- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
anacım üç çocuğu bedavadan pırtlatırsan sorun yok da, pırtlatmak için devletten para alırsan hoooooop diyolar adamaklava:
:)))))))))))))) embriyoları işedin mi kıs yoksa sen sempatiksalakcinniçılgın arada kaynamasın anacım içimde kalır yazmassam.
çişli seniii... valla seninkide komikmiş.. bende de var aslında çiş muhabbeti.. çocukluktakiler ayrı komik yetişkinkenki hepten beter :)))))))))))))
ama en sonki kadar değildir yani benimkinde altına kartondan bir lazımlık getiriyorlar transfer sonrasında o anda var ya ne rahatlama ama tutmaya endekslisin ya birden salamıyorsunda bide görümcemler hemşire var odalarda kapı yok perdelerle kapalı yanyana hepsi tamda salamıyorum taşacak sandım valla sen gazda sıkıştımı araya ses çıkacak diye hala tutmaya çalışıyorum yatağa taştı sandım hatta ama hemşire dediki yarı bile değil... yaaa o günü hiiiç unutmuyorum o koridorlarda transfer öncesi dolanmam deli gibi lavaboya gidiyorum azıcık yap sakın boşaltma diyorlar ee oraya gidince daha bir tatlı geliyor nerdeyse salacam gidecek acık acık damlatıp çıkıyorum tabi boşalmadıkça tepikliyor içeriden ayyyy deli olmuştum o gün yav.... hatta zannettimki o lazımlığa yaparken embiriyolar çıktı gitti o derece şiddetli yenim ( tabi ayrı yerler alakasızda) hemşireye dedim ama gitmişmidir diye.. yoookk mümkün değil dedi delikafadulden
hiii kardelenim geçmiş olsun,dikkat et de dayaklıksın amakızlar akşam perde asim dedim,tabi sandalye tepesinde,bi üç santim daha boyum olsa yetişiyodum ama,işte o eksiği kapatmak için uzanırken,sandalyeye çarptım tam basenimin alt tarafını,kocaman morarmış ve çok acıyo.
benimde ateş hikayalerim var, her sabah çalar saat çalıyo ben yataktan kalkamıyom tabi, sonra benimki susuyor, ben o uykunun arasında dereceyi alıp ağzıma koyamıyom tabi, sonra eşiminki çalıyor bizim tellerde uzakta duruyor, kalkıp kapatman lazım. eşiminki susumuyor tabi, ona diyorumki ben dereceyi ölçmedim yataktan da kalkamam hadi kendi çalar saatini kapat benimkinide al yanıma ver diyorum. O da öfle böfleye yapıyor.eyvallahh sengözlerimebaksanab
0,3 düşmüş tatlım...
ayh kıslar beni ateş ölçerken bi görseniz yerlere yatarsınız
dereceyi alıyom dil altına, zaten onu orda tutmak zor bi de epeyce dudaklarımla sarıyom üşümesin diye, hava kaçırmıyom hiç içeri, bi yandan da şaşı şaşı derecenin yükselişini izliyom :))) sempatiksalakcinni yükseliyo mu diye... aha bugün hemen 36 dan başladı oh oh pek iyi, heyy yavrummm bee derece download hızına kurban olayım beaaa, ya da aha bugün çok nazlı kesin tırmanamaz tıkanır yokuşun artasında falan diye yorumlar yapıyom kafamda :))))))))))
işte bugün daha ağzıma koyunca anladım düştüğünü, baktım nazlı nazlı salına salına 35,6.........35,7..........35,8.........36,1.....................36,2....................................36,3.................................................diye uzayan sürelerle çıkıyo :))))))))))) içimden dereceye saydırmış olma ihtimalimi varın siz hesap edinkötükedihüso
Bende pelvik ultrasyonda sıkışık gel demişlerdi, allahım ne sıkıştım, ha patladım ha patlıyacağım. Sonra sonucum çıktı, ben çantamı falan attım, raboru falan almadan koşa koşa lavaboya gittim. Bide otobüs mecaram oldu, onda da doktordan geliyordum, allahım yol uzadıkça uzadı, patlıyacağım mahvoldum, kapılarda kilitli eve kendimi zor attım ve 1 saat yatakta yattım kendime gelemedim.çılgın arada kaynamasın anacım içimde kalır yazmassam.
çişli seniii... valla seninkide komikmiş.. bende de var aslında çiş muhabbeti.. çocukluktakiler ayrı komik yetişkinkenki hepten beter :)))))))))))))
ama en sonki kadar değildir yani benimkinde altına kartondan bir lazımlık getiriyorlar transfer sonrasında o anda var ya ne rahatlama ama tutmaya endekslisin ya birden salamıyorsunda bide görümcemler hemşire var odalarda kapı yok perdelerle kapalı yanyana hepsi tamda salamıyorum taşacak sandım valla sen gazda sıkıştımı araya ses çıkacak diye hala tutmaya çalışıyorum yatağa taştı sandım hatta ama hemşire dediki yarı bile değil... yaaa o günü hiiiç unutmuyorum o koridorlarda transfer öncesi dolanmam deli gibi lavaboya gidiyorum azıcık yap sakın boşaltma diyorlar ee oraya gidince daha bir tatlı geliyor nerdeyse salacam gidecek acık acık damlatıp çıkıyorum tabi boşalmadıkça tepikliyor içeriden ayyyy deli olmuştum o gün yav.... hatta zannettimki o lazımlığa yaparken embiriyolar çıktı gitti o derece şiddetli yenim ( tabi ayrı yerler alakasızda) hemşireye dedim ama gitmişmidir diye.. yoookk mümkün değil dedi delikafadulden
kızlar akşam perde asim dedim,tabi sandalye tepesinde,bi üç santim daha boyum olsa yetişiyodum ama,işte o eksiği kapatmak için uzanırken,sandalyeye çarptım tam basenimin alt tarafını,kocaman morarmış ve çok acıyo.
:)))))))))))))) embriyoları işedin mi kıs yoksa sen sempatiksalakcinni
ben de bi yolda çokkkkk sıkışmıştım, tuvalet bakınıyoz,şehirlerarası yol, neyse bi benzinlikte durduk, koşa koşa gittim ama klozet ve tuvalet kağıdı namına hiçbişe yok,baktım çantamda da sadece ıslak mendil var, koştur koştur dalmışım, ve artık tutamıcam, e işicem artık piskolojisiyle dalmışım tuvalete o çiş geri döner mi, dedim hiç deymeden çömelir gibi işerim ben, yapabilirim :))) durdum öyle, doğru yere de isabet ettirdim lakin çok sıkıştımya bitmek bilmiyo gene :)))))))))))) bacaklarım yoruluyo dayanabildiğim kadar dayandım ve artık sıkışıklığım geçmiştir diyince yarıda kestim :)))))
çıkınca sevgili kocacıma anlattım da o da benden alem, iyi iyi bacakların kas yapmıştır, da nasıl başardın yarıda kesmeyi ben bi saldım mı duramıyom diyooo manyak :)))))))))))))
hiii kardelenim geçmiş olsun,dikkat et de dayaklıksın amaklava: kısım deli misin yapılır mı öyle, kocana taktırsana!!
benimde ateş hikayalerim var, her sabah çalar saat çalıyo ben yataktan kalkamıyom tabi, sonra benimki susuyor, ben o uykunun arasında dereceyi alıp ağzıma koyamıyom tabi, sonra eşiminki çalıyor bizim tellerde uzakta duruyor, kalkıp kapatman lazım. eşiminki susumuyor tabi, ona diyorumki ben dereceyi ölçmedim yataktan da kalkamam hadi kendi çalar saatini kapat benimkinide al yanıma ver diyorum. O da öfle böfleye yapıyor.
Bende pelvik ultrasyonda sıkışık gel demişlerdi, allahım ne sıkıştım, ha patladım ha patlıyacağım. Sonra sonucum çıktı, ben çantamı falan attım, raboru falan almadan koşa koşa lavaboya gittim. Bide otobüs mecaram oldu, onda da doktordan geliyordum, allahım yol uzadıkça uzadı, patlıyacağım mahvoldum, kapılarda kilitli eve kendimi zor attım ve 1 saat yatakta yattım kendime gelemedim.
Ay geçmiş olsun canım, benim evin yarı perdeleri var yarı yok, biraz biraz yapıyoz işleri, ama perdey, eşime taktırıyom. Dün işte yapmadık, temizlikte yapamadık, ikimizde baya zorulmuşuz. benim ev 1 hafta daha sürecek gibi.
çılgın arada kaynamasın anacım içimde kalır yazmassam.
kızlar akşam perde asim dedim,tabi sandalye tepesinde,bi üç santim daha boyum olsa yetişiyodum ama,işte o eksiği kapatmak için uzanırken,sandalyeye çarptım tam basenimin alt tarafını,kocaman morarmış ve çok acıyo.
kızlar acıktım ben yaaa,sabah bitkisellereden kahvaltıya sıra gelmedi,şimdi ne yesem acaba,bide bebek tevhidine gitcem birazdan,ordada yerim illaki.
Yani tüp bebek için devlet güvencesi olcaksa 3 aşılama şart, baklaım, ağustosta gittiğimde iğne, aşılama ne gerkiyorsa yaptıracağım.
Aylin sen hiç aşılama yaptırdın mı?
:)))))))))))))) embriyoları işedin mi kıs yoksa sen sempatiksalakcinni
ben de bi yolda çokkkkk sıkışmıştım, tuvalet bakınıyoz,şehirlerarası yol, neyse bi benzinlikte durduk, koşa koşa gittim ama klozet ve tuvalet kağıdı namına hiçbişe yok,baktım çantamda da sadece ıslak mendil var, koştur koştur dalmışım, ve artık tutamıcam, e işicem artık piskolojisiyle dalmışım tuvalete o çiş geri döner mi, dedim hiç deymeden çömelir gibi işerim ben, yapabilirim :))) durdum öyle, doğru yere de isabet ettirdim lakin çok sıkıştımya bitmek bilmiyo gene :)))))))))))) bacaklarım yoruluyo dayanabildiğim kadar dayandım ve artık sıkışıklığım geçmiştir diyince yarıda kestim :)))))
çıkınca sevgili kocacıma anlattım da o da benden alem, iyi iyi bacakların kas yapmıştır, da nasıl başardın yarıda kesmeyi ben bi saldım mı duramıyom diyooo manyak :)))))))))))))
hiii kardelenim geçmiş olsun,dikkat et de dayaklıksın amaklava: kısım deli misin yapılır mı öyle, kocana taktırsana!!
demin balkonda çamaşır topluyodum,bi kadın ve yanında sürüyle çocuk,parmak hesabıyla saydım,biri dokuz on yaşlarında,ikincisi yedi sekiz,üçüncüsü beş gibi,dördüncüsü üç buçuk dört ve bide arabada vardı,onun ayını heasplayamadım,dahada genç hatun,yolunu kesip sorcaktım,bunun bizim bilmediğimiz başka bi yolu mu var,yanlışı nerde yapıyoz diye.
yok gülümYani tüp bebek için devlet güvencesi olcaksa 3 aşılama şart, baklaım, ağustosta gittiğimde iğne, aşılama ne gerkiyorsa yaptıracağım.
Aylin sen hiç aşılama yaptırdın mı?
benim kese diil torba maşallah iyi tutarım ama işte çok tutunca bitmek bilmiyo o yüzden :)))aylinn yavlum çiş muhabbetlerimizi açalım bbir gün burada..
valla su kasıklar çiş yüzünden çok ağrımıstır..sanıyorum idrar kesem küçük:))
loveliyi cok ösledim ben de..
labiancayı da..
masalı da..
lokumu da lokummmm nerdeee yaa
sempatiksalakcinni35 yaş alytına tek üstüne çift veriliyor.. nered yaptırırsan yaptır aynı
deli bu kıss yavv :roflol: deliiiiiiiii :roflol:
en olmadık yerde ve zamanda gelir zatenbende bikere uzun yol otobüsünde baya bi tutmuştum ama baktım olcak gibi değil,yolda durdurtmuştum arabayı,çatlamışım resmen.öyle yerlerde tutim diye istediğim için,dahada erken geliyo hemncik.
acaba yıllardır gazozu yanlış yere mi sokuyos kıs yoksa :)))))))))demin balkonda çamaşır topluyodum,bi kadın ve yanında sürüyle çocuk,parmak hesabıyla saydım,biri dokuz on yaşlarında,ikincisi yedi sekiz,üçüncüsü beş gibi,dördüncüsü üç buçuk dört ve bide arabada vardı,onun ayını heasplayamadım,dahada genç hatun,yolunu kesip sorcaktım,bunun bizim bilmediğimiz başka bi yolu mu var,yanlışı nerde yapıyoz diye.
Soruverseydin canım, ama sana diyeceği şu, eşim ceketi atsa çocuk oluyor.
Buraya daha önceden bi kadın geldi, kocası uzaktaymış, yannında bile değil, adam ayda yılda 1 geliyormuş, gelmesiyle 1 sefer yapmalarında kadın hemen bebeğe kalıyormuş, maşşallah dedim ya, amca hiç boş geçmemiş attığını vurmuş.:roflol::roflol: Böylelikle 4 çocuğu olmuş.
Bizde 1 akşamı boş geçsek, len acaba yumurta günümüydü diye düşün dur.:roflol::roflol:
canımm aman dikkat et ev kazası deyip geçme Allah korusun kalıcı hasar bırakabiliyor ardında.. benim kışın banyoda ayağım kaydı öyle bir düştümki öndeki 3 dişim kırıldı belki anlatmışımdır burada hatırlamıyorum şimdi. önce burnum kırıldı sandım yüzüm şişti. meğer dişler gitmiş uyuşunca anlamadım tabi o sıcaklıkla.. yani 3 dişim köküne yakın kırıktı dolguyla toplandı ama şu an önlerimle bişi ısıramıyorum bir tanesinin kökünde kist oluştu baktıracam daha ona vakit kalmadıki bebek peşinde gezmekten.. iyice defolu oldum yani.. :)) görülmez ev kazaları kötü yani.. dikkat edin arkadaşlar.
canım onu şimdi ikiye indirdiler iki aşılamadan sonra tüp hakkın başlıyor.
yaaa o yollarda dışarıda çiş olayı hepten işkence bana.. ben dışarıda hiç klozete oturamam mesela.. hep havadan değdirmeden olacak. içim almıyor. hepsinde olmuyorki kağıt sersem hem zaten kayıyoki o da. e napalım spora gidemiyoruz ya kas yapmak için ideal ortamlar yane bisim için bu tür yerler :)))))
yarım yapmak çok zor be aylincim eşin haklı ama yaaaaaaaaa.... gelince sal gitsin iyi tutmuşun sen... yalnız muhabbete bakarmısınız hep çişşşşşşş... zerdalın gelecek şimdi kız tutmaya çalışıyo 4 saat için :)))))))))))
kıs herife akşamdan beri gösteriyon da demedi mi hala gazoz iyi gelir buna :))))))))))))))sağol çılgınım,geçer heralde,akşamdan beri herife gösteriyom,çünkü acıyodu,yok bişey diyodu,sabah bi baktık,kapkara.hakettim ama ben,hem sakarım zaten,ne işim var sandalye tepesinde dimi.?
gensenkim kötü düşmüşün kıs, ucuz atlatmışın gene... ben de kafayı kırmıştım bicanımm aman dikkat et ev kazası deyip geçme Allah korusun kalıcı hasar bırakabiliyor ardında.. benim kışın banyoda ayağım kaydı öyle bir düştümki öndeki 3 dişim kırıldı belki anlatmışımdır burada hatırlamıyorum şimdi. önce burnum kırıldı sandım yüzüm şişti. meğer dişler gitmiş uyuşunca anlamadım tabi o sıcaklıkla.. yani 3 dişim köküne yakın kırıktı dolguyla toplandı ama şu an önlerimle bişi ısıramıyorum bir tanesinin kökünde kist oluştu baktıracam daha ona vakit kalmadıki bebek peşinde gezmekten.. iyice defolu oldum yani.. :)) görülmez ev kazaları kötü yani.. dikkat edin arkadaşlar.
canım onu şimdi ikiye indirdiler iki aşılamadan sonra tüp hakkın başlıyor.
yaaa o yollarda dışarıda çiş olayı hepten işkence bana.. ben dışarıda hiç klozete oturamam mesela.. hep havadan değdirmeden olacak. içim almıyor. hepsinde olmuyorki kağıt sersem hem zaten kayıyoki o da. e napalım spora gidemiyoruz ya kas yapmak için ideal ortamlar yane bisim için bu tür yerler :)))))
yarım yapmak çok zor be aylincim eşin haklı ama yaaaaaaaaa.... gelince sal gitsin iyi tutmuşun sen... yalnız muhabbete bakarmısınız hep çişşşşşşş... zerdalın gelecek şimdi kız tutmaya çalışıyo 4 saat için :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?