afiyet olsun kızlarrr
geçmişi okuyodum kaynatmışsınız maşallah
aylint+, GESHENK+, tentation+, cilginkiz
nasılsınız canlar
yemek yedim ama hala açımmmmmmmm
daalmayın kıs, toplanın yamacıma diyuruuuuummm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
yok kıs, kocam türk de ben çerkesim.. yani ben kuzey kafkasyadan kocam orta asyadan geleyo
hemmen sana da bi içim ayran açıyorummm çalkala yavrım çalkalaaylin ben gelirim yamacınaaa aklinialirimsmile
sen bana süt ısmarlarsın yok
sütten tiksindim ayran ısmarla bana
buzlu olsun lütfennn
öyle bariz ince belli diilim normal işte.. hatta bi göbeklenme durumum var biraz :)) artık çerkes kızı diil çerkes kadınıyım malum :)))deme sakııın kalp hırsızı
seviyorum çerkez kızı...
ince bellimisin sen?? çerkez kızları öyle olur derler ya hep. adetleriniz çoktur sizin.. abazalarlada yakın milletlersiniz bizim burada çok güzel olur onların düğünleri ve evleri abaza çerkez köyleri çok bakımlı tertemiz olur..
eşin yerli yani.. manavmı? ne millet oluyor? orta asyadan gelenlerde tatarlarda var ama yerli halka manav deniyor bizde..
afiyet olsun kızlarrr
geçmişi okuyodum kaynatmışsınız maşallah
aylint+, GESHENK+, tentation+, cilginkiz
nasılsınız canlar
yemek yedim ama hala açımmmmmmmm
yemeği yiyosun sanki yememiş gibi miden kazınıyo canım
inş. ateşinin düşmesi yerleşme düşüşüdür canım
allahım hakkımızda hayırlısını versin
yemeği yiyosun sanki yememiş gibi miden kazınıyo canım
inş. ateşinin düşmesi yerleşme düşüşüdür canım
allahım hakkımızda hayırlısını versin
ayy gensenkim canımsın aminn :) ama düştü benim ateşiki canlısın ya ondandır.. beyazıt istiyor demek ye annesi ye.
amiiinn... inşallah öyledir aylinimde müjde verir bize..
Anam daha neler duyacağız, yok ben yaptırmadım ama gebe kalmadan önce dikkat edilmesi gereken kuralları okumuştum, çiğ eti elleyince hemen yıkamak lazım, ya da et ürünlerini iyice pişmeden yememek lazımış. o türlü dikkat ederim.
Özlem uzun zamandır girmiyordur. tatile falan mı gittin.
CANIM BENİM ALLAH SABIRLAR VERSİN. BAŞINIZ SAĞOLSUN.
hayat işte bak ne umarak gidiyorsun neyle karşılaşıyorsun? teyzen yalnız kaldı demekki ah canım yaa gerçekten yalnızlık Allaha mahsus.. benimde babam ben daha dünyaya gelmeden vefat etmiş ben o zaman annemin karnında 3 aylıkmışım 6 ay sonra doğmuşum yani ne babam beni gördü ne ben onu fakat anneme hayata bağlanmaya sebep olduğumuz kadarda bir o kadar geçim sıkıntısı telaşesi tek başına bütün sorumlulukları almak gibi yorucu yanlarnıda yüklemiş maalesef.. ne desek boş işte.. ölüm öyle bir şeyki tek çaresi olmayan çözümsüz öylece kalakaldığımız bir olay.... Allah kalanlara sağlık ve sabır versin....
bizlerde aynı herhangi bir değişiklik yok
özlüyoruz seni..
ben varım şimdide sen yoksun .. dilara ben bişi anlamadım hayatım sen hamilemiydin ne zaman? ve nasıl düştü hiç anlamadım canım ben... o aralar sitede sorun vardı karıştı kafam..
ben geldiimm..ama geç mi geldiim genee..
tentocum yaa coooookk üzüldüm gerçekten..Allah sabırlar versin ama teyzeciğine de çok üzüldüm.
başınız sağolsun..ben ölüm oldu mu konuşamıyorum, ne diceğimi bilmiyorum...
Tentocum başınız sağolsun, allah teyzene sabırlar versin. kendine iyi bak canım.Öpüyorum seni.
Kardelen nerelrdesin, dün hiç görüşemedik.
Canım sen gece gelme, gündüz gel.
Evet canım tatilden dönünce insan dağılıyor, toparlanmak biraz zaman alıyor.
günaydın kızlar
LALEHAN gelmiş çok özlemişim umarım artık daha sık gelirsin canım bir de LABİANCA gelse..onu de merak ediyorum çokk
TENTATOİN canım başınız sağolsun çok üzüldüm benim hayatta annem gibi olan bir tanecik teyzem var onun da çocuğu olmadı sen anlatırken o geldi gözümün önüne bir de enişteme bir düşkün ki sorma..ALLAH sabır versin canım
kızlar hepiniz sagolun.. allah saglık sııhhat versın herksegünaydın kızlarr geshenk nasılsın canım
zerdal geçmiş olsun tenta başın sağolsun canım
lalee nasılsın canım daha sık gel canım
özledik seni özletme bukadar
çılgın aylin kumsal kardelen nerdesiniz kızlar
geshenk demek akşam yine kk da çalışma
vardı canım ay bitirselerde kurtulsak
acaba geçmiş silinmiş mi diye açıyorum hersabah
deli kız seni.. buraya gırdım de guşmee basladımm sırnaşık şeyeyvallahh sengözlerimebaksanab
0,3 düşmüş tatlım...
ayh kıslar beni ateş ölçerken bi görseniz yerlere yatarsınız
dereceyi alıyom dil altına, zaten onu orda tutmak zor bi de epeyce dudaklarımla sarıyom üşümesin diye, hava kaçırmıyom hiç içeri, bi yandan da şaşı şaşı derecenin yükselişini izliyom :))) sempatiksalakcinni yükseliyo mu diye... aha bugün hemen 36 dan başladı oh oh pek iyi, heyy yavrummm bee derece download hızına kurban olayım beaaa, ya da aha bugün çok nazlı kesin tırmanamaz tıkanır yokuşun artasında falan diye yorumlar yapıyom kafamda :))))))))))
işte bugün daha ağzıma koyunca anladım düştüğünü, baktım nazlı nazlı salına salına 35,6.........35,7..........35,8.........36,1.....................36,2....................................36,3.................................................diye uzayan sürelerle çıkıyo :))))))))))) içimden dereceye saydırmış olma ihtimalimi varın siz hesap edinkötükedihüso
çılgın arada kaynamasın anacım içimde kalır yazmassam.
çişli seniii... valla seninkide komikmiş.. bende de var aslında çiş muhabbeti.. çocukluktakiler ayrı komik yetişkinkenki hepten beter :)))))))))))))
ama en sonki kadar değildir yani benimkinde altına kartondan bir lazımlık getiriyorlar transfer sonrasında o anda var ya ne rahatlama ama tutmaya endekslisin ya birden salamıyorsunda bide görümcemler hemşire var odalarda kapı yok perdelerle kapalı yanyana hepsi tamda salamıyorum taşacak sandım valla sen gazda sıkıştımı araya ses çıkacak diye hala tutmaya çalışıyorum yatağa taştı sandım hatta ama hemşire dediki yarı bile değil... yaaa o günü hiiiç unutmuyorum o koridorlarda transfer öncesi dolanmam deli gibi lavaboya gidiyorum azıcık yap sakın boşaltma diyorlar ee oraya gidince daha bir tatlı geliyor nerdeyse salacam gidecek acık acık damlatıp çıkıyorum tabi boşalmadıkça tepikliyor içeriden ayyyy deli olmuştum o gün yav.... hatta zannettimki o lazımlığa yaparken embiriyolar çıktı gitti o derece şiddetli yenim ( tabi ayrı yerler alakasızda) hemşireye dedim ama gitmişmidir diye.. yoookk mümkün değil dedi delikafadulden
kızlar akşam perde asim dedim,tabi sandalye tepesinde,bi üç santim daha boyum olsa yetişiyodum ama,işte o eksiği kapatmak için uzanırken,sandalyeye çarptım tam basenimin alt tarafını,kocaman morarmış ve çok acıyo.
anacım üç çocuğu bedavadan pırtlatırsan sorun yok da, pırtlatmak için devletten para alırsan hoooooop diyolar adamaklava:
demin balkonda çamaşır topluyodum,bi kadın ve yanında sürüyle çocuk,parmak hesabıyla saydım,biri dokuz on yaşlarında,ikincisi yedi sekiz,üçüncüsü beş gibi,dördüncüsü üç buçuk dört ve bide arabada vardı,onun ayını heasplayamadım,dahada genç hatun,yolunu kesip sorcaktım,bunun bizim bilmediğimiz başka bi yolu mu var,yanlışı nerde yapıyoz diye.
:gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım teşekkür ederim.. bende seni çook seviyorum.. Şeniz
eh olabilir tabi sonuçta hiçde kolay bir çocukluk geçirmedim.. hayat hep mücadele doluydu. en çokda annem aslında.. her zaman anneme çok üzülürüm ve minnettarım tabi bizi bırakmamış o şartlarda bile. canım.. Allah dert keder vermesin ona..
ohhh dilet tut orda bebiş sallayackalar dimi. bol bol dua et..
sağol canım çocukken daha zordu artık biz yetişkin olduk atlattık o zamanları herkesin evi yuvası oldu ama annem yalnız kaldı şu an.. hayat...
teşekkürler canım sağol eksik olmayın arkadaşlar..
amin canım Allah rahmet eylesin.. ötede karşılarız inşallah... evet 4 kardeşiz. ben en küçüğüm.. annem evlenmemiş çalışıp bakmış bizi. kimselere muhtaç etmeden ve hiç destek göremeden maalesef.. evimiz kiraydı.. geçim sıkıntısı cart curt annem çok büyük fedakarlıklar etti bize.. ama kadere bak şu anda yalnız aklım hep onda hafta sonları falan alıp götürürüz bir yerlere hiç bırakmamaya çalışıyoruz bizde onu.. ben en küçük olunca benimleydi bende evelenince tek başına kaldı.. bende kayınvalidemle oturuyorum ikisi iyi anlaşıyorlar ama annem çekinir kalma konusunda evinde rahat ediyor.. çok uzak değiliz Allahtan. ama çocukken zordu hep derlerdi aaa bu babasından sonra doğan dimi ah yazık işte dünyaya gelen büyüyor falan.. okulda hep adetti o yıllarda hala varmıdır bilmem tanıtma kısmında sıra bana gelince baban ne iş yapıyor o sorudan nefret ederdim... anılarım çok yaaa ....mesela vilayet vardı eskiden bulvarda önünde de bir Atatürk heykeli..ne kadar safmışım çocuk aklı hep annemin arkasından seslenirdim annnee gelirken bana baba getir diye çünkü o heykeli baba sanırdım... annem en sonunda kızmıştı sokaktakiler yanlış anlarmış diye şimdi öyle diyor senin baban yok. öldü. gelmez diye.. ne yapsın bunalmış demek kadıncağız ne zorlu hayatı varmış bunalmıştı demekki...
kıslar olay iğrenc ama aslında klozetlerde o kadar mikrop yokmus..arastırma okumustum..esas mikrop ellerin değdiği yerlerde..
bir de idrar filan aslında düşünürseniz insanın vücudunun içinden cıkıyor..yani steril bişi..
ama olay iğrenç tabii..
napıyoruz şeyimizi koruyoruzz..ama takıntı yapmıyoruzz.
ona bakarsanız bence eşlerin temizliği en önemlisi onlar içeriye kadar tesrif ediorlar.
eşime göre benim bağışıklıktaymış problem,herşeyi yabancı madde görüp temizlemeye kalktığım için,vucudumda aynı görüp,o da embriyoyu tanımayıp atıyomuş,bunun içinde çözümü,köye gidip toz toprak kirlere bulaşıp,vucudumu alıştırmalıymışım.:roflol::roflol::roflol:
kızlar hepiniz sagolun.. allah saglık sııhhat versın herkse
zor gunler gecırıyor teyzem..
bir de mras meselesi çıktı. ben daha önceden bilmiyordum, yeni öğrendim.. karı kocanın çocugu yoksa eger, koca öldüğü zaman onun miras hakkından kocanın kardeslerine de dusermiş.. ne kadar varsa işte..
bı oranı var onun filan falan.. simdiden karıncalanmaya basladı kardesleri.. oyy ne acı bısedır bu..almancılar teyzemler, ıkısıde kırk yıl calıstı cabaladı ıyı kotu sıfırdan bısıler yaptılar.. simdi eniştemin kardesleri durduk yere mal sahıbı olcaklar..
kendımı koyuorum teyzemın yerine de, hırsımdan aglıyrum( ben de calısn bı ınsanım.. cocugum olmuyor.. tırnaklarımla bısıler yapmaa calısıyorum..
off offf
geshenkim allah sıze de sabır vermıss.. ne zor bır hayattır bu.. annecıgın ıcın helee.. allah oteki dunyada karsısına cıkarsın
deli kız seni.. buraya gırdım de guşmee basladımm sırnaşık şey
cokk gecmiş olaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
di mi yaa:roflol:
hahahaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar teze bı cıs haberı de benden..
dun trbzona gııttık..yayladaydık, ordan ın fılan bizim bulundugum yerden nerden baksan 4 saat surdu yol. benim mesane daha yolda basladı nazlanmaya.. trb da. ısler vardı onları hallettık, yemek yıdık.. ben patlamak uzreyım, yedıgımız yerde de yokmus wc.. kalktık alısveıs yaptık fılan durunamıom. bi tane simit sarayı gırdum, dedim ben giriyorum. yanımızda da annem teyzzem bı de kuzenımın esi.. ilk defa uzun muhabbet yapıoz adamla ve benim muhabbet 'sıkıştım' 'patlıcam' tuvalet' etrfında donuo :roflol::roflol::roflol:
neeysem gırdım vc yeee..
klozet bıraz yuksekte. ben de oturmadan kas yaparaktan yaparım :))
ama yuksek oldugu için hanı nerdeyse ayakta sayılırım.. :)) bı de fotosellı lamba koymuslr ıcer.. ulan helaya hangı akıllı fotosellı lamba koyar yaa.. orda na kadar hareket edebilirsin ki.. hemen sonuo ve hareket duyarlılıgı da az.. pat dıe sondu mu..ben bi yandan çşmi yapmaa calsıom bı yandan klozetı tuutrmaaabı yandan ustume sıcratmamaaa bi yandan da kollarımla hareket ederekten ısıgı yakmaaa..e halıyle bu kadar mucadele ıcınde ısıgı yakamadım. klozetı tutturamadım.. donum ıslandı :)))) yerler ıslandı :))) ııyyy berbet bısıydııı.. gelır gelmez kırkladım kendımı
:roflol:
kendınıze eyı bakın. kocalarınıza eyı bakın..
allahım hepmpzı hayırlı evlatlr nasp etsın
laptopun klavyesi q. ben kandımı bıldım bılelı f kullanırım.. o kadar zorlanıorum kı su an yazı yazarken.. f de 10 parmak yazıordumm.. ama q ya alısmam lazım artık
klava: stres yoooookkkk.. rahat olsana sen aaaaaaaaaaa kızarım valla... böyle yaparsan hiç olmaz.. heyecan elbet olur ama stres yok.. çok kısa ve basit bir işlem iğne yaptırmaya gidiyormuşsun gibi git.. ve sonrasında da rahat ol.. bak ben bir aşılama bir tüp yaptıran biri olarak diyorum beni dinle sen pişman olmazsın.. ne olur sakin ol olurmu.. hadi hayırlısı bakalım.. innnşalllahh yakalarsın bebişini.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet banada yapılmıştı sorun yoktu... aylinim valla rahat olubn acık yaa bu kadar irdelemeyin her şeyide.. illaki elini yıkaman falan doğrusu ama istediğini ye be anacım bu kadar sıkma kendini işte böyle böyle o kafalar bebek üzerine tamamen kurulu hale gele gele sıkıntı stres artıyor.. hormonlar içeride dalga dalga oluyor sonra...
git hadi git hamarat hanım.. kolay gele..
olabülü sırnaşık şey bi dene bakem herüfünü sende :roflol:
tenta zor gerçekten canım yaa çalış didin başkaları senin hakkını yesin
allahım ıslah etsin kardeşlerini insanlık versin içlerine biraz
nedenir kiii
özlem nasılsın
adaege hoşgeldin
merhabalar.
ben de varım :) 30 yaşındayım. eşimde hareket ve sayı sorunu var. geçen eylül den beri bebek istiyoruz. olmayınca 5. ayımızda dr a gittik ve o zaman öğrendik normal yolla olamayacağınıgeçen ay kimyasal gebelikle sonuçlanan bir micro denememiz oldu. dondurulmuşlarım var. kısmet olursa onlardan biriyle eylül de denemeyi düşünüyoruz. inşallah bu defa olur kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?