canım sinemsecim,
doğru söylüyorsun her işte bir hayır vardır allah sanada bizlere hepimize hayırlısını versin canım.
metanetli olmaktan başka çaremiz yok zaten hayat devam ediyor. inşallah tez zamanda allah gönlüne göre verir canım
:Saruboceq:
canım yaa kızma eşine erkeklerin genel bir problemi var zaten bence senin eşine mahsus değil yani sorunsuz erkek sadece rüyalarda :))))
ben netten denesi bi milyona 15 dene test aldım akşam eve gidince yapıcam dayanamıycam napim regli günüme kadar yapar yapar dururum artık:)))))
benim belirtim falan yoktu son 3 gündür hatta şaşırdım geçen ay çünkü çoktu ama kırmızı karti gördüm sonuçta. bugün biraz belim ve kasığımda ağrı var ama derinden derinden ıslaklık hissediyorum sanki regli olcakmışım gibi farklı olan bir bu bu ay için ama benim son dönemde yeni adetler çıkardı bünyem mesela mide ağrısı ve yanması çekiyorum regliden önce akıntıda yeni edindiğim regli belirtisi olabilir ümit etmek istiyorum bir yandan ümidimi kırıyorum üzilmiyim diye psikopata bağladım iyice
sonumuz hayırlı olsunda kızlar ne diyim dua etmekten başka bişey gelmiyor şimdilik elden :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlar bende 35 yaşındayım gebe kalamıyorum15 yıllık evliyim
nesemese cnm hayırlı olsun da anlamadım eşin ne yaptı da bebekgitti diyorsun
inş sıkı sıkıca tutunmuştur bebeğin hayırlısıyla
Arkadaşlar beterin beteri var ben 31 yaşında hala bekarım kaydirigubbakcemile3 şimdi evlensem en az 32/33 yaşı bulacak doğurmam ama kafama hiç takmıyorum bunu, benim annem kızkardeşimi 36 yaşında doğurdu, hatta 39 yaşında yine hamile kaldı ama istemedi yaşı geç olduğu için..
kızlar günaydınn,
bu sabah test yaptım tek çizik reglime 2-3 gün kaldı dün akşamda sabahda kasık ve bel ağrılarım çok falzlalaştı geçen ayda regliden 3-4 gün önce başlamıştı(((((
ben bu ay sanırım regli olucam kasıklarımda ağrılar devam ediyor bir sağda bir solda ooo f yani ooof
inşallah sizlerden güzel haberler alırız :Saruboceq:
naısl yapılıyor canım ben bilmiyorumki yapmasınııı :kedi:
Neşemeşe canım,dikkat et kendine ve çok stresli olma bu aralar.Kendi kendini rahatlat, sinirlenmemeye çalış canım. Benim bugün-yarın adet olmam gerekiyor.İnatla test yapmayacağım:) üç gün geçsin ancak o zaman hemen doktora koşacam:)Belirtilerle yormuyorum kafamı canım.Çünkü çok bariz işte bunlar hamilelik belirtisi dediğim aylar çok da güzel adet oldum:)
Hayırlısı, kısmet, kocaman bir inşallah....HEPİMİZ İÇİN...Kocaman öptüm...opuyorumnanaktan
slmlar kızlar bu yazıyı sizin için ibrahim saraçoğlunun sitesinden alıntı yaptım inşallah işinize yarar ben daha otuz olmadım ama ben de yapıyorum soğan kürünü
'''sayın hocam hayırlı bayramlar.ellerinizden öpüyorum.önce Allah'ıma şükürler olsunki sizi karşımıza çıkartıp bize vesile ettiği için.çünkü bende mucize annelerdenim.2 defa tüp bebek yaptırdım transfer bile olmadan tedavi yarıda kaldı.fsh ım 33 lerde oldugundan yumurta rezervim bittiği için erken menepoza giriyorsun dediler. boş yere tekrar deneme yapmayın dediler doktorlar.ama ben Allah'ımdan hiç umudumu yitirmedim. son tüp bebekte ama birtane yumurtam vardı ve oda boş çıktı.hep hayal kırıklığı hep hayal kırıklığı.ben bide incir kürüne başladım ve yaklaşık 30-35 gün yaptım. bu arada 3. tüp bebeği yaptırmama bir hafta kala hamile oldugumu öğrendim.şu an iki aylık.inşallah tamamaına erer. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.ama ben hamıle olduğumu bilmeden son 8 gün kalasıya da soğan kürünü yapıyordum ki hamile olduğumu öğrendiğimde kaynattığım soğan kürünüde döktüm tabi.anlatacak çok hikayem var ama yazmakla bitmez.başınızı ağrıtmayayım daha fazla, Allah sizden milyonlarca kez razı olsun.herkese sesleniyorum lütfen inancınızı yitirmeden hocamın bu kurlerini uygulayın ve içerken Allah'ım sen vesile et diye dualar edin.çok.dua edin.hocam tekrar teşekkür ederek ellerinizden öpüyorum.Allah'ım seni başımızdan eksik etmesin. Allah'a emanet olun.selamlar.'''
Merhaba Arkadaşlar
Ben 37 yaşındayım.Ağustosta 37 tamamlanacak 38den gün almaya başlayacağım.
40 a 2 kaldı anlayacağınız.3 sene oldu evleneli.Korunuyordum sanki korunmazsam hamile kalacakmışım gibi.Eşimle karar verdik gittik bir doktora biz çocuk düşünüyoruz.Hadi bir kontroldan geçelim dedik.Birtakım testler yaptılar bana.Yumurtlamam sorunlu diye Ganophen ve klomen verdi.4 ay kullan olmazsa gel dedi.Ben ilk ay olacak sandım.Hani filmlerde dizilerde kahramanlar bir defa birlikte oluyorlarda bir defada hamile kalıyorlarya bu kadar kolay sandım.Aylar geçti oolmadı.Her ay sizler gibi yıkıldım yıkıldım yeniden toparladım.Benimle aynı yaşta arkadaşım hamileydi ve doğum yaptı.Doktorunu öve öve bitiremiyordu.Hadi birde ona gidelim dedik.Baktı kocaman yumurtaların var hadi çatlatalım birde aşılayalım dedi.Neoldugumuzu anlayamadık çatlatma iğnesini yaptık ama aşılamayı kabul etmedik.Dediği günlerde eşimle birlikte olamadık.Herşeyde bir hayır vardır .bir aksilik oluyorsa aslında mesajı alabilmek lazım .İnanmazsınız en olmadık şeyler başımıza geldi birlikte olamayalım diye.Ama bir araya sıkıştırdık.Çatlamadan 72 saat sonra olabildi...Sonra adet oldum.
Tekrar yumurtlama ilaçlarına başladım ama tansiyonum çok yüksekti.İçimden birses de hamile olabilirsin diyordu.2 yumurtlama ilacından sonra ilacı bıraktım.Ne olur ne olmaz diye ama adet de olmuştum.Ama sürekli içimdeki his hamilemisinki diyordu.
3 ay oldu herşeyi beynimden silmek istedim bazıları silindi kaçıncı gündü hatırlayamıyorum ama adetten sonra 11.gün falandı sanırım karnım kocaman şişti ve çok az kanamam oldu.
Tansiyonum düzensiz.Hemen doktorumu aradım durumu anlattım.Kistmi oluştuki sıkıntıların devam ederse pazartesi gel dedi.Konuştuğumda perşembeydi.
Adama gıcık oldum.Biryandan içim içimi yiyor.Sabah doğru Numuneye bir devlet hastanesine.Orada evlendikten sonra soyadımı ekletmediğim için işlem yapamadılar.Yakında başka bir özel hasteneye gittim.Randevu almadığım için kabul edemediler.Hemşireye rica ettim bari kan vereyim gebelik testi istiyorum diye.Tamam işlemini yaptır kanını alacağım dedi.Bilgisayarların sistemin gideceği tuttu.İşlem yaptıramadım.
Doğru eczaneye gittim test aldım.işe döndüm.tuvalette testi yaptım.Tek çizgi.Sanki birtanede silik bir çizgi vardı.Atmadım peçetelere sardım.Cebimde odama getirdim.Gün ışığında bakayım diye.işlerime baktım.Derken aklıma geldi birara bakayım dedim bir baktım çift çizgi inanamadım.Eşime haber verdim.Doktoru aradım randevu aldım.
Kan verdim.Sonucu bildiririz diye gönderdiler bizi.3 saat sonra doktorum aradı ve müjdeyi verdi.Değerin çok iyi tebrik ederim dedi.Havalara uçtuk.Pazartesi tekrar gel HCG değerine tekrar bakalım dedi.
Haftasonu hayallerle geçti.
Sonrası ise kabus.
Dış gebelikmiş.Bebeklerim-ki ben ikiz oldugunu hissediyordum-uzun süre büyümek için direndiler.
Onlarla konuştum beni hissettiklerine eminim.Bırakmayın beni, sağlıkla büyüyün dedim.
Her kan sayımında azar azar büyüme kaydediyorlardı.Doktor tehlikeye giriyorsun alalım dedi.Kaçtım hastaneden.Başka bir doktora gittim.Ordada kan verdim.Hala büyüyorlardı.O doktorda değerlerin düşmesini bekleyelim.Düşmezse artmaya devam ederse müdahale yapmak lazım dedi.İnatla sordum Değer yüksek hiçmi şansı yok diye.Çünkğ tüpleri göremiyorlar ama bu gelişme tüplerde sıkışıp kaldıgına işaret diyorlar.Yok dedi takılıp kalmış rahme ilerleyemiyor.
O zaman gittim eve.Elimi karnımın altına koydum konuştum onlarla.Tamam dedim buraya kadar.YApılacak birşey yok.Artık direnmeyin beni bırakmanız gerekiyor.Ve yine duyduklarına emindim.
Ertesi gün kan değerim düşmeye başladı.Bebeğim yada bebeklerim beni bırakmaya başladılar.
Ama bu arada neolur ne olmaz diye beni hastaneye yatırdılar.Ameliyat olmadım.3 gün sonra sürekli kan vermek şartıyla çıkardılar.
Kendi kendine gitti.Bu arada psikolojim çok bozuldu.Her kan sonucumu almaya gittiğimde görevli beni tebrik ediyordu.Tebrikler gebesiniz.
Neyse o günler geride 3 ay geride kaldı.
Dün rahim filmi çektiler.Korkunçtu.
Bugün psikolojim çok kötü.
Dün eşimle konuştum.Sen bebeğimiz olmasını gerçekten istiyormusun diye.Herzaman sen nasıl istersen diyor.Annem ablam sen kendi kendine uğraşıyorsun ama eşin herhalde istemiyor iyi düşün diyorlar.Onlarada o nasıl isterse diyormuş.
Sordum işte sen gerçekten istiyormusun.Bu kadar acı çekiyorum psikolojim berbat istemiyorsan boşuna uğraşmayayım diye.Hala aynı cevap.O zaman dedim yaşı falan da geçtim.Ben kendimi artık iyi hissetmiyorum bir yıl zaman verelim seneye aynı hevesle istersek bir daha deneriz.
Ne dese beğenirsiniz bir sene olmaz 3 ay sonra bakarız.
Ok adam istiyor bunu anladık.
Ama sizlerinde yaşadığı gibi çocuk görmeye tahammülüm yoktu.Dışarıda dolaşıyorum.Başımı nereye çevirsem bir hamile.İnanamazsınız ya bir vitrinde biblolara bakıyorum hamile kadın biblosu,kuyumcu vitrinine bakıyorum hamile kadın kolye ucu hemde karın kısmında ışıl ışıl bir taş.
Yok böyle birşey.Bir ara artık yeter diyordum.
Arkadaşımı 2 ay arayamadım.Bebeği gidip sevemedim
Geçenlerde bebek 5 aylık oldugunda bir göreyim artık dedim.Gittim bebeği uzaktan seviyorum inceliyorum.Arkadaşım dediğimde çocukluk arkadaşım.Bu zamana kadar içtiğimiz su ayrı gitmezdi.Öyle yani.
Bebeği kucağıma verdiler.Bebek ağlamaya başladı.Sanırım bendeki negatif enerjiyi hissetti.Çünkü onun yeğenleri bile bugune kadar benim kucağımda hiç ağlamadılar yabancılık çekmediler.HEpsini kendi yeğenlerim gibi sevdim öyle sarıldım.
Kurtulamadım.
Ne çok yazdım değilmi:)
Moralim bozuk.Kafamdan onbin şey geçiyor.C.Tesi doktordan randevu aldım film sonuçlarını göstereceğim.
Film sonuçları temiz çıksın görüşelim ne yapacağımıza bakalım demişti doktor.Bense psikolojik olarak berbat durumdayım.
Bir şey daha ekleyeyim kilo vermeyede çalışıyorum.92 kiloydum 85 oldum 2.5 ayda.
olacaksa birgün nekadar az kiloda olursa o kadar iyi.
Hayırlısı olsun.Tek bildiğim olmuyorsa bir sebebi var.Allah zamanını ayarlıyor.Bize sadece o günü beklemek düşüyor.
Olmayacaksada üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır.Derlerya Şer gibi görünsede onda da bir hayır vardır.
Öpüyorum hepinizi
sevgilerimle...
Günaydın çiçekcik, canım ben hala beklemedeyim aşılamam geçeli 6 gün oldu. Senin adete kaç kaldı? Bir de şu gebelik testlerini nerden aldın? Ben de alıp stok yapmak istiyorum, eczanedekilerin bakışlarından bile rahatsız oluyorum artık...
klava: klava: klava:ahhhhhh cnm
RABBİM ol dese olmyacak şey yok
erkekler umursuzlar bende senin gibi düşünüyordum eşim için tedavi oluyorum diyordum
ama baktım ki hiç umrunda değil ben kendim için uğraşıyorum artık
bir arkadaşımın 6 yıl bebeği olmadı ve sonunda bebeği oldu
şimdi ikinciye hamile ama ne diyor biliyormusun erkeklerin tek düşünceleri kendi keyifleri
aslında bebek değil bencede doğru
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar. inşşallah dualarımız kabul olur. nesemese eşinin sana neden öyle yaptığını anlayamadım aranızda bir sorunmu vardı o anda. ben rahatsız olunca bile eşim bekle ben geliyorum der ben yürürüm dersem bile yavaş yavaş yürütür. hayret sanki onun çocuğu olmayacak hayret verici bir durum.
canım benim 27 haziranda olmam gerekiyor ateşimide ölçüyorum bugün fırladı ateş basması var regli öncesi olurmu bilmiyorum 36,9 du az önce yine ölçtüm 37,3 tü yanıyorum yanıyor ama kasık bel ağrılarım regliymişim gibi resmen devam ediyor ümidim pek yok yani. sana özelden atarım gebelik testlerini nerden aldığımı denesi 1 tl kız süper 5 kerem yaptım bile kaydirigubbakcemile3
ayrıca eşinide boşver hangimizinki normal şekerim bi yerden geliyor bi yerden gidiyor daha iyisi yok piyasada valla bak denendi onaylandı a.s
üzme o tatlı canını arada ar damarları tutuveriyor :1rolleyes:
kızlar kandiliniz mübarek olsun allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsinn
Öğle saatlerinde test yaptım negatif.Yarın adet günüm..Hayırlısı artık...
Çiçekçim canım benim sağol desteğin için arkadaşım, aynı temenniler benden de sana canım. Evet zaten internetten araştırdım. İdrar testleri hcg ölçümünde 20 ml ye kadar olan hcg hormonunundan itibaren vücutta o hormon var mı diye ölçüm yapıyormuş.Yani hamile ve değerin erken gebelik olduğu halde eğer misal değerin 17-19 gibi ise sonuç negatif veriyormuş. Bu da bizim için bir umut tabiki. En güzeli adet geçtikten iki gün sonrası itibari ile imiş canım.
kocaman öpüyorum seni....Müjdeli haberlerle buluşmak nasip olur inşallah, olmazsa da canımız sağ olur dimi tatlım.
işte 30 Yaş Bayanlarım Umutlu Hamiş Adayı Listesi
1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan
2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:
3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:
4-nesemese------------bu hafta 2. aşılaması var, dularınızı bekliyor :Saruboceq:
5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:
6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv : a.s.
7- lansor17------------- eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacak mucizesini bekliyor
8- Çiçekcik---------31 Yaşında ve umudunu hiç yitirmeyecek inşallah en kısa zamnada gelecek bebişi :CüvCüv
Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi
Kızlar müjdemi isterim. İşte Hamiş listemiz başladı bile maşallah
:CüvCüv: :teytey:İŞTE BU DA 30'LU YAŞLARDA HAMİŞ LİSTEMİZ a.s. :teytey:
1- Loveli ------------------ 31 yaşında ve 6 haftalık hamile :CüvCüv:a.s. :teytey:
İsmini yazdırmak isteyen başka kimler var???
Öğle saatlerinde test yaptım negatif.Yarın adet günüm..Hayırlısı artık...
inşallah canım benim öyledir çünkü 2 saat önce yaptım tek çizik:))))))) regli olcakmışım gibide kasılmalar başladı yarın regli olup erken bile olabilirimmişim gibimsi sanki oof yani neyse ben yinede önümüzdeki ay için bazı kalkınma planları hazırlayayım kürler mürler regli olsamda hemen preseed siparişi vercem:))))))))))
allah bana akıl versin başka ne diyim kaydirigubbakcemile3
canımız saolsun şekerim can olmadan can veremeyiz ki dimi ama:))
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..... inşallah seneye bu kandile karnımızda yada kucağımızda bebelerle gireriz.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
loveli, tebrik ederim canım... gözün aydın... Allah tamamına eredirsin...7
inş. kısa zamanda hamileler listedekilerin sayısı artar..
hepinizin kandili kutlu olsun.. Allah dualarınızı kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?