huuuuu spora gittim geldiiimm
yaw ne farkeder ben çalışıyom da noluyor..alınan kiloları veremiyom ..bööee
zerdalımı görüyorum..
canım nasılsın bugün toparlanabildinmi.. hasret giderdinmi eşinle... :)))
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tentation, cilginkiz+, zerdal+, GESHENK+
selam kızlar.. kardeleen.. kızmadın di miii
çılın ben ne diom sen spor dion.. hayın gıcık :)
eyy yımırtaya can veren rabbim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
karnı içeri kaçmış kilo dio hala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Toparalnıyom canım, ne yapacağımı bilmiyorum, karabükten birkaç hastane aradım, benim istediğim doktor izindeymiş, ovulasyon testi aradım bulamadım burda, sanki ingilizce soruyorum, ezcanedekiler ilk defa duymuş gibiler, bazıları çıkarıp gebelik testi veriyor, valla arkadaşlar biz aşmışız artık, neyse hepsi buradadan bulduk, eşim pazartesi alcak. napacağımı bilemiyorum, burda tam konuşamıyoz bizimkiyle, bazı kararlar alacağız, önümüzdeki hafta gelişmelerden haberdar ederim, şimdi bizimkiler bakıyorlar. ben ara ara sizi okumaya çalışıyorum, onlara göstermemeye çalışıyom burayı, özel diye, çok şükür atlattık, Yarın pikniğe gidiyoruz, pazar günüde dönüş var, fazla giremem şimdi çıkmam lazım görüşürüz.
:jeyyar:
kaldır dötünü de iki hareket yapp:roflol::roflol::roflol::roflol:
Toparalnıyom canım, ne yapacağımı bilmiyorum, karabükten birkaç hastane aradım, benim istediğim doktor izindeymiş, ovulasyon testi aradım bulamadım burda, sanki ingilizce soruyorum, ezcanedekiler ilk defa duymuş gibiler, bazıları çıkarıp gebelik testi veriyor, valla arkadaşlar biz aşmışız artık, neyse hepsi buradadan bulduk, eşim pazartesi alcak. napacağımı bilemiyorum, burda tam konuşamıyoz bizimkiyle, bazı kararlar alacağız, önümüzdeki hafta gelişmelerden haberdar ederim, şimdi bizimkiler bakıyorlar. ben ara ara sizi okumaya çalışıyorum, onlara göstermemeye çalışıyom burayı, özel diye, çok şükür atlattık, Yarın pikniğe gidiyoruz, pazar günüde dönüş var, fazla giremem şimdi çıkmam lazım görüşürüz.
:) yirim kız senin kollarınısempatiksalakcinnikarın iyi ama kollarıma takmıs durumdayım..kortizondan mı ne kalınlar çok yaw..:sinifsinif:
valla güzelim ahan da bu halda en fazla barnaklarımı oynabilirim. totom kalkçak gibi deel:roflol::roflol::roflol:
reglim de yaklaştı ya, şişmeye basladım
hahahahhaaha koptum kısım burada..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geshenk el at gülüm çevirelim arkadaşı :roflol::roflol::roflol:
blackcandy, gülfuren hoşgeldiniz aramıza..
welcome aboard..may I have your attention please??
neler saçmalıyom ben
hoşbulduk tatlım nasılsınız bakalım bende tesadüf okuyordum zerdal benim memleketimde yaşıyor galiba merak ettim ama o çıkmışkaydirigubbakcemile3
adım Elif 30 yaşındayım bir tane oğlum var 3 buçuk yaşında 2.ci bebeişi düşünüyorum hayırlısı olsun hepimiz içinn
hoşbulduk tatlım nasılsınız bakalım bende tesadüf okuyordum zerdal benim memleketimde yaşıyor galiba merak ettim ama o çıkmışkaydirigubbakcemile3
adım Elif 30 yaşındayım bir tane oğlum var 3 buçuk yaşında 2.ci bebeişi düşünüyorum hayırlısı olsun hepimiz içinn
allah bağışlasın oğlunu. masalahinsl en kısa zamanda kardesi gelir kaydirigubbakcemile3
yaw ne farkeder ben çalışıyom da noluyor..alınan kiloları veremiyom ..bööee
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tentation, cilginkiz+, zerdal+, GESHENK+
selam kızlar.. kardeleen.. kızmadın di miii
çılın ben ne diom sen spor dion.. hayın gıcık :)
eyy yımırtaya can veren rabbim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
karnı içeri kaçmış kilo dio hala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:jeyyar:
kaldır dötünü de iki hareket yapp:roflol::roflol::roflol::roflol:
slm zerdalcım öncelikle şunu söyleyeyim bende karabüklüyüm sen ordamı yaşıyosun tesadüfkü burayı okurken gördüm bende 2.ci bebişi istiyorum allahın izniyle
valla güzelim ahan da bu halda en fazla barnaklarımı oynabilirim. totom kalkçak gibi deel:roflol::roflol::roflol:
reglim de yaklaştı ya, şişmeye basladım
blackcandy, gülfuren hoşgeldiniz aramıza..
welcome aboard..may I have your attention please??
neler saçmalıyom ben
hahahahhaaha koptum kısım burada..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geshenk el at gülüm çevirelim arkadaşı :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çook fenayım çook
kasıklarım da ağrımaya basladı sindiden :bbo: üf yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?