30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canlar geldim ama grip oldum yaa
ben bi yasin daha okudum 1 yasin maşallah 100 olduk bu hızla hemen biter yasinlerimiz
çok geçmiş olsun, hamilesinya o yüzden daha kolay grip olursun, çabuk atlat inşallah
aylint nasılsın gülüm ya çılgın kızıda özledim ya offf
sağol serpil iyiyim, kırmızıları bekliyoz bakalım, şimdilik tık yok, benin 1-2 gün sonra da olabilir geçen ayki yasmin kutum bittikten 5 gün sonra adetim başlamıştı bu ay da öyle olursa iki günüm daha var, ben 3.gün olurum diye düşünmüştüm ama ı ıh
sen nasılsın
1 hafta önce pembe leke geldi adet oldum sandım ama olmamışım
acaba yumurtladımmı
ne anlama geliyor yaw pembe leke
ilk defa geldi iki adet arası leke bende hiç olmamıştı şimdiye kadar
adetine ne kadar var? yerleşme kanaması olmasın o pembe ??
yani olsunn olsun inşallah :)))

adetine ne kadar var? yerleşme kanaması olmasın o pembe ??
yani olsunn olsun inşallah :)))
geçen ayın 10'unda adet oldum...28 çekiyorya şubat o yüzden 12 si gibi olurum heralde
soğandan olmasın o pembe akıntı eyvahedigeldismile
diviniti galiba hamişsin inşallahhh

aylintim inşallh beklenen kırmızılar gelmezde seviniriz canım

ayyy nerde o günler
keşke öyle bi güzellik yapsa felek bana :Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çatlak çok güldüm yaa..

evlenince ne bilim bunlar insana tuhaf gelmiyor :)) dırt bırt geçinip gidioz işte :) eheheh evde ses oluyo iki kişi sessiz sessiz çekilmo soora :roflol::roflol:

serpil de olmasa neşemiz olmayacak valla sessizlipğe iyi geliyor ya heheeeehhhhh

preseedi hangi siteden aldınız? kaça aldınız?Kaç günde geldi/

bi ara bakmıstım , gönderen firma son kullanma tarihi geçmis ürünleri postalıo şöyle oluyo böyle oluyo die bir sürü mevzu dönmüs die vaçgeçmistim

diviniti galiba hamişsin inşallahhh

aylintim inşallh beklenen kırmızılar gelmezde seviniriz canım
serpil beni karıştırma bak valla ümitlenirim, adet görüp acaba üstüne görmüş olabilir miyim dicek kıvama geldim çünkü :roflol:
divinitiye gelinceeeeee, valla ben çok ümitlendimm:lepi:
geçen ayın 10'unda adet oldum...28 çekiyorya şubat o yüzden 12 si gibi olurum heralde
soğandan olmasın o pembe akıntı eyvahedigeldismile
amanınnn yahu sen hamişsin inşallahh:lepi::lepi:hihoyyyt

:roflol: valla itiraf ediyorum bizde arada ben ufak bırtlar kaçırıyorum,ama çooookkk ufakk,vallaa! ama aksi gibi hep kocişin yanında raslıyo,o da dalga geçiyo, benim yanımda böleysen ben yokken sen ohoooooo diyeee,ya ama o yokken olmuyo yaaa:roflol:
ben de hafiye gibi peşindeyim evlendik evleneli bi kere yakalamadım daha!!! tuvalettekiler sayılmazmış tabi,, ayyyy ben neler anlatıyorum yaaa
bu topikte bişe var kesin:roflol:

o küçükler özellikle hamilelikle birlikte arttı valla yazık kocalaraaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrr sizi çok özledim yawwww.
çok yogunum..dun yorgunluktan erkenden sızmısım. tabii şarkılarımı soyledim sizler için..:))
neşecim dogru duymussunn zemuszemus..
morumsumavi, divinity hoşgeldiniz aramızaaa canlarr..a.s.

ne güzel şeyler yazmışsınız yaa..serpilim pırt zırt olayın koparttı benii..:roflol: :roflol: :roflol:

çok yazamıyorum bugun ama 2 dk zaman buldum, başım da dolu .. ammann yaa onlar da basımın tepesinde bu kadar durmasınlar di mi amaa..
kucak dolusu opuyorum..hamişlerimizin de göbüşlerinden ekstra opuyorum...
serpil beni özlediğin için sana da ekstra bir öpücük:))) hihihih

Son düzenleme:
divinity valla ben de çok ümitlendimm..soğan niye leke getirsin..lekelenme kanaması döllenmeden 6-10 gün içinde olurmuşş..ayy hadi inşallahh sevinelim geneeee..
aylin valla ben senden bir de masaldan pek ümitliyimm bu ayyy..
:sm_cool:

canım divinity ve masaldan ben de ümitliyim,inşallah müjdeler geliyo gibi:lepi:
ama bende bu ay ümit yok, Allahtan ümit kesilmez tabi ama bu ay olursa Allahın mucizesi denir.. :) ikinci ayım hapta

bu topikte gelmeyen adetten ümit kesilmez diye özlü bir deyişimiz varr:)
adet gelince de, en azından geliyor ya buna da şükür diyoruz:))
adet gelirse, kistin temizlenir buna seviniriz, göbüş atarız di mi amaa:)
kaydirigubbakcemile2

bu topik tam benlikmiş, harikasınız :asigim:

Yasinimiz de bu arada 100 lemiş.. maşşallahh.

Çabucak güzel bebişlerimize kavuşuruz inşallah, sonra da sözümüz var di mi kızlar, ay şunu yedi yemedi, dişi çıktı, yürüdü gitti gibi derin mevzuları da konuşucaz birlikteee.

canım benim evet dene ve deneyimlerini yaz bize kaça aldın bendemi alsam neyse sen kullan bakalım nasıl olacak ona göre bende düşünürüm mucux mucuxxxxx
serpilim 130 TL aldım çok pahalı çok zorlandım ama çok istedim bütün şartları zorladım..inşallah bir netice alırım..inanmak çok önemli ben de inanıyorum..şu an sadece bunu yapabiliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…