30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar ben çıkcam,evdede işlerim var,anca toparlanırım,çıkmadan sorumu gördüyseniz onla ilgili bilgi istiyorum

kardelenn bence değiştir..pıhtılaşma sorunu cok var..ve de tedavisi de var.
benim doktor da baktırmadı bana ama dedi ki annende teyzende annanende kızkardeşin varsa onda düşük olmuş mu hiç sor öğren..genetiğe cok bağlıymıs..
2 teyzem var..hepsine sorduk.
ama gene de gidince yaptırın o testten dicem..hiçbiri kısır değil ben kısırım..

düşme hikayelerine geçersek,bende macera sürüyle bu arada,wc ler de çok ama artık sıradan oldular benim için,hep sıkışırım,hep sıkışırım,enterasanlığı yok kendi adıma,ama sizin hikayeler pek bi komik,gülmekten krizlere girdim.

ben de kıs, içine dışına her yere tuvalet kağısı dolduruyom, mümkünse hiç kullanmıyorum da işte mecbur kaldığım oluyo böle arada... Allah korusun içine de kağıt koymazsan sıçrama falan olma ihtimali kötü, hastalık kapılabilir...

Slm kızlar nasılsınız?
nerelerdesin canım hoşgeldin.
kızlar ben çıkcam,evdede işlerim var,anca toparlanırım,çıkmadan sorumu gördüyseniz onla ilgili bilgi istiyorum

yemek konusunda sucuklu yumurta yap dedim canım.

Diğer türlüde başka merkezler varsa değiştir tabi, bide diğeri tedavi etsin nasıl olacak, ben değiştirdim, ama ta ağustosda gideceğim.

genetik konusunda da bakıyorlar aslında ama ne yapılıyor bilmiorum..ayrıca nedne genetik sorun olsun yaa..akraba evliliği filan olsa bence esas o zaman tehlike

canım teşekkür ederim.. bende seni çook seviyorum.. Şeniz
eh olabilir tabi sonuçta hiçde kolay bir çocukluk geçirmedim.. hayat hep mücadele doluydu. en çokda annem aslında.. her zaman anneme çok üzülürüm ve minnettarım tabi bizi bırakmamış o şartlarda bile. canım.. Allah dert keder vermesin ona..

kızlar acıktım ben yaaa,sabah bitkisellereden kahvaltıya sıra gelmedi,şimdi ne yesem acaba,bide bebek tevhidine gitcem birazdan,ordada yerim illaki.

ohhh dilet tut orda bebiş sallayackalar dimi. bol bol dua et..

bencede geshenkin bu kadar güçlü olmasının sebebi o,bende çok üzüldüm canım,rabbim öbür dünyada kavuştursun inş.

sağol canım çocukken daha zordu artık biz yetişkin olduk atlattık o zamanları herkesin evi yuvası oldu ama annem yalnız kaldı şu an.. hayat...

teşekkürler canım sağol eksik olmayın arkadaşlar..
amin canım Allah rahmet eylesin.. ötede karşılarız inşallah... evet 4 kardeşiz. ben en küçüğüm.. annem evlenmemiş çalışıp bakmış bizi. kimselere muhtaç etmeden ve hiç destek göremeden maalesef.. evimiz kiraydı.. geçim sıkıntısı cart curt annem çok büyük fedakarlıklar etti bize.. ama kadere bak şu anda yalnız aklım hep onda hafta sonları falan alıp götürürüz bir yerlere hiç bırakmamaya çalışıyoruz bizde onu.. ben en küçük olunca benimleydi bende evelenince tek başına kaldı.. bende kayınvalidemle oturuyorum ikisi iyi anlaşıyorlar ama annem çekinir kalma konusunda evinde rahat ediyor.. çok uzak değiliz Allahtan. ama çocukken zordu hep derlerdi aaa bu babasından sonra doğan dimi ah yazık işte dünyaya gelen büyüyor falan.. okulda hep adetti o yıllarda hala varmıdır bilmem tanıtma kısmında sıra bana gelince baban ne iş yapıyor o sorudan nefret ederdim... anılarım çok yaaa ....mesela vilayet vardı eskiden bulvarda önünde de bir Atatürk heykeli..ne kadar safmışım çocuk aklı hep annemin arkasından seslenirdim annnee gelirken bana baba getir diye çünkü o heykeli baba sanırdım... annem en sonunda kızmıştı sokaktakiler yanlış anlarmış diye şimdi öyle diyor senin baban yok. öldü. gelmez diye.. ne yapsın bunalmış demek kadıncağız ne zorlu hayatı varmış bunalmıştı demekki...

ay kıyamma,öyle deme canım yaaa,onlara veren rabbimin,bizede vermeye gücü elbetteki yetiyo,bi bildiği var ki,uğraşıyoruz,kısırlık ne biçim laf öyle.
benim annemde iki doğum yapmöış,düşüğü yok,yada bilmiyo,günü geçti sanıyo olabilir,kan tahlilleri olmasa bizde öyle sanıyoz kimyasalda.ailede gennelde iki çocuk,en fazla olan,üç tür,hepsinin korunmayla öyle kaldığını düşünmüyorum,halamın birinde oldu çok düşük ve ölü doğum.ne bilim sülalenin hangisini anlatim.

Slm kızlar nasılsınız?
slm canım sen nasılsın

zerdalım senin canın sucuklu yumurta çekmiş gibi :)))))))))))

kıslar olay iğrenc ama aslında klozetlerde o kadar mikrop yokmus..arastırma okumustum..esas mikrop ellerin değdiği yerlerde..
bir de idrar filan aslında düşünürseniz insanın vücudunun içinden cıkıyor..yani steril bişi..
ama olay iğrenç tabii..
napıyoruz şeyimizi koruyoruzz..ama takıntı yapmıyoruzz.
ona bakarsanız bence eşlerin temizliği en önemlisi onlar içeriye kadar tesrif ediorlar.

bu gittiğim yere ilk gittim zaten,ama beni biraz bilmiş gördüleripek sevmiyolar anlaşılan,anlatamadım derdimi,ama bende onları geç anladım,mecburuz aşılamaya,tüp istiyosanda önce aşılama dediler ama genetikteki problemleri hiç bi ilaç değiştiremiyomuş,bu tuhaf geldi,madem değişmiyo,niye o kadar pahalı testler var dünyada.
sucuklu yumurtayı yiyemem kız,kokarım,bebiş sevcem ben.canım,o da erken doğdu,kaç aydır hastenelerde,iyiymiş şimdi.

napem kardelenim yaa ...kısır çıktık:) eşime diyom zaten gene şanslıyım boyle bir ailede doğmusum, böyle modern görüşlü bana değer veren bir eşim var.
yoksa beni kapı onune korlarmıs:)))
bence baktır..sanırım kolay bişi o ne olacak hem pıhtılasma sorunu cıksa da iğne vuruyon ..çaresi var.
ama inanmıyorum lafını beğenmedim doktorun..benimki oyle bişi var ama bunlar varsa hemen yaptıralım demişti. yok ben sordum. o dediğinden de olmamıs..hani gecikme filan

canım ya, hayatımı yazsam roman olur derlerya, seninki de o türden... Allah sağlık mutluluk versin bi de bebecikler :)
tatlım eskiden kimyasal gebelik falan bilmezlermişki.... kan testi yaptırmadıktan sonra hiç bilmeden gidiyo kanamayla..

genetik konusunda da bakıyorlar aslında ama ne yapılıyor bilmiorum..ayrıca nedne genetik sorun olsun yaa..akraba evliliği filan olsa bence esas o zaman tehlike

yok kız,ne akrabası,eşim mersin li,ben ordu lu,akrabalığın a sı yok.ama onunda ablasında düşük oluyo,tüp bile düştü 40 günlüktü.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
zerdal, tentation+, şeker-leblebi, kardelen5233, aylint+, GESHENK+, cilginkiz+, ozlem64
tento geçmişten çıkıp gelirse afferin diyeceğim, özlem kız sen selam diyip kaçcan mı.

aylin he ya canım sucuklu yumurta istedi.

çılgın dediğin gibi adamlarıda tembihlemek lazım.

geshenk canım benim zor olmuştur, anneni teprik ederim maşallah büyütmüş, yetiştirmiş okutmuş hepinizi allah razı olsun, evlatlarına sahip çıkmış. sana çok düşkün olur annen, en küçüksün ya, anneler hep öyle benim annemde gelip bizde kalmazlar, gelselerde sıkıntı mı yapıyorlar ne eşimle geldiklerinde dört döneriz, yinede çok kalmazlar. Rahatsızlık verdiklerini düşünüyorlar heralde.
ama ben memnun oluyorum onlar gelince.

Yok canım ya niye kaçayım burdayım.

anneler niye öyleki,benimkide çok kalmak istemez yaaa,eşimde kızıyo,biz mersinden onlar için geldik,gelip kalmıyolar diye,geri döncekmiş,madem gelmiyolarsa.kaydirigubbakcemile3
geshenkim annen çok sabırlı,eli öpülesi bi kadınmış canım,slm söyle,burdan bahsetmiyosanda bi arkadaşımın de.
özlem inş.başarılı bir aşılama olur,rabbim güldürsün yüzünü.
çılgınım,ben adamı temizlik diye diye ya evden göndercem,yada o beni göndercek,napcaz bilmiyom,aslında pis biri değil,o da derli toplu,temizliği seven biri ama ben biraz mannakım galiba temizlik konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…