çişten epey muhabbet çıkıcak burada..hepsi birbirinden komik yaw...
zerdal demek 1 saat kendine gelemedin ha :roflol:
kardelen valla geshenk haklı..ben sandalye tepesine pek cıkmam ..cıkınca da korkarım..hem dengesizim hem sakar..
neyse ki boy fena değil de oyle ust raflara erişme sorunum olmuyor..ama soyle zeytinim gibi uzun olmak isterdim..
ayliiin ben genelde tuvalet kağıdı sererim tertemiz oluyor oyle ama dediğin gbii yoksa havadan mecburen bir resim vardı bulursam yollayayım komikti.
benim kaslar fena değil..epey durabilirim o pozisyonda..zaten sporda da bir hareket var o şekilde..bilirsiniz. üst bacak kaslarını calıstırıor .. ismi squat..bakın bakın..
bulursam gondereyim resmini
nerelerdesin canım hoşgeldin.Slm kızlar nasılsınız?
kızlar ben çıkcam,evdede işlerim var,anca toparlanırım,çıkmadan sorumu gördüyseniz onla ilgili bilgi istiyorum
ayy aylinn cok komiksin kısss...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy tatlım yaa cok zor ama anı da komik hani..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada benim de arada kalmasın.
babanı görememene cok üzüldüm..içime oturdu dün gece.
ama senin bu kadar güçlü, dimdik duran bir kadın olmana sebep belki budur..
seviyom kıs senii..
amaninn kıyamam.geçmiş olsunn..
kızlar acıktım ben yaaa,sabah bitkisellereden kahvaltıya sıra gelmedi,şimdi ne yesem acaba,bide bebek tevhidine gitcem birazdan,ordada yerim illaki.
bencede geshenkin bu kadar güçlü olmasının sebebi o,bende çok üzüldüm canım,rabbim öbür dünyada kavuştursun inş.
Canım güzel bi sucukulu yumurta yapta ye bari, yemek saati geliyor bende açıktım.
Geshenk burda bi arkaşadaşım var oda aynı şekilde 3 aylık annesinin karınındayken babası trafik kazasından ölmüş, annesiyle ikisi hayata tutunmuşlar, onu hatırlattın bana, allah rahmet eylesin. başka kardeşlerin var mı?
kardelenn bence değiştir..pıhtılaşma sorunu cok var..ve de tedavisi de var.
benim doktor da baktırmadı bana ama dedi ki annende teyzende annanende kızkardeşin varsa onda düşük olmuş mu hiç sor öğren..genetiğe cok bağlıymıs..
2 teyzem var..hepsine sorduk.
ama gene de gidince yaptırın o testten dicem..hiçbiri kısır değil ben kısırım..
slm canım sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız?
nerelerdesin canım hoşgeldin.
yemek konusunda sucuklu yumurta yap dedim canım.
Diğer türlüde başka merkezler varsa değiştir tabi, bide diğeri tedavi etsin nasıl olacak, ben değiştirdim, ama ta ağustosda gideceğim.
Diğer türlüde başka merkezler varsa değiştir tabi, bide diğeri tedavi etsin nasıl olacak, ben değiştirdim, ama ta ağustosda gideceğim.
canım ya, hayatımı yazsam roman olur derlerya, seninki de o türden... Allah sağlık mutluluk versin bi de bebecikler :)canım teşekkür ederim.. bende seni çook seviyorum.. Şeniz
eh olabilir tabi sonuçta hiçde kolay bir çocukluk geçirmedim.. hayat hep mücadele doluydu. en çokda annem aslında.. her zaman anneme çok üzülürüm ve minnettarım tabi bizi bırakmamış o şartlarda bile. canım.. Allah dert keder vermesin ona..
ohhh dilet tut orda bebiş sallayackalar dimi. bol bol dua et..
sağol canım çocukken daha zordu artık biz yetişkin olduk atlattık o zamanları herkesin evi yuvası oldu ama annem yalnız kaldı şu an.. hayat...
teşekkürler canım sağol eksik olmayın arkadaşlar..
amin canım Allah rahmet eylesin.. ötede karşılarız inşallah... evet 4 kardeşiz. ben en küçüğüm.. annem evlenmemiş çalışıp bakmış bizi. kimselere muhtaç etmeden ve hiç destek göremeden maalesef.. evimiz kiraydı.. geçim sıkıntısı cart curt annem çok büyük fedakarlıklar etti bize.. ama kadere bak şu anda yalnız aklım hep onda hafta sonları falan alıp götürürüz bir yerlere hiç bırakmamaya çalışıyoruz bizde onu.. ben en küçük olunca benimleydi bende evelenince tek başına kaldı.. bende kayınvalidemle oturuyorum ikisi iyi anlaşıyorlar ama annem çekinir kalma konusunda evinde rahat ediyor.. çok uzak değiliz Allahtan. ama çocukken zordu hep derlerdi aaa bu babasından sonra doğan dimi ah yazık işte dünyaya gelen büyüyor falan.. okulda hep adetti o yıllarda hala varmıdır bilmem tanıtma kısmında sıra bana gelince baban ne iş yapıyor o sorudan nefret ederdim... anılarım çok yaaa ....mesela vilayet vardı eskiden bulvarda önünde de bir Atatürk heykeli..ne kadar safmışım çocuk aklı hep annemin arkasından seslenirdim annnee gelirken bana baba getir diye çünkü o heykeli baba sanırdım... annem en sonunda kızmıştı sokaktakiler yanlış anlarmış diye şimdi öyle diyor senin baban yok. öldü. gelmez diye.. ne yapsın bunalmış demek kadıncağız ne zorlu hayatı varmış bunalmıştı demekki...
tatlım eskiden kimyasal gebelik falan bilmezlermişki.... kan testi yaptırmadıktan sonra hiç bilmeden gidiyo kanamayla..ay kıyamma,öyle deme canım yaaa,onlara veren rabbimin,bizede vermeye gücü elbetteki yetiyo,bi bildiği var ki,uğraşıyoruz,kısırlık ne biçim laf öyle.
benim annemde iki doğum yapmöış,düşüğü yok,yada bilmiyo,günü geçti sanıyo olabilir,kan tahlilleri olmasa bizde öyle sanıyoz kimyasalda.ailede gennelde iki çocuk,en fazla olan,üç tür,hepsinin korunmayla öyle kaldığını düşünmüyorum,halamın birinde oldu çok düşük ve ölü doğum.ne bilim sülalenin hangisini anlatim.
genetik konusunda da bakıyorlar aslında ama ne yapılıyor bilmiorum..ayrıca nedne genetik sorun olsun yaa..akraba evliliği filan olsa bence esas o zaman tehlike
slm canım sen nasılsın
zerdalım senin canın sucuklu yumurta çekmiş gibi :)))))))))))
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
zerdal, tentation+, şeker-leblebi, kardelen5233, aylint+, GESHENK+, cilginkiz+, ozlem64
tento geçmişten çıkıp gelirse afferin diyeceğim, özlem kız sen selam diyip kaçcan mı.
aylin he ya canım sucuklu yumurta istedi.
çılgın dediğin gibi adamlarıda tembihlemek lazım.
geshenk canım benim zor olmuştur, anneni teprik ederim maşallah büyütmüş, yetiştirmiş okutmuş hepinizi allah razı olsun, evlatlarına sahip çıkmış. sana çok düşkün olur annen, en küçüksün ya, anneler hep öyle benim annemde gelip bizde kalmazlar, gelselerde sıkıntı mı yapıyorlar ne eşimle geldiklerinde dört döneriz, yinede çok kalmazlar. Rahatsızlık verdiklerini düşünüyorlar heralde.
ama ben memnun oluyorum onlar gelince.
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
zerdal, tentation+, şeker-leblebi, kardelen5233, aylint+, GESHENK+, cilginkiz+, ozlem64
tento geçmişten çıkıp gelirse afferin diyeceğim, özlem kız sen selam diyip kaçcan mı.
aylin he ya canım sucuklu yumurta istedi.
çılgın dediğin gibi adamlarıda tembihlemek lazım.
geshenk canım benim zor olmuştur, anneni teprik ederim maşallah büyütmüş, yetiştirmiş okutmuş hepinizi allah razı olsun, evlatlarına sahip çıkmış. sana çok düşkün olur annen, en küçüksün ya, anneler hep öyle benim annemde gelip bizde kalmazlar, gelselerde sıkıntı mı yapıyorlar ne eşimle geldiklerinde dört döneriz, yinede çok kalmazlar. Rahatsızlık verdiklerini düşünüyorlar heralde.
ama ben memnun oluyorum onlar gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?