30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kırmızı yerine mavi gelse mesela..mavi güsel renk..kırmızı sinir bozucu renk yaa .
ne biliim oyle bi hayal edesim geldi

aman evet en fenası da o..gazoz içememek hehehehhe..bebiş olsa daha uzun gazoz yok yalnızz
hehehee gazoz düşkünü seni
dr yasaklamazsa ben içerim gazoz o zamanda
gerçi belli de olmaz o da farklı bi piskoloji... ama benim adam içirmeye çalışır kesin :)))
kırmızı yerine mavi gelse mesela..mavi güsel renk..kırmızı sinir bozucu renk yaa .

fosforlu pembe olsun bare :))))))

hani bi kızcağız gelmişti bu topiğe bebek istemiyordu ...bir sürü madde göndermişti..kızcağızı haşlamıştınız:))) ben biraz destek olmaya calısmıstım..

şimdi de ben gıcığım bebeklere napıcaz:))))))

he ya

off şimdi bi hafta gazoz da yok..

hımmm anlaşıldı şimdi senin asıl neye üzüldüğün..

aman evet en fenası da o..gazoz içememek hehehehhe..bebiş olsa daha uzun gazoz yok yalnızz

anacım bunların hepside..................................... anladınız siz onu :)))

yeşil korkunç olur dimeee canavar kibin ıyyyyy.... mavi hem kotlarada uyum yapar dışına çıkması halinde uyum sağlar olabülü buu :)))

eeeeee hiç şansın yokk senide haşlayacaz o zaman alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni

rahatladınmı şimdi sırnaşık şey

aaa bak gesshenk kota uygunluğu düşünmemiştim..en sevdiğim renk mavi de benim:)))
güsel oldu o zaman..kırmızıya hayırr maviye evet..!!! slogan bu

haşlayın hadi benii..şööyle kuş kibin olem

Naber kızalr gidip gelene kadar kaynatmışsınız, demek kırmızı yerine mavi uygundur çılgınım. Olmuyo böyle her zaman kırmızı.
Aylin demek bebekle tatil yapmak zor olacaktı, bende regli olduğumda demiştimki, ne olsa bu ay kapı pencere yapılıyor, şimdi hamiş olsam zor olurdu diye düşünmüştüm:teselli: napayım kendimi öyle teselli ettim.
Neyse canım 1 haftada gazoz içmeyiverirsiniz. Sonrası daha etkili olur.:roflol:
Geshenkciğim demek senin kırmızılarda yoldalar, dediğin gibi en azından sağlığımız sıhatimiz yerinde.

Ay kızlar bizim başkan ne dese beğenirsiniz. masanın altında ayak koyacak, tahta yoktu, yani ayaklık, bende başkanım dedim, atölyeden bi görevli gelmişti, sehba yapmak için banada ayaklık yaptırın dedim, sonra diğer kzlarda istediler, başkanda onlara dediki şimdi bizim kız hamile ne olur, size yok dedi, bi tek bana yaptırdı. Dışardan bakınca hamilelik düşüncesinde olduğum belli oluyormu acaba.:roflol::roflol:

slm kızlar nasılsınız afiyet olsun
buarada işim gücüm yemekle oldu artık
aylin kuş canım senin kırmızılar gelmiş hayırlı olsun
ama iç iç gazoz nereye kadar bak bana
ben içiyo muyum sempatiksalakcinni
nuri alçaaa nerdeeeeee canım gazoz istiyo diye bağırasım
var ama çaktırmıyorum
aylin kız gene 1 hafta gazoz içmiyon
ben ne yapiiiiim akannehir
geshenk canım verirsin sen o göbüşünü
onalr kilo değil fos şişlik
bolb bol su iç canım
çılgınım orda havalar nasıl burda nem öldürüyoo

zerdal belki allah söyletti adama
inş. hamişsindir canım
geshenk canım inş. gelmez kırmızılar
ama gelirsede üzülme tamam

kzılar bizim fabrikada bir işçi vardı 9 yıldır bebeleri olmuyodu tüple ikizleri
olmuş hemde ikiside erkek allahım hayırlısıyla sizlerede basip etsin canımlarım
umudunuzu hiçbir zaman kırmayın rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepimize hep dua ediyorum kızlar

hee belki dr yolculuğu bile yasaklardı, tatil de yatardı :) teselli oluyos napalım zerdelım ya

yannıs bebe isteyenin kokusunu alıyo millet galiba...

:))))))))) kıskandın di mi bizim gazozları seni senii

canım aylinim bir bilsem neden olmadığını..
takıyos makıyos filan değil bu..ne takanlar var cört diye oldu bebişleri.
ama kafana takıldıysa bir kan testi..üstelik ankarada bakıyorlar..izmirden kan ankaraya gidiyor..
bir baktırıverr. eşine bile soylemeye gerek yok.
ben sunu anladım ki doktorlar bizi yemişler..dogurganlık 30 lu yaşların basından itibaren azalıyor..gençlik gibi değil yani.

zerdalım kıss müdür seni seviyor galiba..sen en tatlısındır da ondaan..adamın içine dogmus bencee

evet,yakın camana kadar 35 yaştı hep zikredilen, şimdi 30 dan sonra yumurta kalitesi hızla düşüyor diyolar... onlara da başlıcam ya..
ya bi de bi hafta beklemek de gıcık ya,birincisi evet, stres atmak için gazoz içmek istiyorum hani inadına.. ikincisi de ara vermeden yeniden çalışmalara başlanabilse keşke inadına yine...

kızzzz Allah söyletti galbam.. inşallah.. malum oldu demek adama... sen bu ay yumurtayı yakaladınmı ne :) temizlik tadilat ameliyatlar derken seni seniiiiii :1rolleyes:

niye olmuyo kıslar ya... bende de mi asa var yoksa çılgınım

belki bende de bilmiyorumkismile

sağol canım... ağzına yüreğine sağlık...
bak zamanı gelmiş demekki... ama aylin demiş ya yaş diye bencede o çok bekleyenler zaten erken evlenenler yaşları tamda geçmiş değil yani. kesin gençtir o arkadaşın.. Allah bağışlasın bebişlerini...

hımmmmmm :çok üzgünüm: bencedeee senağlama gerçek şuki kesinlikle yaşla alakalı durumumuzun büyük kısmı.... helede ben senağlama amaaaannnn yaşlandık maşlandık sonuç ortdad değiştirebiliyormuyum hayır.... geriye dönmek mümkünmü ... hayırrr... o halde üzülmenin bir anlamıda yokkk.. yoksa da yok... olmazsada olmasın... tamam geç evlenerek bu şansımıda kaybettim kabul... hatalarımla yüzleşiyorum :1closedeyes:

Amin canım, ne güzel demek ikizleri olacak, allahım sağlıkla kucaklarına alıp büyütsünler.
hee belki dr yolculuğu bile yasaklardı, tatil de yatardı :) teselli oluyos napalım zerdelım ya

yannıs bebe isteyenin kokusunu alıyo millet galiba...
Sanırım öyle,CADIARZU pekde dışarı çaktırmamaya çalışıyom, şimdi benim düşünmediğimi sanıyorlar, halbuki deli gibi istiyom

he ya seviyorlar beni, burdaki arkadaşlarımda hadi diyorlar yap bi tane sevelim diyorlar, diğer odalarda herkesin oldu, bi bizim oda kaldı, başka değil geçen hafta evlenen arkadaş şimdi hamilelik patlatırsa diye korkuyom.ahhh ahhhh

en azından net bilmedikleri birşeyleri sağda solda sürekli yaymasınlar..deselerdi ki en dogurgan zaman sudur ona göre aksiyon alırdık..
eşimin babasına da kızgınım zaten..artık işi ele alacakmış..2 sene geçmiş neyi ele alacaksın.
son noktaya gelmişiz..yok yardım mardım isteyen..ben kendi işimi kendim hallederim..34 senedir bu boyle oldu.heheyytt guclubacismile

tatlım sen de gazozu, adet azalınca eşin korunsun öyle içç. ne dersin??:))

40 yaşında 50 yaşında da doğuruyor insanlar, menopoza girenlerin bazılarında hep hamilelik çıkıyor, kimisi torunuyla çocuğunu aynı zamanda doğuruyor, bence yaşla alakalı değil, sorun bizde. Annelerimize bakın, menopoza girene kadar hamilelik korkusuyla yaşıyorlar.
kızzzz Allah söyletti galbam.. inşallah.. malum oldu demek adama... sen bu ay yumurtayı yakaladınmı ne :) temizlik tadilat ameliyatlar derken seni seniiiiii :1rolleyes:

bende aynen böyle düşünüyom, o kadar işin arasında şu veledi yakalarsam, teprik edeceğim kendimi.sositososito

sen daha önce ilgilenmesini mi isterdin, ondan mı kızıyon çılgınım,anlamadım tam?
evet evet yaşla maşla ilgisi yok... bi akrabamız 35 yaşında adet biter bitmez tek seferlik korunmasız ilişkiden doğurdu, bi tanıdık 40 yaşında doğurdu....

zeytinim Allah razı olsun güzelim..
ne güsell ..Allah hepsine uzun mutlu bir ömür nasip etsin..

ama gençtir onlar geshenkin dediği gibi. ben de gencim yaşlılığı kabul etmiyorum henüz..ama gene de yumurtalıklar için geç napalım..
geshenkk valla ben geç evlendiğim için pişman değilim. ben özellikle de ayarlamadım..
kız başıma gezdim tozdum kız kıza gezmek oyle eğlenceli ki..
ohh yaa..iyi ki yapmısım..

afferin sana çılgın sen halledersin, şimdiye kadar yardım etmediyse şimdiden sonra hiç etmesin, hem kayınbabana muayene olacak değilsin ya, senin gittiğin doktorlar ondan daha iyi demi bildiğim kadarıyla, olacak senin ya, biraz zaman, bide allahın takdiri olacak inşallah. Çılgın sende yumurta güzel oluşuyor, spermdede sıkıntı yok, senin tüp, allahda takdir ederse büyük bi ihtimalla olur, inşallah tüpden önce bu ay alırız haberide.:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…