inşallah bende bu sitede hamile kalırım....cümlemiz inşallah...Allah herkese nasip etsin:ecrin_bebek:
AYLİNİM canım benim nasılsın birtanemmmmm
GESHENK cim birazdan yola çıkacağım yazlığa inşallah hava güzel olur ve yüzebilirim.EGE çok iyi maşallah..bir kaç gündür cok güzel hissetmeye başladım acayip bir duygu içinde bir canlının olması RABBİM hepinize nasip edecek inşallahhhh..kontolumuz de iyi geçti gelişimi gayet iyi çok şükür.ağustorun ilk haftası detayşı usg var onu bekliyoruz sabırsızlıkla
ZEYTİNİM canım ben göremedim resim falan ya...
AHSEN -LEYLAMECNUN -ZERDAL ve tüm kızlar hepinizi öpüyroruz oğluşumla
ÇILGINIMM seviyorum seni..
kızlar ben çıkıyorum iyi tatiller öpüldünüz kocaman
öğretmen tahtaya kedı sütünü içtı yazar ve bır öğrencıyı kaldırır kalkan öğrencı kekemedır
oku bakım oğlum der
öğrencı: tedü tütünü ıttı der
öğretmen oğlum duzgun oku der cocuk tekrar eder
tedı tütünü ıttı öğretmen sınırlenır ve tokat atar ama cocuk yıne aynısını der öğretmen dayanamaz ve dover
cocuğa sonkez oku der
cocuk: anatını tittimin tedıtı ıttene tu tütü
kızlar ben çıkıyorum iyi tatiller öpüldünüz kocaman
Bu forumda yeni olduğum için acemilik çekiyorum arkadaşlar....sizleri arkadaş olarak nikime eklemeye çalıştım..inşallah başarılı olabilmişimdir...benide arkadaş olarak kabul ederseniz mutlu olurum kızlar...dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim...:ecrin_bebek:
İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız...sağlıklı sıhhatli biçimde bebişlerimizi kucağımıza alırız...
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH...
ben kabul ettim seni.. arkadaşız artık :)))))))))))) yerimseniben
ateş tablosu ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?