- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
hoşgeldin tatlım tekrar..Allah bağışlasın..en kısa zamanda da ikinciye kavusursun inşalllah..
biz biraz talihsiz bayanlarız. ahsen dışında hiç birimizin bebişi yok henüz. ama hamilelerimiz var..inşallah sağ salimen alıcaklar bebişlerini kucaklarınıa..bu arada çıtırsınn:)))
teşekkür ederim bi tanem opuyorumnanaktanamin inşallahh bugün çalışmalara başladık bakalım hayırlısı olsun
aaa hiç öyle düşünme herşey allahtan zamanı vardır elbet bigün olacak hiç merak etmeyin allahım herkese nasip etsin yürekten isterim bunu hamle arkadaşlarda inşalah en kısa zamanda bebişlerini kucaklarına sağ salim alırlar
yirim kız senii teşekkür ederim canım bi knu geçmiş ya yukarıda ev hanımları tombul oluyo diyee bende ev hanımıyım amaa hiiiiiiç tombul değilimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:
hoşgeldin.. zerdal bu aralar giremiyor annesinde.. cevap veremeyebilir.. ben onun adına bilgi vereyim. aslen karabüklü değil görev icabı oradalar... sen takıl genede bize biz aratmayız zerdalı :)) 1 tane yavrun varmış Allah bağışlasın. biz arıyoruz daha.. gelmiyor bizimkiler :))
hoşbulduk canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olur tabii hımm anladım canım nerde çalışıyokii CADIARZU
ben takılırım size evet bir tane oğlum var allah hepinize versin canımmmm :)))))
yok kıss biri yemiş yemiş şişmiş de hemen fesatlıktan genellemiş öölee
biri = tentation.
bizlerde problemler var gülüm..olur mu olmaz mı bilemiyoz ama en azından birbirimizle dertleşiyor, şakalaşıyoruz..dışarda bizi anlamayan, yaramızı bilmeyen çok insan var.
biz de burada birbirimizi bulduk ne yapalım işte..
sağol güzelim..sen de bir annesin..bizim için de dua et..annelerin duaları kabul olur..
ehehe fesadım ben-tatlicadiarzu-
hamisili beceremedim ama bugünku yediklerimle ahan da beyle olcam..:CüvCüv:
tabi döndükten sonra
çılgınla geshenk çekelediler çekelediler , beceremeyince bıraktılar kenarcığaa
kız çılgın sen bana laf yetisterene kadar valizin hazır mı bakem kaydirigubbakcemile3
çıralıdaki işten arkadaşı da görmemezlikten gel, ay gözlük vardı görmedim dersin
memur kendisi.. bir üniversitede görevli olduğunu biliyorum... sen şu an erzurumda mısın.. aslen karabüklüsün ama doğrumu... evlenerekmi gittin sen o tarafa?? oğlun var demek hadi bide kız gelsin peşine...
sen söle bakiim şimdi o karnındaki bebeğin babası patlıcanmı? domatesmi? salatalıkmı? fasulyemi? biftekmi? et sote mi?? de bakayum bağa???
bırakmadık kıs topladık kaldırdık ya genemi devrildin tombalak??? :CüvCüv: :roflol:
hihi değil birazdan hazırlıcam ama sizi buldum bırakasım gelmedi..hadi el atın da hazırlayalım
galiba gelmekten vazgeçtiler..kaydirigubbakcemile2
kız çılgın sen bana laf yetisterene kadar valizin hazır mı bakem kaydirigubbakcemile3
çıralıdaki işten arkadaşı da görmemezlikten gel, ay gözlük vardı görmedim dersin
blackcandy çalışmalara bugün basladım demişsin.. bereketli ossuunnggg
aylinim olaydı gazozla kutlardı sinci bunu :)
hihi değil birazdan hazırlıcam ama sizi buldum bırakasım gelmedi..hadi el atın da hazırlayalım
galiba gelmekten vazgeçtiler..kaydirigubbakcemile2
blackcandy çalışmalara bugün basladım demişsin.. bereketli ossuunnggg
aylinim olaydı gazozla kutlardı sinci bunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?