30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kısmet olursa ben de 14 ağustosta gidiyom, hatta 13 gecesinden.. ama lepimitopumu da alırım, ordan arada yazarım size :) nispet falan yaparım, şimdi güneşlenmeye gidiyom, tekneden geldim, tiskoya gidiyom, denizi seyrediyom falan diye laelaelaelaelae

kısım ne güzel kaynana çekiştirceedik gittin
ya hem ben de diş konusundan muzdariptim..
hamile kalcam hayaliylen iki 20 lik dişimi yardırıp operasyonla aldırmıstım..yılbasına yüzüm davul gibi girmiştimm 2 sene olacak..nerde hamilelikk.

kıs pek bi keyifsizim,sizi de sıkarım şimdi, hiiiç gereği yok..

sıkılmazdıkki biz senden :1rolleyes:

nispetçiii :tomato: utanmıyosun dimi. laelaelaelaelae

yaa ayliin geldiiimm..müşteri geldi basımaa ühühüh

rahat vermediler gider ayak üffff.... bu akşammı çıkacaksın sen şimdi yola??

tento ile biz de haftaya nispet yapıcazz ohh:)
cilgin simdi sapırdıyordur
cılgın şimdi yemektedir çılgın şimdi barda şarkılara dalmıi içkisini yudumluyor hatta dayanamayıp zıplıyordur:)

bu aylin delümüü bizi neden sıkıcakmıss..
yani aylin sen şen şakrak olmayıp dertli olunca sevmiyos mu sanıyon seni..
hani dertlerimizi paylaşıceedikk..

hiçç.. lafmı yani.. kendisi bizden sıkılıyormu acaba.. hep neşeliyken mi istiyoruz konuşmayı.. iyi günde kötü günde.. dimi çılgınım....

hiçç.. lafmı yani.. kendisi bizden sıkılıyormu acaba.. hep neşeliyken mi istiyoruz konuşmayı.. iyi günde kötü günde.. dimi çılgınım....

:)kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yaw cıralıya işten bir arkadaslar daha gelecekler galiba..çok severim aslında ama ben bu tatilde işten biri olsun istemiyordum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…