30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

doğru ya, şükretmek lazım, Allah korusun hiç rahmi olmayanlar,ümidi olmayanlar var.... çokkk şükür
:roflol: ben de eşime yakında yatak yorgan bile doğuracak diye
gülüüüüüüüüm hadi inşallah! valla ben çokk ümitliyim! sen de ümitlen sonuna kadar, yoksa da sağlık olsun, yine de ümitlenmekten korkma, hiç diilse bu anların tadını çıkaralım, inşallah elbet biri çift çizgi çıkarr:lepi:

gebesobe :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

daha dur mart geldi kediler baslıcak:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yahu yaprak dökümünün fikreti bile doğurdu!:1closedeyes::roflol:
hiç bilgim yok canım ama ben de merak ediyorum, bazen kuruluk da olabiliyo bende.. ona da iyi olurdu :))

Son düzenleme:

saol canım...rabbimden ümit kesilmez 2,5 senedir her ay bekledim
olacağını biliyim yine beklerim boshayallersmile

yazarım tabiki buyrunnnnnnnnn
ama şimdi karnıma kramp girdi normalmi yaww kalbim ağzımdan çıkacak
bu heyecana kalbim dayanmaz valla
yarına bi çıkaydım sağ sağlim kaydirigubbakcemile3

çok normal kızz yaa..benim kalbim de genelde ağzıma gelme modundadır hep. aksama doktorda da olacak mesela..

yaaa haklısın, ben gordum zaten bir kac dene karnı burnundaaaa

yahu yaprak dökümünün fikreti bile doğurdu!:1closedeyes::roflol:

zaten filmlere gıcığım..bir gecede hamile kalıyor millet..hep o filmler yüzünden ahh ahhh..

ayyyh evet bizim apartmanın önünde dolaşan kedi geçen bi baktım karnı kocaman, hangi ara işi pişirdin de doğuruyon be kediiiii dedim :))

saol canım...rabbimden ümit kesilmez 2,5 senedir her ay bekledim
olacağını biliyim yine beklerim boshayallersmile

ya olacağı garanti bekle deseler 20 sene daha beklerim ama 20 sene sonra ben öbür tarafa göçerim zaten.bırak çocuk sahibi olmayı o yaşta milletin torunu evleniyor üstelik....ah ne günlere kaldık ya...

ya ben de heyecan yaptım çok, sabah mı yapcan testi? adet günün ne zamandı senin,hangi testten yapıcan?

eşim gececi 11:30 da eve geliyor
sabah yapılan test daha garanti olur
sabah yaparım şutarafagitti
idrar testi yaparım duruma görede kan testi yaptırırım :Saruboceq:

ya olacağı garanti bekle deseler 20 sene daha beklerim ama 20 sene sonra ben öbür tarafa göçerim zaten.bırak çocuk sahibi olmayı o yaşta milletin torunu evleniyor üstelik....ah ne günlere kaldık ya...

kaydirigubbakcemile3 yaww hani olmaz dense umudumuzu keseriz ama hiçbi problem yok
tedavide sonuç veriyor ondan bekliyorum yoksa keyfime bakarım :icecream:
benim ilk bebekte tedaviyle oldu 1 sene tedaviden sonra hamile kaldım klomenle
ama bu ikinci inatçı çıktı 2,5 senedir gelmiyo sempatiksalakcinni

kız ne tatili deli sen doğur bırak tatili başkası yapsın hem sen yap ben bakarım sen tatile gidersin hadi böle bi kıyakta yaparım sanasempatiksalakcinni

:roflol::roflol: onlar doguruverse de sonunda rahatlasak ...
oyle güzelim , biz kalbimizi iyi tutalım, sonunda muradımız olur inşallahh
amin caım benim he ya doğursunlarda sıra bize gelsinkaydirigubbakcemile3

gebe sobedelikafadulden

ayyyh evet bizim apartmanın önünde dolaşan kedi geçen bi baktım karnı kocaman, hangi ara işi pişirdin de doğuruyon be kediiiii dedim :))
kedi kadar olamadık sonucu çıkıyor burdan kaydirigubbakcemile3kedilerden ders mi alsak ne yapsak mart ayı gelince ha bire doğurıorlar tam zamanı kızlar mart ayı geldi kedilere soralım bu işin ilmini benim bahçemde yeteri kadar var durun ben bi sorim gelim-tatlicadiarzu-

kız ne tatili deli sen doğur bırak tatili başkası yapsın hem sen yap ben bakarım sen tatile gidersin hadi böle bi kıyakta yaparım sanasempatiksalakcinni

bu jestini ve teklifini hiç unutmam ablam
tabiki bebiş için tatilden ve herşeyden vazgeçerim
bu sene olmazda seneye olur hiç mühim değil

Allah sizi iyi etsin çıtır kızlar ya:)) valla bugün bana iyi moral oldu burası çok güldüm inanın. işi ti ye alınca atlatmak kolay olur en azından. burada bu iş kolay olacak gibi.

eşim gececi 11:30 da eve geliyor
sabah yapılan test daha garanti olur
sabah yaparım şutarafagitti
idrar testi yaparım duruma görede kan testi yaptırırım :Saruboceq:

ay hadi inslh ben de heyecan yaptımkaydirigubbakcemile3

ben de kullanmak istiyorum ama hakkında olumsuz şeyler de duydum , bilemedim. nette de son kullanma tarihi geçmis filan satıolar die yazmıslar..
nese bilir o kullandıydı

gebe mebe tatile de giderim ben.. ne güzel karnın şiş böle tiril tiril robadan elbisler filan zemuszemuszemuszemus

geçen yıl bi aksam çandarlıda kaldık. müberek aile mekanı orası da. aksam yemekten sonra neneler dedeler anneler babalar veletler ergenler sahilde gezinti yapıolrdı. özendik küçük veletli anneelere babalara. olsun bebiş biz de gelcez gezdircez dedik kendi kendimize. bu yazdan geçti. önümüzdeki yaza inşlh :dance::dance:

dama çıkmak lazım :sm_cool::sm_cool:

Allah sizi iyi etsin çıtır kızlar ya:)) valla bugün bana iyi moral oldu burası çok güldüm inanın. işi ti ye alınca atlatmak kolay olur en azından. burada bu iş kolay olacak gibi.

tiye alcaz tabi canım ya ne o öle olmdı bu ay hadi otur ağla zır zır olmazki ben bebeğimi tehdit ediyorum bak geldin geldin gelmedin menepoza girecem sende annesiz kalacaksın diye bi ara yer gibi oldu bu tehdidi ama şimdi onada alıştı herhal tınlamıyor başka bir tehdit şekli bulmam lazım yardımlarınızı bekliyorum insaniyet namına-tatlicadiarzu-

sen ikinci bebeği mi istiyodun tatlım? bi de adet günün ne zamandı senin?

pusuya yatıp kedilerin cinsel hayatlarını mı izlesek acepCADIARZU

sen bu yaz göbüşünü gezdir seneye bebişini gezdirirsinkaydirigubbakcemile3

sen ikinci bebeği mi istiyodun tatlım? bi de adet günün ne zamandı senin?

pusuya yatıp kedilerin cinsel hayatlarını mı izlesek acepCADIARZU

arkadaşım lütfen özel hayata müdahele etmeyelim lütfen ayıp oluyor ama:roflol::roflol:

bak geldin geldin, gelmedin babanla sana kardeş yapıp onu daha çoksevicez de bakalım :))) yemez di mi :))))

arkadaşım lütfen özel hayata müdahele etmeyelim lütfen ayıp oluyor ama:roflol::roflol:

siz bozmayın pozisyonu bi bakıp gidicem, ben yokmuşum gibi, devam, du bakim nerden şey yaptın kedi bey, kedi hanım kaç dk öyle kalıyon??:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…