ben de biras çıkayımgeshenk kayboldu yaw.
zerdalım inşallahh güzel haberler verirsin kocacığınaa.
tento nabıyon?
ben de çıkıyom fazla bile kaldım..hihi rahatı buldum bugun:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 HEEEEEE
lab hatasıdır inşallah da olsun rahatlayalım di mi amaa.
AMİN İNŞALLAH ÇILGINIM SİZİN BEBİŞLERE GELİRİZ OYNAMAYA kaydirigubbakcemile3yeni şöför kumsaall yolları fethedecek..bebişini de oturtacak yanınaa..
ohh
ben kaçtımmm son artık bu son:)))
TAMAM ANACIM BEKLİYORUMMM:içelim:ben de biras çıkayım
sen şu gazozu içedur yavrım, ben üstüme rahat bişeler alıp geliyomm:jeyyar:
tamam çılgınımm,canım benııııım
kumsalım şimdiden ehliyetin hayırlı olsun, kazasız belasız kulln hep inşllah
kızlar geçmişe hızlı bi göz attım.
Aylin bence antibiyotikler geçiktirebilir, beni genelde ilaçlar geçiktiriyor.
Loveli canım sloganımızı unutmuyom, gelmeyen adetden ümit kesilmez, ama şu tek çizgiyi görmek istemiyorum ya, allahım bebiş yoksa biran önce gelsin.
Geshenk canım sizi merakta bıraktım ama bir gün daha duralım, ondan önceki ay 39.günde olmuştum, 3 tanede test yapmıştım. biraz bekliyom o yüzden.
Çılgınım canım ateşime kızıyom kızmazmıyım, sabah halimi bi görsen gülerdin:roflol: üstüm açık kalmış bi ölçtüm 36,3 biraz ısıtıp ölçeyim dedim, yorgana bürüdüm kendimi yine aynı 36,3 iyisimi biraz bekleyim iyice ısınınca ölçeyim:roflol: yine aynı, böylelikle 5 kere ölçtüm mübarek ne uzadı ne kısaldı hep 36.3 çıktı. neyse dedim, ne halin varsa gör dedim yattım.
Zeytinim canım inşallah yarına yapacam, dün seni sorduydum kızlara ne zamandır yoktun.
Kumsal karşılaşamıyoz senle, naptın ehliyet sınavını. Bu ikinci soruşum. Sonra sormadı deme tatlım.
Özlem sen nasılsın, bekleme dönemindesin şu an.
tentoş sen neler yapıyorsun bakalım, bi mucizede sen patlat canım.
kıslar hamiş kalırsam ve de dogurursam sağlımen ne olay olur ama di mi???
sanki ütopik bişi bu
aynen ya! kendi azıcık başı ağrısın hasta modunda gezer!
ay ben de kendim için böle hissediyorum çılgınım ya...
ay sorma lovelim,Allah korusun ölsem, çok takıyosun da öldün sanıyosun dicek ya artık akannehir
zerdalım kıs senle birer soba bulalım, ısınıp ateş ölçelim de keyfimiz gelsinn sempatiksalakcinni
Olur canım ya bana uyar, ateşim yüksek olunca yüzümde güller açıyor, ısınıp ısınıp mutlu olalım demi. canım benim:içelim:
geshenk kız bu sefer uzun kaldım gelemedin, annem şimdi çağırır beni gidiyorum kızlar, bu arada yarın eşim geliyor, dua edin bana mutlu haber alayımda şu adamada süpriz yapayım, alamazsamda teselli eder artık napalım.
yeni şöför kumsaall yolları fethedecek..bebişini de oturtacak yanınaa..
ohh
:hulya:
bu yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın üzülüyorum
çılgın kısırım dediğinde
geshenk yaşım geçti dediğinde
sizi seviyorum o yüzden yazdım
evet normal kardelenciğim.. ama ikiz değil bak onu diyim :)))) tek bebiş bu. değerler onu diyor. aman tek tek gelsinler demi keşke gelsinler.. daha sağlılı tekil gebelik... iki gün sonra istedi dimi tekrar test.
doktorunda iyi demek.. o çok önemli zaten. o moralle hamile kalır insan. moral ne kadar gerekli insana o olmayınca istediğin kadar uğraş. kardelen hani anlatmıştın canım biliyoruz ama yeni gelenler kaçıranlar için hikayeni tekrarlayabilirmisin.. yaşını evlilik süreni geçtiğin aşamaları falan....
KARDELENCİĞİM daha iyisin değilmi dinlendin gündüz. aman hareket etme pek fazla. seninde belirli bir uğraşın var. Allahım emeklerini boşa çıkartmamış bak inşallah kucağınada alacaksın. büyüdüğünü de göreceksin. bende sizlere sevineceğim. kimin olursa onunkini severim bende :))) oooo ne çok çocuk sevecem yani... lovelim kızacak tamam sustum benneyaptımki
öncelikle beni tebrik eden,benimle beraber sevinen arkadaşlara çok teşekkürler,rabbim en kısa zamanda bütün çocuk isteyenlere nasib etsin inş.
ben 32 yaşını yarılamış ve 32 aylık evliyim,evlendiğim günden beri bebek sahibi olmak tek arzumdu ama bir yıl dolana kadar hiç bir tedavi yapmadılar,hormon testlerimin hepside normalidi,arada birde kimyasal gebelik geçirdim,sene dolduktan sonra eşimle beraber gittik,daha doğrusu dr eşim olmadan tetkikleri yapmıcanı söyledi,eşimde bende normal çıkınca rahim filmi çektirdim,ondada anormallik olmayınca,sorunun benim yumurtlamamda olduğu anlaşıldı,halbuki,ne kadarda düzenli adet olurdum.5 klomen tedavisi ve 1gonal f iğne sonucunda yumurtlaraım oluşsada,döllenme oluşmadı,tabi nerdeyse iki senelik bi süreç,artık bütün dr lar tüp bebek derken,kendi dr um,bir iki ez daha gonal f le normal yoldan denemek istediğini söyledi ve 2.gonal f de iki tane yumurtam oluştu,sonucundada döllenmiş çok şükür.ama daha yerleşme aşamasında olduğu için tutunmama ihtimalide var,inş.öyle olmazda.
tentationcum,senin soruna gelince biraz erken gibi olmuş gelebilir canım,normal adet günüme daha var zaten ama çatlatmadan sonra 11,gün test yaptırmamı söylemişti dr,ben 12.gün bitmişti test yaptırdım,öyle öğrendim,eğer duruyosa benim bebeğim daha bir buçuk haftalık,normalde dört haftalık olunca öğreniliyo diye mi sana öyle geldi acab?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?