süper kardelencim tebrik ederim sağlıkla kucaklarsın inşallahgeshenkim sen çıtırsınnn kıss, valla çok güzelsiniz..bayılıyom size..
ben de küçük gösteriyom aslında bakma..herkes şaşırıyor yasıma..ama beyazlarım var 25 lerimde başladı olmaya..tepemde bir blok beyazım var..perçem gibi. saç da boyatmıyom, sadece organik boya ile balyaj yaptırmaya basladım.
benim annem erken beyazlamıs..o yüzden bizde de erken basladı.
kemikler kalın, şişman olmasam da yapılıyım..
gerçi koçişim bayılıyor bana..o olmasa naparım zaten..bir o bayılsın başkası beyenmesin napem di mi ama.
kumsalım canım bak kardelen hamiş haberi aldı bugun..hayatta güzel şeyler de oluor..arada üzülcez arada gülcezz..ama mümkün oldugunca gülcez tamam mı güzelim.
kötü kedileri kıştla..sıkma canını tamam mı?
ısmarlıcanmı aylincim ne iyi olurdu buzzzzz gibikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile:jeyyar:
niye gülüüüüm?? olumunekankayizsmile ge bakim, bi gazoz iç bişicin kalmass
benim saçlarıma da aklar teşrif eteye başladı birer ikişer boshayallersmile
hayır düşün hayır olsun canım :)
iyiyim canım çok şükür çalışıyız iş güç koşturup duruyorum geshenkcim napalım işteoooh rahatladı çılgınım. canım arkadaşım kaydirigubbakcemile3 evet canım döllenmede sorun var diye şüphedeydim hep bende. ama döllendiğini anladık en azından dediğin gibi ..bu oldu tek karımız tüp işinden. ee onda da sorun yok ee sinir şey başka derdin ne dimi :))) tutun işte tek yapacağın tutunmak.. ona bile aciz hazır döllendirdik alıp içeri yerleştirttik altı üstü tutunacan dimi.. yokkkk tembel miskin şeylet yahu bırak şunları yaf işte buzlu kardeşleri duruyor orda bak gidip almıyorum şimdi bende sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu- delikafadulden
iyiyiz sağol canım.. kaynatıyoruz burada dertlerimizi eriyip gidiyorlar bölece.. kakara kikiri.. helede gece uçuyoruz hepten.. ama görsen beni gündüz resmen zombiyim gözler kanlı.. uykusuzluktan :))) sen neler yapıyorsun??
lovelicim hoşgeldin nasılsın nasıl geçti yüklemeniz sonuçlar nasılben geldim bir yemek yiyim geliyim şeker yüklemesi yüzünden aç kaldık geliyom
kardelennnn gözün aydınn çoook sevindim hayırlısı olsun canım oh beee süper haberr
çılgınımmmm benim de beyazlarım çoook ne tesadüf
aylinimm nasılsın kuşum
zeytinim az kaldı cinsiyeti öğrenmeye ne heyecanlı dimi?
zerdallll hadi senden de alalım müjdeyi
geshenk cimm hiç pas vermiyorsun bakıyorum
kumsalımm nasılsınn
ısmarlamam mı kıs, he de yeter aklinialirimsmileısmarlıcanmı aylincim ne iyi olurdu buzzzzz gibikaydirigubbakcemile3
amin canım hayır olsun gerçi şimdi daha iyiyim şükür
rahim filminden dolayı olabilir..heeeee partiye iştirak etmeye gayret ediciiiim :)) bensiz gazoz içeni yakarım heeee
zerdalım çok düşmemiş, müjdeni alırız inşallah :)
hadi bakem, öslemcim senden de müşde alırız inşallah
gensenkim sevişiyos arada :roflol:
dr da rahim filmi çekildiği ay hamile kalan çok oluyo didi ama ben ümitlenmek istemiyom
ya kıslar sorumu yazıp hayıtımı demlicim, siz cevabını yazın o arada gelince hazır istiyom haaaaaa laelaelaelaelae
ben 6 gün antibiyotik kullandımya rahim filmi için felan, yumurtlamayı geciktiren o olabilir mi?? antipiyotiklerin öyle etkisi var mıydı??
hee hadi süreniz başladı!! sempatiksalakcinni
rahim filminden dolayı olabilir..
kısırım deme kızzzz değilsin böyle demmmeeeeee süsü biberi sürcem ağzına cızzzzz yapcammmm sadee şansızlıklar yaşıyorsunalbumunun ismi nasıl..
tento nasıl anladım ama neden hollanda oldugumu hehehe..zeki miyim neyim:jeyyar:..kısırım ama
bu arada yeni gittimdi hollandaya..tam bana göre memleket yaw
çişli seniiii salmadan gitmişsin neysekihesas senin gözler gülüyor:)
masalah.. en kötü günün eyle olsun :)
geshenk benim de aklımdan onlar geçtiydi :)) sonra bi adacık olem didim..
kızlar çok fina çsim var ayıptır söylemesi. bırakıp gidemiom:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay gıcık olurdum soranlaraaaaa anlatsan bir dert anlatmasan bir dertaynen.
canım bu bilg. yok o iş yerindekinde var. bunda resim yok zaten. yarın atarım ben sana. görmüşsündür aslında sen onu..
heee gel yakından gösterecem de sen ona. töbe yaa.. cumartesi gezmeye gittik bir yere orada çıktı biri soruyor bana neden bebek yapmıyosun sen neyi bekliyorsunki yap bi tane büyür arada..... tabi yüzüm gayet gülücğklü hiç bozuntuya vermedim yok zor çalışırken dedim düşünmüyorum o yüzden dedim. iki saat anlatacakmıyım ona neler yapmadınkiiiii arkadaş olduda benmi yapmadım Allahım yaaa... ayaklarımı havaya dikmekten gecelerce ağzımdan çıkacaktı spermler nerdeyse çatal çatal gezdim açtım her tarafa bacaklarımı dürtüklemeyen kalmadı :)))) aaaahhh ah dışarıdan ne kolay dimi.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:geshenk o çatalı yanıma alıcam..biri böyle yapmıyon mu derse alıp onu dürtüklücem görcekk kaydirigubbakcemile3
bana hamileyken kullandım prednol 16mg kortizonmuymuş o içtim ama niye içtim bilmiyom4 mg prednol kullanıyom
az doz didi bak senin 2,5 imiş:)
geshenk baskılıyormus güyaa..nerden anlıyoruz meselam bu sene bahar alerjimi kesiverdi..:))
benim ateşim de adet günü düşmüştü1.gün........36.2
2.gün........ölçmedim
3.gün........ölçmedim
4.gün.........ölçmedim.
5.gün..........36.1
6.gün..........36.3
7.gün..........36.2
8.gün..........36.1 Çalışma
9.gün..........36.2
10.gün........36.0
11.gün........36.2 (1,5 saat geç öçltüm.) çalışma
12.gün........36.1 çalışma (Yakı)
13.gün........36.0 çalışma
14.gün........36.2 çalışma
15.gün........36.2
16.gün........36.0 çalışma
17.gün........36.0 çalışma
18.gün........36.2 çalışma
19.gün........35.9
20.gün........36.1 çalışma
21.gün........36.1
22.gün........36.2 çalışma
23.gün........36.2 çalışma
24.gün........36.4
25.gün........36.3
26.gün........36.5
27.gün........36.5
28.gün........36.4
29.gün........36.7 (Dün biraz üşütmüşün sabah ateşliydim ondan yüksek olabilir.)
30.gün........36.4
31.gün........36.4
32.gün........36.4
33.gün........36.4
34.gün........36.3
ateşim biraz düştü. kızlar testi yarın yapacam.
selam kızlar naıslsınız ben bugün pek iyi değilim çok canım sıkılıyor keyfim yok hayırlara inşallah sizler e yapıyorsunuz
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 :hulya:
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya: ( geç ölçtüm )
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
heheheeaylinim tatlı kuşum. nasılsın :)) bir gelmiş pir gelmiş..
o testi yaptır bence de..
kardelenin olayını anlayamadım ben ama ya?? nasıl birden birde gibi oldu sanki, bana mi öyle galibo acaba sanursam
hımmm demekki ondan..rahim filmii gecikme yapabilir demişti dr ama ben de gecikme olmadı
hımmmmmmm :)rahim filmi bende de gecikme yapmıstı..
yok henüz, heycanla bekliyoruzenteresandan haber yok mu?
ya kıslar bu wbc ye baktırmam lazım... ya bu benim kocam ne kadann rahat ne kadannnn geniş bi adam ya! diyorum böle dedi dr, diyorum çok yüksek, hasta diilsin sen diye kızzıyo
enteresandan haber yok mu?
zerdal kıs çay içmiyon mu sen:)))))))
demek 5 defa olctun..ayy aynı ben..hihihi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?