Hepinizi kocaman öpüyorum kızlar, nasılsınız? Cuma aşılamam oldu ne olur dua edin, pzt de sınavı var. Cumadan beri girmiyorum siteye. Nasıl bir değişiklik var mı? Kimlerin günü yaklaştı? Çİçekçik inşallah gördüğün rüya hakkında hayırlısıyla bebişinin gelmesine az kaldığını müjdeler sana..
Hoşgeldin nesemese, gözlerimiz yollarda kaldı.Dua ettim bebişin sıkı sıkı tutunsun diye.Benim de adetime 3-4 gün kaldı canım.Hayırlısı olsun hepimiz için.
Hoşgeldin nesemese, gözlerimiz yollarda kaldı.Dua ettim bebişin sıkı sıkı tutunsun diye.Benim de adetime 3-4 gün kaldı canım.Hayırlısı olsun hepimiz için.
canım benim inşallah. inşallah senin içinde bu ay çok hayırlı ve uğurlu olur canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah hepimizin yardımcısı olsun kızlarr
inşallah liberian canım, benimde aynı reglime o kadar vakit varr heyecandan düşüp bayılcam valla beklemek ne zor iş böyle her ay sanki sıfırdan yaşıyormuşuz gibi:))
Evet Çiçekçik Her ay aynı döngü, beklenti, umut, hüsran...Sona kendi kendimize söz vermeler olacağına varır beklemiyecem heyecan yapmıyacam gün saymıyacam diye:)
Ama bir bakıyorsun her ay aynı şeyleri yaşıyoruz.Dileğim en kısa zamanda hepimizin anne olması canım...
Kızlar bugün çok koşuşturdum bebiş varsa da gitti...Bu arada eşime de çok kızgınım. Allah sonumu hayretsin. Kızlar yumurtlama tarihlerinizi biliyor musunuz? Döllenmeden 10-12 gün sonra kanda 14 gün sonra idrarda görülebiliyor inşallah...
Çiçekcik, librarian size de bebekle ilgili değil ama takvim yapsak ya...
Bu arada günaydın çiçekçik, sen de olma adet yaaaa, sık kendini:) Şaka bir yana, her şey olacağına varıyor.Temennim ikimizde hayırlı haberleri alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?