30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kardelen. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
evet sanırım 11. gün diye oldu. :)
ne güzel tedaviye yanıt vermişsin, allah sonuna kadar daim eylesin:Saruboceq::Saruboceq:

lovelim tatlı hamisim. üzmüş mü seni bu yaramaz kızlarr. hanimis nerdelermis. kulaklarını çekiim ben onların..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen üzme kendini, arada gel gitler olacak tabi ruh hallerimizde.. ama durmak yok yola devam :)

kumsal ehliyetin uuurlu kıdemli olsun :)

ayliinnn nedion gıı

anam ayaamı süre süre gelmisim. kimsecikler yoğidiiii

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tentation, cilginkiz+, zerdal+, loveli+, aylint

selam bu aradaa
zerdalım tentoşum burdaymış
zerdalım bi değişiklik yok di mi
tentoşum senden naber tatlımm
Bi değişiklik yok canım aynı, hiç bişey hissetmiyom, ne regli belirtisi, ne gebelik, yarın bi test yapalım bakalım
bendeniz cennet kuşu da geldii

hoşgeldn çılgınım, kadro yavaş yavaş tamamlanıyor.

üzdülerrr beniiiii
olcak tabi ama bırakmak yokkkk

Üzmeyin lovelimi, 2 canlı canım. Geshenkciğim öyle konuşuyor ama kendiside sağolsun hiç bizim umutsuzluğa düşmemizi istemiyor. Bizde tabi onu üzgün görmek istemiyoz. Geshenk canım, şu dondurulmuşlarada bi bak yinede boşa gitmesin, nasıl bi yol izleniyor bilmiyorum ama yinede şansını bide onda dene.

sen bir tanesin yaa, güçlü kadınsın..ben seni üzmek ister miyim hiç..
ama bu aralar hakkatten kendimi güçsüz hissediyom bu konuda..bazense bir güç geliyor..
oyy oyy duygular karışık..boshayallersmile

bu yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın üzülüyorum
çılgın kısırım dediğinde
geshenk yaşım geçti dediğinde
sizi seviyorum o yüzden yazdım

kıs biz seni yanlış anlar mıyız yaa..bir öpem hatta :1hug:

cıkk çılgın da hiç alınmazz hiç..sever sizi çokkk.
ben de kabullendim..bir kerecik hamiş kalamadım demek ki ciddi bir sorun var diye dusunuyorum napem..

lovelicim bu sonucun da güzel çıkacak ben eminimmm
benim de bi şeker kaldı zaten..
bir de tetanoz aşısı o kadar
sanki hissediyorum artık içimde pır pır bişeylerr acayippp

yerim senin o içindekini..ege geliyor egeee ...

amiinn hepimize inşallahh..sen de az ugrasmamıssın canım..sonuna kadar güzel gitsin inşallahh..yalnız hafta olayı soyle..son adet tarihinden sayılır..yani zaten 4. haftadasın canım. ne çok sey biliyom di mi..kaydirigubbakcemile3 ama sadece teorik biliyom kaydirigubbakcemile3

Bi değişiklik yok canım aynı, hiç bişey hissetmiyom, ne regli belirtisi, ne gebelik, yarın bi test yapalım bakalım

takım kadrolarını açıklıyorum:)))
zerdal kıs bir hamiş ol, havai fişek patlatıcamm

üzdülerrr beniiiii

üzülme senn..ben kıyamammm..:1no2:

bendeniz cennet kuşu da geldii
hoşgeldinnn
nedem gıı
mp3 bakıyorum bi yandan
bi site buldum
ama her aradığımı orda bulamadım, çılgınım ve gensenkim yardımlarınızı bekliyorum

yarın da sen sevindir bisi oke mi kıss, senle de süt içelimm
motoru bozmak cırcır olmak istiyorum, gazoz diil süt içmek süt içirmek istiyorumm
anlatabildim mi derdimi sempatiksalakcinni
üzdülerrr beniiiii
olar arada, bakma sen, iki gün sonra başlarlar netsek bebe gelir diye :))) hepimiz geçiyoz arada öyle dönemlerden

canım inş kendi bebeğinlede sevindircek rabbim seni,bu kadar sıkıntı karşılıksız kalmaz elbetteki.
evet canım,ilk klomen tedavisine bile yumurtlamamıştım,ikinci,üçüncüde yumurtladım ancak,böyle konuşurken kendimi tavuk gibide zannediyom bazen.kaydirigubbakcemile3

çılggınnnnn. neydi sloganımızz.. bildğim tek kısır, annemın kısır.

hosgördük hosgördüükk.
var mı limonlu marullu kısır yiyen :))

ayy var varr... cokacimcoook bayılırımm..

Annemler 2 gündür ben gelmişken bide kısır yapalım diyorlar, yeriz canım.

kardelende geldi hoş geldi, nasılsın canım.

zerdal az çekilin dayanamıcam geliyorum oraya..

bulduğum site de pek yavaşmış ya, şimdiye albüm indirmiştim, daha bi şarkı indiremedim...akannehir

gel çılgınım gel, bekleriz ne demek, ocağa şimdi yine çay koydular:roflol: çılgın bende siz hamile olunca patlatırım havai fişeği, anladım aylinim inşallah karşılıklı süt içeriz.:içelim:
loveli kaşık çatalı hazırlamış.

Kızlar bizimkiler hergün bu saatde yemek yiyorlar, bende yemek yemeye gidiyom, sonra yine görüşürüz. Evde 3 kişiyiz, biri memurlar netde, biri facebook ve oyunlarda çiftliği varmış, bende külübe takılıyom, haliyle köşe kapmaca oynuyoz, karabüke gidince bütün sıkıntılarımız bitecek, ama gündüze terfi edecem. Şimdilik iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…