çok geçmiş olsun, hamilesinya o yüzden daha kolay grip olursun, çabuk atlat inşallahcanlar geldim ama grip oldum yaa
ben bi yasin daha okudum 1 yasin maşallah 100 olduk bu hızla hemen biter yasinlerimiz
sağol serpil iyiyim, kırmızıları bekliyoz bakalım, şimdilik tık yok, benin 1-2 gün sonra da olabilir geçen ayki yasmin kutum bittikten 5 gün sonra adetim başlamıştı bu ay da öyle olursa iki günüm daha var, ben 3.gün olurum diye düşünmüştüm ama ı ıhaylint nasılsın gülüm ya çılgın kızıda özledim ya offf
adetine ne kadar var? yerleşme kanaması olmasın o pembe ??1 hafta önce pembe leke geldi adet oldum sandım ama olmamışım
acaba yumurtladımmı
ne anlama geliyor yaw pembe leke
ilk defa geldi iki adet arası leke bende hiç olmamıştı şimdiye kadar
geçen ayın 10'unda adet oldum...28 çekiyorya şubat o yüzden 12 si gibi olurum heraldeadetine ne kadar var? yerleşme kanaması olmasın o pembe ??
yani olsunn olsun inşallah :)))
diviniti galiba hamişsin inşallahhh
aylintim inşallh beklenen kırmızılar gelmezde seviniriz canım
neşemeşe sana ve tüm arkadaşlara bayılıyorum lovelinin ve senin mide bulantıların iyiye işaret tabiiki sıkı dişinizi biraz atlatacaksınız heeeeeeeee kocanada söyle sakın senin yanında bırtlamasın :=))) ayy aklıma ne geldi malum 40 yaşıma kadar yalnız uyumuşum flörtlerim oldu ama hiç bir erkele aynı evi paylaşmamışım flörtlerim hep saygılı kibarlardı malum ben evlendim artık evde hatta koca yatağımda biri var önceleri bayağı zorlandım eşim oldukça kibar bir bey ama birgünüz aynenn zaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttttttttttt diye bir ses .))))))))))))))))))))))) anam dedim depremmi oluyor hani çaktırmayayım duymamaışım gibi davarnayaım anam ne duymamamsı apartman duymuştur sesi ama ben yine kibarca duymadım edasına yatayım dedim ama benim eşim hiçç umursamadı bile vesselam bu onda bir alışkanlık haliniz aldıı zaaartttttttttttttttttttt zurttttttttttttttttttttttt bırrrrrrrrttttttttt:))))))))))) aaaaaaaaaaa bu ne allahtan koku yok ve ben şaşkın şakın halen daha şaşkının onun dırtların bırtlarını zortlarını duyuyor ve bu anı yaşıyorum sık sık :))))9 eeeeeeeeeeeee zartsız zurtsuz kokusuz bir gebelik diliyorum sana
:jeyyar:
sen de çalışmalara hazırlan canım kaydirigubbakcemile3 bu ay çooooook zor geçebilir kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
serpilim preseedini al hemen...parasına bakma...sebep olur belki canım...
serpil beni karıştırma bak valla ümitlenirim, adet görüp acaba üstüne görmüş olabilir miyim dicek kıvama geldim çünkü :roflol:diviniti galiba hamişsin inşallahhh
aylintim inşallh beklenen kırmızılar gelmezde seviniriz canım
amanınnn yahu sen hamişsin inşallahh:lepi::lepi:hihoyyytgeçen ayın 10'unda adet oldum...28 çekiyorya şubat o yüzden 12 si gibi olurum heralde
soğandan olmasın o pembe akıntı eyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çatlak çok güldüm yaa..
evlenince ne bilim bunlar insana tuhaf gelmiyor :)) dırt bırt geçinip gidioz işte :) eheheh evde ses oluyo iki kişi sessiz sessiz çekilmo soora :roflol::roflol:
ben hamilelikte gazman gibi olcem desene !o küçükler özellikle hamilelikle birlikte arttı valla yazık kocalaraaaaaaaaaa
canım divinity ve masaldan ben de ümitliyim,inşallah müjdeler geliyo gibi:lepi:divinity valla ben de çok ümitlendimm..soğan niye leke getirsin..lekelenme kanaması döllenmeden 6-10 gün içinde olurmuşş..ayy hadi inşallahh sevinelim geneeee..
aylin valla ben senden bir de masaldan pek ümitliyimm bu ayyy..
:sm_cool:
bu topik tam benlikmiş, harikasınız :asigim:bu topikte gelmeyen adetten ümit kesilmez diye özlü bir deyişimiz varr:)
adet gelince de, en azından geliyor ya buna da şükür diyoruz:))
adet gelirse, kistin temizlenir buna seviniriz, göbüş atarız di mi amaa:)
kaydirigubbakcemile2
serpilim 130 TL aldım çok pahalı çok zorlandım ama çok istedim bütün şartları zorladım..inşallah bir netice alırım..inanmak çok önemli ben de inanıyorum..şu an sadece bunu yapabiliyorummcanım benim evet dene ve deneyimlerini yaz bize kaça aldın bendemi alsam neyse sen kullan bakalım nasıl olacak ona göre bende düşünürüm mucux mucuxxxxx
ovulasyon testinde ikinci çizgi :)
simdi spora gidiorum, gelince çoook işim var çoookk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?