30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aylinim torrent kullanıyon mu?
utorrent diye bir program var örneğin..önce onu indir.
sonra isoHunt Lite �the BitTorrent & P2P search engine gibi sitelerden arat..müzik, film vs ne ararsan indir..
türkçeye de bakıcem
yükledim programı da henüz kurcalamadım :))
içelim güzelleşelim:içelim:

kızlar bugün benim kasıklarım, rahimin olduğu yerler ve belim ağrıdı epeyce... rahim filminden sona oldu mu sizde de?? enfeksiyon falan olmamıştır inşallah bilmiyorumkismile

kızlar bugün benim kasıklarım, rahimin olduğu yerler ve belim ağrıdı epeyce... rahim filminden sona oldu mu sizde de?? enfeksiyon falan olmamıştır inşallah bilmiyorumkismile

olmamıştır meraklanma :)

adetine kaç gün var

a kızlar alakasız bi dertten muzdaribim ben
bacaklardaki batıklar!..
napcaamı sasırdım ya. makina kullanmıyorum, peelinglin jelle keseliyorum her esferinde. gene varlar gene varlar..
minik minik kırmızı kırmızı basvermiolar mı? deli oluyorum ya.. etek elbise giymeye imtina eder oldum

internet sitesinden aramayı yaptın.
liste geldi onlardan birine tıkla
orada download torrent çıkar
ona tıklayınca senin indirip kurduğun utorrent programı çalışır

ne gazozu len akannehir
Allah diyom ne muradın varsa diyom versin diyommm
kıs gazoz diyoo, gazoz düşkünü tabi murada ulaşmak için gazoz da içmek lazım gerçi aklinialirimsmile

hehehe napayım kıss..muradlar cok tabii dee..

yok be tatlımm..ben antibiyotik bile kullanmamıstım ama benim bayılmalıydı ya..serumda vardı antibiyotik galiba

ben bu ara makina kullanıyom ondan bende de var..ama neden kırmızı oluyorlar yaw

valla ben hep makine kullanıyorum hiç batık olmuyor
geçen suna dumankaya varya haftada bir kese yapın diyordu
ben her düşa girdiğimde önce makineyle alıyorum her yeri böylece her daim temiz oluyor batık ve kırmızı noktalar olmuyor önceden oluyordu 6-7 aydır hep böyle yaptım çok güzel görünüyor vallla tentooo

her banyoda mı...alcak bişi oluyor mu oyle olunca..
ben de cok sorun yasamıyorum ama kese yapmıyom ben..yapsam mı aceba?

şimdiii normalde 10 gün var ama henüz yumurtlamadığımı düşünürsek en az 14 gün...

tento o dertten ben de muzdaribim... ama ben makina kullanıyorum ondan oluyo sanırım... ama kullanmasam da olurdu sanırım.. cildim çok hassas ondan oluyo diye düşünüyorum.... sinir oluyorum ben.. etek giymeye başladım çorapsız, ama önce bi güneşsiz bronzlaştırıcı kullandım biraz daha iyi duruyo...
ben yolunmuş tavuk diyorum bacaklarıma, çok sinir bozucu di mi
bakıyorum milletin kaymak gibi akannehir
bioder falan mı kullansam diyorum..
internet sitesinden aramayı yaptın.
liste geldi onlardan birine tıkla
orada download torrent çıkar
ona tıklayınca senin indirip kurduğun utorrent programı çalışır
işte listedekiler tıklanmıyo bende...fisfisfis

arada kaçanları alıyom hehehe hem acısız kem kaymak hehehehehe
her daim hazırrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…