30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

afiyet olsun kızlarrr
geçmişi okuyodum kaynatmışsınız maşallah
aylint+, GESHENK+, tentation+, cilginkiz
nasılsınız canlar
yemek yedim ama hala açımmmmmmmm

sinoşum hoşgeldin afiyet olsunn
kıs şu yedim ama açım durumunu açıklasana, ben de bikaç gündür yiyorum yemek çok geçmeden resmen midem kazınmaya başlıyo hamile miyim yoksa tamamen pis boğazlıktan mı benimkisi :))))))))))))cokacimcoook

daalmayın kıs, toplanın yamacıma diyuruuuuummm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yok kıs, kocam türk de ben çerkesim.. yani ben kuzey kafkasyadan kocam orta asyadan geleyo

deme sakııın kalp hırsızı
seviyorum çerkez kızı...

ince bellimisin sen?? çerkez kızları öyle olur derler ya hep. adetleriniz çoktur sizin.. abazalarlada yakın milletlersiniz bizim burada çok güzel olur onların düğünleri ve evleri abaza çerkez köyleri çok bakımlı tertemiz olur..

eşin yerli yani.. manavmı? ne millet oluyor? orta asyadan gelenlerde tatarlarda var ama yerli halka manav deniyor bizde..

yemeği yiyosun sanki yememiş gibi miden kazınıyo canım
inş. ateşinin düşmesi yerleşme düşüşüdür canım
allahım hakkımızda hayırlısını versin

aylin ben gelirim yamacınaaa aklinialirimsmile
sen bana süt ısmarlarsın yok
sütten tiksindim ayran ısmarla bana
buzlu olsun lütfennn
hemmen sana da bi içim ayran açıyorummm çalkala yavrım çalkala
öyle bariz ince belli diilim normal işte.. hatta bi göbeklenme durumum var biraz :)) artık çerkes kızı diil çerkes kadınıyım malum :)))
benim eşim manav diil bakkal sempatiksalakcinni ayh iğrenç espri yaptım...
e tüm türkler orta asyadan gelmiyo mu kıs? hani anadoluya yerleşmişler falan :)))))))))))) tatar falan diil baya has türk işte..

afiyet olsun kızlarrr
geçmişi okuyodum kaynatmışsınız maşallah
aylint+, GESHENK+, tentation+, cilginkiz
nasılsınız canlar
yemek yedim ama hala açımmmmmmmm

iki canlısın ya ondandır.. beyazıt istiyor demek ye annesi ye.

amiiinn... inşallah öyledir aylinimde müjde verir bize..

ay işte tam da böyle oluyo, sanki o kadar yemeği yiyen ben diilmişim gibi midem kazınıyo! kıs heycan yaptım ama yok ya düştü benim ateş boshayallersmile

KIZLAR LİSTENİN SON HALİ DE GİTMİŞ, TARİHLERİNİ VERİP DE SİLİNENLER YENİDEN VERSİNNNNN

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................... 19 ekim
2.neşemeşe................ 19 ekim
3.sezen10.......................7 aralık
4.zeytin1007.................31 aralık
5.tilsim2............................6 ocak
6.ahsen_81....................11 ocak

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint............................................ ... 21 temmuz

kahvelokum......................................23 temmuz

GESHENK........................................24 temmuz

zerdal............................................ ..19 ağustos

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

enterasan........................................?

kardelen5233................................... ?

belenay..........................................?

tentation......................................... ?

ozdage............................................?

exporter...........................................?

hpt_honey........................................? (

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

Yok canım tatile falan gitmedim.İşler baya bi yogundu anca fırsat bulabildim.Bide doktora git gel yumurta takibi için hiç zaman kalmıyodu.

kızlar hepiniz sagolun.. allah saglık sııhhat versın herkse

zor gunler gecırıyor teyzem..
bir de mras meselesi çıktı. ben daha önceden bilmiyordum, yeni öğrendim.. karı kocanın çocugu yoksa eger, koca öldüğü zaman onun miras hakkından kocanın kardeslerine de dusermiş.. ne kadar varsa işte..

bı oranı var onun filan falan.. simdiden karıncalanmaya basladı kardesleri.. oyy ne acı bısedır bu..almancılar teyzemler, ıkısıde kırk yıl calıstı cabaladı ıyı kotu sıfırdan bısıler yaptılar.. simdi eniştemin kardesleri durduk yere mal sahıbı olcaklar..
kendımı koyuorum teyzemın yerine de, hırsımdan aglıyrum ( ben de calısn bı ınsanım.. cocugum olmuyor.. tırnaklarımla bısıler yapmaa calısıyorum..
off offf

geshenkim allah sıze de sabır vermıss.. ne zor bır hayattır bu.. annecıgın ıcın helee.. allah oteki dunyada karsısına cıkarsın
deli kız seni.. buraya gırdım de guşmee basladımm sırnaşık şey

cokk gecmiş olaa
anacım üç çocuğu bedavadan pırtlatırsan sorun yok da, pırtlatmak için devletten para alırsan hoooooop diyolar adama klava:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

di mi yaa:roflol:

hahahaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar teze bı cıs haberı de benden..
dun trbzona gııttık..yayladaydık, ordan ın fılan bizim bulundugum yerden nerden baksan 4 saat surdu yol. benim mesane daha yolda basladı nazlanmaya.. trb da. ısler vardı onları hallettık, yemek yıdık.. ben patlamak uzreyım, yedıgımız yerde de yokmus wc.. kalktık alısveıs yaptık fılan durunamıom. bi tane simit sarayı gırdum, dedim ben giriyorum. yanımızda da annem teyzzem bı de kuzenımın esi.. ilk defa uzun muhabbet yapıoz adamla ve benim muhabbet 'sıkıştım' 'patlıcam' tuvalet' etrfında donuo :roflol::roflol::roflol:

neeysem gırdım vc yeee..
klozet bıraz yuksekte. ben de oturmadan kas yaparaktan yaparım :))
ama yuksek oldugu için hanı nerdeyse ayakta sayılırım.. :)) bı de fotosellı lamba koymuslr ıcer.. ulan helaya hangı akıllı fotosellı lamba koyar yaa.. orda na kadar hareket edebilirsin ki.. hemen sonuo ve hareket duyarlılıgı da az.. pat dıe sondu mu..ben bi yandan çşmi yapmaa calsıom bı yandan klozetı tuutrmaaabı yandan ustume sıcratmamaaa bi yandan da kollarımla hareket ederekten ısıgı yakmaaa..e halıyle bu kadar mucadele ıcınde ısıgı yakamadım. klozetı tutturamadım.. donum ıslandı :)))) yerler ıslandı :))) ııyyy berbet bısıydııı.. gelır gelmez kırkladım kendımı

:roflol:

kendınıze eyı bakın. kocalarınıza eyı bakın..

allahım hepmpzı hayırlı evlatlr nasp etsın

laptopun klavyesi q. ben kandımı bıldım bılelı f kullanırım.. o kadar zorlanıorum kı su an yazı yazarken.. f de 10 parmak yazıordumm.. ama q ya alısmam lazım artık

:))))))))))))) tentoş giderayak çokkk güldürdün beni, en komik çiş anısı buydu hee :))))))))))

miras konusunu ben bi ara anlatırım canım.... çıkıyorum şimdi

aylınım kuzenım avukat zaten hanı bahsetmiştim. onu aradum aldım detayları ama gene de ınır bozucu bır durum.. saklı mıras hakkı dıe bısıymıs bu. hanı koca kardeslerım kalmasın karıma kalsın dese bıle kabul olmuomus..

lem hanı kocanın babasından kalan bısıler olsa tamam.. kardeslrın hakkı..
karı koca tırnaklarıyla kazarak sıfırdan bısıler yaıpıolar, çocuk yok dıe baskalrı nasplenıo..

bı de adın gelın ya.. kırk yıl da gecse yabancısın..

2e yabaıcıya mı gıtsın, tabı kardeslerıne kalcak' gıbılerınden yorumlar yapılıo.. deli oldum burda,

tenta zor gerçekten canım yaa çalış didin başkaları senin hakkını yesin
allahım ıslah etsin kardeşlerini insanlık versin içlerine biraz
nedenir kiii
özlem nasılsın
adaege hoşgeldin

Sagol canım benim İnşallah Allah isteyen herkese versin.Benim stresim işlemden korktugum içinde var ama asıl stres olmazsa diye.Ama düşünmemeye çalışacagım artık yarın 11-12 arası olucak aşılama şimdi kafamdan atıyorum herşeyi.

merhabalar.

ben de varım :) 30 yaşındayım. eşimde hareket ve sayı sorunu var. geçen eylül den beri bebek istiyoruz. olmayınca 5. ayımızda dr a gittik ve o zaman öğrendik normal yolla olamayacağını geçen ay kimyasal gebelikle sonuçlanan bir micro denememiz oldu. dondurulmuşlarım var. kısmet olursa onlardan biriyle eylül de denemeyi düşünüyoruz. inşallah bu defa olur kızlar.

İnşallah olur canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…