30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geçmiş olaaaaaaaaa.. al bendende o kadar... bunca sene kendi işini halleden biri olarak bununda üstesinden geleceksin ki geliyorsunda zaten... bu ay tüpe başlayacaksın... haberleri vardır sanırım.. günaydııınn...
bende çok sinir oluyorum var yaaa kenilerinin böyle durumları olsun deli divane oluyorlar ama illa biz eliz işte ne denirse densin bu böyle en iyisi bilem ayrım yapıyor bu iki iki dört...

bizimkiler birbirlerine çoook bağlıdır mesela kızlar ve anneleri canlarını verirler birbirleri için hoş bizede öyle dışarıdan gözle görülür terslikleri felan yok ama biz o kadar sıkıntı yaşadık neler atlattık hiçte birbirlerine olduğu gibi değildiler eğer bu negatifi gören diğer görümcem olsaydı bak gör nasıl deli olurlardı moral kazandırmak için ona ... herkes tatilini yaptı hiç lafını bile etmediler bize şimdi geldiler hepsi yine bize.... şimdi diyorlar ramazana kadar gitseydiniz biraz bir yerlere moral olurdu... komik :) geçmiş olsun.. benim moralim gayet iyi..yaa bu işler böyle hani zaten ilgisiz olsalar her türlü birbirlerinede ama değiller... aynı olmuyor işte kim ne derse desin... o yüzden hep içime atarım ben belli etmem Allahın izniyle kimseyede eyvallah etmem..... ben her şeyi hallettikten sonra konuşuyorlar sanki kendilerininde payı varmış gibi.... bende hiç çaktırmıyorum Allah bilsin...

ben gittikten sonra site çökmüş bakıyorum evet gerçekten çok fena ahım tutar ah ettiklerimin iki yakası bir araya gelmesalsanaalsanasmile

ama kızlar o kadar soru sordum görünmez adam muamelesi yaptınız yani çok içerledim gittim doktora bu arada sağda ve solda 15,5 mm yumurta oluşmuş fena değil dedi dr iğne falan vermedi 19,21,23,25 çalışın 26sında gel progesteronuna bakalım dedi valla iyi mi kötü mü bilmiyorum size soracaağım şimdi cevap vermeyeceksiniz yine üzülcem başlıycam ah etmeyekaydirigubbakcemile3

gıcık arkandan bir sürü yazdım, bütün sorularını cevapladım, ama sen okumadan site çöktü, bizim burası çok iyidir, sorularına tabiki cevap veririz, senin girdiğin zaman kimse olmayabilir, onun dışında birbirimize yardım için burdayız. ve seni en güzel şekilde aydınlatırız hepimiz tedavi görüyoz. Sen kimse yoksa bile sor, mutlaka birileri yazar.

aaaa aşkolsun..
biz sana hoşgeldin dedik hepimiz. gelişmeler gayet güzel.. maşallah.. demek kendisi çatlıyor senin yumurtalar bu şekilde hiç tedavi görmedim ben. aşılama oldum ve tüp... farklıydı yani... hadi sor bakalım bildiğimiz yerden sor ama :)))) zor olmasın bilenler mutlaka parmak kaldırır merak etme :))))

bak gitmiş gene... haydaaaa sonra kızmak yok amaa lmaz:
herkesi nasıl karşılıyoruz oysa değilmi kızlar o kadar yazıyoruz bir bakıyoruz bir daha uğramıyor o kişiler.. halbuki takip etseler mutlaka cevap verilmiştir...
çünküm biz prof. olduk artık.. herşeyleri biliris evellallah... zemuszemus sempatiksalakcinni

peki canım adetin kaçıncı gününden itibaren baktı yumurtana ve 15,5 olduğunu söyledi, çünkü yumurtanın çatlaması için, 16,18,20 o sıralarda olması gerekiyor diye biliyorum. Klomen mi kullandın, şu an sana yumurta takibi yapılıyor. Ne zamandan beri bebek düşünüyorsun. Biraz kendinden bahset, nasıl tedaviler gördün.Kız ce diyip çıktın mı yoksa.

insanları bazen anlamıyorum, soru soruyorlar, sonra bi daha uğramıyorlar, yani merak ediyorsan bence takip etmelisin,çünkü 1 kelimenin bile insan üzerinde ne kadar etkisi var, hakkaten prof olduk, burdaki kızların bilgisine gerçekten güveniyorum, herşeyi çok iyi biliyorsunuz. uzmanlarımızdan lovelide tatilde, gelseydi, şu benim ateş tablomada bi bakardı.

ozdage valla ben de cevap verdim gülüm..ama sonra site gene gitti..benim yazılar da.
aynı şekilde bir ay beni de takip etmişlerdei..yumurtaya bakıyor..yumurta 18-20lerde catlıyor. sonra gün aşırı ilişkli. kısmet tutarsa..progesteron da tutunma için gerekli olan hormonn..

zerdal bu arkadaşın 1 çocuğu vardı sanırım hatta birisi ahseni söylemişti o da ikinciye buradayken kaldı falan diye.. profiline baktım şimdi çocuk sayısı 1 diyor... kendisi yok bari ben söyleyim :))

valla bizim gibi gelin bulamazlar..kendileri bilerr..
kimseye ahh etmem valla..hiç kötü olsunlar istemem..ama kırılırım içimden o ayrıı..
ben isterdim ki doktorumla konussun mesela..o kadar geldiler aşılama oldugum zaman, kendisi doktora gidecekti.
neyseeee..
kızlar accık kaçıyom ben ama giricem gene..kısa bir toplantım var

zerdal bu arkadaşın 1 çocuğu vardı sanırım hatta birisi ahseni söylemişti o da ikinciye buradayken kaldı falan diye.. profiline baktım şimdi çocuk sayısı 1 diyor... kendisi yok bari ben söyleyim :))

Ben örnek vermiş olabilirim, çünkü siteye çok yeni kişiler giriyor, ve herkesi cevaplamaya çalışıyorum, o arkadaş bu arkadaş mı?unutuyorum sürekli konuşmayınca, evet bende daha yeni olduğunu söylemiştim sanırım 4 aydır düşünüyordu, ahseninde bu sitede hamile kaldığını söylemiştim, sonra yazılanlar gitti tabi ozdagede kendine cevap verilmediğini düşünüyor.

Bulamazlar tabi canım, hadi toplantında kolay gelsin, eşinle sen birbirinizi seviyorsunuz ya, gerisi boş, allah mutluluğunuzu bozmasın.:Saruboceq:

offf ne çok toplantı yaaa.. çok yorucuuuu.... akşama pestil sonra çılgınım.. kolay gelsin hayatım..
bende kırılırım ama içimde kalır... yoksa anlatacak şey çoook.. ama konu etmiyoruz geçip gidiyor.. gönüller bir olsun... kırgınlık olmasın yeterki... biliyoruz daha fazla şey yapabildiklerini isteseler neler yapacaklarını bizim içinde ama içlerinden gelmiyorsa zorla zaten olmaz...

takip ederlerse görebilirler...

he aylinim once ilgilenmesi gerekmezmiydi..acık acık da biliyor konuyu..
doğru diyon çılgınım... tabi direk senin doktorun olamaz,sen de istemezsin ama doktorunla sürekli iletişim halinde olabilirdi sonuçta mesleği ve branşı...
eşine söyleyerek de durumu paylaşıp gerekirse yönlendirebilirdi...
bazı topiklerde hakkaten yeni gelenler dışlanırlar ama bu topik bunun için ah alması gereken en son topik heralde tatlım.. o dönem çok eksiğimiz vardı, tatilde olanlar başka sebeple gelemeyenler vs. bi de ikide bir yazılanlar silindi site bakım çalışmalarında... kesin herkes cevap vermiştir sana ama sen sorup takip etmediysen o arada silinmiş olabilir...
kolay gelsiin

inşallah bende bu sitede hamile kalırım....cümlemiz inşallah...Allah herkese nasip etsin:ecrin_bebek:

AYLİNİM canım benim nasılsın birtanemmmmm
GESHENK cim birazdan yola çıkacağım yazlığa inşallah hava güzel olur ve yüzebilirim.EGE çok iyi maşallah..bir kaç gündür cok güzel hissetmeye başladım acayip bir duygu içinde bir canlının olması RABBİM hepinize nasip edecek inşallahhhh..kontolumuz de iyi geçti gelişimi gayet iyi çok şükür.ağustorun ilk haftası detayşı usg var onu bekliyoruz sabırsızlıkla
ZEYTİNİM canım ben göremedim resim falan ya...
AHSEN -LEYLAMECNUN -ZERDAL ve tüm kızlar hepinizi öpüyroruz oğluşumla
ÇILGINIMM seviyorum seni..

oh oh gezin canım eğlenin oğluşunla, yüzmeye nereye gidiyorsunuz, mudanya ya mı? Çok küçükken gitmiştim bursaya çok güzel bi yer, çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…