zaten bitiyor hafif soğuk şerbet tadında ama o kadar tatlı değil
ben devlet hastanesinde yaptırdım ilacı kendim aldım eczaneden başka yerde nasıl bilmiyorum
heeeeeee :lepi:kardelen hamilee mii maşallahhhhhhh
kardelennnn gözün aydınn çoook sevindim hayırlısı olsun canım oh beee süper haberr
çılgınımmmm benim de beyazlarım çoook ne tesadüf
aylinimm nasılsın kuşum
zeytinim az kaldı cinsiyeti öğrenmeye ne heyecanlı dimi?
zerdallll hadi senden de alalım müjdeyi
geshenk cimm hiç pas vermiyorsun bakıyorum
kumsalımm nasılsınn
ben burdayım sen nerdesinnloveli+, GESHENK+, ozlem64, sezen10
afi,yet olsun kızlarr
loveli evet hamiş beta 21 küsür çıkmış
sezen canım evet çok heycanlı bebişimi görecem
inş. herşey yolundadır canlarım,
dr. giden hatunlar nerde kaldı yaa merak etmeye başladım
çılgın yemek yemeye mi kaçtın canım
aylin kuşşş nerdesinn
canım bütün sorduğum doktorlar çok yüksek bi değer, periferik yayma yapılsn diyolar, tetkiki yapan doktorum hariç :)) labratuarına mı güvenmiyo anlamadım, yoksa değer ciddiye alınması gereken bi değer gerçekten çok yüksek...lovelim sonuclar cıktı mı???
sezosla evet süpheleniyom ben..benim kardeşim çıkacak yaw..maşallahh..güzel kardeş bulmuşum kendime ..
sadece ben kısırım bir de gocaman kalıyom onun yanında:)
aylinn ya bence yaptır. bu ihmale gelmez bir değer..eşinden gizli yaptır madem kızıyor.
birşey bir kere oluyor. tamam internetten araştırma o konuda haklı ama en azından bir doktora soruver olur mu??
yerli yabancı, her ikisi de :) yabanc epeyce bişeler indirdim ama yerli de indiresim var o derece :)) sempatiksalakcinnizeytinnn yemeğe kaçtım geldim..gene kaçıcam birazdan..burada internete girince çalışma şansın olmuyor ..networkleri ayrı.
aylinim mp3 için site mi istiyon sen..cok var gülüm..gerçi ben tembel teneke hep indirenlerden otlanıyom:)
türkçe yabancı? ne ?
aksama bulup yollamaya calısırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?