30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet hatta 16.haftada bıraktırdı dr
canım tüp takıcan olcekkkkk bence de takmaaaa tokadan başka kafana
iğrenç bir espiri oldu ama
ya kıslar bu wbc ye baktırmam lazım... ya bu benim kocam ne kadann rahat ne kadannnn geniş bi adam ya! diyorum böle dedi dr, diyorum çok yüksek, hasta diilsin sen diye kızzıyo
ay hepsi aynı
ben de ya belim ağrıyor diyorum bişey yok bişey yok kurma kafanda
ayağım ağrıyor bişey olmaz kurma kafanda ne kadannnnnnn deli ediyoo bu söylemler

seni anlıyorum ilk hamileliğimde ateşim yüksek adet olmadım ama 1 hafta bekledim bi de sonucu almak için bekledim 2 gün 8 gün beklemiştim
bu hamileliğimde adet günümde yapmıştım olumunekankayizsmile

hiç de ütopik değil neden ütopik olsun
te sorun antikor denen uyuzda başka bişey yok çılgınım

Çılgın canım sen aşılama 1 kere yaptırdın demi, bir kere daha deneseydin canım. Ondan sonra tüp denerdin.

aha loveli benim doktor da oyle dediydi.
sanırım düşük riskini azaltmak için yapıyorlar. vay bee..rahatladım biliyon mu

yok zerdal denemicem asılama artık..doktorum da anladı beni zaten.
hem yaşım ekimde 34 olacak..madem 35 yaş altında olasılık artıyor kaçırmayayım bari bunu diyom

kendi başlarına geldi mi ama nazdan niyazdan ölürler..
sen tatlım bir hemogram yaptırıver gene ne olacak..ankaradasın düzgün bir yer doludur orada. bir kan vermeye bakar
aynen ya! kendi azıcık başı ağrısın hasta modunda gezer!
kıslar hamiş kalırsam ve de dogurursam sağlımen ne olay olur ama di mi???
sanki ütopik bişi bu
ay ben de kendim için böle hissediyorum çılgınım ya...
ay hepsi aynı
ben de ya belim ağrıyor diyorum bişey yok bişey yok kurma kafanda
ayağım ağrıyor bişey olmaz kurma kafanda ne kadannnnnnn deli ediyoo bu söylemler
ay sorma lovelim,Allah korusun ölsem, çok takıyosun da öldün sanıyosun dicek ya artık akannehir

rahatlamış olmana sevindim
bu antikor saldırısını bebişe saldırmalarını önlüyomuş lokum didi bunu ne güzel bebişin rahatça yerleşecek rahmine tüple direk içeri girdcek böylece aptal antikorlar bişey yapamayacak hem prednol kullandın hem de tüp ehehehe süper olacakkkkkk

zerdalım kıs senle birer soba bulalım, ısınıp ateş ölçelim de keyfimiz gelsinn sempatiksalakcinni

kıslar hamiş kalırsam ve de dogurursam sağlımen ne olay olur ama di mi???
sanki ütopik bişi bu

allah korusun kız ama çok komikkkk kesin bizimki de böyle der

yok zerdal denemicem asılama artık..doktorum da anladı beni zaten.
hem yaşım ekimde 34 olacak..madem 35 yaş altında olasılık artıyor kaçırmayayım bari bunu diyom

tamam canım, inşallah bu tüp işi olacak, hepinizi ayrı ayrı düşünüp dua ediyorum kızlar, inşallah bugünlerimizi gülerek hatırlarız.

aylin ne yapacaksın canım, o değerini tekrar baktıracakmısın, olmazsa eşinin haberi olmadan yaptır, bizimkinin yanında bende ağzımı açamıyom, aynen banada diyor, ne çok kafayı takıyon. napayım gelmezse bu velet takarım bende. gamyoncuiremsu

Loveli canım, hiç sancım falan yok, sadece biraz gögüslerimin kenarları bastırınca acıyor, regli önceside olurdu. Hiçbir belirtim yok, tabi vücuttan vücuda değişiyor.

zerdalım ben de aynen valla..tek tek isminizi sayıyom..napayım elimden bi bu geliyorr..
lovelim haklısın gerçekten rahatladım güzelim..Allah razı olsun..
aylinim ne olur baktır bizim için..

geshenk kız bu sefer uzun kaldım gelemedin, annem şimdi çağırır beni gidiyorum kızlar, bu arada yarın eşim geliyor, dua edin bana mutlu haber alayımda şu adamada süpriz yapayım, alamazsamda teselli eder artık napalım.

geshenk kayboldu yaw.
zerdalım inşallahh güzel haberler verirsin kocacığınaa.
tento nabıyon?
ben de çıkıyom fazla bile kaldım..hihi rahatı buldum bugun:)

ısmarlamam mı kıs, he de yeter aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 HEEEEEE
CANIM TAM HATIRLAMITORUM AMA 16-18 ARASI BİŞEYDİ GALİBA
ya kıslar bu wbc ye baktırmam lazım... ya bu benim kocam ne kadann rahat ne kadannnn geniş bi adam ya! diyorum böle dedi dr, diyorum çok yüksek, hasta diilsin sen diye kızzıyo
HEPSİ AYNI BUNLARIN HEPSİİİ KENDİLERİNE SÖYLESEN HEMEN ALINIR KÜSERLER:dilcikar:
ZERDALCIM CANIM ÖZLEMİŞİM SENİ NASILSIN YA EVET KARŞILAŞAMADIK BİR TÜRLÜ SIVAV OLDU CANIM ŞÜKÜR İYİ GEÇTİ ŞİMDİ SONUÇLARI BEKLİYORUZ İŞTE HAYIRLISI

allah korusun kız ama çok komikkkk kesin bizimki de böyle der
:))))))
ondan korkan onun gibi olsun, göstere göstere baktırcam :))))
Olur canım ya bana uyar, ateşim yüksek olunca yüzümde güller açıyor, ısınıp ısınıp mutlu olalım demi. canım benim:içelim:
oyyy canımmm, inşallah beben göbüşündedir
zerdalım ben de aynen valla..tek tek isminizi sayıyom..napayım elimden bi bu geliyorr..
lovelim haklısın gerçekten rahatladım güzelim..Allah razı olsun..
aylinim ne olur baktır bizim için..
temam :) çılgınım sen baya bi endişelendin kıs benim için.. kıs du korkma, lab hatasıdır

CANI BENİM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIP SÜPRİZ YAPARSIN KOCİSİNE
İNŞALLAH MİNİK KELEBEĞİN KONMUŞTUR GÖBÜŞÜNE ÇOK ÖPÜYORUM SENİ
ALLAHA EMANET OLŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…