30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

o zaman sıkı çalışma olmalı bu aralar sakın çalışmamazlık etme tamam mı tentanionum

ühüü... bugün yumurtlama günüm..gıdak..gıtt gıtt gıdak....
ama benim herif konsantre bir halde bilgisayarda çalışıyor... gitti yine gül gb yumurtam
bu ay da ümit yok..

oo maşallah topik amma hareketli bugünlerde.. hiç takip edemiyorum.. umarım herkes iyidir... bebişlerimiz nasıl? yeni hamile var mı?

Selam aranızda yeniyim, az önce girdim bu bölüme. Özellikle sizin hikayeniz dikkatimi çekti. İlk sayfa ve son sayfaları okuyunca hamile kaldığınızı öğrenip adınıza sevindim. Fakat aradaki onca sayfaları gezemediğim için nasıl bir süreç sonrası hamile kaldığınızı anlayamadım. 35 yaşındayım 7 ay önce bir düşüğüm var, hiç bir sorun anatomik yok dediler ve tek bir ilaç bile kullanmadım. Bana neler önerirsiniz, kür vs. gibi şeyler mesela. Cevaplasanız sevinirim .

Merhaba, burda yeniyim.Sizin ve nesemese yi kutlarım. Hangi süreçten sonra nasıl hamile kaldığınızı paylaşırsanız çok memnun olurm. Kürler, ilaçlar vs gibi. Yoksa sadece sabır ve dua mı?

27 subat cmrtsi. 11. gün sanırım..

tentation bugunlerde yapıs kocana hakkatten:)))
o zaman sıkı çalışma olmalı bu aralar sakın çalışmamazlık etme tamam mı tentanionum
loveli nasıl bulantıların canım.. benim de bulantım var ama kullandığım ilaç yapıyor bööee. keske hamilelik bulantısı olsaydı..bunu soyleyeceğime inanmazdım ama:)

ama benim herif konsantre bir halde bilgisayarda çalışıyor... gitti yine gül gb yumurtam
bu ay da ümit yok..

canım çek kolundan yaw. niye bekliyorsun onu..sonra çalışmaya devam etsin..

Merhaba, burda yeniyim.Sizin ve nesemese yi kutlarım. Hangi süreçten sonra nasıl hamile kaldığınızı paylaşırsanız çok memnun olurm. Kürler, ilaçlar vs gibi. Yoksa sadece sabır ve dua mı?

hoşgeldin canımm..ben de 33 yaşındayım daha hamile kalmayı basaramadım. nesemese artık tup bebek asamalarını arastırıyor ve o ay hayıt tohumu kullanıyordu ki bebişi kendiliğinden doğal yollarla geldi. lovelicim de öyle. aşılama beklerken kendiliğiden geldi..süpper di mi?? umarım bizimkiler de bizi çok üzmezler artık da gelirlerr

canlarım ciğerlerim sayfaları okurken çatladım gülmekten zırtlar bırtlar :)) özlemler hasretler korkular heyecanlar oyyoyyy alemiz vallhi :))

bebişlerim malum yaş 41 kaporta dökülüyor bende mide kranplarından sonra kas ağrım oluştu boynumdan sırtımın yarısına kadar ee ne yaparsınız malum artık ağrılar baş gösteriyor :))

yeni arkadşlar hoşgeldi sefa geldiler tez zamandad bebişleri gelir sayfaya ben umutluyum mart ayında sizlerden tek tek yazamıyorum ben nazara geldim bana bir nazar duası okuyun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

kıyamam ben sana..Allah nazarlardan korusun senii..
yaw güzelim kas ağrısının yaşa bağlama hemen..benim de olmustu surekli bilgisayar karsısında oturmaktan boynumda..fizik tedavi gordum hem de kaç sene once..30 bile değildim daha..gençtim genççç:)) sen de çıtırsınn iştee.

Canım aynı benim gibisin. Bir diyordum herşey doğal olsun bir diyordum ya bişi atlıyorsam. Şimdi o kadar ilacı aldığıma pişmanım. Gene kendin bilirsin ya o polipi almaya çalışırlarken tüpüne zarar verirlerse. Tek tüple hamiş kalan bir dünya insan biliyorum. Ben yerinde olsam çok kurcalatmazdım, sen bilirsin gene de...Ben de doktorumu araştırmıştım burada ama sonra anladım ki birilerinin o dr iy-kötü demesi sonucu etkilemeyecek. İşini doğru yapanları şöyle bir kenara koyarsak çoğu para peşinde insanı doğramaktan hiç çekinmiyor. Onlar için biz müşteriyiz, hasta değil. 2,5 yıl beni oyaladılar, boşuna yumurtalarım 3'er 5'er gitti. Biz de pimpiriklenip ellerine koz veriyoruz.

Ah canım ya sorma pırt olayı değil de, eşim ekmek yapma makinesi almıştı cumartesi geldi. Allah'ım bu gece ben uyuduktan sonra açmış ekmek yapmış, kapı-pencereyi de açmış ama ben bir uyandım gece 10'da nasıl bir bulantı...Ağladım kaç saat..Gece gece pencereleri açtım, gribim azıyor ama napim. Sonrası malum gece 1'e kadar lavaboda nobetçi.Midemden kan gelmeye başladı artık...En son gidip uyandırdım eşimi, söz verdirttim bulantılarım geçene kadar ekmek yapmak yok diye. Sabah kahvaltı bile edemedim. İşe gelirken arabada benimle dalga geçiyor, ava götürecekmiş beni, burnum tazı gibi koku alıyormuş :roflol: :roflol:

hayıtı ben kullandım arkadaşım, kullandığım ay ahmiş kaldım ama sadece o değildi, 500 Yasin de okumuştuk eşimle ve bol dua..Hayıt tohumunu sabah ve akşam aç karınla 1 bardak kaynamış suda 1 tatlı kaşığı taze çekip 5-10 dk demleyip ılınınca içtim. Sonra yemek yedim. Prolaktinimi düşürdü. İstediğin zamna başlayabilirsin kullanmaya..

İncirde aynı şeyi ben de yaşadım sanırım bizde gizli şeker var Serpilim. Oynak bir tansiyonla, sarhoş gibi dolanıyordum. Dr son yazamanlarda yediğim farklı bişi var mı diye sorunca aklım başıma gelmişti. Bırakınca da geçti. Arkadaşalr hep "kafası güzeller gibi şehla bakıyordun hocam" dediler...

canlar geldim ama grip oldum yaa
ben bi yasin daha okudum 1 yasin maşallah 100 olduk bu hızla hemen biter yasinlerimiz

Canım geçmiş olsun. Bizim işyerinde de ne kadar hamiş varsa hepsi grip. Boşver doğal antikor oluyor bebişlerimize inşallah. Sen bu hafta rapor aldın mı? Ben almadım devam ediyorum, eşim raporlara daha çok ihtiyacın olacak dedi, mantıklı geldi. Masamın üstünde uyuklayıp kalsam da geliyorum. Yasinler de bitecek yakında inşallah. Canım akşamları yemek işini nasıl hallediyorsun?

Canım yerleşme kanaması olabilir bende muhtemel adetten 1 hafta önce çok az pembe bir akıntı gelmişti. Hadi hayırlısı..500 Yasin okumaya çalışıyoruz, hamiş kalmak isteyenlerimiz için ve tabi Yaradan'ın rızası için. Hamişlerimiz için d ehayırlı bir hamişlik süreci ve doğum için. Yani gönlünde ne varsa hayırlısıyla ona kavuşmak için...

:roflol: :roflol:

o küçükler özellikle hamilelikle birlikte arttı valla yazık kocalaraaaaaaaaaa

Hiç yazık değil, o kadarına da katlanıversinler...Hiç kendimi kasamam doğrusu hele gece nereye gideyim ki? Gece uykusu arasında uyanmış benimki "sende tüp mü takılı?" diyor :roflol: :roflol:

İnşallah çılgınım...

ovulasyon testinde ikinci çizgi :)

Hadi hayırlısı...Moralini bozma, sen elinden geleni yap, olacağı varsa oluyor zaten...

slm kızlar buradan yazıcam heralde adetimi 5 mart

Canım test yaptın mı?

bu ay da ümit yok..

Kız olur mu? Yımırtan 1 gün yaşıyor akşama canına oku adamın...Ay ben de pek bir feminist takılıyorum..Siz benim kadar sert yapmayın...

Rahat ol, bol dua et...Bir problemin yoksa çok fazla olayı kurcalama...

Hepsi birlikte...

Benim kaporta iyice döküldü demektir o zaman...Sağda bir kulucum var kolumu zor hareket ettiriyorum, biri olsa da güzel bir masaj yapsa, ohhhhhh...Durmadan kapı-pencere açarsam olacağı bu..Serpilim ya iyiki bizimlesin...

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.................... 9. haftamız
2.neşemeşe............ 8. haftamız

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

lalehan...............................9 Mart umutlar bir dahaki aya inşallah canım

aylint.................................10 mart

divinity..............................10-12 mart

masal0663...........................15 mart

belenay................................15 mart

ani…………………………......18 mart

duygu7979..........................19 Mart

tentation..............................25 mart

çılgınkız...............................27 mart

sezen10..............................2 nisan

librarian .............................?

kumsal................................?

edut....................................?

arkadaşlar herkes bunu kopyalayıp adet tarihlerini yazarsa çoooooooooook sevinirim sıraya da koyarız gün gün...
sırası gelen arkadaşımız için ayrıca duasını ederiz....
dualarımızın şimdiden kabul olsun...Allah muradımızı tez zamanda versin :CüvCüv

ŞUBATIN SON HAFTASI İTİBARİYLE YASİN GURUBU

nesemese...... .......36
loveli........ .............12
Serpil02507 ....... ...21
çılgınkız ................. 5
librarian ........ ..........2
sezen10 ....... ..........2
belenay ....... .........14
masal0663 ............. 5
lalehan ....... ...........1
tentation..................1
duygu7979...............2

TOPLAM .............. 101

Hadi kızlar 1/5 i gitti maşallah...
Allah kabul etsin....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN

Allah kabul etsin Belenayım ...Lovelicim seninkini de ekledim. Buraya alırken baştaki ve sondaki [QUIETE] 'ları silmezseniz sizden sonraki arkadaşlar devam ettiremez. Herkese sağlıklı mutlu hayırlı bir gün diliyorum...Güzel güzel heberler alalım, göbişlere tatlı bebişler gelsin..Göbişlerdekielr de sağlıkla büyüsün...

benide yazın oraya arkadaşlar banada okuyun gözünüzü seveyim. bende o kartlayanlardanım:)) ümidimin iyice tükendiği şu günlerde belkim derman olursunuz derdime...

benide yazın oraya arkadaşlar banada okuyun gözünüzü seveyim. bende o kartlayanlardanım:)) ümidimin iyice tükendiği şu günlerde belkim derman olursunuz derdime...

canım hepimiz bilerek veya bilmeyerek stres oluyoruz ve herşeyin başıda pskoloji burada ben okuyunca rahatlıyorum yazıncada iyi hissediyorum sadce bebek olayına takılmıyorum bana resmen bu topic antidepresan gibi geliyor dularımız tüm bebek bekleyenler için allahım kabul eylesin aminnn

neşemeşe canım

bulantıların ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum rabbim senin ve lovenin ve diğer hamile arkadşlrın yardımcısı olsun ne diyelim yapacak birşey yok bu bulantıları yaşayacaksınız kolay olmayacak ama emin olun bunlarda geçecek mucuxxxxxxxxxxxxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…