30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

işte 30 Yaş Bayanlarım Umutlu Hamiş Adayı Listesi

1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan

2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:

3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:

4-nesemese------------bu hafta 2. aşılaması var, dularınızı bekliyor :Saruboceq:

5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:

6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv : a.s.

7- lansor17------------- eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacak mucizesini bekliyor

8- Çiçekcik---------31 Yaşında ve umudunu hiç yitirmeyecek inşallah en kısa zamnada gelecek bebişi :CüvCüv

9-nelke-------------az kaldı anne olacak inş:ecrin_bebek:

10-ayrederya------------biranönce bebeği gelsin istiyoropuyorumnanaktan

Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi

Kızlar müjdemi isterim. İşte Hamiş listemiz başladı bile maşallah

:CüvCüv: :teytey:İŞTE BU DA 30'LU YAŞLARDA HAMİŞ LİSTEMİZ a.s. :teytey:​

1- Loveli ------------------ 31 yaşında ve 6 haftalık hamile :CüvCüv: a.s. :teytey:

İsmini yazdırmak isteyen başka kimler var???

nesemese listeyi düzenledim yeni katılan arkadaşlar burdasınız

Son düzenleme:
aay süperrrr uğurlu geldi liste
loveliciğimi çok çok tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile2
darısı bizlerin başına inşallahhhh

ellerinize sağlık hepimizin adına ne güzel duygularımıza tercüman olmuşsunuz .. evt bir an önce bebişim gelsin istiyorumm.sağlıkla allah hepimizin gönlüne göre versin..
neşemeşe umarım bu son aşılaman olur meleğin tutunmuştur sana. lütfen yat dinlen... hayırlısı allahtan.
:Saruboceq:

hepinize teşekkür ederim adımı hamile kısmında görebileceğimi hiç tahmin etmiyordum hep hamileyim yazanlara bakar acaba ben de olacak mıyım diye düşünürdüm çok şükür rabbime kabul oldu tam tevekkül etmiştim olmazsa diğer aşamalar var nasılsa diyor kendimi teskin etmiştim iiinnnnşaaaallllaaaahhh rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder hepimize dualarımdasınız hamile kaldım diye sizi bırakmam bizi bizden başkası anlamaz
neşemşecim inşalllah hayırlısıyla aşılamam tutar sağlıklı hayırlı bir evladın olur

aaa ne güzel.. ilk hamile haberini almışız... darısı hepimize..
tebrik ederim loveli.. Allah tamamına erdirsin..

canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah a.s.

günaydın kızlarrrr,
sabaha karşı rüyamda çift çizgi gördüm yaptığım testte:)))))))) nasıl olur dedim daha 5 gün var ki gerçekten beş gün var :)))))) kafayı yedim iyiceee

Günaydıın...Çiçekçik arkadaşım, hayırlara vesile olur inşallah rüyan.ınşallah gerçek olur:)

Hepinizi kocaman öpüyorum kızlar, nasılsınız? Cuma aşılamam oldu ne olur dua edin, pzt de sınavı var. Cumadan beri girmiyorum siteye. Nasıl bir değişiklik var mı? Kimlerin günü yaklaştı? Çıçekçik inşallah gördüğün rüya hakkında hayırlısıyla bebişinin gelmesine az kaldığını müjdeler sana..

Canım atmak şöyle dursun koşuşturup duruyorum, olacağı varsa olur yoksa ne yapsak çaresi yok. Dr sordum dedi k ilk 5dk önemli sonranda yapacak birşey yokmuş zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun. Canım sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Çok ayrı kaldım sizden...

aay süperrrr uğurlu geldi liste
loveliciğimi çok çok tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile2
darısı bizlerin başına inşallahhhh

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım...

Amin hepimiz için aminnnnnnnnnnnn...

aaa ne güzel.. ilk hamile haberini almışız... darısı hepimize..
tebrik ederim loveli.. Allah tamamına erdirsin..

İnşallah canım bir bir buran hamiş haberlerimizi vericez inşallah. İçimizde umudunu yitiren yok dimi???

canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah a.s.

Canı Duru_cum sen ne yapıyorsun???

günaydın kızlarrrr,
sabaha karşı rüyamda çift çizgi gördüm yaptığım testte:)))))))) nasıl olur dedim daha 5 gün var ki gerçekten beş gün var :)))))) kafayı yedim iyiceee

Hayır olsun bitenem..

günaydın kızlarrrr varmı güzel haberler:)))

Var :) hpimiz bu ay hamiş kaldık :roflol: :roflol: :roflol: bir de tutarmış:))opuyorumnanaktan

Hoşgeldin nesemese, gözlerimiz yollarda kaldı.Dua ettim bebişin sıkı sıkı tutunsun diye.Benim de adetime 3-4 gün kaldı canım.Hayırlısı olsun hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…