cık canım bunu yemez hayır dövsem içim elvermiyor ahh ahh anne yüreği ama bulacağız bir yol arkadaşımbak geldin geldin, gelmedin babanla sana kardeş yapıp onu daha çoksevicez de bakalım :))) yemez di mi :))))
siz bozmayın pozisyonu bi bakıp gidicem, ben yokmuşum gibi, devam, du bakim nerden şey yaptın kedi bey, kedi hanım kaç dk öyle kalıyon??:roflol::roflol:
siz bozmayın pozisyonu bi bakıp gidicem, ben yokmuşum gibi, devam, du bakim nerden şey yaptın kedi bey, kedi hanım kaç dk öyle kalıyon??:roflol::roflol:
yeni nesillere hizmet,yok bi art niyet :roflol:kooooooooptummmmmmm aylint bi bakıp gidicem haa
:roflol: :roflol::roflol:
sen ikinci bebeği mi istiyodun tatlım? bi de adet günün ne zamandı senin?
pusuya yatıp kedilerin cinsel hayatlarını mı izlesek acepCADIARZU
oy kızlar canlar grip oldum ya
yeni gelen arkadaşım ben polen ve bal yedim aşılamaya hazırlık olsun dedim ve çok şükür geldi bebeğim 1 yıl sonra gelmişti ama boş gebelik yüzünden kürtaj oldum sonra 7 ay geçti ve bebğim geldi Rabbime çok şükür
kaç dk sonra yalandığı da önemli naniknanik:roflol: atıcaklar bizi topikten cinsel hayata saygısızlıktanhahahahha sırnaşık şey
sor bakalım kegel egzersizi de yapıyor muymus kedi hanım ..:roflol::roflol:
evet cnm ikinci bebeği istiyoruz
geçen ay onunda oldum bu ayda 10-12 arası olurum
hehhehheh mart ayıda geldi gözlem yapmanın tam zamanı kaydirigubbakcemile3
evet cnm ikinci bebeği istiyoruz
geçen ay onunda oldum bu ayda 10-12 arası olurum
hehhehheh mart ayıda geldi gözlem yapmanın tam zamanı kaydirigubbakcemile3
canım erken gebelik testi mi yapsaydın acaba, normal idrar testinde çıkmayabilir belki
oy kızlar canlar grip oldum ya
yeni gelen arkadaşım ben polen ve bal yedim aşılamaya hazırlık olsun dedim ve çok şükür geldi bebeğim 1 yıl sonra gelmişti ama boş gebelik yüzünden kürtaj oldum sonra 7 ay geçti ve bebğim geldi Rabbime çok şükür
o ney nasıl bişey cnm fisfisfis
eczanedemi satılıyor :uhm:
saol cnm allah razı olsunbi de Allah bağışlasın canım yavrunu,kız mı oğlan mı?
canım ben bi kere aldım, eczaneden, adet gününden bi hafta falan öncesinden sonuç veriyo.
fortel ve medismart markalarında var sanırım. erken gebelik testi, eşin iyi baksın bana önce eczanedeki kalfa yanlışlıkla yumurtlama testini verdi, sonra değiştirdim.
kaç dk sonra yalandığı da önemli naniknanik:roflol: atıcaklar bizi topikten cinsel hayata saygısızlıktan
oy maşallahsaol cnm allah razı olsun
kız teyzesi 9 yaşında ilkokul 3'e gidiyor
eşim almıştır bile
ben cumartesi çıkacam ..o zamana kadar adet olmazsam kendim alırım
gülüm dalgamızı geçelim biraz da hep geril davula döndük, içi boş şiştikallah iyiligini versin kızlar süpersiniz buraya girip sizlerle konuşunca yazılanları okuyunca moral depoluyorum kendimi iyi hissediyorum harikasınızkaydirigubbakcemile3
oy maşallah
canım test negatif çıkarsa hemen üzülme o zaman, gebe olduğun halde idrar testinde henüz çıkmayabilir..
gülüm dalgamızı geçelim biraz da hep geril davula döndük, içi boş şiştik
tamam patron...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?