canlarım benimmm balllarım kıymetlilerim :))) günün bombasıda benden olsun
Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."
Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."
geshenk cim,ben iki gün önce aldım ama henüz kullanmadım ovulasyon testinde çift çizgiyi görürsem kullanacağım inşallah..sonrasında da paylaşırım sizinlepeki aranızda şu preseed jel kullanan varmı? bu sitede okudum onuda sebepsizlere özellikle olumlu sonuçlar veriyormuş..eh bir ümittir deyip aradım onuda lakin adapazarında bulamadım.ecza depolarına da bakıldı tek tek yok.. int alışveriş sitelerinde var dediler orada da bu markanın farklı ürünleri var. yani bulamadım deneyen varsa paylaşabilirmi.
yımırta büyümüş lovelicim..çatlatma iğnemi verdi aksam vurdum bacaktan. bu da değişik..güle güle kızlarrrrr
çılgınım yımırtalara söyle sperme yüz çevirmesinler alsınlar içeri güzel haberlerle dön canım
geshenkim yine gel biz sana moral veririz
anaaaaaaaaaaa sizi gidi zilliler sizi vay anam vayy oku oku bitiremedim bune çene beni solladınız maşallhh alalh alahh yallahhhh hepinizii seviyorum çıtır krakelerim benim rabbim güzel günler göstersin hepinize neşeniz bol göbüşleriniz bebek dolsun
yavlum adama yapışacaksın, seni biraz demoralize gördüm.. yapış yumurtalar boşa gitmesin..olmazsa da en azından denedik dersin..Şenizmerhaba, tatlı çıtırlar...
arada bana da tavsiyede bulunmuşsunuz, tşk ederim ama maalesef... bu ay bi faaliyet olmadı :)
eee napalım, gelecek ay artık :)
anaa..iyiyim canım..sen nasılsın?
bu ay kacırdın mı adamı elinden bakimm??
ya canım bundan sonra olsun faaliyet..biliyon bazen abuk sabuk zamanlarda yumurta gelişebiliyor.
zaten olmadık zamanda tutsa o zaman süpriz de olur cok güzel olur..
ben kür mür uygulamıyorum. yumurta takibindeyiz gene. femara diye bir ilaç kullandım bu ay. az once catlatma iğnemi vuruldum. cumartesi sabah doktora gidip, ilişki sonrası testi yaptırıcam.
bi o kaldı bakılsın bakalım.
ilişki sonrası test ne tatlım ben bilmiyorum.. nasıl bir şey?
ben de ogrenicem bakalım. amaç suymus, rahim ağzında dollenmeye engel bir durum var mı? yumurta takibinde buna bakılmalıymıs..cogu doktor atlarmıs. iliski sonrasında rahim ağzından bişiler alıp, inceleyecek. spermler rahat hareket ediyor mu, rahim ağzı uygun duruma gelmiş mi, sperm allerjisi varmı onlara bakılıyormus. eğer rahime ulasmaya engel birşey varsa bosuna bu ilaçlar kullanılmıyor. asılama ya da tüp gibi yontemlere girişiliyor. yoksa normal devam.
olunca gorucez bakalım daha detaylı
inş olumlu sonuç alırsın tatlım.... hadi sıra senden... o güzel haberi senden ve tentationdan bekliyorum... :) sonra da ben tüp taktırırım :kedi: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?