maşallahcanım benim rahim filminde sol tüpte hafif bir tıkanıklık çıktı eşimin de bişeyi yoktu eşime sadece takviye olarak e vitamini evicap verdi dr bana da klomen verdi 2 ay sonra hamile kaldım ama boş gebelikmiş kürtaj oldum tahlil sonucu kanımda pıhtılaşma belirlendi sonra yine klomene başladık ama artık yumurta tepki vermez oldu dr 3 defa klomen kullanmadan sonra aşılamaya gecelim dedi ama sen kendini topla bir iki ay dedi ama adetlerim 22 -23 günde bir oluyordu ve soldan yumurtlama oluyordu tanıyordum kendimi aşılama için sağdkileri büyütmem gerek deyip buradaki topikten polen ve balı okudum aldım sadece yumurtlama gününe kadar yedim ilk aydan sağda yumurtlama oldu ikinci ayda fazla yiyemedim ama sağ taraftan yumurtladım adet bitiminden itibaren gün aşırı yumurtlama günlerinde 2 gün çalışma bir gün boş olarak çalıştık ve hamile kaldım Allahıma binlerce şükürr
divinity ne güzell yaa Allah bağışlasın ..darısı bizim başımızaa..ben idrar testlerindeki çift çizgiyi göremedim. elime alıyom eviriyom çeviriyom, ışığa tutuyom..cıkkk incecik bir çizgi bile olmadı daha...
bu arada acele etme bosver dicem ben ama. sen bilirsin gene tabii. erken gebelik testlerini bazı eczanaler bile bilmiyor..üzerinde mutlaka erken yazmalı..kızların soylediği markalar dışında bir de clearblue almıştım ben..ama tırt çıkmıştı tabii klasik..
canım benim rahim filminde sol tüpte hafif bir tıkanıklık çıktı eşimin de bişeyi yoktu eşime sadece takviye olarak e vitamini evicap verdi dr bana da klomen verdi 2 ay sonra hamile kaldım ama boş gebelikmiş kürtaj oldum tahlil sonucu kanımda pıhtılaşma belirlendi sonra yine klomene başladık ama artık yumurta tepki vermez oldu dr 3 defa klomen kullanmadan sonra aşılamaya gecelim dedi ama sen kendini topla bir iki ay dedi ama adetlerim 22 -23 günde bir oluyordu ve soldan yumurtlama oluyordu tanıyordum kendimi aşılama için sağdkileri büyütmem gerek deyip buradaki topikten polen ve balı okudum aldım sadece yumurtlama gününe kadar yedim ilk aydan sağda yumurtlama oldu ikinci ayda fazla yiyemedim ama sağ taraftan yumurtladım adet bitiminden itibaren gün aşırı yumurtlama günlerinde 2 gün çalışma bir gün boş olarak çalıştık ve hamile kaldım Allahıma binlerce şükürr
maşallah:asigim:
ben de hiç çift çizgi görmedim, bi kez rüyamda :) çok ümitlendiğim aylar oldu, bi kere 10 gün gecikti, eşime söz verdiğim için o güne kadar test yapmadım, belirtilerim var, artık eşimle hangi doktora gitmeli diye konuşuyoruz, hooop çıktı geldi kırmızılar... bikaç ayım oldu bu ay oldu galiba dediğim ama ı ıh :)
hahahahha sırnaşık şey
sor bakalım kegel egzersizi de yapıyor muymus kedi hanım ..:roflol::roflol:
rabbimin vermeye gönlü olsun yeterki çok şükürcanım benim rahim filminde sol tüpte hafif bir tıkanıklık çıktı eşimin de bişeyi yoktu eşime sadece takviye olarak e vitamini evicap verdi dr bana da klomen verdi 2 ay sonra hamile kaldım ama boş gebelikmiş kürtaj oldum tahlil sonucu kanımda pıhtılaşma belirlendi sonra yine klomene başladık ama artık yumurta tepki vermez oldu dr 3 defa klomen kullanmadan sonra aşılamaya gecelim dedi ama sen kendini topla bir iki ay dedi ama adetlerim 22 -23 günde bir oluyordu ve soldan yumurtlama oluyordu tanıyordum kendimi aşılama için sağdkileri büyütmem gerek deyip buradaki topikten polen ve balı okudum aldım sadece yumurtlama gününe kadar yedim ilk aydan sağda yumurtlama oldu ikinci ayda fazla yiyemedim ama sağ taraftan yumurtladım adet bitiminden itibaren gün aşırı yumurtlama günlerinde 2 gün çalışma bir gün boş olarak çalıştık ve hamile kaldım Allahıma binlerce şükürr
divinity ne güzell yaa Allah bağışlasın ..darısı bizim başımızaa..ben idrar testlerindeki çift çizgiyi göremedim. elime alıyom eviriyom çeviriyom, ışığa tutuyom..cıkkk incecik bir çizgi bile olmadı daha...
bu arada acele etme bosver dicem ben ama. sen bilirsin gene tabii. erken gebelik testlerini bazı eczanaler bile bilmiyor..üzerinde mutlaka erken yazmalı..kızların soylediği markalar dışında bir de clearblue almıştım ben..ama tırt çıkmıştı tabii klasik..
Allah korusun, getirme aklına, panik yaptırır iyiceah o 10 günlük gecikmeler yokmu insanı hayallere daldıran...sonucunda hayalin bir lavabo köşesinde son buluyor değilmi....işin en kötü yanı bir kaç kez olunca eyvah düzende bozulmaya başlıyor menapoz belirtisimi bunlar yoksa endişeside giriveriyor hemen araya. bebek beklerken onunla karşılaşmak istediğim en son şey halbuki...
amin :)rabbimin vermeye gönlü olsun yeterki çok şükür
evde kalan poleni yemeye başlayım bende boş duranı allah sevmez
amin canım inşallah
ben kızımın test kitlerini hala saklıyorum
görmemişin biri oldum çıktım kaydirigubbakcemile3
güzel günlerdi ,inşallah tekrar yaşarım
inşallah sizlerde yaşarsınız o duyguyu
aminn canım, bizlere bolca dua et, hamilelerin duası kabul olurmuş :)evet polen çok faydalı ben çok memnun kaldım ama fazla kullanma çünkü yumurtaları büyütüyor ya sen de sıkıntı yoksa kiste dönmesin yumurtlama gününe kadar kullan eşin alabilir e vitamini her gün bir tane eşim dr verdiği günden beri bırakmadı yani nerdeyse bir yıldır içiyor iki gebelik elde ettik daha yeni bıraktı kutuyu bitir dedi dr zaten vitaimin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bu bebeğimi kucağıma almamı nasip eder
sizlerde bu duyguyu yaşarsınız inşallah çıtırlarımmm
kızlar bugünlük benden bu kadar valla gün nasıl geçti anlamadım. üstelik moralde depoladım. sağolun o tatlı sohbetiniz için. inşallah yarın işim olmazsa girerim yada akşam vakit bulursam evden girerim.mesai bitiyor çünkü az kaldı.sağlıcakla ve ümitle kalın. güzel haberlerinizi almak üzere hoşçakalın.
kızlarrr ben erken çıkar, doktora gider gene..
opuyorum cok güldürdünüz beni bugun...
tentationım dogru dersin, ovulasyon movulasyon test mi test:)))
hiiiiç belli olmaz, belki sen de hamilesin bu sefer:lepi:loveli güzel hamiş geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine aman topu topu iki hamişimiz var onlarada bakamıyacaksak biz ne işe yararız yahuolumunekankayizsmile
bu arada bu kedilere rahat yok anlaşılan bu mart çetin geçecek onlar için vah yazık vah laelaelaelaelae
kızlar benimde dün pembe bir akıntı geldi sonra kesildi ay yoksa yoksa dimiyecem geçen ayda böyle olmuştu aman dedim tamam yerleşme kanaması evet hakketten yerleşme kanaması bi yerleşti 10 gün gitmedi huysuz bu ayda erken gelecek sanırsamboshayallersmile
aminnn,hepimizinanaaaaaaaaaaa sizi gidi zilliler sizi vay anam vayy oku oku bitiremedim bune çene beni solladınız maşallhh alalh alahh yallahhhh hepinizii seviyorum çıtır krakelerim benim rabbim güzel günler göstersin hepinize neşeniz bol göbüşleriniz bebek dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?