30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

cilginkiz canım yorumların için teşekkür ediyorum...verdiğin keçiboynuzu kürünü hemen uygulayacam. inşallah sonuç alırız...dualarınızı eksik etmeyin...Rabbim herkesin gönlündekini versin....

günaydın hanımlarr
nabersiniz
geçmişe bakmadım daha
benim ateş düşüşe geçmiş bulunmakta, bugün akşama bekliyorum kartı
kendi bilir artık, benimde ateşim düşmüştü çok az ama yinede üstüne konduramamıştım. Ateş düşünce o gün içinde geliyor, ama tabi bellide olmuyor, lovelinin ateşi düşükken hamile olduğunu öğrenmiş.
ayliniimm yaa..o kırmızılara benden selam soyle..cok lazımdılar..davetsiz misafir..
ne kadar düşmüş..

zerdalım su testi arayıp bulacam valla:) nerden aldınız siz.
Gebelik bölümünde ovulasyonla ilgili ilk başlarda dobink var, orda ilk sayfaya bizimkinin resmini falanda koymuşlar, ben bu çubuklardan rahat ettim, yani çift çizgiyi görüyom ya,o mu hoşuma gidiyor napıyor memnunum yani.
Geshenk internetden aldı, bi dahakine lazım olursa bende internetden alacam, sağolsun ya benim için uğraştırdık, ama geshenkte deniyecek, ben geshenk yapınca onunkiler nasıl çıkacak merak ediyorum.

ÇOK GÜZEL.. çocuk sahibi olmak demek (sahip) olmak değildir. kesinlikle bir birey farklı bir canlı duyguları olan kendince düşünceleri olan her ne kadar sizden doğsada ... sonuçta topluma bir insan yetiştiriliyor... sevginizle sabrınızla dürüstlüğünüzle iyi bir model olacağınız evlatlar veriniz topluma... anne adayları ve anneler sizler için bu sözler...

günaydın hanımlarr
nabersiniz
geçmişe bakmadım daha
benim ateş düşüşe geçmiş bulunmakta, bugün akşama bekliyorum kartı

vatana millete hayırlı uğurlu ossun

günaydın kızlar,dün ben geldim gitmiştiniz,gecede site tadilatta olunca her zamanki gibi,açamadım sayfayı,sonrada kimse olmaz dye bakmadım işin doğrusu,baktığımda olmadınızda bugüne kadar,neyse bundan sonra geceleride bakim bakalım.

geshenk ten başka tüp deneyen var mı kızlar,şimdi benim üç senem dolsa bile iki aşılamam şart mı?

ahh tentoşum çok üzüldüm ya ( başınız sağolsun,Allah teyzene sabırlar versin... çok zor...
seni çokkk ösledik bis çabuk gel :)
hehe alem gazozcu :jeyyar:
gelmedi kırmızılar ama bugün teşrif edecek gibiler....
geshenkim kıyamam... bilmiyodum babanı hiç görmediğini falan... annecine Allah sağlık versin,başınızdan eksik etmesin..
yok kıs anacımla kaynattık akşam
oyy sen de mi çılgınım ya
he ya honeye ben de çok uğraştım özel mesaj için ama mesaj kutusu dolu diye gitmiyo....
buraya da gelmiyo artık...

çılgınım bilmukabele yavrım ben de seni çokkkkkk öslüyom kısŞeniz

ç.ş macerana çok güldüm hee, ağaç dibi arıyo :))))) kısım karakolluk olurdun türk olduğun tescillenirdi :))))))))))))
son dakka golü de süpermiş :))))))))) ben de eskiden ç.şim varken çok gülersem kaçırıyodum sempatiksalakcinni
kumsalım maşallah yavrım
zerdalım çalışmaya devam yımırtladın yımırtlican
labiankayı ben de merak ediyorum sezoş...
sinoşum geldimm
huhunu yerim yavrımmmm aklinialirimsmile
ya bende akıntı sonradan geliyo galiba, ateş yükseldikten sonra geliyo akıntı sanırım...
heee gazozla ben de karıştırıyom :))))
süpermiş, katılıyorum şiddetlen
kesinlikle... sağolsun benim annecim de aşırı düşkündü bize ve fazlaca korumacı... kocama diyorumki, çocuklarımız olursa ve ben de aşırı korumacı olursam beni uyar... asla onların bizdan bağımsız birer birey olduklarını unutmamaya çalışıcam, aksi halde onlara iyilik diil kötülük yapmış olurum... ayakta durmayı düşe kalka öğrenecekler, ben tuttuğum için yürüyebiliyolarsa ben yanlarında olmadığımda yıkılırlar... belki benden farklı düşünecekler biçok konuda, fikrimi söylerim elbette, gerekirse uyarırım ama kararı onlar vermeli ve kararlarının sorumluluğunu alabilmeliler...
ayliniimm yaa..o kırmızılara benden selam soyle..cok lazımdılar..davetsiz misafir..
ne kadar düşmüş..

zerdalım su testi arayıp bulacam valla:) nerden aldınız siz.
çılgınım 36,8 di, 36,5 çıktı bugün...
cilginkiz canım yorumların için teşekkür ediyorum...verdiğin keçiboynuzu kürünü hemen uygulayacam. inşallah sonuç alırız...dualarınızı eksik etmeyin...Rabbim herkesin gönlündekini versin....
amin canım hepimizin..
zerdalım benim de aklıma loveli geldi ama benim düştü mü geliyo kırmızılar, hiç aksini yaşamadım, yani düşüp de tekrar yükseldiği hiç olmadı... o yüzden bugün bekliyorum, bi ped vardı çantamda, takviye yaptım.. o derece kesin gibi bekliyom yani

geshenk ten başka tüp deneyen var mı kızlar,şimdi benim üç senem dolsa bile iki aşılamam şart mı?

devletten yaptıracaksan evet şart canım. araştırma hastanelerinin tüp bebek üniteleri için yada özel ama sosyal güvence anlaşması olan hastanelerde yaptıracaksan geçerli bu. ama özelde düşünüyorsan hiç biri önemli değil. bas parayı al embiriyoyu :))))))))))))
tek 3 sene 2 aşılamada değilki yaş 38 geçmeyecek bilmem kaç işgünü prim ödenmiş olacak falan... şartları varda var...

eyvah eyvaheyvahedigeldismilepeki parayı bastırınca kaça malolcak,bide çift embryo iteme hakkım var mı,yoksam kendi paramla da mı yaptıramıyom
ay şu devlet adamları,nasıl yapalım üç çocuğu yavvv,aşılamada şansım olmadığı malum,direk tüp raporlasalar ya,medem çok çocuk yapcez,aşılamad ada bi altı ay oyalanırım heralde dimi,birinci olmaz,dinlenme falan,sonra tüp için dinlenme,hay sizin prosedrürünüze.alsanaalsanasmile

vatana millete hayırlı uğurlu ossun
eyvallahh sengözlerimebaksanab
aylin,nerde ateş tablon,çok mu düşmüş?
0,3 düşmüş tatlım...
ayh kıslar beni ateş ölçerken bi görseniz yerlere yatarsınız
dereceyi alıyom dil altına, zaten onu orda tutmak zor bi de epeyce dudaklarımla sarıyom üşümesin diye, hava kaçırmıyom hiç içeri, bi yandan da şaşı şaşı derecenin yükselişini izliyom :))) sempatiksalakcinni yükseliyo mu diye... aha bugün hemen 36 dan başladı oh oh pek iyi, heyy yavrummm bee derece download hızına kurban olayım beaaa, ya da aha bugün çok nazlı kesin tırmanamaz tıkanır yokuşun artasında falan diye yorumlar yapıyom kafamda :))))))))))
işte bugün daha ağzıma koyunca anladım düştüğünü, baktım nazlı nazlı salına salına 35,6.........35,7..........35,8.........36,1.....................36,2....................................36,3.................................................diye uzayan sürelerle çıkıyo :))))))))))) içimden dereceye saydırmış olma ihtimalimi varın siz hesap edinkötükedihüso

:roflol::roflol::roflol:

çılgın arada kaynamasın anacım içimde kalır yazmassam.
çişli seniii... valla seninkide komikmiş.. bende de var aslında çiş muhabbeti.. çocukluktakiler ayrı komik yetişkinkenki hepten beter :)))))))))))))

ama en sonki kadar değildir yani benimkinde altına kartondan bir lazımlık getiriyorlar transfer sonrasında o anda var ya ne rahatlama ama tutmaya endekslisin ya birden salamıyorsunda bide görümcemler hemşire var odalarda kapı yok perdelerle kapalı yanyana hepsi tamda salamıyorum taşacak sandım valla sen gazda sıkıştımı araya ses çıkacak diye hala tutmaya çalışıyorum yatağa taştı sandım hatta ama hemşire dediki yarı bile değil... yaaa o günü hiiiç unutmuyorum o koridorlarda transfer öncesi dolanmam deli gibi lavaboya gidiyorum azıcık yap sakın boşaltma diyorlar ee oraya gidince daha bir tatlı geliyor nerdeyse salacam gidecek acık acık damlatıp çıkıyorum tabi boşalmadıkça tepikliyor içeriden ayyyy deli olmuştum o gün yav.... hatta zannettimki o lazımlığa yaparken embiriyolar çıktı gitti o derece şiddetli yenim ( tabi ayrı yerler alakasızda) hemşireye dedim ama gitmişmidir diye.. yoookk mümkün değil dedi delikafadulden

kızlar akşam perde asim dedim,tabi sandalye tepesinde,bi üç santim daha boyum olsa yetişiyodum ama,işte o eksiği kapatmak için uzanırken,sandalyeye çarptım tam basenimin alt tarafını,kocaman morarmış ve çok acıyo.

anacım üç çocuğu bedavadan pırtlatırsan sorun yok da, pırtlatmak için devletten para alırsan hoooooop diyolar adama klava:

Yani tüp bebek için devlet güvencesi olcaksa 3 aşılama şart, baklaım, ağustosta gittiğimde iğne, aşılama ne gerkiyorsa yaptıracağım.
Aylin sen hiç aşılama yaptırdın mı?

aylinn yavlum çiş muhabbetlerimizi açalım bbir gün burada..
valla su kasıklar çiş yüzünden çok ağrımıstır..sanıyorum idrar kesem küçük:))
loveliyi cok ösledim ben de..
labiancayı da..
masalı da..
lokumu da lokummmm nerdeee yaa

35 yaş alytına tek üstüne çift veriliyor.. nered yaptırırsan yaptır aynı

deli bu kıss yavv :roflol: deliiiiiiiii :roflol:

bende bikere uzun yol otobüsünde baya bi tutmuştum ama baktım olcak gibi değil,yolda durdurtmuştum arabayı,çatlamışım resmen.öyle yerlerde tutim diye istediğim için,dahada erken geliyo hemncik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…