30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

oy kızlar canlar grip oldum ya
yeni gelen arkadaşım ben polen ve bal yedim aşılamaya hazırlık olsun dedim ve çok şükür geldi bebeğim 1 yıl sonra gelmişti ama boş gebelik yüzünden kürtaj oldum sonra 7 ay geçti ve bebğim geldi Rabbime çok şükür

siz bozmayın pozisyonu bi bakıp gidicem, ben yokmuşum gibi, devam, du bakim nerden şey yaptın kedi bey, kedi hanım kaç dk öyle kalıyon??:roflol::roflol:

kooooooooptummmmmmm aylint bi bakıp gidicem haa
:roflol: :roflol::roflol:

siz bozmayın pozisyonu bi bakıp gidicem, ben yokmuşum gibi, devam, du bakim nerden şey yaptın kedi bey, kedi hanım kaç dk öyle kalıyon??:roflol::roflol:

hahahahha sırnaşık şey
sor bakalım kegel egzersizi de yapıyor muymus kedi hanım ..:roflol::roflol:

sen ikinci bebeği mi istiyodun tatlım? bi de adet günün ne zamandı senin?

pusuya yatıp kedilerin cinsel hayatlarını mı izlesek acepCADIARZU

evet cnm ikinci bebeği istiyoruz
geçen ay onunda oldum bu ayda 10-12 arası olurum

hehhehheh mart ayıda geldi gözlem yapmanın tam zamanı kaydirigubbakcemile3

geçen sene 2 ay boyunca polenle balı bende yemiştim cokacimcoook
olmadı ....kısmet değilmiş en azından denedik

evet cnm ikinci bebeği istiyoruz
geçen ay onunda oldum bu ayda 10-12 arası olurum

hehhehheh mart ayıda geldi gözlem yapmanın tam zamanı kaydirigubbakcemile3

canım erken gebelik testi mi yapsaydın acaba, normal idrar testinde çıkmayabilir belki

yanlış anlamadıysam yeni gelen diye beni kastettiniz sanırım. değilsede üstüme alınıp yazayım öncelikle tebrik ederim çok güzel haber hamilemisin yoksa oldumu bebeğin? bal ve polen en basiti yerim aktarlarda var bol miktarda şifa olsun keşke bana.yalnız sebepsizmiydi sizin yoksa sebebi yumurtlama ile alakalı falanmıydıki buna fayda etmiş olabilirmi acaba.

o ney nasıl bişey cnm fisfisfis
eczanedemi satılıyor :uhm:

canım ben bi kere aldım, eczaneden, adet gününden bi hafta falan öncesinden sonuç veriyo.
fortel ve medismart markalarında var sanırım. erken gebelik testi, eşin iyi baksın bana önce eczanedeki kalfa yanlışlıkla yumurtlama testini verdi, sonra değiştirdim. 20 lira civarı sanırım fiyatı ama..

bi de Allah bağışlasın canım yavrunu,kız mı oğlan mı?
saol cnm allah razı olsun
kız teyzesi 9 yaşında ilkokul 3'e gidiyor

eşim almıştır bile
ben cumartesi çıkacam ..o zamana kadar adet olmazsam kendim alırım

kaç dk sonra yalandığı da önemli naniknanik:roflol: atıcaklar bizi topikten cinsel hayata saygısızlıktan

allah iyiligini versin kızlar süpersiniz buraya girip sizlerle konuşunca yazılanları okuyunca moral depoluyorum kendimi iyi hissediyorum harikasınızkaydirigubbakcemile3

saol cnm allah razı olsun
kız teyzesi 9 yaşında ilkokul 3'e gidiyor

eşim almıştır bile
ben cumartesi çıkacam ..o zamana kadar adet olmazsam kendim alırım
oy maşallah

canım test negatif çıkarsa hemen üzülme o zaman, gebe olduğun halde idrar testinde henüz çıkmayabilir..
allah iyiligini versin kızlar süpersiniz buraya girip sizlerle konuşunca yazılanları okuyunca moral depoluyorum kendimi iyi hissediyorum harikasınızkaydirigubbakcemile3
gülüm dalgamızı geçelim biraz da hep geril davula döndük, içi boş şiştik

tamam patron...:lepi:

canım benim rahim filminde sol tüpte hafif bir tıkanıklık çıktı eşimin de bişeyi yoktu eşime sadece takviye olarak e vitamini evicap verdi dr bana da klomen verdi 2 ay sonra hamile kaldım ama boş gebelikmiş kürtaj oldum tahlil sonucu kanımda pıhtılaşma belirlendi sonra yine klomene başladık ama artık yumurta tepki vermez oldu dr 3 defa klomen kullanmadan sonra aşılamaya gecelim dedi ama sen kendini topla bir iki ay dedi ama adetlerim 22 -23 günde bir oluyordu ve soldan yumurtlama oluyordu tanıyordum kendimi aşılama için sağdkileri büyütmem gerek deyip buradaki topikten polen ve balı okudum aldım sadece yumurtlama gününe kadar yedim ilk aydan sağda yumurtlama oldu ikinci ayda fazla yiyemedim ama sağ taraftan yumurtladım adet bitiminden itibaren gün aşırı yumurtlama günlerinde 2 gün çalışma bir gün boş olarak çalıştık ve hamile kaldım Allahıma binlerce şükürr

divinity ne güzell yaa Allah bağışlasın ..darısı bizim başımızaa..ben idrar testlerindeki çift çizgiyi göremedim. elime alıyom eviriyom çeviriyom, ışığa tutuyom..cıkkk incecik bir çizgi bile olmadı daha...

bu arada acele etme bosver dicem ben ama. sen bilirsin gene tabii. erken gebelik testlerini bazı eczanaler bile bilmiyor..üzerinde mutlaka erken yazmalı..kızların soylediği markalar dışında bir de clearblue almıştım ben..ama tırt çıkmıştı tabii klasik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…