30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Canım çok teşekkür ederim.
Allah hepimizin gönlüne göre sağlıkla hayırlısını versin.

sinemse,
seni çok iyi anlıyorum.. ama sen de demişsin ya Yaratan bilir doğrusunu, belki de vaktimiz var.. beklememiz lazım... umarım kısa zamanda bunların hepsi anı olarak kalır... çocuğuna bakarken gülerek hatırlarsın ... sevgiyle...

Günaydın çiçekcik, canım ben hala beklemedeyim aşılamam geçeli 6 gün oldu. Senin adete kaç kaldı? Bir de şu gebelik testlerini nerden aldın? Ben de alıp stok yapmak istiyorum, eczanedekilerin bakışlarından bile rahatsız oluyorum artık...

Canım adetine kaç gün kaldı?

selam kızlar bende 35 yaşındayım gebe kalamıyorum15 yıllık evliyim

Canım ya Allah en hayırlı zamnada ve şekilde hepimize anneliği verecek inşallah..Şu Saraçoğlu kürlerini (soğan-incir) denedin mi? Sorun var mı? Dr'lar ne diyor?

nesemese cnm hayırlı olsun da anlamadım eşin ne yaptı da bebekgitti diyorsun

inş sıkı sıkıca tutunmuştur bebeğin hayırlısıyla

Eşim sadece beni çok kızdırdı. Aşılamadan sonra arabamızı dr muayenehanesinin önüne getirmedi, sancım var dedim anlamadı 50-100m öteye bırakmış arabayı, benzini düşünüyor oraya gelmesi gerekmezmiş. Sancılı halimle beni yürüttü. Ben de "inşallah tutmaz" dedim. Öyle canım yandı ki. "Sanki çok umrumdaydı, olmazsa olmaz" dedi. "Zaten sen hiçbirşeyi haketmiyorsun" dedi. Eve ağlaya ağlaya geldim. Size bunları anlatmak istemezdim ama gerçekten düşünüyorum ben ne için uğraşıyorum diye. Sonrasında bir sürü inatlaşmalar, ben hiç yatmadım, dinlemedim. Hatta işyerimdeki yoğunluğa kaptırdım kendimi merdiven inip çıkıp durdum ve hatta koşuşturdum. Ben de hayırlısı diyorum. Belki de bebek olmamasında bir sürü hayır var. Eşime demiyorum ama bu ay da tutmazsa ben artık doktora gitmeyi bıraktım kızlar. Zaten eşim tüp bebek lafını bile duymak istemiyor ben niye bu kadar zorluyorum ki? Kendi sağlığım bozuldu. Kilomu vericem, kendi hayatımı yaşayacağım karar verdim. Belki çok yaparsam soğan-incir kürüne başlarım. Gerisi de umrumda değil şuanda..Vay be 1 haftadır içimde sakladım tüm bunları meğer ne kadar içimi acıtmış. Yazınca farkettim. Sizi de üzdüm sabah sabah(

Yokun bir derdi, varın çok derdi derler, en güzel günlerin, hiç tasalanma...

canım hemen dur bakalım daha çıkmaz idrarda. Yumurtlama gününü biliyor musun?

naısl yapılıyor canım ben bilmiyorumki yapmasınııı :kedi:

Seninle yapalım o zaman. Sana göre öenmli bir zaman söyle, gelecek bir vakitte olabilir. İstersen bebebekle ilgili olmasın, ruh halini bozuyor insanın olmadıkça..

Canım idrar testinde gebeliğin görüldüğü zamnalarla ilgili bir konu görmüştüm. En çok ne zamanlarad çıktığına bak istersen. Bence adet günüde doğru çıkıyor. Bende hep tek çizgi ogün adet oluyorum. Bazen adetim 7-10 gün gecikiyor ama hep stresten, bebek hiç yok. En azından varmı-yokmu stresi bitiyor. Bence yap bir idrar testi canım.

Saoalsın canım. Bu ay aşılaam tutmazsa ben de deneyeceğim inşallah. Yalnız diyelim adetimin 1. günüdeyim şimdi bu iki kürü nasıl ve kaçıncı günlere kadar uygulayacağım? Detaylı bilen var mı?

Canım benim seni öyle iyi anlıyorum kii...İmtihanımız çok büyük. Biz kadınlar herşeye göğüs gerebiliyoruz yeterki eşlerimiz yanımızda olsun. Onlar da böyle kalaslıklar (bu tabiri sevmem ama bazen hakediyorlar, kusuruma bakma) yapınca içimizdeki ışık biranda sönüveriyor. Canımcım bak ne yapacağız biliyor musun? Önce kendin için son zamnalarda yapmak isteyip de yapamadığın birşey var mı? Benim var. Kilo vermek. Kızlar bu arada tüpbebek uzmanı aykırıderya hanım çok güzel bir tavsiyede bulundu bu konuda onun yazılarını okumanızı tavsiye ederim. Sabah-öğle-akşam yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörekotunu suyla yutuyorsunuz. Metabolizmayı hızlandırıyor, biraz da yürüyüş eklerseniz süper kilo gidiyor, denedim ondan söylüyorum. Yumurtlama günüme kadar yaptım "maşallah 1 senedir dr bu kadar gelişmemişti yumurtan" dedi, "ne yapıyorsan devam et" dedi. Tavsiye ediyorum. Bana da eşim sen kilolusun ondan bebek olmuyor diyordu, ben kilo versem olacakmış. Aşılama için dr gelince sordum onun yanında kilom yüzünden mi olmuyor diye, dr "hiç alakası yok, gayet iyi durumda herşey yolunda sizinki sebepsiz infertiklite "dedi. Şimdi sesini kesti ama ben bu kiloları kendim için vermek istiyorum. Bir de yapmak istediğim yağlıboya tablo yapmayı çok özledim senelerdir yapamadım, amlzemelerimi alıp ona başlayacağım inşallah. Sen neler yapmak istersin?

Kızlar bugün akndilmiş, az önce görümcem aradı haberim oldu. Bu gece birbirimize çok dua edelim. ıçimizden birinin duası kabul olsa hepimiz kurtuluruz. Hepinizin kandili mubarek olsun. Sizleri seviyorum..

klava:klava:klava:ahhhhhh cnm

RABBİM ol dese olmyacak şey yok

erkekler umursuzlar bende senin gibi düşünüyordum eşim için tedavi oluyorum diyordum

ama baktım ki hiç umrunda değil ben kendim için uğraşıyorum artık

bir arkadaşımın 6 yıl bebeği olmadı ve sonunda bebeği oldu

şimdi ikinciye hamile ama ne diyor biliyormusun erkeklerin tek düşünceleri kendi keyifleri

aslında bebek değil bencede doğru

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar. inşşallah dualarımız kabul olur. nesemese eşinin sana neden öyle yaptığını anlayamadım aranızda bir sorunmu vardı o anda. ben rahatsız olunca bile eşim bekle ben geliyorum der ben yürürüm dersem bile yavaş yavaş yürütür. hayret sanki onun çocuğu olmayacak hayret verici bir durum.

canım benim 27 haziranda olmam gerekiyor ateşimide ölçüyorum bugün fırladı ateş basması var regli öncesi olurmu bilmiyorum 36,9 du az önce yine ölçtüm 37,3 tü yanıyorum yanıyor ama kasık bel ağrılarım regliymişim gibi resmen devam ediyor ümidim pek yok yani. sana özelden atarım gebelik testlerini nerden aldığımı denesi 1 tl kız süper 5 kerem yaptım bile kaydirigubbakcemile3

ayrıca eşinide boşver hangimizinki normal şekerim bi yerden geliyor bi yerden gidiyor daha iyisi yok piyasada valla bak denendi onaylandı a.s
üzme o tatlı canını arada ar damarları tutuveriyor :1rolleyes:

Kesinlikle haklı arkadaşın canım. Yapacak birşey yok, keşek bizdeki hormonların yarısı onlarda da olsaydı da görseydik bakalım doktorlardan çıkıyorlarmıydı? Kamp kurarlardı dr kapaılarında...:roflol: :roflol: Şu tıp ilerlese de erkekler de hamile kalabilseler:))

Amin canım inşallah inanıyorum ki en azından birimizin duası hürmetine hepimiz patır patır hamiş kalıcaz. 30luk çıtır hamişler olucaz zemuszemus inşallah.:lepi:
eşimin sorunu hala hayatındaki öncelikleri belirleyememiş olması, kendi ailesi, parası (çok bir parası olsa bari) ve ben. Arada sıkışıp kaldı. Henüz daha aile ne demek anlayamadı. Bu da 33 yaşında bebek oluyor biraz :ecrin_bebek:..

Çiçekcik canım az kalmış, 2 gün daha bekle bakalım sonuç nasıl oalack. O testleri de bence muhtemel adet tarihinde yap. Özelden mesajını aldım teşekkür ediyorum canım. Eşime gelince, bi :CüvCüv: kalayım görecek o gününü, yapmadığım naz, eziyet kalmayacak inşallah naniknanik, ta buraya yazıyorum süprizzzzz..

kızlar kandiliniz mübarek olsun allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsinn

Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn canım.

Kızlar listemiz nerde bizim? Kim getirecek buaraya?

Öğle saatlerinde test yaptım negatif.Yarın adet günüm..Hayırlısı artık...

sakın canını sıkma geç belli olabiliyormuş ayrıca bu testlere güven olmaz walla bende iki gündür yapıyorum silik milik bi ihtimal diye ama nafile canımm benimmm ama ümidimizi regli olana kadar kaybetmeyelim bellimi olur değil mi ama :))) ben eve gidince de yapcam bakalım yarın sabahta yaparım bol ya test :)))))
inşallahhh hayatım güzel haberleri tez zamanda alırızz canım inşallahhhhh

Çiçekçim canım benim sağol desteğin için arkadaşım, aynı temenniler benden de sana canım. Evet zaten internetten araştırdım. ıdrar testleri hcg ölçümünde 20 ml ye kadar olan hcg hormonunundan itibaren vücutta o hormon var mı diye ölçüm yapıyormuş.Yani hamile ve değerin erken gebelik olduğu halde eğer misal değerin 17-19 gibi ise sonuç negatif veriyormuş. Bu da bizim için bir umut tabiki. En güzeli adet geçtikten iki gün sonrası itibari ile imiş canım.
kocaman öpüyorum seni....Müjdeli haberlerle buluşmak nasip olur inşallah, olmazsa da canımız sağ olur dimi tatlım.

inşallah canım benim öyledir çünkü 2 saat önce yaptım tek çizik:))))))) regli olcakmışım gibide kasılmalar başladı yarın regli olup erken bile olabilirimmişim gibimsi sanki oof yani neyse ben yinede önümüzdeki ay için bazı kalkınma planları hazırlayayım kürler mürler regli olsamda hemen preseed siparişi vercem:))))))))))
allah bana akıl versin başka ne diyim kaydirigubbakcemile3
canımız saolsun şekerim can olmadan can veremeyiz ki dimi ama:))

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..... inşallah seneye bu kandile karnımızda yada kucağımızda bebelerle gireriz.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

loveli, tebrik ederim canım... gözün aydın... Allah tamamına eredirsin...7
inş. kısa zamanda hamileler listedekilerin sayısı artar..
hepinizin kandili kutlu olsun.. Allah dualarınızı kabul etsin..

Öğle saatlerinde test yaptım negatif.Yarın adet günüm..Hayırlısı artık...

Librarian canım bir de bugün ilk idrarla yapsaydın keşke, genelde adet günü varsa silik de olsa çıkabiliyor.

Canım olmazsam ben de önümüzdeki aya soğan ve incir kürüne başlayacağım, ondan da şifa bulan çok olmuş. Ancak tam olarak nasıl uygulayacağımızı araştırmamız gerek. Biraz uygulayıp biraz bırakılıyormuş.

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..... inşallah seneye bu kandile karnımızda yada kucağımızda bebelerle gireriz.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aminnnnnnnnnn hayırlısı ve sağlıkla inşallah...

loveli, tebrik ederim canım... gözün aydın... Allah tamamına eredirsin...7
inş. kısa zamanda hamileler listedekilerin sayısı artar..
hepinizin kandili kutlu olsun.. Allah dualarınızı kabul etsin..

Amin canım.

işte 30 Yaş Bayanlarım Umutlu Hamiş Adayı Listesi

1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan

2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:

3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:

4-nesemese------------bu hafta 2. aşılaması var, dularınızı bekliyor :Saruboceq:

5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:

6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv : a.s.

7- lansor17------------- eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacak mucizesini bekliyor

8- Çiçekcik---------31 Yaşında ve umudunu hiç yitirmeyecek inşallah en kısa zamnada gelecek bebişi :CüvCüv

9-nelke-------------az kaldı anne olacak inş:ecrin_bebek:

10-ayrederya------------biranönce bebeği gelsin istiyoropuyorumnanaktan

Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi

Kızlar müjdemi isterim. İşte Hamiş listemiz başladı bile maşallah

:CüvCüv: :teytey:İŞTE BU DA 30'LU YAŞLARDA HAMİŞ LİSTEMİZ a.s. :teytey:​

1- Loveli ------------------ 31 yaşında ve 6 haftalık hamile :CüvCüv: a.s. :teytey:

İsmini yazdırmak isteyen başka kimler var??? hihoyyyt a.s.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…