ii canım bende.Senin gazozları özledim geldim:))))) Yarın aşılamam yapılacak benim çok stresliyim dudakta uçuklar çıktı stresten.
evet çiş sterildir, mikrop barındırmaz ama malum işerken başka yerlere deyiyo, vajina vs. o yüzden mantar vs. kapılabilir dikkat edilmezse, daha kötüleri de....kıslar olay iğrenc ama aslında klozetlerde o kadar mikrop yokmus..arastırma okumustum..esas mikrop ellerin değdiği yerlerde..
bir de idrar filan aslında düşünürseniz insanın vücudunun içinden cıkıyor..yani steril bişi..
ama olay iğrenç tabii..
napıyoruz şeyimizi koruyoruzz..ama takıntı yapmıyoruzz.
ona bakarsanız bence eşlerin temizliği en önemlisi onlar içeriye kadar tesrif ediorlar.
kıslar güleceksiniz belki yine bana ama ben de artık, sucuk-salam-sosis falan yemiyorum.... çok nadiren sucuk yersem de iyice kızartıyorum... çünkü ben evlenmeden önce bağışıklık testlerimi falan yaptırmıştım, toksoplazma bağışıklığım yokmuş ve o yüzden gebelikte kapmamam gerekiyo... o yüzden bu tür et ürünlerinden uzak durmaya bakıyorum bi de çiğ et elleyince hemen bi yere dokunmadan elimi iyice yıkıyorum.... sizin yapıldı mı bağışıklık testleri,ne durumdasınız? sizce fazla mı hassas davranıyorum??bu gittiğim yere ilk gittim zaten,ama beni biraz bilmiş gördüleripek sevmiyolar anlaşılan,anlatamadım derdimi,ama bende onları geç anladım,mecburuz aşılamaya,tüp istiyosanda önce aşılama dediler ama genetikteki problemleri hiç bi ilaç değiştiremiyomuş,bu tuhaf geldi,madem değişmiyo,niye o kadar pahalı testler var dünyada.
sucuklu yumurtayı yiyemem kız,kokarım,bebiş sevcem ben.canım,o da erken doğdu,kaç aydır hastenelerde,iyiymiş şimdi.
evet çiş sterildir, mikrop barındırmaz ama malum işerken başka yerlere deyiyo, vajina vs. o yüzden mantar vs. kapılabilir dikkat edilmezse, daha kötüleri de....
kıslar güleceksiniz belki yine bana ama ben de artık, sucuk-salam-sosis falan yemiyorum.... çok nadiren sucuk yersem de iyice kızartıyorum... çünkü ben evlenmeden önce bağışıklık testlerimi falan yaptırmıştım, toksoplazma bağışıklığım yokmuş ve o yüzden gebelikte kapmamam gerekiyo... o yüzden bu tür et ürünlerinden uzak durmaya bakıyorum bi de çiğ et elleyince hemen bi yere dokunmadan elimi iyice yıkıyorum.... sizin yapıldı mı bağışıklık testleri,ne durumdasınız? sizce fazla mı hassas davranıyorum??
ha bide aklıma gelmişken sorim kızlar,dün ben dr agenetik bir sorun mu benimki,tahminime göre bu üçüncü kimyasal gebelik dedim ama rsmi olarak ikinci olunca test istemedi,normal miş bu durum,bide dedi ki;genetik problemse zaten yapılabilcek bi tedavi yokmuş,sorun vard diye bilirmişim sadece testi yaptırınca,bide pıhtılaşmayı sordum,ben öyle bir sorunun varlığına inanmıyorum,tabi inana dr larda var dedi,s,z ne dersiniz,bilen,yada aksini duaynınız var mı?ben şok oldum,hemen merkezi değiştirmek istedim.
Slm kızlar nasılsınız?
ay kıyamma,öyle deme canım yaaa,onlara veren rabbimin,bizede vermeye gücü elbetteki yetiyo,bi bildiği var ki,uğraşıyoruz,kısırlık ne biçim laf öyle.
benim annemde iki doğum yapmöış,düşüğü yok,yada bilmiyo,günü geçti sanıyo olabilir,kan tahlilleri olmasa bizde öyle sanıyoz kimyasalda.ailede gennelde iki çocuk,en fazla olan,üç tür,hepsinin korunmayla öyle kaldığını düşünmüyorum,halamın birinde oldu çok düşük ve ölü doğum.ne bilim sülalenin hangisini anlatim.
slm canım sen nasılsın
zerdalım senin canın sucuklu yumurta çekmiş gibi :)))))))))))
kıslar olay iğrenc ama aslında klozetlerde o kadar mikrop yokmus..arastırma okumustum..esas mikrop ellerin değdiği yerlerde..
bir de idrar filan aslında düşünürseniz insanın vücudunun içinden cıkıyor..yani steril bişi..
ama olay iğrenç tabii..
napıyoruz şeyimizi koruyoruzz..ama takıntı yapmıyoruzz.
ona bakarsanız bence eşlerin temizliği en önemlisi onlar içeriye kadar tesrif ediorlar.
canım ya, hayatımı yazsam roman olur derlerya, seninki de o türden... Allah sağlık mutluluk versin bi de bebecikler :)
tatlım eskiden kimyasal gebelik falan bilmezlermişki.... kan testi yaptırmadıktan sonra hiç bilmeden gidiyo kanamayla..
yok kız,ne akrabası,eşim mersin li,ben ordu lu,akrabalığın a sı yok.ama onunda ablasında düşük oluyo,tüp bile düştü 40 günlüktü.
evet çiş sterildir, mikrop barındırmaz ama malum işerken başka yerlere deyiyo, vajina vs. o yüzden mantar vs. kapılabilir dikkat edilmezse, daha kötüleri de....
kıslar güleceksiniz belki yine bana ama ben de artık, sucuk-salam-sosis falan yemiyorum.... çok nadiren sucuk yersem de iyice kızartıyorum... çünkü ben evlenmeden önce bağışıklık testlerimi falan yaptırmıştım, toksoplazma bağışıklığım yokmuş ve o yüzden gebelikte kapmamam gerekiyo... o yüzden bu tür et ürünlerinden uzak durmaya bakıyorum bi de çiğ et elleyince hemen bi yere dokunmadan elimi iyice yıkıyorum.... sizin yapıldı mı bağışıklık testleri,ne durumdasınız? sizce fazla mı hassas davranıyorum??
eşime göre benim bağışıklıktaymış problem,herşeyi yabancı madde görüp temizlemeye kalktığım için,vucudumda aynı görüp,o da embriyoyu tanımayıp atıyomuş,bunun içinde çözümü,köye gidip toz toprak kirlere bulaşıp,vucudumu alıştırmalıymışım.:roflol::roflol::roflol:
biz ayrı ırktanız hatta :))yok kız,ne akrabası,eşim mersin li,ben ordu lu,akrabalığın a sı yok.ama onunda ablasında düşük oluyo,tüp bile düştü 40 günlüktü.
gel yavrım istediin gazoz olsun olumunekankayizsmileaklinialirimsmileii canım bende.Senin gazozları özledim geldim:))))) Yarın aşılamam yapılacak benim çok stresliyim dudakta uçuklar çıktı stresten.
hee benim gazozlar her derde deva diyurummm, içelim diyurummm, toplu diyurummmm :jeyyar:gazozcumuz aylindir ya, şimdi sana bi çamlıca açar, stres, midres kalmaz. Boş ver canım düşünme, olacağı varsa olcak.
Ben ne güzel konuşuyom arkadaşlar, ovulasyonu bile heycanla yapıyom.
heycan hayatımızın parçası ama yinede rahat ol, bende heycanlanırım falan ama bi rahatlığım vardır. herşeyi allahtan olduğunu bil, elinden geleni yap. Gerisi rabbime kalmış.
:)))))))) kolay gelsin kardelenimve bu sefer çıkıyom kızlar
ii canım bende.Senin gazozları özledim geldim:))))) Yarın aşılamam yapılacak benim çok stresliyim dudakta uçuklar çıktı stresten.
ve bu sefer çıkıyom kızlar
eşime göre benim bağışıklıktaymış problem,herşeyi yabancı madde görüp temizlemeye kalktığım için,vucudumda aynı görüp,o da embriyoyu tanımayıp atıyomuş,bunun içinde çözümü,köye gidip toz toprak kirlere bulaşıp,vucudumu alıştırmalıymışım.:roflol::roflol::roflol:
ayyyyyy hiç aklıma gelmedi hiiii çok ayıp laelaelaelaelaeo sucuklu yumurtada kimbilir ne imalar ettin sen var yaaa gazozcu seniiiiiiiiii..........
evet canım dediğin gibi valla roman olur... sağol bitanem .. Allah o dediklerini hepimize versin inşallah... hep mutlu sağlıklı ve bebecikli olalım kaydirigubbakcemile3.
ivet.. benim diğerleri ok miş şükür, rubella(kızamıkçık) falan bağışıklığım varmış..Anam daha neler duyacağız, yok ben yaptırmadım ama gebe kalmadan önce dikkat edilmesi gereken kuralları okumuştum, çiğ eti elleyince hemen yıkamak lazım, ya da et ürünlerini iyice pişmeden yememek lazımış. o türlü dikkat ederim.
Özlem uzun zamandır girmiyordur. tatile falan mı gittin.
:))))))))))))eşime göre benim bağışıklıktaymış problem,herşeyi yabancı madde görüp temizlemeye kalktığım için,vucudumda aynı görüp,o da embriyoyu tanımayıp atıyomuş,bunun içinde çözümü,köye gidip toz toprak kirlere bulaşıp,vucudumu alıştırmalıymışım.:roflol::roflol::roflol:
ama önceden kaparsak ilk 3 aya raslayabilir çılgınım, gebe kalınca dikkat etmek yetmeyebilir..yok beee. bak bana herseye antikorum var:) gene olmuyor...hepatit a yı geçirmişim kendiliğimden sanırım yatılı okulda..haberim yok grip gibi filan geçermiş heralde ama antikorum var.
bana da tüm testler yapıldı..toksoplazma bagısıklığım yok..ben de senin gibiydim aylin..ama şimdi gene saldım..çiğ köfte de yiyiom..her yerden değil ama .
gelsin bebek düşünürüz..
ayy dogudaki kadıncıklar napsın..onlar doguruyorlar işte..çiğ köfte de baş yemek değil mi??
harbi mi,hangi ırklardan?aylincim bizde ayrı ırkız canım eşimle.öptüm siziiiiiiiŞenizŞeniz
biz ayrı ırktanız hatta :))
gel yavrım istediin gazoz olsun olumunekankayizsmileaklinialirimsmile
tatlım rahatlamaya çalış, inşallah bebeğine vesile olcanı düşün..
hee benim gazozlar her derde deva diyurummm, içelim diyurummm, toplu diyurummmm :jeyyar:
:)))))))) kolay gelsin kardelenim
evet banada yapılmıştı sorun yoktu... aylinim valla rahat olubn acık yaa bu kadar irdelemeyin her şeyide.. illaki elini yıkaman falan doğrusu ama istediğini ye be anacım bu kadar sıkma kendini işte böyle böyle o kafalar bebek üzerine tamamen kurulu hale gele gele sıkıntı stres artıyor.. hormonlar içeride dalga dalga oluyor sonra...
daalmayın kıs, toplanın yamacıma diyuruuuuummm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:bide toplu haldeymiş
sapııııkkkk delikafadulden dağılın kıslar bunun niyeti bozuldu geneee :roflol: :roflol: :roflol:
nasıl ayrı ırksınız kıs siz??? adamı yurtdışındanmı aldın?? başka milletmi zencimi yoksam??? sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tentooooooooooooo hadi yaz artıkkk bitmedimi daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?