zeytinyağlı kabak var, fasulya var, karpuz var, üzüm var, kaysı var,bi tane pooçaa bi çorba tası da cips var
gündam yoğundu, bilemiciim hangisi babası..sempatiksalakcinni
hacıkalkmaz gibiyim geshenkim :sempatiksalakcinni
ooooooooooo gececiler toplanmış bilee
selamm
aylin meşhur gazozundan içelim canımmm
hadi ya, ortak dertlerimiz varmış dimek tuh tuh :)kısım ne güzel kaynana çekiştirceedik gittin
ya hem ben de diş konusundan muzdariptim..
hamile kalcam hayaliylen iki 20 lik dişimi yardırıp operasyonla aldırmıstım..yılbasına yüzüm davul gibi girmiştimm 2 sene olacak..nerde hamilelikk.
yirim ben seniiiiisıkılmazdıkki biz senden :1rolleyes:
nispetçiii :tomato: utanmıyosun dimi. laelaelaelaelae
heheheeee acımadıkiiiiiilaelaelaelaelaetento ile biz de haftaya nispet yapıcazz ohh:)
cilgin simdi sapırdıyordur
cılgın şimdi yemektedir çılgın şimdi barda şarkılara dalmıi içkisini yudumluyor hatta dayanamayıp zıplıyordur:)
hadi bakem güssseeeelce eğlen gazoz düşkünümm aklinialirimsmileyok tatlım yarın çıkıcaz sabahtan
bu aylin delümüü bizi neden sıkıcakmıss..
yani aylin sen şen şakrak olmayıp dertli olunca sevmiyos mu sanıyon seni..
hani dertlerimizi paylaşıceedikk..
hiçç.. lafmı yani.. kendisi bizden sıkılıyormu acaba.. hep neşeliyken mi istiyoruz konuşmayı.. iyi günde kötü günde.. dimi çılgınım....
çok utandım şimdik ya :kedi: hadi birer gazoz ısmarlıcam size :jeyyar::jeyyar::)kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayyy nasıl anlıyorum seni zira bisle de iki çift daha gelcek, biriyle aramız gayet iyi diğerleri de onların arkadaşları, birileriyle güzel olabilir ama bi de bisürü çocukları var boy boy.. kocamla konuştuk, biz genelde free takılcaz onlardan şakkıdıyaw cıralıya işten bir arkadaslar daha gelecekler galiba..çok severim aslında ama ben bu tatilde işten biri olsun istemiyordum yaa.
slm çılgın,haber vereyim dedim,dr dan geldimde,rahim duvarım gayet iyi kalınlaşmasına rağmen,değerim üç günde artması gereken düzeye ulaşmamış durumda,yani hamileyim ama jkimyasal olabiri,çok üzgünüm ama elimeden gelen bişey yok.
oy gülüm beniiiim, du bakalım Allah büyük, inşallah sağlıklı bir gebeliktir canım benim,hiç belli olmaz değerin birden fırlayabilir,olabiliyo bu bazen...canım 47.küsür işte,aslında şimdiye çoooook şilerde olmalıydı,adet olmassam gene ümit var tabide,hayırlısı.
anaaaaaam sinoşum sen de aslan parçası doğurcen inşallah,maşallah gamyoncuiremsu isim düşünmeye başlayalım hee kaydirigubbakcemile2kardelen canım
inş. artar değerin var öyle az artıpta sonradan normale
dönen allahım hayırlısını versin
kızlar dr. geldim bebeiş erkek
erkekler topiği olacak bizimkisi
allahım hayırlısını versin
sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
bütün hamişlerin
isteyen herkese bebiş sahibi olmayı nasip etsin
öpüldünüz kocaman kızlar ,
aylin tenta kahve çılgın geshenk loveli zerdal kardelen kumsal
masal ay unuttuğum varsa affola kızlar çıkmak zorndayım
kendinize iyi bakın iyi tatiller
hahahaaaaaaa benim yeğenim annesine kaka bile attırmıştı sempatiksalakcinnicanım..bozma moralini.. elbette elinde olan bir şey değil. bak düşmemiş en azından azda olsa artmış yinede. dur bakalım çılgının dediği gibi önce yavaş sonra birden artar belkide. sıkma canını olurmu.. Allah büyük elbet vardır bir hayır.. sürpriz olur sana kimbilir.. umudunu yitirme hemen..
oy oy oy bir erkek yeğen daha geliyor demek bize... hihoyyyt maşallahminik pipi dikkat et erkek çocukları alt değiştirirken annesinin suratına çişini yapıveriyoır. sırnaşık şey hadi sağlıkla gelsin bakalım.. isim belli oldumu peki?? bir eren imiz var bir ege miz sıradaki oğluşumuz ???
ben de hiç duramam ya evde,cinler tepeme çıkayo-tatlicadiarzu-kzlar tüm gün evdeydim. evin içinde bi o yana bi bu yana,, ıncık cıncık is çıkarttım kendime.. tavuk gibi de basım yemek çanaandan çıkmadı habre bisiler yidim durdum..
oyyy iyi ki ev hanımı değilim haa.. evde napılır tüm gün beceremiomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:))))))))))))) delüüsorma ya, ters dönmüs kaplumbaa gibin oldum.. yattım yerden kalkamıom midemin şişkinliinden:roflol::roflol:
fit vicütlüm benim ge bakim yamacıma aklinialirimsmilehuuuuu spora gittim geldiiimm
zerdalım beniiiim, canımsın.. anlamadım ama ne karar alıcanıs kıs?Toparalnıyom canım, ne yapacağımı bilmiyorum, karabükten birkaç hastane aradım, benim istediğim doktor izindeymiş, ovulasyon testi aradım bulamadım burda, sanki ingilizce soruyorum, ezcanedekiler ilk defa duymuş gibiler, bazıları çıkarıp gebelik testi veriyor, valla arkadaşlar biz aşmışız artık, neyse hepsi buradadan bulduk, eşim pazartesi alcak. napacağımı bilemiyorum, burda tam konuşamıyoz bizimkiyle, bazı kararlar alacağız, önümüzdeki hafta gelişmelerden haberdar ederim, şimdi bizimkiler bakıyorlar. ben ara ara sizi okumaya çalışıyorum, onlara göstermemeye çalışıyom burayı, özel diye, çok şükür atlattık, Yarın pikniğe gidiyoruz, pazar günüde dönüş var, fazla giremem şimdi çıkmam lazım görüşürüz.
ayh benim de göbeem var ya, eritmem lasım, mekik çeksem bebeme bişe olurmuki sempatiksalakcinni:jeyyar:
kaldır dötünü de iki hareket yapp:roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin aramısaaaaslm zerdalcım öncelikle şunu söyleyeyim bende karabüklüyüm sen ordamı yaşıyosun tesadüfkü burayı okurken gördüm bende 2.ci bebişi istiyorum allahın izniyle
:)))))))))))))valla güzelim ahan da bu halda en fazla barnaklarımı oynabilirim. totom kalkçak gibi deel:roflol::roflol::roflol:
reglim de yaklaştı ya, şişmeye basladım
yok yok onun gazoz içmesi lasım, hazmettirir :jeyyar:hahahahhaaha koptum kısım burada..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geshenk el at gülüm çevirelim arkadaşı :roflol::roflol::roflol:
ayyy maşallah Allah bağışlasın canem benim, tez vakitte gelsin kardeşi inşallahhoşbulduk tatlım nasılsınız bakalım bende tesadüf okuyordum zerdal benim memleketimde yaşıyor galiba merak ettim ama o çıkmışkaydirigubbakcemile3
adım Elif 30 yaşındayım bir tane oğlum var 3 buçuk yaşında 2.ci bebeişi düşünüyorum hayırlısı olsun hepimiz içinn
sevdim ben bu hatunu, bizim kafadan gibi, yok kesin gazoz da seviyodur aklinialirimsmileteşekkür ederim bi tanem opuyorumnanaktanamin inşallahh bugün çalışmalara başladık bakalım hayırlısı olsun
aaa hiç öyle düşünme herşey allahtan zamanı vardır elbet bigün olacak hiç merak etmeyin allahım herkese nasip etsin yürekten isterim bunu hamle arkadaşlarda inşalah en kısa zamanda bebişlerini kucaklarına sağ salim alırlar
yirim kız senii teşekkür ederim canım bi knu geçmiş ya yukarıda ev hanımları tombul oluyo diyee bende ev hanımıyım amaa hiiiiiiç tombul değilimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:
:))))))))))hah geshenk ses çıkmayınca merak etmeye başlamıstım..
tentoyu çevirdik mi rahatız şükürr:)
ay deli bu yaaaa yirim seni kısssssssssssehehe fesadım ben-tatlicadiarzu-
hamisili beceremedim ama bugünku yediklerimle ahan da beyle olcam..:CüvCüv:
tabi döndükten sonra
çılgınla geshenk çekelediler çekelediler , beceremeyince bıraktılar kenarcığaa
hahahaaaaaaaaaa hıyar olmasın dasen söle bakiim şimdi o karnındaki bebeğin babası patlıcanmı? domatesmi? salatalıkmı? fasulyemi? biftekmi? et sote mi?? de bakayum bağa???
bırakmadık kıs topladık kaldırdık ya genemi devrildin tombalak??? :CüvCüv: :roflol:
heeeee aldım stoğu yanıma bol bol patlatcammm aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileblackcandy çalışmalara bugün basladım demişsin.. bereketli ossuunnggg
aylinim olaydı gazozla kutlardı sinci bunu :)
:jeyyar::jeyyar:valla aylin bir gazoz verirdi sana hemen..kaçırmaz fırsatları..
hee tento çevirdik..ben de bu kaslar varken ufacık tefecik seni çeviremicez mi..
kıs cips yemeeeeeeeeezeytinyağlı kabak var, fasulya var, karpuz var, üzüm var, kaysı var,bi tane pooçaa bi çorba tası da cips var
gündam yoğundu, bilemiciim hangisi babası..sempatiksalakcinni
hacıkalkmaz gibiyim geshenkim :sempatiksalakcinni
gazozumu ösledinis demiiiii aklinialirimsmilegözlük vardı yalnız he.... sanki gözüne sopa battı.. kör etti ...gözlük.. göremedim.. Allah sen davul etmeye :roflol:
hımm ayline denk gelmeliydin sen hemen şerefine bi gazoz patlatırdı... muhakkak tattırır sana gazozunu :roflol:
çokmu belli ettin sevincini :roflol:
hadi gözün aydın...
gel yavrım, al bi yudum anlarsın :içelim::jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin emii ne gazozu buu :))))) bugün başladık bakalım bereketliolacakmıı
laelaelaelaelaeahan da geldi aylinnn
bi laf daha var bunla ilgili ama söleyeni oyarımmmmo hacıyatmaz değilmiydi CADIARZU
seninki kalkmaz demekki...
hoşgeldin..
valla iyi insan lafının üzerine gelirmiş...
sınıf sınıf kokluyom havayı :jeyyar:bak yaa aylin geldi..nasıl da hissetti avı
içelim güzelleşelim yavrımmmm aklinialirimsmile böle yavrıya can kırban :)))aylin meşhur gazozundan içelim canımmm
noldu len :tomato:blackcandycim...sen de sorun yok ki..bereketli olur olurr..ayağını sürürsün..
aylin gel sen benim yamacıma bakiimm..haşlıcam seniklava:
bak o da istiyor.. sempatiksalakcinni
nireeeeeeeeeeeeben accık kaçıom gelirim
gelin yamacıma yavrılarımmmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:ayliin gazoz bekliyor herkesss :)))
gelmediydi kıs dışarda bi yerde karşılaştık.. iyiyim şimdi, gazoz içek miaklinialirimsmileaylin bozukmusun kıs hala?? kaynanacığın gittimi??
slm kızlar,fazla kalamıcam,babam gelcek birazdan ama bakim dedim genede.
bu arada kızmadım,niye kızımki?
kıs dur nereyeee, ne zaman yeni test??ben çıktım
gevezelerrrrrrrrrrrrrrr anca okudum geçmişi ve geleneksel destanımı yazmış bulunuyom,bkz.yukarı... şimdi siz okuyun bakemm ohhhh kötükedihüsokardelencim güle güle..
yaww kıslar neden sustunuzz
hadi hazırlayalım valizişimdii sizi yanıma alıyorumm ve valiz toplamaya gidiyoss
gensenkin deyimiyle küçük pipililer topii olduk :)))))))))) aklı fikri gazozda tabe laelaelaelaelaebu arada zeytinimin de oğluşu oluyor yaa..maşallahh..erkek topiği olduk vallaaa
ben sizden hiç hazzetmiyom laelaelaelaelae gazoz içek mi valizi hazırlarken aklinialirimsmilehaaah aylinimm patlatmıss mesajları..
özledim kıs seni.
kızcam cunku oyle sizi sıkar mıyım felan filan diyip gittin..biz sendeen hiiççç sıkılmayıs..seviyoss seni çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?