30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

işte 30 Yaş Bayanlarım Umutlu Hamiş Adayı Listesi

1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan

2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:

3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:

4-nesemese------------bu hafta 2. aşılaması var, dularınızı bekliyor :Saruboceq:

5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:

6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv : a.s.

7- lansor17------------- eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacak mucizesini bekliyor

8- Çiçekcik---------31 Yaşında ve umudunu hiç yitirmeyecek inşallah en kısa zamnada gelecek bebişi :CüvCüv

Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi

Kızlar müjdemi isterim. ışte Hamiş listemiz başladı bile maşallah

:CüvCüv: :teytey:ıŞTE BU DA 30'LU YAŞLARDA HAMıŞ LıSTEMıZ a.s. :teytey:​

1- Loveli ------------------ 31 yaşında ve 6 haftalık hamile :CüvCüv: a.s. :teytey:

ısmini yazdırmak isteyen başka kimler var???

Son düzenleme:
Ben geçen ay soğan kürüne başladım adetimden iki gün önce çamurumsu birşeyler gelmişti dr.a gittim kistim vardı onu atmışım ...bu ay bir kür daha uygulayacağım temizlik olsun diye :)

Ben hiç kür uygulayamıyorum bazılarında bu soğan epey işe yaramış, sana da büyük geçmiş olsun canım. Olmazsa bu ay ben de yaza deneyeyim...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn hepimizin sağlıkla hayırlısıyla canım...

ınşallah 27 haziran gelmeden hayırlı güzel haberlerini alırız canım...

Loveli canım Allah sağlıklı hayırlı hamişlikler ve doğumlar versin. Seni çok eviyoruz. Bize umut oldun. Kızlar hadi bakalım 2. kim olacak????

Loveli canım çok çok tebrik ederim darısı hepimizn başına inşallahhhhh allahım yüzümüzü kara çıkartma.

benim yumurtlama günümden beri sağ yumurtalığımda birşey var arada ağrı gibi yapıyor bir gerilme var hayırdır inşallah incir kürü ilk denedim inşallah kist mist yapmaz.

oooooooooo ilk hamişimize hayırlı olsun bebeği sağlıcakla gelsin inş

nesemese seni canı gönülden tebrik ediyorum liste gerçekten çok güzel

inş bu güzelliklerin devamına gelecek

Ben de geldim listede yerimi almaya :) Hayırlı olur inşallah hepimiz için.....
Ben serophene kullanıyorum bu ikinci ayım.20.08 evlilik yıldönümümüzde hamile olmak istiyorum beeennnnn((((
Önceside olur tabiki.... 10.07 adet günün inşallah gelmeeezzzzz.Gelirsede evlilik yıldönümümüze yetişsin o bile yeter :)))

neşecim benide yazarmısın ? listeye bayıldım. umarım hepimize şans getirir...... uzun zaman oldu 2,5 senedir uğraş veriyoruz rabbim hayırlısını versin... bir anönce gelsin bebişlerimiz.........

beni de yazın

Kızlar az sonra dr gidicem kontrole, eğer herşey yolunda giderse bugün 2. aşılamam var. Ne olur dua edin. Listeyle ilgilenemiyorum lütfen biriniz devam ettirin.

Mumudihaba canım sen listeyi devam ettiri misin? Çok güzel yapıyorsun sen de..Hepinizi kocaman öpüyorum...

dualarımız seninle canım inşallah bu ay hamiş kalırsınnnnnnnnn inşallahhhh
cümlemiz hamiş kalırız inşallahhhhh

Nesemese hayırlı haberlerle dönersin inşallah, dualarımız seninle.Tutsun bu sefer bebiş yaaaa.....

nesemese cim sen hayırlı haberlerle dön inş listeyi hiç düşünme senin kadar olmasada idare ederiz bizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…