Bi değişiklik yok canım aynı, hiç bişey hissetmiyom, ne regli belirtisi, ne gebelik, yarın bi test yapalım bakalımselam bu aradaa
zerdalım tentoşum burdaymış
zerdalım bi değişiklik yok di mi
tentoşum senden naber tatlımm
bendeniz cennet kuşu da geldii
anam ayaamı süre süre gelmisim. kimsecikler yoğidiiii
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tentation, cilginkiz+, zerdal+, loveli+, aylint
üzdülerrr beniiiii
olcak tabi ama bırakmak yokkkk
üzdülerrr beniiiii
hepimiz hoşgelmişiz o zaman:roflol:
hosgördük hosgördüükk.
var mı limonlu marullu kısır yiyen :))
al sana bi, çatlak daha yaşında ne anam yaaaa kaç yaşındasın 50 mi
lütfen yapmayın ümidi bitirmeyin ,bak geshenk 7-8 defa tüp bebek yapan var
bir arkadaşım klomenden aşlamayı 6-7 defa yapmışlar tüp bebeği 3 defa yapmışlar adam artık yeter demiş kadın hayır devam demiş kredi çekmişler bu iş için son kez demiş adam kadın tamam demiş ve hamile kalmış yaşı o zaman 38 bi de ümidimi kaybetmedim ben içimdeki o çocuk özleminin ateşi hiç sönmedi dedi arkadaşım
eşimin okulunda bir arkadaşı var onlarda aşılama yaptırmışlar tutmamış ikncisini yaptıracaklarddı
eşim de biz de aşılamadan döndük tam yaptıracaktık eşim hamile kaldı dedi
ben sizi böyle bırakmış vazgeçmiş yaşım geçti deyince üzülüyorum
annem 36 yaşında menapza girmiş yani ben de potansiyelim o yüzden ben acele ettim
yumurta takibi klomen
bal tarçını
maydanoz sütü
poleni
ateşi
acı elma yağını
ne okursam denedim
anne olmalıydım içimdeki bu yangın sönmeliydi sonu nereye kadar giderse gidecektim
hadi ümit edin mücadele edin olacak deyin
ben hiç olmayacak demedim içimde hep olacak diyip kendimi teselli ettim
bu yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın üzülüyorum
çılgın kısırım dediğinde
geshenk yaşım geçti dediğinde
sizi seviyorum o yüzden yazdım
hiç alınmıyorum. eminim çılgında alınmaz. biliyorum canım sevdiğin için bizleri harekete geçirmek için yazıyorsun çok da haklısın. ama duygularım değişmiyor bir türlü niye böyle kabullenip kaldımki ben :kedi: ama böyle hissetmekten alıkoyamıyorum kendimi.. kısır olduğumu bende kabulleniyorum ama kendim için bile yazdığım şeylerden dilim yandı daha önce o yüzden şakasına bile yazamaz oldum alınan olacağının sanmıyorum gerçi artık burada olan kızlar öyle düşünmezler.. bende asla kırılmam bu çıkışlara. haklısında sonuçta. ama dediğim gibi yerleşiverdi şu duygu bende. bakalım belkim zamanla geçer. paylaşımların için sağol lovelim. abine ve eşine de Rabbim şifalar ayrıca gönüllerinin muradını versin inşallah. Allah büyük bu konuda bizi sınıyor.. sabrediyoruz bizde. başka yapacak bişi yok..
lovelicim bu sonucun da güzel çıkacak ben eminimmm
benim de bi şeker kaldı zaten..
bir de tetanoz aşısı o kadar
sanki hissediyorum artık içimde pır pır bişeylerr acayippp
öncelikle beni tebrik eden,benimle beraber sevinen arkadaşlara çok teşekkürler,rabbim en kısa zamanda bütün çocuk isteyenlere nasib etsin inş.
ben 32 yaşını yarılamış ve 32 aylık evliyim,evlendiğim günden beri bebek sahibi olmak tek arzumdu ama bir yıl dolana kadar hiç bir tedavi yapmadılar,hormon testlerimin hepside normalidi,arada birde kimyasal gebelik geçirdim,sene dolduktan sonra eşimle beraber gittik,daha doğrusu dr eşim olmadan tetkikleri yapmıcanı söyledi,eşimde bende normal çıkınca rahim filmi çektirdim,ondada anormallik olmayınca,sorunun benim yumurtlamamda olduğu anlaşıldı,halbuki,ne kadarda düzenli adet olurdum.5 klomen tedavisi ve 1gonal f iğne sonucunda yumurtlaraım oluşsada,döllenme oluşmadı,tabi nerdeyse iki senelik bi süreç,artık bütün dr lar tüp bebek derken,kendi dr um,bir iki ez daha gonal f le normal yoldan denemek istediğini söyledi ve 2.gonal f de iki tane yumurtam oluştu,sonucundada döllenmiş çok şükür.ama daha yerleşme aşamasında olduğu için tutunmama ihtimalide var,inş.öyle olmazda.
tentationcum,senin soruna gelince biraz erken gibi olmuş gelebilir canım,normal adet günüme daha var zaten ama çatlatmadan sonra 11,gün test yaptırmamı söylemişti dr,ben 12.gün bitmişti test yaptırdım,öyle öğrendim,eğer duruyosa benim bebeğim daha bir buçuk haftalık,normalde dört haftalık olunca öğreniliyo diye mi sana öyle geldi acab?a.s.
Bi değişiklik yok canım aynı, hiç bişey hissetmiyom, ne regli belirtisi, ne gebelik, yarın bi test yapalım bakalım
hoşgeldn çılgınım, kadro yavaş yavaş tamamlanıyor.
üzdülerrr beniiiii
hoşgeldinnnbendeniz cennet kuşu da geldii
nedem gııkardelen. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
evet sanırım 11. gün diye oldu. :)
ne güzel tedaviye yanıt vermişsin, allah sonuna kadar daim eylesin:Saruboceq::Saruboceq:
lovelim tatlı hamisim. üzmüş mü seni bu yaramaz kızlarr. hanimis nerdelermis. kulaklarını çekiim ben onların..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen üzme kendini, arada gel gitler olacak tabi ruh hallerimizde.. ama durmak yok yola devam :)
kumsal ehliyetin uuurlu kıdemli olsun :)
ayliinnn nedion gıı
yarın da sen sevindir bisi oke mi kıss, senle de süt içelimmBi değişiklik yok canım aynı, hiç bişey hissetmiyom, ne regli belirtisi, ne gebelik, yarın bi test yapalım bakalım
hoşgeldn çılgınım, kadro yavaş yavaş tamamlanıyor.
olar arada, bakma sen, iki gün sonra başlarlar netsek bebe gelir diye :))) hepimiz geçiyoz arada öyle dönemlerdenüzdülerrr beniiiii
canım inş kendi bebeğinlede sevindircek rabbim seni,bu kadar sıkıntı karşılıksız kalmaz elbetteki.KARDELENCİĞİM daha iyisin değilmi dinlendin gündüz. aman hareket etme pek fazla. seninde belirli bir uğraşın var. Allahım emeklerini boşa çıkartmamış bak inşallah kucağınada alacaksın. büyüdüğünü de göreceksin. bende sizlere sevineceğim. kimin olursa onunkini severim bende :))) oooo ne çok çocuk sevecem yani... lovelim kızacak tamam sustum benneyaptımki
evet canım,ilk klomen tedavisine bile yumurtlamamıştım,ikinci,üçüncüde yumurtladım ancak,böyle konuşurken kendimi tavuk gibide zannediyom bazen.kaydirigubbakcemile3canım benim, sağlıkla kucaklayın inşallah... demek adetlerin düzenli olmasına rağmen yumurtlamıyomuşsun.. bunu yumurta takibiyle mi öğrendin?
bu arada gebelik haftası sattan hesaplandığı için sen 3 hafta 2 günlük hamİşsin maşallah :) evet genelde en erken 4 ya da 5 haftalıkken öğreniliyo idrar testiyle...
kardelen. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
evet sanırım 11. gün diye oldu. :)
ne güzel tedaviye yanıt vermişsin, allah sonuna kadar daim eylesin:Saruboceq::Saruboceq:
amin canım,sağolasın,dualarınızı eksik etmeyin.inş yarına daya iyi olurum,sizlerinde iyi haberlerini duyarım inş.opuyorumnanaktan
çılggınnnnn. neydi sloganımızz.. bildğim tek kısır, annemın kısır.
hosgördük hosgördüükk.
var mı limonlu marullu kısır yiyen :))
Annemler 2 gündür ben gelmişken bide kısır yapalım diyorlar, yeriz canım.
kardelende geldi hoş geldi, nasılsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?