30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ii canım bende.Senin gazozları özledim geldim:))))) Yarın aşılamam yapılacak benim çok stresliyim dudakta uçuklar çıktı stresten.

gazozcumuz aylindir ya, şimdi sana bi çamlıca açar, stres, midres kalmaz. Boş ver canım düşünme, olacağı varsa olcak.
Ben ne güzel konuşuyom arkadaşlar, ovulasyonu bile heycanla yapıyom.

heycan hayatımızın parçası ama yinede rahat ol, bende heycanlanırım falan ama bi rahatlığım vardır. herşeyi allahtan olduğunu bil, elinden geleni yap. Gerisi rabbime kalmış.

evet çiş sterildir, mikrop barındırmaz ama malum işerken başka yerlere deyiyo, vajina vs. o yüzden mantar vs. kapılabilir dikkat edilmezse, daha kötüleri de....
kıslar güleceksiniz belki yine bana ama ben de artık, sucuk-salam-sosis falan yemiyorum.... çok nadiren sucuk yersem de iyice kızartıyorum... çünkü ben evlenmeden önce bağışıklık testlerimi falan yaptırmıştım, toksoplazma bağışıklığım yokmuş ve o yüzden gebelikte kapmamam gerekiyo... o yüzden bu tür et ürünlerinden uzak durmaya bakıyorum bi de çiğ et elleyince hemen bi yere dokunmadan elimi iyice yıkıyorum.... sizin yapıldı mı bağışıklık testleri,ne durumdasınız? sizce fazla mı hassas davranıyorum??

hay ağzın bal yesin,bende adını hatırlayamadıytdım,halamın düşükleri toksaplazma yüzünden di,ve takiple sağlıklı çocuklar doğurdu,bana daha bakmadılar bile bu konuda.

değiştir sen orayı bencede.. evet yapılacak bişi yok diyenlerde var.. bunu tespit edip farklı işlemler öenerenlerde var.. neden çaresi olmasın.. her şeyde bilim değilki Allah verecek olsun yeterki sen inancını hiç kaybetme.

Slm kızlar nasılsınız?

nerelerdesin sen kaçak.. anlat bakalım neler yaptın yoksun ne zamandır.

yaa biz söyleriz öyle kendimize kardelen başkasına değil kendimize diyoruz.. doğrusu bu çünküm.. yanlışmı kısırız anacım.. ama mutluyuz.. kocalarımız çook seviyoruz ama kısırız :)))))))))) hem sayfaya girereken hangi bölümdeyiz biz??? infertilite/kısırlık

slm canım sen nasılsın

zerdalım senin canın sucuklu yumurta çekmiş gibi :)))))))))))

o sucuklu yumurtada kimbilir ne imalar ettin sen var yaaa gazozcu seniiiiiiiiii..........

kesinlikle katılıyorum.

evet canım dediğin gibi valla roman olur... sağol bitanem .. Allah o dediklerini hepimize versin inşallah... hep mutlu sağlıklı ve bebecikli olalım kaydirigubbakcemile3

yok kız,ne akrabası,eşim mersin li,ben ordu lu,akrabalığın a sı yok.ama onunda ablasında düşük oluyo,tüp bile düştü 40 günlüktü.

Allah Allah.. çok ilginç...

özlemcimm hadi hayırlısı.
stres yok tamam mı..

bir tento görür gibi oldumm

kardelenim genetik sorun yoktur..ama kan pıhtılaşmasına bakılmasındn bir zarar cıkmaz bence..siz ne dersiniz kızlar.

tüp daha kolay düşebilirki..zorla tıkıştırıyorlar onu oraya.doğal yerini kendi bulmuyor ki..
daha nazlı iş yani..
ayy ben ondan hep doğal istiyom olmuyo

geshenkim benim canım..annen var ya cennetlik..
yalnız kızlar sunu bilirim ki anne ve babadan biri yoksa hayatında tek annelerin yetiştirdiği cocuklarda boyle geshenkim gibi vicdanlı, dürüst, kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü insanlar çıkıyor, tek babaların yetiştirdiği cocuklarda psikolojik sıkıntılar daha cok oluyor..
biz de yengemi 24 yaşında kaybettik..3 ve 5 yasında kaldı kuzenlerim..ki dayım dünya tatlısıdır..
ama kıslarda cok sorun oldu. düzene giremedile bir türlü..annenin yeri apayrı

Anam daha neler duyacağız, yok ben yaptırmadım ama gebe kalmadan önce dikkat edilmesi gereken kuralları okumuştum, çiğ eti elleyince hemen yıkamak lazım, ya da et ürünlerini iyice pişmeden yememek lazımış. o türlü dikkat ederim.

Özlem uzun zamandır girmiyordur. tatile falan mı gittin.

eşime göre benim bağışıklıktaymış problem,herşeyi yabancı madde görüp temizlemeye kalktığım için,vucudumda aynı görüp,o da embriyoyu tanımayıp atıyomuş,bunun içinde çözümü,köye gidip toz toprak kirlere bulaşıp,vucudumu alıştırmalıymışım.:roflol::roflol::roflol:

yok beee. bak bana herseye antikorum var:) gene olmuyor...hepatit a yı geçirmişim kendiliğimden sanırım yatılı okulda..haberim yok grip gibi filan geçermiş heralde ama antikorum var.
bana da tüm testler yapıldı..toksoplazma bagısıklığım yok..ben de senin gibiydim aylin..ama şimdi gene saldım..çiğ köfte de yiyiom..her yerden değil ama .
gelsin bebek düşünürüz..

ayy dogudaki kadıncıklar napsın..onlar doguruyorlar işte..çiğ köfte de baş yemek değil mi??

yok kız,ne akrabası,eşim mersin li,ben ordu lu,akrabalığın a sı yok.ama onunda ablasında düşük oluyo,tüp bile düştü 40 günlüktü.
biz ayrı ırktanız hatta :))
ii canım bende.Senin gazozları özledim geldim:))))) Yarın aşılamam yapılacak benim çok stresliyim dudakta uçuklar çıktı stresten.
gel yavrım istediin gazoz olsun olumunekankayizsmileaklinialirimsmile
tatlım rahatlamaya çalış, inşallah bebeğine vesile olcanı düşün..

hee benim gazozlar her derde deva diyurummm, içelim diyurummm, toplu diyurummmm :jeyyar:
ve bu sefer çıkıyom kızlar
:)))))))) kolay gelsin kardelenim

klava: stres yoooookkkk.. rahat olsana sen aaaaaaaaaaa kızarım valla... böyle yaparsan hiç olmaz.. heyecan elbet olur ama stres yok.. çok kısa ve basit bir işlem iğne yaptırmaya gidiyormuşsun gibi git.. ve sonrasında da rahat ol.. bak ben bir aşılama bir tüp yaptıran biri olarak diyorum beni dinle sen pişman olmazsın.. ne olur sakin ol olurmu.. hadi hayırlısı bakalım.. innnşalllahh yakalarsın bebişini.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet banada yapılmıştı sorun yoktu... aylinim valla rahat olubn acık yaa bu kadar irdelemeyin her şeyide.. illaki elini yıkaman falan doğrusu ama istediğini ye be anacım bu kadar sıkma kendini işte böyle böyle o kafalar bebek üzerine tamamen kurulu hale gele gele sıkıntı stres artıyor.. hormonlar içeride dalga dalga oluyor sonra...

ve bu sefer çıkıyom kızlar

git hadi git hamarat hanım.. kolay gele..

olabülü sırnaşık şey bi dene bakem herüfünü sende :roflol:

ayyyyyy hiç aklıma gelmedi hiiii çok ayıp laelaelaelaelae
ivet.. benim diğerleri ok miş şükür, rubella(kızamıkçık) falan bağışıklığım varmış..
:))))))))))))
ama önceden kaparsak ilk 3 aya raslayabilir çılgınım, gebe kalınca dikkat etmek yetmeyebilir..
doğudaki kadınlar çocukluklarından beri yedikleri için çocukken toksoplazma geçirmiş yani bağışıklık kazanmış oluyolar evlendiklerinde tatlım...
aylincim bizde ayrı ırkız canım eşimle.öptüm siziiiiiiiŞenizŞeniz
harbi mi,hangi ırklardan?

bide toplu haldeymiş
sapııııkkkk delikafadulden dağılın kıslar bunun niyeti bozuldu geneee :roflol: :roflol: :roflol:

nasıl ayrı ırksınız kıs siz??? adamı yurtdışındanmı aldın?? başka milletmi zencimi yoksam??? sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

tentooooooooooooo hadi yaz artıkkk bitmedimi daha...

doğru diyon gensenkim aslında da ne bilim ya iyice sıyırdık artık....

daalmayın kıs, toplanın yamacıma diyuruuuuummm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yok kıs, kocam türk de ben çerkesim.. yani ben kuzey kafkasyadan kocam orta asyadan geleyo

afiyet olsun kızlarrr
geçmişi okuyodum kaynatmışsınız maşallah
aylint+, GESHENK+, tentation+, cilginkiz
nasılsınız canlar
yemek yedim ama hala açımmmmmmmm

aylin ben gelirim yamacınaaa aklinialirimsmile
sen bana süt ısmarlarsın yok
sütten tiksindim ayran ısmarla bana
buzlu olsun lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…