30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

gıt gıt gıdaakk mı:)) :roflol: :roflol: hehehehe
kahvelokum sana odev, kritik takibi yapmak yok yaza kadar. sizi kritik bozuyorr..aşkın arasına giriyor:)))

gıt gıt gıdaakk mı:)) :roflol: :roflol: hehehehe
kahvelokum sana odev, kritik takibi yapmak yok yaza kadar. sizi kritik bozuyorr..aşkın arasına giriyor:)))

ben takip yapmıyorum... adam anlıyor canım ya...
aman yaza bir sürü plan yaptık zaten... kendimizi yollara vuracağız, akdeniz turu yapacağız... o yüzden en iyisi yazın çalışmak :)

anlayamayacağı bir zaman olacak elbett..
süpper plan..gel gidelim güneyleree, yenilenip dinlenmeyee...nırınımmm sositososito

GÜNAYDIN çıtır krakerler! sizi ne kadar sevdiğimi anlayın işte erkencikten geldim... dün akşam giremedim çünkü evde değildim gezmekteydim o yüzden. yalnız fıkra süperdi sabah sabah uykym açıldı çok güldüm. Allah da sizi güldürsün...

günaydın 30 luk çıtırlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız bakalım akşam kaynatmışsınız maşallah
divinity canım yaptınmı testi merak ediyorum

günaydııınn.. gece kimse yok derken kızlar damladılar:))
divinity test sonucu bekliyor ekip canım:) herkese güzel cumalarrrr

kızlar günaydın...yeni gelenler hoşgeldiler...
okuyamıyorum yazılanları müsait değilim pazara kadar şehir dışındayım...
bana 1 adet yasin ekleyin toplam 6 oldu
hepinizi de amma özledim.....
opuyorumnanaktan

ühüü sayfam sabahtan beri açık kızlar neredesiniz. birazdan kapatıcam akşama kadar masa başında olamıcam...
nesemese de hiç ugramadı. bulantıların mı arttı.. ee merak ediyorum ben herkesi..

kızlar kk dan bir arkadşım vardı antalyada oturuyor yakın olmamıza rağmen sanal dostluğumuzu reela dökememiştik 1 yıldır tedavi oluyordu canılarım laproskide oldu aralık ayında dün ağlayarak beni aradı serpil abla hamileyim ama dış gebelik diye bende onu sakinleştirdim ve gerçek hamile olduğuna ikna ettim ve sabah beni tlfla aradı evet gerçek hamileymişim dedi çok güzel bir haber bu kızlarrr ona bize dua etmesini söyledim ne bileyim bunu sizlerle paylaşmak istedim işte darısı buradaki ve tüm bebbek isteyn cicilerin başına amişnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay ne güzel masalh masalh..
allah bizlere de nasip eder inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…