kızlarrrrrrrrr sizi çok özledim yawwww.
çok yogunum..dun yorgunluktan erkenden sızmısım. tabii şarkılarımı soyledim sizler için..:))
neşecim dogru duymussunn zemuszemus..
morumsumavi, divinity hoşgeldiniz aramızaaa canlarr..a.s.
ne güzel şeyler yazmışsınız yaa..serpilim pırt zırt olayın koparttı benii..:roflol: :roflol: :roflol:
çok yazamıyorum bugun ama 2 dk zaman buldum, başım da dolu .. ammann yaa onlar da basımın tepesinde bu kadar durmasınlar di mi amaa..
kucak dolusu opuyorum..hamişlerimizin de göbüşlerinden ekstra opuyorum...
serpil beni özlediğin için sana da ekstra bir öpücük:))) hihihih
41 daha neki cami de mihrap da taş gibidircanlarım ciğerlerim sayfaları okurken çatladım gülmekten zırtlar bırtlar :)) özlemler hasretler korkular heyecanlar oyyoyyy alemiz vallhi :))
bebişlerim malum yaş 41 kaporta dökülüyor bende mide kranplarından sonra kas ağrım oluştu boynumdan sırtımın yarısına kadar ee ne yaparsınız malum artık ağrılar baş gösteriyor :))
yeni arkadşlar hoşgeldi sefa geldiler tez zamandad bebişleri gelir sayfaya ben umutluyum mart ayında sizlerden tek tek yazamıyorum ben nazara geldim bana bir nazar duası okuyun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
canım Allahtan ümit kesilmez, hayırlısıyla olur inşallah.. keşke yapabilsek de bi kafadan atabilsek şu bebe mevzuunu,en iyi tedavi gibi geliyo, bu nazlı bebekler sürpriz yapmayı seviyolar çünkü, öyle sıkıntı stres annelerden de kaçıyolar.. tabi ben kafadan atabiliyo muyum, hayır...sebepsiz infertilite lerdenim ben. sizlerde öylemisiniz tam bilmiyorum ama şu bekleyin kelimesinden resmen nefret ediyorum. bunun için zamanın varmı diyen yok. bütün doktorların ağzında bu laf detaylı araştırma yapılsa mutlaka var işte bunun nedeni tabi önce Rabbimin vermesinde bütün mesele ama sebebi muhakkak var ya.... ne dualar tesbihler kaldı... ne keçiboynuzu kürü.... yani öle elim kolum boş beklemedim ama olmuyor olamıyor.... galibada olmayacak geçen zaman kafama dank dank diye bunu haber veriyor...
sanırım çok tepeden girdim konuya burada herkes birbirini tanıyor sonuçta uzun süreli yazışmalar olmuş. sanırım benimde önce bir tanıtım yapmam gerekli...
şöyle çok kısa olmasada kısaltmaya çalışarak anlatayım hiakyemi bende...
adapazarında yaşıyorum. kamuda görevliyim. 3 yıllık evliyim. yaş 37 oldu malum yaş endişesi zaten var ya ilk yıl hemen doktora koştuk hani sorun varsa zaman lüksümüz olmadığını bildiğimiz için tüm genel kontroller yapıldı ikimizdede bir sorun yok denildi. bekleyin... bekledik baktık bi hareket yok tekrar gittik eşimde çok önemli değil aslında yani sorun değil ama varikosel var belki etkilidir denildi hemen ameliyat oldu o da.. bekleyin denildi. bekledik.... yine yok.. yaş ilerledikçe panikde arttı tabi aşılamaya karar verdik yapıldı o da tutmadı. başka doktorlarda dahil kime gittiysek bekleyin olur bi sorun yok denildi. yani şu meşhur sebepsiz infertilite.... bence sebebi var ama bulamayınca bu isim konulmış işte... tabi bu arada duyduğum kürlerden denemeler yaptım eşimede kendimede fındık,fıstık vitamin takviye olayları.... dualar okundu tesbihler çekildi... yani iyi gelir deneyin denilen çoğu şeyide denedik...sonuç yine her ay maalesef lavaboda o istemediğim rengi görmeye devam ediyorum..ısrarla o geliyor...ve ümitlerim tükenme aşamasında bugün artık.birde hiç hamilelik yaşamadığım için olmayacak fikri iyice yerleşti bende... etrafımda hamileler hep bu konular var sizler en iyi anlayan kişilersiniz eminim bu durumu stres olayı tabiki var her ne kadar takmıyorum artık banane amaaan desede ağzım kafamda olay farklı...bu kadar geç kaldığım için kendimede kızıyorum tabi... ama sonuç bugün bu sıkıntıyı yaşıyor olmam. yani olmamaız diyeyim sizlerde bunları yaşayanlar olarak benzer durumlarımız var... hikayem bu işte unuttuğum bişi kaldıysa sonra ilave ederim.:) umaraım hiç değilse şu stresi atarım burada. olsada olmasada yani anne olmayı Rabbim alnımıza yazmadıysa ve bu takdiri ilahi karşısında yapacak bişi olmadığını düşünerek hayat döngüsünün çarkından geçip gideceğiz bizde...vardır inşallah bundada bir hayır....
aslında şu sebepsiz infertilite dedikleri şey daha zor sanırım, yani nedeni belli olsa tedaviye bakılır..sanırım çok tepeden girdim konuya burada herkes birbirini tanıyor sonuçta uzun süreli yazışmalar olmuş. sanırım benimde önce bir tanıtım yapmam gerekli...
adapazarında yaşıyorum. kamuda görevliyim. 3 yıllık evliyim. yaş 37 oldu malum yaş endişesi zaten var ya ilk yıl hemen doktora koştuk hani sorun varsa zaman lüksümüz olmadığını bildiğimiz için tüm genel kontroller yapıldı ikimizdede bir sorun yok denildi. bekleyin... bekledik baktık bi hareket yok tekrar gittik eşimde çok önemli değil aslında yani sorun değil ama varikosel var belki etkilidir denildi hemen ameliyat oldu o da.. bekleyin denildi. bekledik.... yine yok.. yaş ilerledikçe panikde arttı tabi aşılamaya karar verdik yapıldı o da tutmadı. başka doktorlarda dahil kime gittiysek bekleyin olur bi sorun yok denildi. yani şu meşhur sebepsiz infertilite.... bence sebebi var ama bulamayınca bu isim konulmış işte... tabi bu arada duyduğum kürlerden denemeler yaptım eşimede kendimede fındık,fıstık vitamin takviye olayları.... dualar okundu tesbihler çekildi... yani iyi gelir deneyin denilen çoğu şeyide denedik...sonuç yine her ay maalesef lavaboda o istemediğim rengi görmeye devam ediyorum..ısrarla o geliyor...ve ümitlerim tükenme aşamasında bugün artık.birde hiç hamilelik yaşamadığım için olmayacak fikri iyice yerleşti bende... etrafımda hamileler hep bu konular var sizler en iyi anlayan kişilersiniz eminim bu durumu stres olayı tabiki var her ne kadar takmıyorum artık banane amaaan desede ağzım kafamda olay farklı...bu kadar geç kaldığım için kendimede kızıyorum tabi... ama sonuç bugün bu sıkıntıyı yaşıyor olmam. yani olmamaız diyeyim sizlerde bunları yaşayanlar olarak benzer durumlarımız var... hikayem bu işte unuttuğum bişi kaldıysa sonra ilave ederim.:) umaraım hiç değilse şu stresi atarım burada. olsada olmasada yani anne olmayı Rabbim alnımıza yazmadıysa ve bu takdiri ilahi karşısında yapacak bişi olmadığını düşünerek hayat döngüsünün çarkından geçip gideceğiz bizde...vardır inşallah bundada bir hayır....
ühüü... bugün yumurtlama günüm..gıdak..gıtt gıtt gıdak....
ama benim herif konsantre bir halde bilgisayarda çalışıyor... gitti yine gül gb yumurtam
bu ay da ümit yok..
canlarım ciğerlerim sayfaları okurken çatladım gülmekten zırtlar bırtlar :)) özlemler hasretler korkular heyecanlar oyyoyyy alemiz vallhi :))
bebişlerim malum yaş 41 kaporta dökülüyor bende mide kranplarından sonra kas ağrım oluştu boynumdan sırtımın yarısına kadar ee ne yaparsınız malum artık ağrılar baş gösteriyor :))
yeni arkadşlar hoşgeldi sefa geldiler tez zamandad bebişleri gelir sayfaya ben umutluyum mart ayında sizlerden tek tek yazamıyorum ben nazara geldim bana bir nazar duası okuyun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
C
Ah canım ya sorma pırt olayı değil de, eşim ekmek yapma makinesi almıştı cumartesi geldi. Allah'ım bu gece ben uyuduktan sonra açmış ekmek yapmış, kapı-pencereyi de açmış ama ben bir uyandım gece 10'da nasıl bir bulantı...Ağladım kaç saat..Gece gece pencereleri açtım, gribim azıyor ama napim. Sonrası malum gece 1'e kadar lavaboda nobetçi.Midemden kan gelmeye başladı artık...En son gidip uyandırdım eşimi, söz verdirttim bulantılarım geçene kadar ekmek yapmak yok diye. Sabah kahvaltı bile edemedim. İşe gelirken arabada benimle dalga geçiyor, ava götürecekmiş beni, burnum tazı gibi koku alıyormuş :roflol: :roflol:
Hiç yazık değil, o kadarına da katlanıversinler...Hiç kendimi kasamam doğrusu hele gece nereye gideyim ki? Gece uykusu arasında uyanmış benimki "sende tüp mü takılı?" diyor :roflol: :roflol:
...
valla şu haberi alsam var ya isterse 9 ay bulansın razıyım...millet kaç çocuğu büyüttü gözümün önünde koca çocukları var bende daha tık yok... keşke olsada ben hiç dışarısını insanları bişeyleri görmesem her şeye razıyım kucağıma alayım yeterki....
sebepsiz infertilite lerdenim ben. sizlerde öylemisiniz tam bilmiyorum ama şu bekleyin kelimesinden resmen nefret ediyorum. bunun için zamanın varmı diyen yok. bütün doktorların ağzında bu laf detaylı araştırma yapılsa mutlaka var işte bunun nedeni tabi önce Rabbimin vermesinde bütün mesele ama sebebi muhakkak var ya.... ne dualar tesbihler kaldı... ne keçiboynuzu kürü.... yani öle elim kolum boş beklemedim ama olmuyor olamıyor.... galibada olmayacak geçen zaman kafama dank dank diye bunu haber veriyor...
aslında şu sebepsiz infertilite dedikleri şey daha zor sanırım, yani nedeni belli olsa tedaviye bakılır..
canım, biz de bir yıl gebelik olmayınca gittim doktora, doktor hemen bir yılda olmadıysa hemen eşin spermiyogram yaptırsın,sorun yoksa sende yumurtlama tedavisine başlıcaz dedi! sende bu tedaviler uygulandı mı, aşılama yapıldına göre sanırım evet?
hosgeldin. hikayende kendimi gördüm inan :) yalnız değilsin. aynı şeyleri yaşıyoruz.. benimkine de sebepsiz deniliyor..
burada hepimiz birbirimize duacıyız.. ahan da ezan okunuyo ezanlar hürmetine rabbim bize de versin hayırlısıyla.
bu topik süper topik. tam yerine geldin :)
sebepsiz infertilite lerdenim ben. sizlerde öylemisiniz tam bilmiyorum ama şu bekleyin kelimesinden resmen nefret ediyorum. bunun için zamanın varmı diyen yok. bütün doktorların ağzında bu laf detaylı araştırma yapılsa mutlaka var işte bunun nedeni tabi önce Rabbimin vermesinde bütün mesele ama sebebi muhakkak var ya.... ne dualar tesbihler kaldı... ne keçiboynuzu kürü.... yani öle elim kolum boş beklemedim ama olmuyor olamıyor.... galibada olmayacak geçen zaman kafama dank dank diye bunu haber veriyor...
Allah kabul etsin Belenayım ...Lovelicim seninkini de ekledim. Buraya alırken baştaki ve sondaki [QUIETE] 'ları silmezseniz sizden sonraki arkadaşlar devam ettiremez. Herkese sağlıklı mutlu hayırlı bir gün diliyorum...Güzel güzel heberler alalım, göbişlere tatlı bebişler gelsin..Göbişlerdekielr de sağlıkla büyüsün...
benide yazın oraya arkadaşlar banada okuyun gözünüzü seveyim. bende o kartlayanlardanım:)) ümidimin iyice tükendiği şu günlerde belkim derman olursunuz derdime...
hosgeldin. hikayende kendimi gördüm inan :) yalnız değilsin. aynı şeyleri yaşıyoruz.. benimkine de sebepsiz deniliyor..
burada hepimiz birbirimize duacıyız.. ahan da ezan okunuyo ezanlar hürmetine rabbim bize de versin hayırlısıyla.
bu topik süper topik. tam yerine geldin :)
evet sebesizler gurubundanız ne yapalım bende şaşkın şakın bekliyorum birde hızla biyolojik satim çalışıyornasip demekten başka birşeyde gelmiyor elimden
amin amin aminnnnn :Saruboceq:
canım kart ne demek...çıtırız biz çıtır.. katıl aramıza sen de..:1hug:
sanırım çok tepeden girdim konuya burada herkes birbirini tanıyor sonuçta uzun süreli yazışmalar olmuş. sanırım benimde önce bir tanıtım yapmam gerekli...
evet ama o çıtırtılar romatizmal olmasın..... artık çıtırlık pıtırlık kalmadı diyor nüfus kağıtları ama, evet dışardan gören asla tahmin etmez bide minyonum ben çok iri değilim anlayacağın dışı seni içi beni yakar....hem asıl mesele o yumurtaların çıtırı kaldımı içeride bakalım :)))
aslında şu sebepsiz infertilite dedikleri şey daha zor sanırım, yani nedeni belli olsa tedaviye bakılır..
canım, biz de bir yıl gebelik olmayınca gittim doktora, doktor hemen bir yılda olmadıysa hemen eşin spermiyogram yaptırsın,sorun yoksa sende yumurtlama tedavisine başlıcaz dedi! sende bu tedaviler uygulandı mı, aşılama yapıldına göre sanırım evet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?