30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: serpil nerden bulursun kız bunları sen bizi güldüryon ya Allah da senin yüzünü güldürsün sıcacık arkadaşım :içelim: içelim

geshenk cim,ben iki gün önce aldım ama henüz kullanmadım ovulasyon testinde çift çizgiyi görürsem kullanacağım inşallah..sonrasında da paylaşırım sizinle

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çokk iyiydi buu

merhaba, tatlı çıtırlar...
arada bana da tavsiyede bulunmuşsunuz, tşk ederim ama maalesef... bu ay bi faaliyet olmadı :)
eee napalım, gelecek ay artık :)

güle güle kızlarrrrr
çılgınım yımırtalara söyle sperme yüz çevirmesinler alsınlar içeri güzel haberlerle dön canım
geshenkim yine gel biz sana moral veririz
yımırta büyümüş lovelicim..çatlatma iğnemi verdi aksam vurdum bacaktan. bu da değişik..
cumartesi ilişki sonrası testi yapacak..koşturarak gidicem nasıl olcak bu iş yaa..ne hallere düştük su doktorların elinde..

biz de seni çok seviyoz, tatlı şey..

kızım yaa alemsin vallaaa...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba, tatlı çıtırlar...
arada bana da tavsiyede bulunmuşsunuz, tşk ederim ama maalesef... bu ay bi faaliyet olmadı :)
eee napalım, gelecek ay artık :)
yavlum adama yapışacaksın, seni biraz demoralize gördüm.. yapış yumurtalar boşa gitmesin..olmazsa da en azından denedik dersin..Şeniz

belenay kız yerleşme kanaması olur belki bu ayy..belli mi olur. geçen ay oyle bu ay boylee..neden olmasınn

masal nerelerdeee..hu huuuu

anaa..iyiyim canım..sen nasılsın?
bu ay kacırdın mı adamı elinden bakimm??

sorma tatlım ya... hiç faaliyet olmadı.. olduğu zaman en azından mitleniyorsun, bekliyorsun falan... şimdi öbür döngüye kadar zaman da geçmez.... öff yaaa..
sen napıyosun? kür falan uyguluyor musun?

ya canım bundan sonra olsun faaliyet..biliyon bazen abuk sabuk zamanlarda yumurta gelişebiliyor.
zaten olmadık zamanda tutsa o zaman süpriz de olur cok güzel olur..
ben kür mür uygulamıyorum. yumurta takibindeyiz gene. femara diye bir ilaç kullandım bu ay. az once catlatma iğnemi vuruldum. cumartesi sabah doktora gidip, ilişki sonrası testi yaptırıcam.
bi o kaldı bakılsın bakalım.

ilişki sonrası test ne tatlım ben bilmiyorum.. nasıl bir şey?

ilişki sonrası test ne tatlım ben bilmiyorum.. nasıl bir şey?

ben de ogrenicem bakalım. amaç suymus, rahim ağzında dollenmeye engel bir durum var mı? yumurta takibinde buna bakılmalıymıs..cogu doktor atlarmıs. iliski sonrasında rahim ağzından bişiler alıp, inceleyecek. spermler rahat hareket ediyor mu, rahim ağzı uygun duruma gelmiş mi, sperm allerjisi varmı onlara bakılıyormus. eğer rahime ulasmaya engel birşey varsa bosuna bu ilaçlar kullanılmıyor. asılama ya da tüp gibi yontemlere girişiliyor. yoksa normal devam.
olunca gorucez bakalım daha detaylı

loveli,
nesenese umarım iyisinizdir... pıt pıtları duydunuz değil mi?
nesecim resmimi kaldırmaya çalışıyorum ama hep hata veriyor.. bir türlü kaldıramadım tatlım

inş olumlu sonuç alırsın tatlım.... hadi sıra senden... o güzel haberi senden ve tentationdan bekliyorum... :) sonra da ben tüp taktırırım :kedi: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…