- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
hepinize teşekkür ediyorum 30luk çıtırlarımmmm
hepinize teşekkür ederim adımı hamile kısmında görebileceğimi hiç tahmin etmiyordum hep hamileyim yazanlara bakar acaba ben de olacak mıyım diye düşünürdüm çok şükür rabbime kabul oldu tam tevekkül etmiştim olmazsa diğer aşamalar var nasılsa diyor kendimi teskin etmiştim iiinnnnşaaaallllaaaahhh rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder hepimize dualarımdasınız hamile kaldım diye sizi bırakmam bizi bizden başkası anlamaz
neşemşecim inşalllah hayırlısıyla aşılamam tutar sağlıklı hayırlı bir evladın olur
duruuuuuuuuu
ellerinize sağlık hepimizin adına ne güzel duygularımıza tercüman olmuşsunuz .. evt bir an önce bebişim gelsin istiyorumm.sağlıkla allah hepimizin gönlüne göre versin..
neşemeşe umarım bu son aşılaman olur meleğin tutunmuştur sana. lütfen yat dinlen... hayırlısı allahtan.
:Saruboceq:
aay süperrrr uğurlu geldi liste
loveliciğimi çok çok tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile2
darısı bizlerin başına inşallahhhh
hepinize teşekkür ederim adımı hamile kısmında görebileceğimi hiç tahmin etmiyordum hep hamileyim yazanlara bakar acaba ben de olacak mıyım diye düşünürdüm çok şükür rabbime kabul oldu tam tevekkül etmiştim olmazsa diğer aşamalar var nasılsa diyor kendimi teskin etmiştim iiinnnnşaaaallllaaaahhh rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder hepimize dualarımdasınız hamile kaldım diye sizi bırakmam bizi bizden başkası anlamaz
neşemşecim inşalllah hayırlısıyla aşılamam tutar sağlıklı hayırlı bir evladın olur
aaa ne güzel.. ilk hamile haberini almışız... darısı hepimize..
tebrik ederim loveli.. Allah tamamına erdirsin..
canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah a.s.
günaydın kızlarrrr,
sabaha karşı rüyamda çift çizgi gördüm yaptığım testte:)))))))) nasıl olur dedim daha 5 gün var ki gerçekten beş gün var :)))))) kafayı yedim iyiceee
günaydın kızlarrrr varmı güzel haberler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?