hehehee gazoz düşkünü seniaman evet en fenası da o..gazoz içememek hehehehhe..bebiş olsa daha uzun gazoz yok yalnızz
kırmızı yerine mavi gelse mesela..mavi güsel renk..kırmızı sinir bozucu renk yaa .
ne biliim oyle bi hayal edesim geldi
he ya
off şimdi bi hafta gazoz da yok..
aman evet en fenası da o..gazoz içememek hehehehhe..bebiş olsa daha uzun gazoz yok yalnızz
kırmızı yerine mavi gelse mesela..mavi güsel renk..kırmızı sinir bozucu renk yaa .
ne biliim oyle bi hayal edesim geldi
hani bi kızcağız gelmişti bu topiğe bebek istemiyordu ...bir sürü madde göndermişti..kızcağızı haşlamıştınız:))) ben biraz destek olmaya calısmıstım..
şimdi de ben gıcığım bebeklere napıcaz:))))))
Naber kızalr gidip gelene kadar kaynatmışsınız, demek kırmızı yerine mavi uygundur çılgınım. Olmuyo böyle her zaman kırmızı.
Aylin demek bebekle tatil yapmak zor olacaktı, bende regli olduğumda demiştimki, ne olsa bu ay kapı pencere yapılıyor, şimdi hamiş olsam zor olurdu diye düşünmüştüm:teselli: napayım kendimi öyle teselli ettim.
Neyse canım 1 haftada gazoz içmeyiverirsiniz. Sonrası daha etkili olur.:roflol:
Geshenkciğim demek senin kırmızılarda yoldalar, dediğin gibi en azından sağlığımız sıhatimiz yerinde.
Ay kızlar bizim başkan ne dese beğenirsiniz. masanın altında ayak koyacak, tahta yoktu, yani ayaklık, bende başkanım dedim, atölyeden bi görevli gelmişti, sehba yapmak için banada ayaklık yaptırın dedim, sonra diğer kzlarda istediler, başkanda onlara dediki şimdi bizim kız hamile ne olur, size yok dedi, bi tek bana yaptırdı. Dışardan bakınca hamilelik düşüncesinde olduğum belli oluyormu acaba.:roflol::roflol:
:))))))))) kıskandın di mi bizim gazozları seni seniislm kızlar nasılsınız afiyet olsun
buarada işim gücüm yemekle oldu artık
aylin kuş canım senin kırmızılar gelmiş hayırlı olsun
ama iç iç gazoz nereye kadar bak bana
ben içiyo muyum sempatiksalakcinni
nuri alçaaa nerdeeeeee canım gazoz istiyo diye bağırasım
var ama çaktırmıyorum
aylin kız gene 1 hafta gazoz içmiyon
ben ne yapiiiiim akannehir
geshenk canım verirsin sen o göbüşünü
onalr kilo değil fos şişlik
bolb bol su iç canım
çılgınım orda havalar nasıl burda nem öldürüyoo
canım aylinim bir bilsem neden olmadığını..
takıyos makıyos filan değil bu..ne takanlar var cört diye oldu bebişleri.
ama kafana takıldıysa bir kan testi..üstelik ankarada bakıyorlar..izmirden kan ankaraya gidiyor..
bir baktırıverr. eşine bile soylemeye gerek yok.
ben sunu anladım ki doktorlar bizi yemişler..dogurganlık 30 lu yaşların basından itibaren azalıyor..gençlik gibi değil yani.
zerdalım kıss müdür seni seviyor galiba..sen en tatlısındır da ondaan..adamın içine dogmus bencee
Naber kızalr gidip gelene kadar kaynatmışsınız, demek kırmızı yerine mavi uygundur çılgınım. Olmuyo böyle her zaman kırmızı.
Aylin demek bebekle tatil yapmak zor olacaktı, bende regli olduğumda demiştimki, ne olsa bu ay kapı pencere yapılıyor, şimdi hamiş olsam zor olurdu diye düşünmüştüm:teselli: napayım kendimi öyle teselli ettim.
Neyse canım 1 haftada gazoz içmeyiverirsiniz. Sonrası daha etkili olur.:roflol:
Geshenkciğim demek senin kırmızılarda yoldalar, dediğin gibi en azından sağlığımız sıhatimiz yerinde.
Ay kızlar bizim başkan ne dese beğenirsiniz. masanın altında ayak koyacak, tahta yoktu, yani ayaklık, bende başkanım dedim, atölyeden bi görevli gelmişti, sehba yapmak için banada ayaklık yaptırın dedim, sonra diğer kzlarda istediler, başkanda onlara dediki şimdi bizim kız hamile ne olur, size yok dedi, bi tek bana yaptırdı. Dışardan bakınca hamilelik düşüncesinde olduğum belli oluyormu acaba.:roflol::roflol:
niye olmuyo kıslar ya... bende de mi asa var yoksa çılgınım
zerdal belki allah söyletti adama
inş. hamişsindir canım
geshenk canım inş. gelmez kırmızılar
ama gelirsede üzülme tamam
kzılar bizim fabrikada bir işçi vardı 9 yıldır bebeleri olmuyodu tüple ikizleri
olmuş hemde ikiside erkek allahım hayırlısıyla sizlerede basip etsin canımlarım
umudunuzu hiçbir zaman kırmayın rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepimize hep dua ediyorum kızlar
ama kafana takıldıysa bir kan testi..üstelik ankarada bakıyorlar..izmirden kan ankaraya gidiyor..
ben sunu anladım ki doktorlar bizi yemişler..dogurganlık 30 lu yaşların basından itibaren azalıyor..gençlik gibi değil yani.
zerdalım kıss müdür seni seviyor galiba..sen en tatlısındır da ondaan..adamın içine dogmus bencee
Amin canım, ne güzel demek ikizleri olacak, allahım sağlıkla kucaklarına alıp büyütsünler.zerdal belki allah söyletti adama
inş. hamişsindir canım
geshenk canım inş. gelmez kırmızılar
ama gelirsede üzülme tamam
kzılar bizim fabrikada bir işçi vardı 9 yıldır bebeleri olmuyodu tüple ikizleri
olmuş hemde ikiside erkek allahım hayırlısıyla sizlerede basip etsin canımlarım
umudunuzu hiçbir zaman kırmayın rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepimize hep dua ediyorum kızlar
Sanırım öyle,CADIARZU pekde dışarı çaktırmamaya çalışıyom, şimdi benim düşünmediğimi sanıyorlar, halbuki deli gibi istiyomhee belki dr yolculuğu bile yasaklardı, tatil de yatardı :) teselli oluyos napalım zerdelım ya
yannıs bebe isteyenin kokusunu alıyo millet galiba...
40 yaşında 50 yaşında da doğuruyor insanlar, menopoza girenlerin bazılarında hep hamilelik çıkıyor, kimisi torunuyla çocuğunu aynı zamanda doğuruyor, bence yaşla alakalı değil, sorun bizde. Annelerimize bakın, menopoza girene kadar hamilelik korkusuyla yaşıyorlar.evet,yakın camana kadar 35 yaştı hep zikredilen, şimdi 30 dan sonra yumurta kalitesi hızla düşüyor diyolar... onlara da başlıcam ya..
ya bi de bi hafta beklemek de gıcık ya,birincisi evet, stres atmak için gazoz içmek istiyorum hani inadına.. ikincisi de ara vermeden yeniden çalışmalara başlanabilse keşke inadına yine...
kızzzz Allah söyletti galbam.. inşallah.. malum oldu demek adama... sen bu ay yumurtayı yakaladınmı ne :) temizlik tadilat ameliyatlar derken seni seniiiiii :1rolleyes:
sen daha önce ilgilenmesini mi isterdin, ondan mı kızıyon çılgınım,anlamadım tam?en azından net bilmedikleri birşeyleri sağda solda sürekli yaymasınlar..deselerdi ki en dogurgan zaman sudur ona göre aksiyon alırdık..
eşimin babasına da kızgınım zaten..artık işi ele alacakmış..2 sene geçmiş neyi ele alacaksın.
son noktaya gelmişiz..yok yardım mardım isteyen..ben kendi işimi kendim hallederim..34 senedir bu boyle oldu.heheyytt guclubacismile
tatlım sen de gazozu, adet azalınca eşin korunsun öyle içç. ne dersin??:))
evet evet yaşla maşla ilgisi yok... bi akrabamız 35 yaşında adet biter bitmez tek seferlik korunmasız ilişkiden doğurdu, bi tanıdık 40 yaşında doğurdu....40 yaşında 50 yaşında da doğuruyor insanlar, menopoza girenlerin bazılarında hep hamilelik çıkıyor, kimisi torunuyla çocuğunu aynı zamanda doğuruyor, bence yaşla alakalı değil, sorun bizde. Annelerimize bakın, menopoza girene kadar hamilelik korkusuyla yaşıyorlar.
bende aynen böyle düşünüyom, o kadar işin arasında şu veledi yakalarsam, teprik edeceğim kendimi.sositososito
en azından net bilmedikleri birşeyleri sağda solda sürekli yaymasınlar..deselerdi ki en dogurgan zaman sudur ona göre aksiyon alırdık..
eşimin babasına da kızgınım zaten..artık işi ele alacakmış..2 sene geçmiş neyi ele alacaksın.
son noktaya gelmişiz..yok yardım mardım isteyen..ben kendi işimi kendim hallederim..34 senedir bu boyle oldu.heheyytt guclubacismile
tatlım sen de gazozu, adet azalınca eşin korunsun öyle içç. ne dersin??:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?