30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

maşallah:asigim:

ben de hiç çift çizgi görmedim, bi kez rüyamda :) çok ümitlendiğim aylar oldu, bi kere 10 gün gecikti, eşime söz verdiğim için o güne kadar test yapmadım, belirtilerim var, artık eşimle hangi doktora gitmeli diye konuşuyoruz, hooop çıktı geldi kırmızılar... bikaç ayım oldu bu ay oldu galiba dediğim ama ı ıh :)

Allah kucağına almayı nasip etsin..senin adına çok sevindim.bal ve poleni bu akşam giderken alıcam. evicap denilen ilaç sanırım. adını çok duyuyorum vitamin değilmi ayrıca farklı vitaminlere gerek yoktur bu durumda. bu bal ve polen erkeklerede tavsiye ediliyor ben hep onlar için verildiğini biliyordum hatta.olmazsa eşimede yedirtirim. keçiboynuzu pekmezi ve yine keçiboynuzunun kürünü yapıp içirdim ben ona en çok rağbet ona var sitelerden gördüğüm kadarıyla yani. bize hiç biri banamısın demiyor o ayrı mesele :)

ah o 10 günlük gecikmeler yokmu insanı hayallere daldıran...sonucunda hayalin bir lavabo köşesinde son buluyor değilmi....işin en kötü yanı bir kaç kez olunca eyvah düzende bozulmaya başlıyor menapoz belirtisimi bunlar yoksa endişeside giriveriyor hemen araya. bebek beklerken onunla karşılaşmak istediğim en son şey halbuki...

rabbimin vermeye gönlü olsun yeterki çok şükür
evde kalan poleni yemeye başlayım bende boş duranı allah sevmez

amin canım inşallah
ben kızımın test kitlerini hala saklıyorum
görmemişin biri oldum çıktım kaydirigubbakcemile3
güzel günlerdi ,inşallah tekrar yaşarım
inşallah sizlerde yaşarsınız o duyguyu

ayy bi ay rüya gördüm hayır olsun, rüyamda bebek odası hazırlıyoruz,duvarını da kağıt kaplıyoruz, eşim uğraşıyo, annem de nasıl görünüyo şöyle bi bakalım diye alt alta bisürü üstü yazılı kağıt diziyo duvara, bi bakıyorum, kağıtlarda ayet-el kürsi var.. ve o ay geciktim,yine belirtilerim var, anneme rüyamı anlattım, hiiii dedi birden, bana sölemeden o ay 100 ayet-el kürsi okumuş bebek olsun diye! ağladık ve tabi ahada hamileyim dedim,annem de tabi.. amaaaaa malum sonuç. duvar kağıtlşarı maviydi :) artık dinlemiyorum kendimi, yoksa psikolojik belirtiler oluyo.

evet polen çok faydalı ben çok memnun kaldım ama fazla kullanma çünkü yumurtaları büyütüyor ya sen de sıkıntı yoksa kiste dönmesin yumurtlama gününe kadar kullan eşin alabilir e vitamini her gün bir tane eşim dr verdiği günden beri bırakmadı yani nerdeyse bir yıldır içiyor iki gebelik elde ettik daha yeni bıraktı kutuyu bitir dedi dr zaten vitaimin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bu bebeğimi kucağıma almamı nasip eder
sizlerde bu duyguyu yaşarsınız inşallah çıtırlarımmm

Allah korusun, getirme aklına, panik yaptırır iyice
amin :)

çılgınım öyle deme biz de ovulasyon testlerinde görüyoz ya çift çizgileri ,buna da şükür. bugün yumurta yarın fasulya :)))

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

aminn canım, bizlere bolca dua et, hamilelerin duası kabul olurmuş :)

kızlar bugünlük benden bu kadar valla gün nasıl geçti anlamadım. üstelik moralde depoladım. sağolun o tatlı sohbetiniz için. inşallah yarın işim olmazsa girerim yada akşam vakit bulursam evden girerim.mesai bitiyor çünkü az kaldı.sağlıcakla ve ümitle kalın. güzel haberlerinizi almak üzere hoşçakalın.

kızlarrr ben erken çıkar, doktora gider gene..
opuyorum cok güldürdünüz beni bugun...

tentationım dogru dersin, ovulasyon movulasyon test mi test:)))

kızlarrr ben erken çıkar, doktora gider gene..
opuyorum cok güldürdünüz beni bugun...

tentationım dogru dersin, ovulasyon movulasyon test mi test:)))

görüşürüz kızlarkaydirigubbakcemile3 ben de en geç bi saate çıkarım, şimdilik buralardayım..

loveli güzel hamiş geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine aman topu topu iki hamişimiz var onlarada bakamıyacaksak biz ne işe yararız yahuolumunekankayizsmile

bu arada bu kedilere rahat yok anlaşılan bu mart çetin geçecek onlar için vah yazık vah laelaelaelaelae

kızlar benimde dün pembe bir akıntı geldi sonra kesildi ay yoksa yoksa dimiyecem geçen ayda böyle olmuştu aman dedim tamam yerleşme kanaması evet hakketten yerleşme kanaması bi yerleşti 10 gün gitmedi huysuz bu ayda erken gelecek sanırsamboshayallersmile

güle güle kızlarrrrr
çılgınım yımırtalara söyle sperme yüz çevirmesinler alsınlar içeri güzel haberlerle dön canım
geshenkim yine gel biz sana moral veririz

yumurtlama akıntısıdır o zaman belenay geçen ayda olduysa yumurtlama akıntısıdır eğer adet olursan akıntı günü çalış derim benim de bir dönem yumurtlamada kahverengi akıntılarım oluyırdu

anaaaaaaaaaaa sizi gidi zilliler sizi vay anam vayy oku oku bitiremedim bune çene beni solladınız maşallhh alalh alahh yallahhhh hepinizii seviyorum çıtır krakelerim benim rabbim güzel günler göstersin hepinize neşeniz bol göbüşleriniz bebek dolsun

hiiiiç belli olmaz, belki sen de hamilesin bu sefer:lepi:
aminnn,hepimizin

kimseler kalmadı ben de çıkarım az sonra, öptümm,iyi akşamlaar

canlarım benimmm balllarım kıymetlilerim :))) günün bombasıda benden olsun

Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…