evet hatta 16.haftada bıraktırdı draaa lovelim erene hamileliğinde mi kullanmıstım..başta?
ya ne yapayım lovelicim yaa artık kabulleneyim diyom ne yapem.
umutlanasım, ugrasasım yok gerçekten.
saldım çayıra mevlam kayıra.
bu adette ağlamadım bile..şaşırmadım çünkü
ay hepsi aynıya kıslar bu wbc ye baktırmam lazım... ya bu benim kocam ne kadann rahat ne kadannnn geniş bi adam ya! diyorum böle dedi dr, diyorum çok yüksek, hasta diilsin sen diye kızzıyo
kızlar geçmişe hızlı bi göz attım.
Aylin bence antibiyotikler geçiktirebilir, beni genelde ilaçlar geçiktiriyor.
Loveli canım sloganımızı unutmuyom, gelmeyen adetden ümit kesilmez, ama şu tek çizgiyi görmek istemiyorum ya, allahım bebiş yoksa biran önce gelsin.
Geshenk canım sizi merakta bıraktım ama bir gün daha duralım, ondan önceki ay 39.günde olmuştum, 3 tanede test yapmıştım. biraz bekliyom o yüzden.
Çılgınım canım ateşime kızıyom kızmazmıyım, sabah halimi bi görsen gülerdin:roflol: üstüm açık kalmış bi ölçtüm 36,3 biraz ısıtıp ölçeyim dedim, yorgana bürüdüm kendimi yine aynı 36,3 iyisimi biraz bekleyim iyice ısınınca ölçeyim:roflol: yine aynı, böylelikle 5 kere ölçtüm mübarek ne uzadı ne kısaldı hep 36.3 çıktı. neyse dedim, ne halin varsa gör dedim yattım.
Zeytinim canım inşallah yarına yapacam, dün seni sorduydum kızlara ne zamandır yoktun.
Kumsal karşılaşamıyoz senle, naptın ehliyet sınavını. Bu ikinci soruşum. Sonra sormadı deme tatlım.
Özlem sen nasılsın, bekleme dönemindesin şu an.
tentoş sen neler yapıyorsun bakalım, bi mucizede sen patlat canım.
aynen ya! kendi azıcık başı ağrısın hasta modunda gezer!kendi başlarına geldi mi ama nazdan niyazdan ölürler..
sen tatlım bir hemogram yaptırıver gene ne olacak..ankaradasın düzgün bir yer doludur orada. bir kan vermeye bakar
ay ben de kendim için böle hissediyorum çılgınım ya...kıslar hamiş kalırsam ve de dogurursam sağlımen ne olay olur ama di mi???
sanki ütopik bişi bu
ay sorma lovelim,Allah korusun ölsem, çok takıyosun da öldün sanıyosun dicek ya artık akannehiray hepsi aynı
ben de ya belim ağrıyor diyorum bişey yok bişey yok kurma kafanda
ayağım ağrıyor bişey olmaz kurma kafanda ne kadannnnnnn deli ediyoo bu söylemler
kıslar hamiş kalırsam ve de dogurursam sağlımen ne olay olur ama di mi???
sanki ütopik bişi bu
aynen ya! kendi azıcık başı ağrısın hasta modunda gezer!
ay ben de kendim için böle hissediyorum çılgınım ya...
ay sorma lovelim,Allah korusun ölsem, çok takıyosun da öldün sanıyosun dicek ya artık akannehir
yok zerdal denemicem asılama artık..doktorum da anladı beni zaten.
hem yaşım ekimde 34 olacak..madem 35 yaş altında olasılık artıyor kaçırmayayım bari bunu diyom
zerdalım kıs senle birer soba bulalım, ısınıp ateş ölçelim de keyfimiz gelsinn sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 HEEEEEEısmarlamam mı kıs, he de yeter aklinialirimsmile
CANIM TAM HATIRLAMITORUM AMA 16-18 ARASI BİŞEYDİ GALİBAkısırım deme kızzzz değilsin böyle demmmeeeeee süsü biberi sürcem ağzına cızzzzz yapcammmm sadee şansızlıklar yaşıyorsun
çişli seniiii salmadan gitmişsin neyseki
ay gıcık olurdum soranlaraaaaa anlatsan bir dert anlatmasan bir dert
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
bana hamileyken kullandım prednol 16mg kortizonmuymuş o içtim ama niye içtim bilmiyom
dr o derecce güveniyom adam zehir verse sormadan içicem
benim ateşim de adet günü düşmüştü
yarın ola hayrola adet olmadığın sürece sorun yok bebişim
yumurtlama olmamş daha ama çok yakın daha öncesinde 18.gün mü olmuştu
HEPSİ AYNI BUNLARIN HEPSİİİ KENDİLERİNE SÖYLESEN HEMEN ALINIR KÜSERLER:dilcikar:ya kıslar bu wbc ye baktırmam lazım... ya bu benim kocam ne kadann rahat ne kadannnn geniş bi adam ya! diyorum böle dedi dr, diyorum çok yüksek, hasta diilsin sen diye kızzıyo
ZERDALCIM CANIM ÖZLEMİŞİM SENİ NASILSIN YA EVET KARŞILAŞAMADIK BİR TÜRLÜ SIVAV OLDU CANIM ŞÜKÜR İYİ GEÇTİ ŞİMDİ SONUÇLARI BEKLİYORUZ İŞTE HAYIRLISIkızlar geçmişe hızlı bi göz attım.
Aylin bence antibiyotikler geçiktirebilir, beni genelde ilaçlar geçiktiriyor.
Loveli canım sloganımızı unutmuyom, gelmeyen adetden ümit kesilmez, ama şu tek çizgiyi görmek istemiyorum ya, allahım bebiş yoksa biran önce gelsin.
Geshenk canım sizi merakta bıraktım ama bir gün daha duralım, ondan önceki ay 39.günde olmuştum, 3 tanede test yapmıştım. biraz bekliyom o yüzden.
Çılgınım canım ateşime kızıyom kızmazmıyım, sabah halimi bi görsen gülerdin:roflol: üstüm açık kalmış bi ölçtüm 36,3 biraz ısıtıp ölçeyim dedim, yorgana bürüdüm kendimi yine aynı 36,3 iyisimi biraz bekleyim iyice ısınınca ölçeyim:roflol: yine aynı, böylelikle 5 kere ölçtüm mübarek ne uzadı ne kısaldı hep 36.3 çıktı. neyse dedim, ne halin varsa gör dedim yattım.
Zeytinim canım inşallah yarına yapacam, dün seni sorduydum kızlara ne zamandır yoktun.
Kumsal karşılaşamıyoz senle, naptın ehliyet sınavını. Bu ikinci soruşum. Sonra sormadı deme tatlım.
Özlem sen nasılsın, bekleme dönemindesin şu an.
tentoş sen neler yapıyorsun bakalım, bi mucizede sen patlat canım.
:))))))allah korusun kız ama çok komikkkk kesin bizimki de böyle der
ondan korkan onun gibi olsun, göstere göstere baktırcam :))))aylin ne yapacaksın canım, o değerini tekrar baktıracakmısın, olmazsa eşinin haberi olmadan yaptır, bizimkinin yanında bende ağzımı açamıyom, aynen banada diyor, ne çok kafayı takıyon. napayım gelmezse bu velet takarım bende. gamyoncuiremsu
oyyy canımmm, inşallah beben göbüşündedirOlur canım ya bana uyar, ateşim yüksek olunca yüzümde güller açıyor, ısınıp ısınıp mutlu olalım demi. canım benim:içelim:
temam :) çılgınım sen baya bi endişelendin kıs benim için.. kıs du korkma, lab hatasıdırzerdalım ben de aynen valla..tek tek isminizi sayıyom..napayım elimden bi bu geliyorr..
lovelim haklısın gerçekten rahatladım güzelim..Allah razı olsun..
aylinim ne olur baktır bizim için..
geshenk kız bu sefer uzun kaldım gelemedin, annem şimdi çağırır beni gidiyorum kızlar, bu arada yarın eşim geliyor, dua edin bana mutlu haber alayımda şu adamada süpriz yapayım, alamazsamda teselli eder artık napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?