30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hosgeldın adaege. inslh guzel sonuclar alırsın.
özlem stres yapma.. sakın gıt. yoksa kendını kartıgın ıcın hem canın yanar ham de tutacagı varsa da tutmaz :)

kan verımıs gıbı bı ıslam. hepı topu 5 dk. 15 dk da ıstırahat..

tentomm canımm..en komik çiş anılım benim..
nasılsın...

bu kanuna sinir oldum. 5 senelik evlilik değil ki bu..
cok gıcığım zaten herseye bu ülkedee

adaegem hoşgeldin canım..
tam yerine düştün desem..

inşallah dondurulmuslardan sonuc alırsın..
ben de bu ay ya da sonrakli ay başlıyorum tüpe..doktorumla konusam da

ıyıyım canım ya.. nasıl olem kı.. evet dı mı cok sınır bı durum..

vıra bısmıllah dıon he mı.. yelkencılıkte bı deyım vaırdır. rüzgarın kolayına gelsin, pruvan hep neta olsun :)

yazık yaaa.. bide ölen insanın hemen ardından bu konuşmaları yapanları kınıyorum.. yazıklar olsun.. zaten acısı olan bir insana bide üstelikte kendi hakkıda olan dünyalık mal peşinde gezenlere yazıklar olsun. çok ayıp. çocuğu yok diye daha yanında olacaklarına bu laflar edilirmi.. insaniyetsizler..

senin çiş maceran da çok komikmiş tento.. kıss donlar ıslak nasıl çıktın ordan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bide yabancı damat var..

hoşgeldin canım.
sanada keçiboynuzu kürünü tavsiye ederiz biz hemen çünkü harket ve sayı sorunu için iyi gelebiliyor.. etkin bir kür yani.. duymuşsundur belkide.. benimde bir aşılama bir tüp maceram var.. dondurulmuşlar bende de var ama şu an hiiiç düşünmüyorum.. hiç hamile kalamayanlardanım. sebebide yok.. dualar okuyoruz bizde dertelşiyoruz. geyik yapıyoruz.. paylaşıyoruz... inşallah bu sefer olur...

kızlar hazır herkes varken bugün dua konusunu halletseydik... yasinleri bitirelim dedik dün biz sonrada fetih herkese sırayla 40 ar tane.. kuar ile kuraları izniniz olursa adalet temsilcimiz aylinimiz çekecek.. :))) fikirlerinizi bekliyoruz lütfen..

herkesler nerdeler kı. kac saattır tıkıldım kaldım kafeye sızlen konuşçam deyuu

öğleden evvel 10 kişi vardı.. yemeğe giden daha dönmedi.. canım sen anlat bakalım başka neler yaptın.. ne kadar kalacaksın daha oralarda?? teyzen şimdi ne yapacak Almanya ya geri dönecek değilmi tek başına? emekli olmuşlarmıydı?

haftaya carsamba donuyorum ben.. bır suru planımız vardı , hepsı kaldı kalaydı da enıstem sag olaydı.. şaka gıbı.. sabah plan yapıyorsun, ögleden sonra vefat..
emeklı olmamıslardı canım. teyzem doncek almanyaya.. olan kalanlara oluyor..

ıcınız karartmayem.. buraları cok guzek. ilk guler O2 patlaması yasadım desem yerıdır.. :) deremız var bı de. guldur guldur akıyor.
şu an oturdagam kafenın yerın tam dıbınden gecıyor dere. ıkı tarafım da yesıllık, ormanlık dag..dagların ıcınde serpılmıs evler.. ılk fırsatta sıze bı albım yapcem..
hava geldıgımızden berı kapalı.. sabah yağmur vardı, simdi bulutlu..
aksamları kalın gıyınıp,yorgana sarılarak uyuyoruz :)

sağol bitanemm.. inşallah rüzgar kolayını sağlayıveriri..en kolayı bu ay reglinin gelmemesi tabi de:)))

cok sinir durum, sinir ötesi..kadıncağız eşinin gittiğine mi üzülsün bu dangalaklarla ugrasmak zorunda kaldığına mı?? ne saçma valla..kardeşlerin bırakması lazım..aksine el diyorlar..ne eli kardeşim onlar aileydi ailee..
evlenince kocan varsa cocukların ailendir. anneler babalar kardeşler ikinci derecede aile olarak kalırlar..

geshenk ben biliyon az okuyabiliyom ama okumaya calısırım.

canım içimiz neden kararsın.. acını yürekten paylaşıyoruz.. hayatın başka yüzü buda.. anlat nasıl istersen hiiiç içimiz kararmaz. yazıkki yazık yaa. teyzeciğine çok ama çok üzülüyorum. sen kalk izne gel eşini buraya göm yalnız başına dön.. nasıl bir acıdır Yarabbim nelerle sınanıyoruz yaa.. gerçektende geriye kalanlara oluyor be oluyorsa bilmezmiyim en iyi bilenlerdenim.. benim eşimde babasını iki yaşında kaybetmiş onlarda 4 kardeş yani kaderlerimizde azıcık benzer hep o eksikliği yaşadık biz düğünümüzde de başka şeylerdede.. işte onların şansına halaları çok destek olmuş ve kendi evleri falan varmış maaş kalmış kayınvalideme az çok. bizde hiç biri yoktu.. ama şu günümüze şükür.. maddi manevi kayıp her anlamda.. teyzeciğin hepten yalnız kaldı üstüne bide bu olaylar ne acımasız bu insanoğlu yaaa... nasıl hakları olmayan şeylere tenezzül ediyorlar sanki bu dünya onlaramı kalacak.. Allah akıl fikir versin..

albümüne bakacağız bakalım... hep merak ederim karadenizi bir oraya gidemedim.. içimde kaldı.. ayyy dereler yaşillikler ne güsel.. bizde de yeşillik çok ama onu diyim... bu sıcakta yorgana sarılıp uyumak nasıl bişidir oralarda ayyyy çok canım çekti kıss :))))))))

tentocum ne güzeldir karadeniz..
hayat nasıl değil mi? planlar programlar vs palavra aslında.
şimdi bırakıcam işi gücü efkar sardı..

album yaap valla

hiiiç sorun değil hayatım.. bende hızlı okuyamamki zaten işte ortada bugüne kadar marifetim.. zaten o kadar hızlı okunmazki adam hafız olsa okuyamaz o kadar çok uzun çünkü sureler.. hemde öyle su gibi okunmazki ezberlesen bile.. ne kadar okunursa artık.. okuyabildiğimiz kadar işte... öyleyse aylin çeksin yasini bitirip başlarız ilk çıkana niyetle...

sezen nasılsın canım

iyiyim canım benim sen nasılsın? eşinin gelmesine az kaldı ne güzel..koca göbişli görecek seni..sağ salim gelsin de..

canımm zerdalımla konuştuk biz..ve LABİANCA ile biliyorusn bizim aynıydı hamişliğimiz o dönem özelden falan çok mesajlaştık hep birbirimize sorular sorduk seninde şöyle mi böyle mi sonra birden gitti ve ben hiç unutmadım çok arıyorum onu çok da üzülmüştim hala aklıma geldikçe içim sızlar..

canım bir de benim çift çizgi çıktığında iki gün üst üste çalışmıştık haberin olsun..

aman ya lüten dikkat et yüreğim ağzıma geldi okurken geçmiş olsun..

sucuklu yumurta mı? ben de istiyorumm hamile olduğumdan beri yemedim sucuk

ben zaten klozete kesinlikle oturmamda,umumi wc ye falan gittiğimde,eve gelince kendime dezenfektan dökesim geliyo,çok kirli hissediyorum kendimi.

eynen ya..aynen..bi de hep düşünüyorum eskiden aturka wc ler varken ve hamileyken nasıl yapıyorlarmış şimdi evimizde mis gibi oturuveriyoruz da..ne zormuş şartlar..

aylinimmmmm canım benimmmm

afiyet olsun kızlarrr
geçmişi okuyodum kaynatmışsınız maşallah
aylint+, GESHENK+, tentation+, cilginkiz
nasılsınız canlar
yemek yedim ama hala açımmmmmmmm

insan hemen nasıl da acıkıyor dimi? ben de açımmmmmmm

hoşgeldin canım inşallah tez zamanda iyi sonuçlar alırsınız..eylül uğurlu gelir..

Yaptım yapacagım kadar stres şimdi rahatlamaya çalışıyorum.Teşekkür ederim konuşunca daha rahatlıyo insan.

Canım başınız sagolsun.Ölüm çok acı biliyorum kalanlara sabır versin Allah.Bizde abimi kaybetmiştik 2 sene önce o anki acıyı hayatımda hiç yaşamamıştım((((( Doldurulmaz bi boşluk oluyo insanın içinde ama alışıyosun zamanla yada alıştıgını zannediyosun(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…