İnşallah olur canım..
inşallah isteyen herkesin olur canım. zor bir süreç. bizim öğrenip yaptırmamız birkaç ay içinde oluverdi. ne yazık ki tek embriyo yasasına takıldık. ne diyim Allah bildiği gibi yapsın bu yasayı çıkaranlarıklava:
tentomm canımm..en komik çiş anılım benim..
nasılsın...
bu kanuna sinir oldum. 5 senelik evlilik değil ki bu..
cok gıcığım zaten herseye bu ülkedee
adaegem hoşgeldin canım..
tam yerine düştün desem..
inşallah dondurulmuslardan sonuc alırsın..
ben de bu ay ya da sonrakli ay başlıyorum tüpe..doktorumla konusam da
aylınım kuzenım avukat zaten hanı bahsetmiştim. onu aradum aldım detayları ama gene de ınır bozucu bır durum.. saklı mıras hakkı dıe bısıymıs bu. hanı koca kardeslerım kalmasın karıma kalsın dese bıle kabul olmuomus..
lem hanı kocanın babasından kalan bısıler olsa tamam.. kardeslrın hakkı..
karı koca tırnaklarıyla kazarak sıfırdan bısıler yaıpıolar, çocuk yok dıe baskalrı nasplenıo..
merhabalar.
ben de varım :) 30 yaşındayım. eşimde hareket ve sayı sorunu var. geçen eylül den beri bebek istiyoruz. olmayınca 5. ayımızda dr a gittik ve o zaman öğrendik normal yolla olamayacağınıgeçen ay kimyasal gebelikle sonuçlanan bir micro denememiz oldu. dondurulmuşlarım var. kısmet olursa onlardan biriyle eylül de denemeyi düşünüyoruz. inşallah bu defa olur kızlar.
herkesler nerdeler kı. kac saattır tıkıldım kaldım kafeye sızlen konuşçam deyuu
ben okuyamam geshenk soz vermıımm.
öğleden evvel 10 kişi vardı.. yemeğe giden daha dönmedi.. canım sen anlat bakalım başka neler yaptın.. ne kadar kalacaksın daha oralarda?? teyzen şimdi ne yapacak Almanya ya geri dönecek değilmi tek başına? emekli olmuşlarmıydı?
ıyıyım canım ya.. nasıl olem kı.. evet dı mı cok sınır bı durum..
vıra bısmıllah dıon he mı.. yelkencılıkte bı deyım vaırdır. rüzgarın kolayına gelsin, pruvan hep neta olsun :)
haftaya carsamba donuyorum ben.. bır suru planımız vardı , hepsı kaldıkalaydı da enıstem sag olaydı.. şaka gıbı.. sabah plan yapıyorsun, ögleden sonra vefat..
emeklı olmamıslardı canım. teyzem doncek almanyaya.. olan kalanlara oluyor..
ıcınız karartmayem.. buraları cok guzek. ilk guler O2 patlaması yasadım desem yerıdır.. :) deremız var bı de. guldur guldur akıyor.
şu an oturdagam kafenın yerın tam dıbınden gecıyor dere. ıkı tarafım da yesıllık, ormanlık dag..dagların ıcınde serpılmıs evler.. ılk fırsatta sıze bı albım yapcem..
hava geldıgımızden berı kapalı.. sabah yağmur vardı, simdi bulutlu..
aksamları kalın gıyınıp,yorgana sarılarak uyuyoruz :)
sağol bitanemm.. inşallah rüzgar kolayını sağlayıveriri..en kolayı bu ay reglinin gelmemesi tabi de:)))
cok sinir durum, sinir ötesi..kadıncağız eşinin gittiğine mi üzülsün bu dangalaklarla ugrasmak zorunda kaldığına mı?? ne saçma valla..kardeşlerin bırakması lazım..aksine el diyorlar..ne eli kardeşim onlar aileydi ailee..
evlenince kocan varsa cocukların ailendir. anneler babalar kardeşler ikinci derecede aile olarak kalırlar..
geshenk ben biliyon az okuyabiliyom ama okumaya calısırım.
sezen nasılsın canım
ilk damlayı görünce ara derim canım. evet bazı testler isteyebilir o da ikinci gün hem muayenede ikinci gün olacak ancak olur. geç bırakma. eğer doğ. kont. hapı ile başlarsa ki ikinci günü başlaman gerekiyor bunada gerçi seninki hatırladığım kadarıyla öyle yapmayacaktı.
gitmeeeeeeeeeee... geçmişi bir okusana sezoş sana ihyiyaç var..
aynen vallahi kaç günlerdir diyecektim bende LABİANCA nerelerde acaba merak ediyorum bende onu...
teyzeler anne yarısı çok seviliyor tabii. Allah onlara uzun ömür versin.. siz yeğenlerde artık o evlat hasretini gidermelisiniz bir nevi. işte hayat kızlar böyle bir döngü.
Sağol sezenciğim, çılgında demiş zaten ıslanması yeterli diye, zaten bende biraz tutuyom içinde, hemen çizgiler belli oluyor, sonra bi yerde hepsini biriktiriyom, daha 2 tane oldu, gelip gidip bakıyom.
Çılgın canım, ben daha ovulasyona başlamadan sen ayın 16 sında kızaracak demiştin, maşallah iyi bildin, eğer bugünde biraz silik çıkarsa yarın kesin kızarır, ama dünkü bir önceki güne nazaran daha netti.
geshenk canım sağolsun sezene özel yamıştım, cevap yazmış, sezen medismart kullanmış, çılgınınkilerden sanırım.
ben ovulasyon dobinkine yazmıştım, ordakilerde merak etmişler, ne kadar tutulacak diye, bilen varsa söylesin demişler, bende çılgının dediğini diyecem. ıslanması yeterli diye.
Eşime okuttum üstünü 5 dakka yazıyor, testin üstünde, ben her ihtimale karşı testi pet bardağın içine atıyom birkaç dakka duruyor.
kızlar akşam perde asim dedim,tabi sandalye tepesinde,bi üç santim daha boyum olsa yetişiyodum ama,işte o eksiği kapatmak için uzanırken,sandalyeye çarptım tam basenimin alt tarafını,kocaman morarmış ve çok acıyo.
Canım güzel bi sucukulu yumurta yapta ye bari, yemek saati geliyor bende açıktım.
Geshenk burda bi arkaşadaşım var oda aynı şekilde 3 aylık annesinin karınındayken babası trafik kazasından ölmüş, annesiyle ikisi hayata tutunmuşlar, onu hatırlattın bana, allah rahmet eylesin. başka kardeşlerin var mı?
ben zaten klozete kesinlikle oturmamda,umumi wc ye falan gittiğimde,eve gelince kendime dezenfektan dökesim geliyo,çok kirli hissediyorum kendimi.
ben de kıs, içine dışına her yere tuvalet kağısı dolduruyom, mümkünse hiç kullanmıyorum da işte mecbur kaldığım oluyo böle arada... Allah korusun içine de kağıt koymazsan sıçrama falan olma ihtimali kötü, hastalık kapılabilir...
afiyet olsun kızlarrr
geçmişi okuyodum kaynatmışsınız maşallah
aylint+, GESHENK+, tentation+, cilginkiz
nasılsınız canlar
yemek yedim ama hala açımmmmmmmm
merhabalar.
ben de varım :) 30 yaşındayım. eşimde hareket ve sayı sorunu var. geçen eylül den beri bebek istiyoruz. olmayınca 5. ayımızda dr a gittik ve o zaman öğrendik normal yolla olamayacağınıgeçen ay kimyasal gebelikle sonuçlanan bir micro denememiz oldu. dondurulmuşlarım var. kısmet olursa onlardan biriyle eylül de denemeyi düşünüyoruz. inşallah bu defa olur kızlar.
hosgeldın adaege. inslh guzel sonuclar alırsın.
özlem stres yapma.. sakın gıt. yoksa kendını kartıgın ıcın hem canın yanar ham de tutacagı varsa da tutmaz :)
kan verımıs gıbı bı ıslam. hepı topu 5 dk. 15 dk da ıstırahat..
haftaya carsamba donuyorum ben.. bır suru planımız vardı , hepsı kaldıkalaydı da enıstem sag olaydı.. şaka gıbı.. sabah plan yapıyorsun, ögleden sonra vefat..
emeklı olmamıslardı canım. teyzem doncek almanyaya.. olan kalanlara oluyor..
ıcınız karartmayem.. buraları cok guzek. ilk guler O2 patlaması yasadım desem yerıdır.. :) deremız var bı de. guldur guldur akıyor.
şu an oturdagam kafenın yerın tam dıbınden gecıyor dere. ıkı tarafım da yesıllık, ormanlık dag..dagların ıcınde serpılmıs evler.. ılk fırsatta sıze bı albım yapcem..
hava geldıgımızden berı kapalı.. sabah yağmur vardı, simdi bulutlu..
aksamları kalın gıyınıp,yorgana sarılarak uyuyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?