yükledim programı da henüz kurcalamadım :))aylinim torrent kullanıyon mu?
utorrent diye bir program var örneğin..önce onu indir.
sonra isoHunt Lite �the BitTorrent & P2P search engine gibi sitelerden arat..müzik, film vs ne ararsan indir..
türkçeye de bakıcem
içelim güzelleşelim:içelim:gel çılgınım gel, bekleriz ne demek, ocağa şimdi yine çay koydular:roflol: çılgın bende siz hamile olunca patlatırım havai fişeği, anladım aylinim inşallah karşılıklı süt içeriz.:içelim:
loveli kaşık çatalı hazırlamış.
aylinim yüklediysen isoHunt Lite �the BitTorrent & P2P search engine a git. arama yap..çıkanlar içinden mp3 olanlrı indirirsin. yorumlara bak bazıları fake oluyor.
bir de seedi fazla olanlar daha cok indirilmişler.
yani internet sitesinden indire basınca zaten program açılacak otomatik
yirim kıs seni, Allah razı olsun,Allah ne muradın varsa versin :))
delikafadulden versin mi gerçekten..
mesela gazozzz kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün benim kasıklarım, rahimin olduğu yerler ve belim ağrıdı epeyce... rahim filminden sona oldu mu sizde de?? enfeksiyon falan olmamıştır inşallah bilmiyorumkismile
ne gazozu len akannehir
Allah diyom ne muradın varsa diyom versin diyommm
kıs gazoz diyoo, gazoz düşkünü tabi murada ulaşmak için gazoz da içmek lazım gerçi aklinialirimsmile
kızlar bugün benim kasıklarım, rahimin olduğu yerler ve belim ağrıdı epeyce... rahim filminden sona oldu mu sizde de?? enfeksiyon falan olmamıştır inşallah bilmiyorumkismile
olmamıştır meraklanma :)
adetine kaç gün var
a kızlar alakasız bi dertten muzdaribim ben
bacaklardaki batıklar!..
napcaamı sasırdım ya. makina kullanmıyorum, peelinglin jelle keseliyorum her esferinde. gene varlar gene varlar..
minik minik kırmızı kırmızı basvermiolar mı? deli oluyorum ya.. etek elbise giymeye imtina eder oldum
valla ben hep makine kullanıyorum hiç batık olmuyor
geçen suna dumankaya varya haftada bir kese yapın diyordu
ben her düşa girdiğimde önce makineyle alıyorum her yeri böylece her daim temiz oluyor batık ve kırmızı noktalar olmuyor önceden oluyordu 6-7 aydır hep böyle yaptım çok güzel görünüyor vallla tentooo
şimdiii normalde 10 gün var ama henüz yumurtlamadığımı düşünürsek en az 14 gün...olmamıştır meraklanma :)
adetine kaç gün var
a kızlar alakasız bi dertten muzdaribim ben
bacaklardaki batıklar!..
napcaamı sasırdım ya. makina kullanmıyorum, peelinglin jelle keseliyorum her esferinde. gene varlar gene varlar..
minik minik kırmızı kırmızı basvermiolar mı? deli oluyorum ya.. etek elbise giymeye imtina eder oldum
işte listedekiler tıklanmıyo bende...fisfisfisinternet sitesinden aramayı yaptın.
liste geldi onlardan birine tıkla
orada download torrent çıkar
ona tıklayınca senin indirip kurduğun utorrent programı çalışır
arada kaçanları alıyom hehehe hem acısız kem kaymak hehehehehe
her daim hazırrr kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?