30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm çılgın,haber vereyim dedim,dr dan geldimde,rahim duvarım gayet iyi kalınlaşmasına rağmen,değerim üç günde artması gereken düzeye ulaşmamış durumda,yani hamileyim ama jkimyasal olabiri,çok üzgünüm ama elimeden gelen bişey yok.

nasıl canım yaa?? kaç oldu değerin..ne zaman belli olacak.
offf ..

canım 47.küsür işte,aslında şimdiye çoooook şilerde olmalıydı,adet olmassam gene ümit var tabide,hayırlısı.

biraz artmış aslında değil mi?
belli de olmaz ya geç döllenme olmasın.
ne olursa olsun tatlım sıkmamaya calıs olur mu??

biraz artmış aslında değil mi?
belli de olmaz ya geç döllenme olmasın.
ne olursa olsun tatlım sıkmamaya calıs olur mu??

evet aslında biraz yükselmeside ilginç,gerçi millet günü geçtikten sonra 50 falan çıkıyomuş,benim günime daha var ama bilemiyorum ki,dr un morali çok bozuldu,tabi benimde.

yaa kardelencim bence günün de geçmemiş daha..dur bakalım..benim görümcemin boyle mi milim milim artmıstı..hatta hamile değilim filan denmiştim..sonra fırladı gitti.
bekleyelim..sen stres yapma olur mu??

yaa kardelencim bence günün de geçmemiş daha..dur bakalım..benim görümcemin boyle mi milim milim artmıstı..hatta hamile değilim filan denmiştim..sonra fırladı gitti.
bekleyelim..sen stres yapma olur mu??

sağol canım yaaa,öyle olanlar var mı bilmiyorum hiç,mecburen beklicez zaten.:ecrin_bebek:

kardelen canım
inş. artar değerin var öyle az artıpta sonradan normale
dönen allahım hayırlısını versin
kızlar dr. geldim bebeiş erkek
erkekler topiği olacak bizimkisi
allahım hayırlısını versin
sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
bütün hamişlerin
isteyen herkese bebiş sahibi olmayı nasip etsin
öpüldünüz kocaman kızlar ,
aylin tenta kahve çılgın geshenk loveli zerdal kardelen kumsal
masal ay unuttuğum varsa affola kızlar çıkmak zorndayım
kendinize iyi bakın iyi tatiller

canım 47.küsür işte,aslında şimdiye çoooook şilerde olmalıydı,adet olmassam gene ümit var tabide,hayırlısı.

canım..bozma moralini.. elbette elinde olan bir şey değil. bak düşmemiş en azından azda olsa artmış yinede. dur bakalım çılgının dediği gibi önce yavaş sonra birden artar belkide. sıkma canını olurmu.. Allah büyük elbet vardır bir hayır.. sürpriz olur sana kimbilir.. umudunu yitirme hemen..

oy oy oy bir erkek yeğen daha geliyor demek bize... hihoyyyt maşallah minik pipi dikkat et erkek çocukları alt değiştirirken annesinin suratına çişini yapıveriyoır. sırnaşık şey hadi sağlıkla gelsin bakalım.. isim belli oldumu peki?? bir eren imiz var bir ege miz sıradaki oğluşumuz ???

:bbo::bbo: hadi ya.. insh çılgının dediği gibi artar değerlerin :Saruboceq:

oooo ne güzel ne güzel. masalah valla erkek yılındayız galiba kaydirigubbakcemile3
e seninki de efe olsun madem kaydirigubbakcemile3

kzlar tüm gün evdeydim. evin içinde bi o yana bi bu yana,, ıncık cıncık is çıkarttım kendime.. tavuk gibi de basım yemek çanaandan çıkmadı habre bisiler yidim durdum..

oyyy iyi ki ev hanımı değilim haa.. evde napılır tüm gün beceremiomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ee o yüzden ev hanımlarının işi hiç bitmiyor ya.. ayrıca hepsi de tombul... delikafadulden ev hanımları kızmak yokkk a.s zemuszemus

ee o yüzden ev hanımlarının işi hiç bitmiyor ya.. ayrıca hepsi de tombul... delikafadulden ev hanımları kızmak yokkk a.s zemuszemus

sonrada rejim yapar,iki kilo verir,üç kilo alırızkaydirigubbakcemile3
kızlar çok sağolun,hayırlısı,artık beklicez.

zerdalımı görüyorum..
canım nasılsın bugün toparlanabildinmi.. hasret giderdinmi eşinle... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…