slm kızlar buradan yazıcam heralde adetimi 5 mart
ne zaman regl olmuştun canım..yani kaçıncı gününde çift çizgi gördün hadi hayırlısıovulasyon testinde ikinci çizgi :)
ne zaman regl olmuştun canım..yani kaçıncı gününde çift çizgi gördün hadi hayırlısı
27 subat cmrtsi. 11. gün sanırım..
loveli nasıl bulantıların canım.. benim de bulantım var ama kullandığım ilaç yapıyor bööee. keske hamilelik bulantısı olsaydı..bunu soyleyeceğime inanmazdım ama:)o zaman sıkı çalışma olmalı bu aralar sakın çalışmamazlık etme tamam mı tentanionum
ühüü... bugün yumurtlama günüm..gıdak..gıtt gıtt gıdak....
ama benim herif konsantre bir halde bilgisayarda çalışıyor... gitti yine gül gb yumurtam
bu ay da ümit yok..
Merhaba, burda yeniyim.Sizin ve nesemese yi kutlarım. Hangi süreçten sonra nasıl hamile kaldığınızı paylaşırsanız çok memnun olurm. Kürler, ilaçlar vs gibi. Yoksa sadece sabır ve dua mı?
simdi spora gidiorum, gelince çoook işim var çoookk :)
bu topik tam benlikmiş, harikasınız :asigim:
canlarım ciğerlerim sayfaları okurken çatladım gülmekten zırtlar bırtlar :)) özlemler hasretler korkular heyecanlar oyyoyyy alemiz vallhi :))
bebişlerim malum yaş 41 kaporta dökülüyor bende mide kranplarından sonra kas ağrım oluştu boynumdan sırtımın yarısına kadar ee ne yaparsınız malum artık ağrılar baş gösteriyor :))
yeni arkadşlar hoşgeldi sefa geldiler tez zamandad bebişleri gelir sayfaya ben umutluyum mart ayında sizlerden tek tek yazamıyorum ben nazara geldim bana bir nazar duası okuyun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sevgili nesemese,
Senin için çok sevindim gerçekten... Darısı hepimizin başına. Cevabın için de teşekkür ederim. Ve gerçekten şaşırdım. Bu kadar şey söylediler ve sen sonunda kendiliginden hamile kaldın ne güzel. Bazen düşünüyorum aslında hiçbir şey yapmadan öyle dursam kendilginden olur mu diye? ama sonra ya yapmadığım için pişman olursam diyorum. Polip kesinlikle alınmalı dediler bana, sol tüpün ordaki şişkinlik için de kesinlikle dediler... Şimdi onlara güvenmekten başta çarem yok gibi görünüyor. Bu yüzden doktor doktor gezmeyeyim belki doktorumu tanıyan çıkar da bir şey deyiverir diye düşünmüştüm. Ama çıkmadı maalasef :bilmiyorumkismile
neşemeşe sana ve tüm arkadaşlara bayılıyorum lovelinin ve senin mide bulantıların iyiye işaret tabiiki sıkı dişinizi biraz atlatacaksınız heeeeeeeee kocanada söyle sakın senin yanında bırtlamasın :=))) ayy aklıma ne geldi malum 40 yaşıma kadar yalnız uyumuşum flörtlerim oldu ama hiç bir erkele aynı evi paylaşmamışım flörtlerim hep saygılı kibarlardı malum ben evlendim artık evde hatta koca yatağımda biri var önceleri bayağı zorlandım eşim oldukça kibar bir bey ama birgünüz aynenn zaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttttttttttt diye bir ses .))))))))))))))))))))))) anam dedim depremmi oluyor hani çaktırmayayım duymamaışım gibi davarnayaım anam ne duymamamsı apartman duymuştur sesi ama ben yine kibarca duymadım edasına yatayım dedim ama benim eşim hiçç umursamadı bile vesselam bu onda bir alışkanlık haliniz aldıı zaaartttttttttttttttttttt zurttttttttttttttttttttttt bırrrrrrrrttttttttt:))))))))))) aaaaaaaaaaa bu ne allahtan koku yok ve ben şaşkın şakın halen daha şaşkının onun dırtların bırtlarını zortlarını duyuyor ve bu anı yaşıyorum sık sık :))))9 eeeeeeeeeeeee zartsız zurtsuz kokusuz bir gebelik diliyorum sana
Arkadaşlar hepiniz çok tatlısınız. Hepinizin teker teker "hoşgeldin" demesi bile çok hoş. Sizlere, uzun zamandır bu forumda olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. En başından beri ara ara yazdığınız sayfalara baktım. Bir hayıt tohumu meselesi dönüyordu ortada. Gerçekten hayıtla hamile kalanlar var mı aranızda? Varsa kür tam olarak nasıldı paylaşabilir misiniz?
canım ben denemedim ama deneyimlerimi yazayım sana 1 incirkürü denedim 5.ci günü acile kaldırıldım 16 tane iğne bir dünya ilaç kullandım dr netten uzak dur dedi nerden bulursunuz böyle şeyleri dedi ve kızdı eşim incir kürünü kullanırken sen bişimi içtin sarhoş gibisin diyordu bilmiyorduki çatlak karısı incir kürü uyguluyor eee acile kaldırılırken acı gerçekle karşılatı işte .))
2 soğan kürü uyguladım bol akıntı ve kokulu akıntı aaaaaaa artı erken adet ve yine eşim acı gerçeği akıntımla öğrenmişti
3 hiçbirşey denemiyorum medismart markalı yumurtalamı testi aldım eşim çiftçizgili bir testi uzattığımda öğrendi bak yumurtlamışım dedim o yine serpoşşşşşşşş dedi benim maceralarım böyle anacım eee sana dedik burası çatlaklar topici sen çok akıllıysan zorlanırsın çünkü senide çatlak yaparız öyle değilmi çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarkaydirigubbakcemile2
canlar geldim ama grip oldum yaa
ben bi yasin daha okudum 1 yasin maşallah 100 olduk bu hızla hemen biter yasinlerimiz
bulurum tabi beloşum
sen nerdesin ben ordayım...gölge gibi takip ediyorum seni Şeniz
hayırlısı ablam bakalım bu aydan pek ümitli değilim
1 hafta önce pembe leke geldi adet oldum sandım ama olmamışım
acaba yumurtladımmı
ne anlama geliyor yaw pembe leke
ilk defa geldi iki adet arası leke bende hiç olmamıştı şimdiye kadar
vildanıda hiç sorma valla artık iyice isyanlarda
bazen fazla yemek yediğim zaman göbeğim çıkınca anne hamilemisin diye seviniyor garibim ohaoldumsmile sonrada havasını alıyor :sinifsinif:
saol canım
bu ay adet olursam soğanı daha düzenli yapacam
geçen ay karambole gitti
mavi kardeşlik ne demek cnm
mavi en sevdiğim renk...her neyse mavi kardeşlik oldum gitti :lepi:
hoşbuldum canım
saol allah razı olsun
yasinleri ne için okuyorsunuz ...bende okuyabilirim olumunekankayizsmile
serpil beni karıştırma bak valla ümitlenirim, adet görüp acaba üstüne görmüş olabilir miyim dicek kıvama geldim çünkü :roflol:
divinitiye gelinceeeeee, valla ben çok ümitlendimm:lepi:
amanınnn yahu sen hamişsin inşallahh:lepi::lepi:hihoyyyt
:roflol: valla itiraf ediyorum bizde arada ben ufak bırtlar kaçırıyorum,ama çooookkk ufakk,vallaa!ama aksi gibi hep kocişin yanında raslıyo,o da dalga geçiyo, benim yanımda böleysen ben yokken sen ohoooooo diyeee,ya ama o yokken olmuyo yaaa:roflol:
ben de hafiye gibi peşindeyim evlendik evleneli bi kere yakalamadım daha!!! tuvalettekiler sayılmazmış tabi,, ayyyy ben neler anlatıyorum yaaa
bu topikte bişe var kesin:roflol:
o küçükler özellikle hamilelikle birlikte arttı valla yazık kocalaraaaaaaaaaa
Yasinimiz de bu arada 100 lemiş.. maşşallahh.
Çabucak güzel bebişlerimize kavuşuruz inşallah, sonra da sözümüz var di mi kızlar, ay şunu yedi yemedi, dişi çıktı, yürüdü gitti gibi derin mevzuları da konuşucaz birlikteee.
ovulasyon testinde ikinci çizgi :)
slm kızlar buradan yazıcam heralde adetimi 5 mart
ühüü... bugün yumurtlama günüm..gıdak..gıtt gıtt gıdak....
ama benim herif konsantre bir halde bilgisayarda çalışıyor... gitti yine gül gb yumurtam
bu ay da ümit yok..
Selam aranızda yeniyim, az önce girdim bu bölüme. Özellikle sizin hikayeniz dikkatimi çekti. İlk sayfa ve son sayfaları okuyunca hamile kaldığınızı öğrenip adınıza sevindim. Fakat aradaki onca sayfaları gezemediğim için nasıl bir süreç sonrası hamile kaldığınızı anlayamadım. 35 yaşındayım 7 ay önce bir düşüğüm var, hiç bir sorun anatomik yok dediler ve tek bir ilaç bile kullanmadım. Bana neler önerirsiniz, kür vs. gibi şeyler mesela. Cevaplasanız sevinirim .
Merhaba, burda yeniyim.Sizin ve nesemese yi kutlarım. Hangi süreçten sonra nasıl hamile kaldığınızı paylaşırsanız çok memnun olurm. Kürler, ilaçlar vs gibi. Yoksa sadece sabır ve dua mı?
canlarım ciğerlerim sayfaları okurken çatladım gülmekten zırtlar bırtlar :)) özlemler hasretler korkular heyecanlar oyyoyyy alemiz vallhi :))
bebişlerim malum yaş 41 kaporta dökülüyor bende mide kranplarından sonra kas ağrım oluştu boynumdan sırtımın yarısına kadar ee ne yaparsınız malum artık ağrılar baş gösteriyor :))
yeni arkadşlar hoşgeldi sefa geldiler tez zamandad bebişleri gelir sayfaya ben umutluyum mart ayında sizlerden tek tek yazamıyorum ben nazara geldim bana bir nazar duası okuyun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
benide yazın oraya arkadaşlar banada okuyun gözünüzü seveyim. bende o kartlayanlardanım:)) ümidimin iyice tükendiği şu günlerde belkim derman olursunuz derdime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?