30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

anacım üç çocuğu bedavadan pırtlatırsan sorun yok da, pırtlatmak için devletten para alırsan hoooooop diyolar adama klava:

demin balkonda çamaşır topluyodum,bi kadın ve yanında sürüyle çocuk,parmak hesabıyla saydım,biri dokuz on yaşlarında,ikincisi yedi sekiz,üçüncüsü beş gibi,dördüncüsü üç buçuk dört ve bide arabada vardı,onun ayını heasplayamadım,dahada genç hatun,yolunu kesip sorcaktım,bunun bizim bilmediğimiz başka bi yolu mu var,yanlışı nerde yapıyoz diye.

:)))))))))))))) embriyoları işedin mi kıs yoksa sen sempatiksalakcinni
ben de bi yolda çokkkkk sıkışmıştım, tuvalet bakınıyoz,şehirlerarası yol, neyse bi benzinlikte durduk, koşa koşa gittim ama klozet ve tuvalet kağıdı namına hiçbişe yok,baktım çantamda da sadece ıslak mendil var, koştur koştur dalmışım, ve artık tutamıcam, e işicem artık piskolojisiyle dalmışım tuvalete o çiş geri döner mi, dedim hiç deymeden çömelir gibi işerim ben, yapabilirim :))) durdum öyle, doğru yere de isabet ettirdim lakin çok sıkıştımya bitmek bilmiyo gene :)))))))))))) bacaklarım yoruluyo dayanabildiğim kadar dayandım ve artık sıkışıklığım geçmiştir diyince yarıda kestim :)))))
çıkınca sevgili kocacıma anlattım da o da benden alem, iyi iyi bacakların kas yapmıştır, da nasıl başardın yarıda kesmeyi ben bi saldım mı duramıyom diyooo manyak :)))))))))))))
hiii kardelenim geçmiş olsun,dikkat et de dayaklıksın ama klava: kısım deli misin yapılır mı öyle, kocana taktırsana!!

benimde ateş hikayalerim var, her sabah çalar saat çalıyo ben yataktan kalkamıyom tabi, sonra benimki susuyor, ben o uykunun arasında dereceyi alıp ağzıma koyamıyom tabi, sonra eşiminki çalıyor bizim tellerde uzakta duruyor, kalkıp kapatman lazım. eşiminki susumuyor tabi, ona diyorumki ben dereceyi ölçmedim yataktan da kalkamam hadi kendi çalar saatini kapat benimkinide al yanıma ver diyorum. O da öfle böfleye yapıyor.
Bende pelvik ultrasyonda sıkışık gel demişlerdi, allahım ne sıkıştım, ha patladım ha patlıyacağım. Sonra sonucum çıktı, ben çantamı falan attım, raboru falan almadan koşa koşa lavaboya gittim. Bide otobüs mecaram oldu, onda da doktordan geliyordum, allahım yol uzadıkça uzadı, patlıyacağım mahvoldum, kapılarda kilitli eve kendimi zor attım ve 1 saat yatakta yattım kendime gelemedim.

Ay geçmiş olsun canım, benim evin yarı perdeleri var yarı yok, biraz biraz yapıyoz işleri, ama perdeyi eşime taktırıyom. Dün işte yapmadık, temizlikte yapamadık, ikimizde baya yorulmuşuz. benim ev 1 hafta daha sürecek gibi.

Son düzenleme:

gene o taktı eve gelince,başaramadım.:gitme:

aslında önem arzetcek bi perdede değildi,yani kimse bizi görmüyo onu takmasamda,ne bilim,hamaratlığım tuttu,bu sıra kafayı işle bozdum galiba.lmaz:

ayy aylinn cok komiksin kısss...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy tatlım yaa cok zor ama anı da komik hani..

bu arada benim de arada kalmasın.
babanı görememene cok üzüldüm..içime oturdu dün gece.
ama senin bu kadar güçlü, dimdik duran bir kadın olmana sebep belki budur..
seviyom kıs senii..

amaninn kıyamam.geçmiş olsunn..

kızlar acıktım ben yaaa,sabah bitkisellereden kahvaltıya sıra gelmedi,şimdi ne yesem acaba,bide bebek tevhidine gitcem birazdan,ordada yerim illaki.

bencede geshenkin bu kadar güçlü olmasının sebebi o,bende çok üzüldüm canım,rabbim öbür dünyada kavuştursun inş.

kızlar acıktım ben yaaa,sabah bitkisellereden kahvaltıya sıra gelmedi,şimdi ne yesem acaba,bide bebek tevhidine gitcem birazdan,ordada yerim illaki.

Canım güzel bi sucukulu yumurta yapta ye bari, yemek saati geliyor bende açıktım.

Geshenk burda bi arkaşadaşım var oda aynı şekilde 3 aylık annesinin karınındayken babası trafik kazasından ölmüş, annesiyle ikisi hayata tutunmuşlar, onu hatırlattın bana, allah rahmet eylesin. başka kardeşlerin var mı?

sağol çılgınım,geçer heralde,akşamdan beri herife gösteriyom,çünkü acıyodu,yok bişey diyodu,sabah bi baktık,kapkara.hakettim ama ben,hem sakarım zaten,ne işim var sandalye tepesinde dimi.?

canımm aman dikkat et ev kazası deyip geçme Allah korusun kalıcı hasar bırakabiliyor ardında.. benim kışın banyoda ayağım kaydı öyle bir düştümki öndeki 3 dişim kırıldı belki anlatmışımdır burada hatırlamıyorum şimdi. önce burnum kırıldı sandım yüzüm şişti. meğer dişler gitmiş uyuşunca anlamadım tabi o sıcaklıkla.. yani 3 dişim köküne yakın kırıktı dolguyla toplandı ama şu an önlerimle bişi ısıramıyorum bir tanesinin kökünde kist oluştu baktıracam daha ona vakit kalmadıki bebek peşinde gezmekten.. iyice defolu oldum yani.. :)) görülmez ev kazaları kötü yani.. dikkat edin arkadaşlar.

Yani tüp bebek için devlet güvencesi olcaksa 3 aşılama şart, baklaım, ağustosta gittiğimde iğne, aşılama ne gerkiyorsa yaptıracağım.
Aylin sen hiç aşılama yaptırdın mı?

canım onu şimdi ikiye indirdiler iki aşılamadan sonra tüp hakkın başlıyor.

yaaa o yollarda dışarıda çiş olayı hepten işkence bana.. ben dışarıda hiç klozete oturamam mesela.. hep havadan değdirmeden olacak. içim almıyor. hepsinde olmuyorki kağıt sersem hem zaten kayıyoki o da. e napalım spora gidemiyoruz ya kas yapmak için ideal ortamlar yane bisim için bu tür yerler :)))))
yarım yapmak çok zor be aylincim eşin haklı ama yaaaaaaaaa.... gelince sal gitsin iyi tutmuşun sen... yalnız muhabbete bakarmısınız hep çişşşşşşş... zerdalın gelecek şimdi kız tutmaya çalışıyo 4 saat için :)))))))))))

Soruverseydin canım, ama sana diyeceği şu, eşim ceketi atsa çocuk oluyor.

Buraya daha önceden bi kadın geldi, kocası uzaktaymış, yannında bile değil, adam ayda yılda 1 geliyormuş, gelmesiyle 1 sefer yapmalarında kadın hemen bebeğe kalıyormuş, maşşallah dedim ya, amca hiç boş geçmemiş attığını vurmuş.:roflol::roflol: Böylelikle 4 çocuğu olmuş.
Bizde 1 akşamı boş geçsek, len acaba yumurta günümüydü diye düşün dur.:roflol::roflol:

Yani tüp bebek için devlet güvencesi olcaksa 3 aşılama şart, baklaım, ağustosta gittiğimde iğne, aşılama ne gerkiyorsa yaptıracağım.
Aylin sen hiç aşılama yaptırdın mı?
yok gülüm
üstelik de rahim filmine karar vermeden az evvel dr sana aşılama yapalım demişti, ama eşim yaptırmam dedi... klomen kullan istiyosan ama aşılama falan istemiyorum dedi...
benim kese diil torba maşallah iyi tutarım ama işte çok tutunca bitmek bilmiyo o yüzden :)))
35 yaş alytına tek üstüne çift veriliyor.. nered yaptırırsan yaptır aynı

deli bu kıss yavv :roflol: deliiiiiiiii :roflol:
sempatiksalakcinni
bende bikere uzun yol otobüsünde baya bi tutmuştum ama baktım olcak gibi değil,yolda durdurtmuştum arabayı,çatlamışım resmen.öyle yerlerde tutim diye istediğim için,dahada erken geliyo hemncik.
en olmadık yerde ve zamanda gelir zaten
acaba yıllardır gazozu yanlış yere mi sokuyos kıs yoksa :)))))))))

ha bide aklıma gelmişken sorim kızlar,dün ben dr agenetik bir sorun mu benimki,tahminime göre bu üçüncü kimyasal gebelik dedim ama rsmi olarak ikinci olunca test istemedi,normal miş bu durum,bide dedi ki;genetik problemse zaten yapılabilcek bi tedavi yokmuş,sorun vard diye bilirmişim sadece testi yaptırınca,bide pıhtılaşmayı sordum,ben öyle bir sorunun varlığına inanmıyorum,tabi inana dr larda var dedi,s,z ne dersiniz,bilen,yada aksini duaynınız var mı?ben şok oldum,hemen merkezi değiştirmek istedim.

geshenkim çokkkkk geçmiş olsun tatlım yaaa,baya büyük kaza atlatmışın sen,çok üzüldüm.

Analatmıştın canım hatılradım, uf ya ne kötü olmuştur, baktır canım dişlerine, ihmal etme, sen defoluda güzelsin.a.s.
Aylini bu konuda teprik ettim yarıda iyi kesiyormuş ha, bazen idrarda ilk gelen idrarla test yapmayın diyorlar ya, bende önden biraz akıtayım arkadan geleni alırım diyorm, kesene kadar işim bityor, sonra çiş kalmayacak diye korkuyom ama haddinden fazla geliyor. Bi çarşıya falan gidecekken evden çıkana kadar wc ye giderim, umumi yerlerde klozet, wc ıyyyy içim almıyor. Mümkünse lavabolar paralı olsun onlar biraz daha temiz oluyor.
akşamları fazla su içemediğim için bi tek suyu arıyorum, sıvı tüketmeyince çişte gelmiyor.

bizim burda da bi arkadaş,ertesi günü hapı kullandığı halde hamile kaldı,şimdi doğmuştur heralde.

çişten epey muhabbet çıkıcak burada..hepsi birbirinden komik yaw...

zerdal demek 1 saat kendine gelemedin ha :roflol:

kardelen valla geshenk haklı..ben sandalye tepesine pek cıkmam ..cıkınca da korkarım..hem dengesizim hem sakar..
neyse ki boy fena değil de oyle ust raflara erişme sorunum olmuyor..ama soyle zeytinim gibi uzun olmak isterdim..

ayliiin ben genelde tuvalet kağıdı sererim tertemiz oluyor oyle ama dediğin gbii yoksa havadan mecburen bir resim vardı bulursam yollayayım komikti.

benim kaslar fena değil..epey durabilirim o pozisyonda..zaten sporda da bir hareket var o şekilde..bilirsiniz. üst bacak kaslarını calıstırıor .. ismi squat..bakın bakın..
bulursam gondereyim resmini

ben zaten klozete kesinlikle oturmamda,umumi wc ye falan gittiğimde,eve gelince kendime dezenfektan dökesim geliyo,çok kirli hissediyorum kendimi.

sağol çılgınım,geçer heralde,akşamdan beri herife gösteriyom,çünkü acıyodu,yok bişey diyodu,sabah bi baktık,kapkara.hakettim ama ben,hem sakarım zaten,ne işim var sandalye tepesinde dimi.?
kıs herife akşamdan beri gösteriyon da demedi mi hala gazoz iyi gelir buna :))))))))))))))
gensenkim kötü düşmüşün kıs, ucuz atlatmışın gene... ben de kafayı kırmıştım bi

evet muhabbetlerimiz süper, bebe mevzuundan sıyırdık iyice rezil bişe olduk, çiş, epilasyon :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…