30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inş olumlu sonuç alırsın tatlım.... hadi sıra senden... o güzel haberi senden ve tentationdan bekliyorum... :) sonra da ben tüp taktırırım :kedi: kaydirigubbakcemile3

benden mi? kaydirigubbakcemile3 o kadar ümitvar görünüyor muyum hakkat dısardan kaydirigubbakcemile3
ben kendimden kestim de ümidi..
aaartıkınn kurban kesecem kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ( zıhaha biliyom biliyom ivrançç oldu :roflol::roflol::roflol::roflol:

hakkatten kahvelokumun içine dogdu..
kahvelokum 2010 da anne olamayacak yazma yaa. daha olma sansın var.. akrep ve yay burcuna çalışalım:)))

sağol canımm..sen ne yapıyorsun şimdi. tüp taktırmaya mı karar verdin

daha önce söylemiştim, doktorumla konuşcam diye... gittim, "artık vaktidir be tohktorum" dedim. "yaza kadar çalış" dedi... ben de off offf.. çok sıkıldım ben dedim.... hadi bakayım kış kış dedi... biz de çalışmıyoz işte.... 4 tane birden istiycem tüpte :)

demin bi dizi izledim.
finalde '" en kötü hatalar, deneyimler denememekten iyidir" deyü bitirdi

iii laf valla :)

ahanda biz de deniyos işteee...benim muayene korkum vardı. dürtüle dürtüle alışmaya başladım. yakında dürtülmezsem arıcam diye korkuyorum..
laelaelaelaelae

çılgınım senin bu test enteresanmış hakket. test + çıksa bi basınıza denemeye devam mı dicekler sinci size..

kahvemlokumum evet 2010 şeysini kaldır ya.. allahtan ümit kesilmez 2010 da göbişte bebişli gezecek yaz mesela :)) o vakit de anne sayılırız di mi

ahanda biz de deniyos işteee...benim muayene korkum vardı. dürtüle dürtüle alışmaya başladım. yakında dürtülmezsem arıcam diye korkuyorum..
laelaelaelaelae

ben aşılama dönemlerimde diodum ki kocamdan çok doktorum görüo malum şeyi :dance::dance::dance: o derece alışıo insan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım madem yaz hedefi var çalışma şeklinde değil de eğlenme şekline bırak. yumurtlamaya filan bakma..ööğk geldi artık yok rahim ağzı sıvısı yok iki çizgi..nasılsa tüp kararı vermişsiin..aşk tazeleyin bu aradaaa kaydirigubbakcemile3

umutsuz olmak yok..... bak mesele biz bu ay hiç çalışmadık, yine de içimde bi umut var, belki hamileyimdir diye kaydirigubbakcemile3

hakkatten kahvelokumun içine dogdu..
kahvelokum 2010 da anne olamayacak yazma yaa. daha olma sansın var.. akrep ve yay burcuna çalışalım:)))

zor be tatlım... hem benim herif de akrep... annem onun akrep burcu olmasını zor kabul etti zaten (isminden dolayı itici geliyor ona bu burç) şimdi bir de torunu akrep olursa zor gelir kadına ya :)

aşk tazelemek mi... he he...
canım ya, ikimizde çoğu zaman o kadar yorgun oluyoruz ki.. bırak aşkı, birbirimizi zor görüyoruz :)

enteresan di mi?? işte bu testi genelde kısırlık konusunda uzmanlaşanlar yaparmış güya. evet doktor dedi ki sorun yoksa 6 ay kadar kendi yoluna bırakabiliriz. aman sorun morun olmasın.

valla parayı kenara atıyorum..tüp için, olur da lazım olursa. olmazsa onunla gezicemm:))

aşk tazelemek mi... he he...
canım ya, ikimizde çoğu zaman o kadar yorgun oluyoruz ki.. bırak aşkı, birbirimizi zor görüyoruz :)

bilmez miyim yorgunluğu. ben bazen resmen uyuyorum ya su mecburi çalışmalardaaa.. ama gene de başlayıncaya kadar, açılınıyor sanki.. sen beni dinle, benim doktorun dediği gibi entellektüel çiftlerde ilişki sıklığı az olabiliyor :))))
ona inat tazeleeee
Gerçi haklı, ayşe arman bu olayla ilgili yazmıştı yaa..senelerce birlikte olmayan çiftler varmış..

inslh olmaz sorun da kendiliğinden hamiş olursun :CüvCüv:

tamam o zaman yay olsun seni mi kırıcam:) annane de torun bir olsun akrep burcu da olsa, akrepi bile sever:))

yok kritik günler geçtikten sonra zor kaçıyorum elinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…