Tentocum başınız sağolsun, allah teyzene sabırlar versin. kendine iyi bak canım.Öpüyorum seni.kızlar ben geldım..
memleketteyım hala.. teyzemın esını anı bı kalp krızıyle kaybettık(
onlar da buraya tatıle gelmıslerdı.. sabah telefonla konustuk, ıkındı vaktı haberını aldık(((
kaç gundur perişan olduk...
teyzemın de cocugu olmadı.. bı basına kaldı..allah sabır versın, dayanma guucu versın..
bı kac kısı cenaze gunu bana akıl verdı gene, bak sen de boyle olursun gıbılerınden.. tedavıne bı an once basla, tup mup hemen yap, geç kalma fılan..
off ne zor işler, haksız da degıller hani..
sızden ne var ne yok, gecmsı okuyamadım.. baglantı cok yavas bura
hepınızı optumm
Kardelen nerelrdesin, dün hiç görüşemedik.kızlar unuttuğum var mı bilemedim,galiba yeni bi arkadaş gelmiş aramıza,hoş gelmiş,inş o da,bizde en yakın zamanda,en hayırlı şekilde kavuşuruz bebişlerimize.
Canım sen gece gelme, gündüz gel.gene kimse yok ya offfffffffff
ben geldim ve site de gitti yaw..ben hala ayaktayım gerçi..yarın gündüz daha verimli yazabilirim..
tatilden dondum ve dağıldım ben de:)
üstelin kasık ağrılarım da hafif hafif başladılar..tüp öncesi son umudum da bitiyor galiba((
geshenk sence doktoru bu aralar aramalı mıyım..yoksa ilk damlayı gorunce mi aramalıyım? 2. gün bir takım testler yapılıyor mu??
geçmişi okuyayım bari
zerdalım günaydın canım nasılsın
ben geldim ve site de gitti yaw..ben hala ayaktayım gerçi..yarın gündüz daha verimli yazabilirim..
tatilden dondum ve dağıldım ben de:)
üstelin kasık ağrılarım da hafif hafif başladılar..tüp öncesi son umudum da bitiyor galiba((
geshenk sence doktoru bu aralar aramalı mıyım..yoksa ilk damlayı gorunce mi aramalıyım? 2. gün bir takım testler yapılıyor mu??
geçmişi okuyayım bari
günaydın kızlar
LALEHAN gelmiş çok özlemişim umarım artık daha sık gelirsin canım bir de LABİANCA gelse..onu de merak ediyorum çokk
TENTATOİN canım başınız sağolsun çok üzüldüm benim hayatta annem gibi olan bir tanecik teyzem var onun da çocuğu olmadı sen anlatırken o geldi gözümün önüne bir de enişteme bir düşkün ki sorma..ALLAH sabır versin canım
günaydın kızlarr geshenk nasılsın canım
zerdal geçmiş olsun tenta başın sağolsun canım
lalee nasılsın canım daha sık gel canım
özledik seni özletme bukadar
çılgın aylin kumsal kardelen nerdesiniz kızlar
geshenk demek akşam yine kk da çalışma
vardı canım ay bitirselerde kurtulsak
acaba geçmiş silinmiş mi diye açıyorum hersabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?