Teşekkür ediyorum Durucum. Cevabımı da aldığıma göre artık yatabilirim. Kocaman öpüyorum...Tatlı rüyalar, hayırlı geceler.....opuyorumnanaktan
Biri bu listeyi güncellesin, bu kadarcık değiliz sanırım biz. Mumudihaba uyuma kız, gelin şu listeyi şenlendirin...
ıŞTE 30 YAŞ BAYANLARIM UMUTLU HAMıŞ LıSTESı
1-MUMUDıHABA---------EN KISA ZAMANDA UMUT EDıYORUM OLACAK
2-PıNKROSE--------------YAZ HAMıŞı OLACAK ıNŞ
3-LıBRARıAN--------------OLACAK OLACAK ıNŞ
4-NESEMESE------------SIRASINI BEKLYEN ANNE ADAYI
5-KAHVELOKUM--------YAZIN HAMıLE KALMAK ıSTıYOR
olmuşmu kızlar böyle mi olsun
işte 30 yaş bayanlarım umutlu hamiş listesi
1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan
2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:
3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:
4-nesemese------------bu hafta 2. aşılaması var, dularınızı bekliyor :Saruboceq:
5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:
Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi
İsmini yazdırmak isteyen başka kimler var???
lansor17 eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacağım.ama o zamana kadarda mucizelerin olmasını bekliyor olacağım tabikiopuyorumnanaktanişte 30 yaş bayanlarım umutlu hamiş listesi
1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan
2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:
3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:
4-nesemese------------bu hafta 2. aşılaması var, dularınızı bekliyor :Saruboceq:
5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:
6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv: a.s.
Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi
İsmini yazdırmak isteyen başka kimler var???
İnşallah Mumudihaba hepimiz gönlkümüzdekine hayırlısıyla sağlıkla kavuşucaz..Durucum özür dilerim. Şöyle güzelce bir bakıp liste yapmaya vaktim olmadı. Şu sınavım geçsin hayırlısıyla hemen listeyi bakıma alıcam. O zamana kadar kızlar siz hatırlatıp ekletin kendinizi yada ekleyin...Hepinizi öpüyorum..
Nesemese ellerine sağlık canım liste çok şirin olmuş...Aşılaman için de gani gani dualar edecem, içimden bir ses bu sefer bebiş gelecek seninle diyor...Hadi bakalım hayırlısı artık...
Benimde 3 yumoşum döllenebilir durumdaydı bu aralar. Umarım tutturabilmişizdir:)
Hepinize sevgiler....
Canım benim Rabbim inşallah en hayırlı şekilde meleğini gnderecek sana da. Haberini ne zaman alabileceğiz? Kızlar adeti yaklaşan yok mu? Tedavi olanlar neler yapyor? Bitkisel neler yapıyorsunuz? Ben bu hafta çrş dr gidicem bakalım aşılama ne zaman belli olacak inşallah yumoşum iyidir..
Lansor17 canım preseedi denedin mi? Tüp bekleyen bazı arkadaşlar bu kayganlaştırıcı ile hamiş kaldı istersn sitede biraz araştır. Dinlen evresini boş geçirmemiş olursun. Zaten ilaç değil sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?