30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet çılgınkız sana katılıyorum günümüz şartları oldukça ağır isteristemez etkileniyoruz günümüz kadınları olarak çok şeyde şanslıyız ama bebek konusundadad şansısız olsun rabim ol derse olacak onun ötesinde bizim yapabilceğimiz hiç birşey yok duadan başka ne yapalım sabır kanaat elbet birgün oda olacak hayat zor yaşam zor hepimiz kalabıklar arsında yalnızsız ve yalnızlığımız bizi biryerlere sürüklüyor hepimiz bir liman arıyoruz eminim bulacağız umutsuzluk yok umut herzaman var biz sabredelim ve yinede bıkmadan o limanı arayalım ayyyyyyyyyyyy ne demogojii yaptım liman dedimde aklıma yatlimanı geldi ofisime çok yakın ben bir gideyim oraya :)) gel senide götüreyimkaydirigubbakcemile

limanı o kadar çabuk mu buldun kız, dur geliyom ben de:)))
aksama gene doktora gidip, dürtülücem..yımırtaları görüp gelicem..sonra da misafirim varr.. çok yogun bir gündemim var yani..

amiiin. inşallah. olumlu bakmak en doğrusu elbette ama benim korktuğum şey kendimi kaptırıp hayal kırıklığı yaşarsam en sonunda bedelini daha ağır ödemek belkide....

hoşgeldin canım,ne iyi ettin de geldin..
sanki beni anlatıyorsun..ben de 33 yaşındayım 6 aylık evliyim yaştan dolayı geç kaldık duygusu ile evlenir evlenmez gittik doktora testler fln herşey normal bir sorun yok ama öyle pat diye olmuyor tabi..sanırım herşeyin bir vakti saati var..bir tanıdığım 40 yaşında evlendi hemen bir cocuk veee şimdi 2. ye hamileymiş böyle şeyler duydukça çok mutlu oluyorum..darısı isteyen herkesin başına..

amiiin. inşallah. olumlu bakmak en doğrusu elbette ama benim korktuğum şey kendimi kaptırıp hayal kırıklığı yaşarsam en sonunda bedelini daha ağır ödemek belkide....

canım şimdiden olumsuz son düşünmeyelim. hersey sırayla nasılsa..
daha vaktin de var. 55 e kadar demişti masalım..:))
sen neler yaptırdın şimdiye kadar. bir de bu işlerde doktor çok önemliymiş. yanlış yönlendiren doktor da cok .

ben yazdım zaten en kısaltılmış haliyle başımdan geçenleri.. sanırım arka sayfalarda kaldı dönüp bir okuyabilirsen var orada...evet doktor önemli elbette zaten tek bir doktora gitmedim farklı doktorlara gittim hepside normal sorun yok diye bir ağız olup bekle dediler.rahim filmi çektirdiğim doktor ne dediyse diğerleride tüpler açık dedi mesela ki bunu filmlerde bende görüyorum zaten.yani gittiğim diğerleride gördü sonuçları aynı fikirdeler...

hoşbulduk sağolun hepiniz :)
doğru söylüyorsun burada 40 ında evlenip hemen çocuğu olan kadınlar bened görmekteyim hatta birisi tekrar hamile gıpta etmiyor özenmiyor hatta çaktırmadan kıskanmıyor değilim....de onların yumurtalar, spermlermi çok güçlü nedir ya anlayamıyorum işte... formülü mü var????ne????bilmiyorum....

hımm tamam aşılama yaptırmıssın dikkat etmemişim ona.. ben bu aşılamaya güvenmemey başladım zaten..

hımm tamam aşılama yaptırmıssın dikkat etmemişim ona.. ben bu aşılamaya güvenmemey başladım zaten..

e tabiiki. bunu doktor en başından söylüyor zaten yüzdesi çok düşük ihtimal %10 dedi bize hepsi...bile bile bir umut dedik... tüp bebekte öyle sonuçta %50 ama tutmama ihtimali yarı yarıya ki o parayı bir araya getirip tutki yaptırdın yine garanti değil. bir dahada toparlayamazsan o meblağ olana kadar yine yaş meselesi var bide malum...sonuç bekleyin oluyor işte o zaman :)))

haklısın güzelim. ben de kendi doktorumu bıraktım, kısırlık çalışmaları üzerine uzmanlaşmış bir doktora gitmeye basladım. nedeni de yumurtlama takibinin tam hakkını vermediğini ogrenmem. en ufak detayı atlamamalıymıs doktor, cogu kadın dogum doktoru ise haklı olarak atlayabiliyorlarmıs. ha bu işi garantilemeyecek ama ben elimden geleni yapmıs olacağım. bundan sonrası Allah'a kalmıs olacak. en azından yapmadım, ugrasmadım şeklinde vicdan azabı duymayacağım. tüp bebeği de en sonunda deneyeceğim. bir kaç defa. cok cok sayıda ilaç tüketme vs gibi olaylara girmeyeceğim. eğer olmazsa da tamamen bırakacağım. Vücudumu da bitirme niyetim yok.. Şu an düşünüp taşınıp verdiğim karar bu..Allah'ım yardımcı olsun hepimize inşallah

evet biz de paraları tükettik aşılamaydı doktordu filandı falandı derken..
tüp için bi yerden loto moto bekliyom belki bi umut vurur :)))):sm_cool:
bikaç ay daha bekleyeyim bakalım olmadı yaz sonuna tüpe baslamayı düsünüyorum..
şu bikaç içinde tayinim çıksın da evimi taşıyayım istiyorum..

serpilim; o sahilde bu saaahiillde arıyıorum bu saahiildeee. o limandaaa bu limanaaaaddaaa bekliyoruuuumm bu limannnndaaa

istanbuldan antalya ya gitsin bu sarkı :)))

evet yapıldı. doktor yaşına göre fazlasıyla iyi yumurtlaman dedi zaten aşılama yapıldığında da takiplerde gayet normal gelişme gösterdi.
CADIARZU
kadının en güzel olduğu yaşlardayız tatlımzemuszemus
çok haklısın canım, bence ortak noktamız yaşadığımız,o ya da bu şeki,ldeki stresler, en azından ben kendi adıma söyleyebilirim bunu. kist neden oldu bende,o ay bitakım üzüntüler yaşayıp günlerce ağlamıştım, bi de baktık nur topu gibi bi kistim olmuş, babası stresa.s

ya sorma, benim çevremde herkes pırt diye hamile kalıyo ya, biz uğraşırken bi arkadaşım ve eşi hadi bi çocuk daha yapalım diye karar verdiler, hapı bıraktı, aynı ay ikizlere hamile kaldı, doğurdu,3 aylık etti, biz daha uğraşıyoz, aralıkta başka bi arkadaş hapı bıraktı aynı ay hamile kalmış, üstüne görmüş, kız 2,5 aylıkken hamile olduğunu öğrendi, biz olsak üstüne görme olcaz,yani öyle az olcak adetimiz hemen testlere başlardık, takmıyolar kafaya geliyo bebekler! biz her dakka dinle kendini olcağı bu! yahu bi arkadaş da korunurken bi gece korunmamışlar,ertesi gün hapı içmiş, şimdi tosun gibi maşallah oğlu var :)))) bi yandan mutlu oluyorum ama yavaştan artık bende de başladı ama neden bizim olmuyoooooolarım

aylin ben de cok bakınıyordum etrafa..etrafım pırt zırt hoppala diyip hamile kalanlarla dolu..sinirlerimi bozuluyordu..sonra dedim amman ya hep iyileri goreceğime biraz da kotu seyleri goreyim moralim duzelsin.. baktım ben bunların yerinde olmak istermiydim diye genel olarak, kesinlikle istemediğime karar verdim. kocamdan, ailemden, bulunduğum durumdan cok memnunum..Allah'ıma şükürler olsun. bu da geç olacak ama güzel olacakk diyorum şimdi.
ağladığımda da artık kimseyi aklıma getirmiyorum..sadece rahatlamak için ağlıyorumm..

dün iki tane hamile haberi daha almış bulunuyorum sağım solum gebe söbe:)))yakında eşimide hamile olarak görmezsem iyidir he he he heryer sanki hamile dolmuş ama çok seviniyorum rabbim bir anne adayınıdaha sevindiriyor diye rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırla ve sağlıkla versin inşallah

ayy inşallah canım yaa ellerim terledi heyecandan
morumsumavi, divinity hoşgeldiniz aramızaaa canlarr..a.s.
hoşbuldum canım a.s.
inşallah canım
bilemiyorum kendimi kaptırmak istemediğim için soğandandır dedim ama sizde öyle söyleyince şimdi bende ümitlendim
kociki aradım akşama test getirecek
hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:
canım divinity ve masaldan ben de ümitliyim,inşallah müjdeler geliyo gibi:lepi:
ama bende bu ay ümit yok, Allahtan ümit kesilmez tabi ama bu ay olursa Allahın mucizesi denir.. :) ikinci ayım hapta
Şeniz :Saruboceq:
delikafadulden ümit ediyorum inşallah benimkide öyledir
geçen hafta gelmişti leke şimdi test yapsam çıkarmı acaba yoksa daha erkenmi

yasini bende okurum cnm
en azından günde 1 tane okurum
okuyunca yazarım buraya kaydirigubbakcemile5

evet beloşum bu ara ne kadar çok hamile var değilmi

eğer ben hamile kalırsam bizim tatil bu sene yatar gibime geliyor kaydirigubbakcemile3
aman tek hayırlısıyla hamile kalıyımda varsın tatile gitmeyim
otururum evimde örgü örerim :hulya:

:roflol::roflol: onlar doguruverse de sonunda rahatlasak ...
oyle güzelim , biz kalbimizi iyi tutalım, sonunda muradımız olur inşallahh

peki aranızda şu preseed jel kullanan varmı? bu sitede okudum onuda sebepsizlere özellikle olumlu sonuçlar veriyormuş..eh bir ümittir deyip aradım onuda lakin adapazarında bulamadım.ecza depolarına da bakıldı tek tek yok.. int alışveriş sitelerinde var dediler orada da bu markanın farklı ürünleri var. yani bulamadım deneyen varsa paylaşabilirmi.

divinity test sonucunu yaa mutlakaaa... çatlarız buradaa

yazarım tabiki buyrunnnnnnnnn
ama şimdi karnıma kramp girdi normalmi yaww kalbim ağzımdan çıkacak
bu heyecana kalbim dayanmaz valla
yarına bi çıkaydım sağ sağlim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…