30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

süper kardelencim tebrik ederim sağlıkla kucaklarsın inşallah
sağool çılgınım kıştladım canım şuan daha iyiyim tamam sıkmıyorum
ısmarlıcanmı aylincim ne iyi olurdu buzzzzz gibikaydirigubbakcemile3
amin canım hayır olsun gerçi şimdi daha iyiyim şükür

iyiyim canım çok şükür çalışıyız iş güç koşturup duruyorum geshenkcim napalım işte
size yetişmek ne mümkün iyice gece kuşu oldunuz sabahlar olmsn
ben geldim bir yemek yiyim geliyim şeker yüklemesi yüzünden aç kaldık geliyom
lovelicim hoşgeldin nasılsın nasıl geçti yüklemeniz sonuçlar nasıl

iyiyim çok şükür canım benim sen nasılsın oğluşun nasıl

günaydın kızlar..

kardeleenn tebri kederim canmm..
ama ben kardelinin bisilerni kaçırdım galiba??? özet geçsene??
pat die birden bire oldu sanki??

rahim filminden dolayı olabilir..

albumunun ismi nasıl..
tento nasıl anladım ama neden hollanda oldugumu hehehe..zeki miyim neyim:jeyyar:..kısırım ama
bu arada yeni gittimdi hollandaya..tam bana göre memleket yaw
kısırım deme kızzzz değilsin böyle demmmeeeeee süsü biberi sürcem ağzına cızzzzz yapcammmm sadee şansızlıklar yaşıyorsun
çişli seniiii salmadan gitmişsin neyseki
ay gıcık olurdum soranlaraaaaa anlatsan bir dert anlatmasan bir dert
geshenk o çatalı yanıma alıcam..biri böyle yapmıyon mu derse alıp onu dürtüklücem görcekk kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
4 mg prednol kullanıyom
az doz didi bak senin 2,5 imiş:)
geshenk baskılıyormus güyaa..nerden anlıyoruz meselam bu sene bahar alerjimi kesiverdi..:))
bana hamileyken kullandım prednol 16mg kortizonmuymuş o içtim ama niye içtim bilmiyom
dr o derecce güveniyom adam zehir verse sormadan içicem
benim ateşim de adet günü düşmüştü
yarın ola hayrola adet olmadığın sürece sorun yok bebişim

yumurtlama olmamş daha ama çok yakın daha öncesinde 18.gün mü olmuştu

aylinim tatlı kuşum. nasılsın :)) bir gelmiş pir gelmiş..

o testi yaptır bence de..

kardelenin olayını anlayamadım ben ama ya?? nasıl birden birde gibi oldu sanki, bana mi öyle galibo acaba sanursam

aaa lovelim erene hamileliğinde mi kullanmıstım..başta?
ya ne yapayım lovelicim yaa artık kabulleneyim diyom ne yapem.
umutlanasım, ugrasasım yok gerçekten.
saldım çayıra mevlam kayıra.
bu adette ağlamadım bile..şaşırmadım çünkü

aylinim tatlı kuşum. nasılsın :)) bir gelmiş pir gelmiş..

o testi yaptır bence de..

kardelenin olayını anlayamadım ben ama ya?? nasıl birden birde gibi oldu sanki, bana mi öyle galibo acaba sanursam
hehehee
ben iyiyim tentoşum ymırtlamaya ıkınıp duruyom bakelim sen nasılsın

rahim filmii gecikme yapabilir demişti dr ama ben de gecikme olmadı
hımmm demekki ondan..
rahim filmi bende de gecikme yapmıstı..
hımmmmmmm :)
enteresandan haber yok mu?
yok henüz, heycanla bekliyoruz

ya kıslar bu wbc ye baktırmam lazım... ya bu benim kocam ne kadann rahat ne kadannnn geniş bi adam ya! diyorum böle dedi dr, diyorum çok yüksek, hasta diilsin sen diye kızzıyo

ya kıslar bu wbc ye baktırmam lazım... ya bu benim kocam ne kadann rahat ne kadannnn geniş bi adam ya! diyorum böle dedi dr, diyorum çok yüksek, hasta diilsin sen diye kızzıyo

kendi başlarına geldi mi ama nazdan niyazdan ölürler..
sen tatlım bir hemogram yaptırıver gene ne olacak..ankaradasın düzgün bir yer doludur orada. bir kan vermeye bakar

kızlar geçmişe hızlı bi göz attım.
Aylin bence antibiyotikler geçiktirebilir, beni genelde ilaçlar geçiktiriyor.
Loveli canım sloganımızı unutmuyom, gelmeyen adetden ümit kesilmez, ama şu tek çizgiyi görmek istemiyorum ya, allahım bebiş yoksa biran önce gelsin.
Geshenk canım sizi merakta bıraktım ama bir gün daha duralım, ondan önceki ay 39.günde olmuştum, 3 tanede test yapmıştım. biraz bekliyom o yüzden.
Çılgınım canım ateşime kızıyom kızmazmıyım, sabah halimi bi görsen gülerdin:roflol: üstüm açık kalmış bi ölçtüm 36,3 biraz ısıtıp ölçeyim dedim, yorgana bürüdüm kendimi yine aynı 36,3 iyisimi biraz bekleyim iyice ısınınca ölçeyim:roflol: yine aynı, böylelikle 5 kere ölçtüm mübarek ne uzadı ne kısaldı hep 36.3 çıktı. neyse dedim, ne halin varsa gör dedim yattım.
Zeytinim canım inşallah yarına yapacam, dün seni sorduydum kızlara ne zamandır yoktun.
Kumsal karşılaşamıyoz senle, naptın ehliyet sınavını. Bu ikinci soruşum. Sonra sormadı deme tatlım.
Özlem sen nasılsın, bekleme dönemindesin şu an.
tentoş sen neler yapıyorsun bakalım, bi mucizede sen patlat canım.

zerdal kıs çay içmiyon mu sen:)))))))
demek 5 defa olctun..ayy aynı ben..hihihi..

sabah içtik, ben aslında çaycı değilimde, bizimkiler çok düşkün çaya, diğer günler böyle değildim, tek ölçüm yapıp yatıyodum, bugün düşük çıkınca ölçtükçe ölçesim geldi, sonra pes ettim. eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…