30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Biri bu listeyi güncellesin, bu kadarcık değiliz sanırım biz. Mumudihaba uyuma kız, gelin şu listeyi şenlendirin...

Biri bu listeyi güncellesin, bu kadarcık değiliz sanırım biz. Mumudihaba uyuma kız, gelin şu listeyi şenlendirin...

MUMULAR UYUMAZ BEN BURDAYIM CNM

SINAVA TABıTUTACAKSIN GELEN GıDENı LıSTEMıZDEKı HERKEZ YILDIZLI OLSUN BıRGÜN VAR ERTESı GÜN YOK OLMASINklava:

CANLAR HERKEZE ıYı GECELER OLSUN ÇOK ÖPÜYORUM

Kızlar 1 haftadır eşim artık tedaviyi kesinlikle bırakmamız gerektiğini, doğal istediğini söylüyordu. Sonra zorla da olsa yavaş yavaş konuşmaya başladık. Çekindiği konuları açtı bana. En az 4-5 kalem saydı neden doktora gitmemizi istemediği ile ilgili. Ben de hem buradan araştırdım bu konuları hem de dün gittim doktoruma anlattım. Eşim artık buraya gelmemi istemiyor sebepleri de şunlar dedim. O da bana açıklamalarını yaptı ve bazı konularda yardımcı olacak bazı kolaylıklar gösterdi. Akşam eşimle konuştuk. ınşallah bu önümüzdeki hafta 2. aşılamam olacak. Eğer bu ay olmazsa eylüle kalacaktı çünkü yazın aşılama, tüp vs.. olmuyormuş. Zaten benim tedavim de bitecekti eşim istemediği için. Ne olur birbizimze çok dua edelim canları...O kadar umutluyum ki, kızlar aşılama ile ilgili tavsiyeleriniz olursa dinlemeye hazırım...Hepinizi çok seviyorum...

işte 30 yaş bayanlarım umutlu hamiş listesi

1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan

2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:

3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:

4-nesemese------------bu hafta 2. aşılaması var, dularınızı bekliyor :Saruboceq:

5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:

Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi

ısmini yazdırmak isteyen başka kimler var???

Benide es geçme canım bende diyorumki vakti saati gelince yaradan esirgemez :Saruboceq:a.s.

oooooooooo süper olmuş listemiz çok güzel ellerine sağlık nesemese

erkeklere akıl sır erdirilmez sabırla bekle cnm en sonunda yine bizim dediğimizi yaparlar

bütün dualar sana olsun hayırlısıyla inş hamiş olup bebeğine kavuşursun

ınşallah Mumudihaba hepimiz gönlkümüzdekine hayırlısıyla sağlıkla kavuşucaz..Durucum özür dilerim. Şöyle güzelce bir bakıp liste yapmaya vaktim olmadı. Şu sınavım geçsin hayırlısıyla hemen listeyi bakıma alıcam. O zamana kadar kızlar siz hatırlatıp ekletin kendinizi yada ekleyin...Hepinizi öpüyorum..

4-nesemese------------bu hafta 2. aşılaması var, dularınızı bekliyor :Saruboceq:

6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv: a.s.

İsmini yazdırmak isteyen başka kimler var???

lansor17 eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacağım.ama o zamana kadarda mucizelerin olmasını bekliyor olacağım tabikiopuyorumnanaktan

Nesemese ellerine sağlık canım liste çok şirin olmuş...Aşılaman için de gani gani dualar edecem, içimden bir ses bu sefer bebiş gelecek seninle diyor...Hadi bakalım hayırlısı artık...
Benimde 3 yumoşum döllenebilir durumdaydı bu aralar. Umarım tutturabilmişizdir:)
Hepinize sevgiler....

Ellerine sağlık canım benim a.s.

6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv: a.s.

7- lansor17------------- eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacak mucizesini bekliyor

ısmini yazdırmak isteyen başka kimler var???

Canım benim Rabbim inşallah en hayırlı şekilde meleğini gnderecek sana da. Haberini ne zaman alabileceğiz? Kızlar adeti yaklaşan yok mu? Tedavi olanlar neler yapyor? Bitkisel neler yapıyorsunuz? Ben bu hafta çrş dr gidicem bakalım aşılama ne zaman belli olacak inşallah yumoşum iyidir..

Lansor17 canım preseedi denedin mi? Tüp bekleyen bazı arkadaşlar bu kayganlaştırıcı ile hamiş kaldı istersn sitede biraz araştır. Dinlen evresini boş geçirmemiş olursun. Zaten ilaç değil sanırım..

Neşemese canım, benim adet tarihime tam 10 gün var, klomen çatlatma iğnesi ve şuan progestan kullanıyorum. Tabi ki sürpriz olur da adetim geçerse paylaşacam sizlerle...
Senin de yumoşların güzel güzel büyüsün, aşılaman da süper iyi geçsin...Teker teker şişsin göbeciklerimiz inşallahopuyorumnanaktan

merhaba kızlar benide ekleyin listenize 31 yaşındayım bayağıdır deniyoruz olmadı doktorum birşeyler kullanmak için daha var dedi normal görünüyormuş bende en azından birşeyler neyse ben bu ay incir kürü kullanıyorum 15.günüm incir küründe ve preseed kullandım inşallah hamiş olurum bu ay umarım sizlerde hamiş kalırısınız isteyen herkese rabbim hayırlısını versin. 27 haziran muhtemel regli tarihim inşallah gelmezzzzz

Ben geçen ay soğan kürüne başladım adetimden iki gün önce çamurumsu birşeyler gelmişti dr.a gittim kistim vardı onu atmışım ...bu ay bir kür daha uygulayacağım temizlik olsun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…